اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

برخی افراد نباید واکسن آنفلوانزا بزنند


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی استان زنجان گفت: افرادی که سابقه حساسیت به زرده تخم مرغ دارند از تزریق واکسن آنفلوانزا باید خودداری کنند.

ایرنا: دکتر محمدرضا صائینی روز پنجشنبه با تاکید بر اینکه برخی افراد باید از تزریق واکسن آنفلوانزا پرهیز کنند، افزود: افرادی که سالهای گذشته نسبت به تزریق واکسن آنفلوانزا حساسیت نشان داده اند نیز باید از تزریق آن خودداری کنند.

وی یادآوری کرد: زرده تخم مرغ محیط کشت واکسن آنفلوانزای انسانی است و بر این اساس تزریق واکسن آنفلوانزای انسانی به افراد با سابقه حساسیت به تخم مرغ توصیه نمی شود.

صائینی تصریح کرد: گروههای هدف و پرخطر شامل افراد بالای 65 سال، کودکان، زنان باردار، مبتلایان به بیماریهای قلبی، بیماریهای مزمن ریوی، آسم، افراد مبتلا به نارسایی مزمن کلیه و کسانی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، نسبت به تزریق واکسن آنفلونزا مبادرت کنند.

وی گفت: دیگر گروههای سنی بین شش تا 50 سال که به هیچ نوع بیماری مبتلا نیستند، نیز می توانند با هدف ارتقا ایمنی بدن از واکسن آنفلوانزا استفاده کنند اما این نیز نباید شکل افراطی به خود بگیرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان ادامه داد: افزایش ایمنی بدن کمک فراوان به عدم ابتلا به بیماری های مختلف به ویژه آنفلوانزا می کند.

وی اتخاذ تدابیر لازم از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی این استان در صورت بروز هرگونه موارد مشکوک به بیماری آنفلوانزا در استان را یاد اور شد و تصریح کرد: برای پیشگیری از این نوع بیماری آموزش های لازم به گروههای هدف به ویژه موارد و نکات مهم از طریق رسانه های گروهی اعلام شده است.

صائینی افزود: علاوه بر آن امکانات لازم در سطح بیمارستانهای این استان برای مقابله با موارد احتمالی و انجام اقدامات درمانی لازم فراهم شده است.

آنفلوانزا بیماری ویروسی حاد دستگاه تنفسی است که با تب، سردرد، درد عضلانی، تعریق، آبریزش بینی، گلودرد و سرفه تظاهر می کند.

سرفه اغلب شدید و برای مدتی ادامه می یابد ولی سایر نشانه های بیماری بعد از دو تا هفت روز خود به خود بهبود می یابد.


ویدیو مرتبط :
آنفلوانزا A

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اولین محموله واکسن آنفلوانزا ۲ هفته دیگر وارد کشور می‌شود/ هیچ واکسنی کمبود ندارد



واکسن آنفلوانزا , بیماران ,بیماری آنفلوانزای فصلی,

اولین محموله واکسن آنفلوانزا ۲ هفته دیگر وارد کشور می‌شود/ هیچ واکسنی کمبود ندارد

رئیس اداره واکسیناسیون وزارت بهداشت با تأکید بر نبود هیچ نوع کمبودی از نظر واکسن‌های اجباری کودکان در کشور گفت: اولین محموله واکسن آنفلوانزای فصلی که مشتمل بر ۵۰۰ هزار دوز واکسن برای بخش دولتی است، حدود دو هفته آینده وارد کشور می‌شود.

محسن زهرایی افزود: وزارت بهداشت برای واکسیناسیون پرسنل بهداشتی و درمانی سراسر کشور که در معرض بیماری آنفلوانزای فصلی هستند و برای پیشگیری از بروز بیماری در آنها و جلوگیری از انتقال آن به سایر بیماران درخواست واردات ۵۰۰ هزار دوز واکسن را به تولید کننده خارجی این واکسن داده است که اولین محموله آن حدود ۲ هفته دیگر وارد کشور می شود.

وی ادامه داد:‌ البته از این محموله در موارد خاص برای برخی بیماران مزمن، سالمندان و در مواردی زنان باردار آسیب پذیر نیز استفاده می‌شود ولی در مجموع واردات این محموله برای واکسینه کردن پرسنل بهداشتی و درمانی است که تا اختلالی در خدمت رسانی به مردم به وجود نیاید. سایر مردم باید واکسن مورد نیاز خود را از بخش خصوصی تهیه کنند و وزارت بهداشت تعهدی برای تأمین رایگان واکسن آنفلوانزا برای همه بیماران و متقاضیان این واکسن ندارد.

رئیس اداره واکسیناسیون وزارت بهداشت گفت: واکسن آنفلوانزای فصلی جزو واکسن های اجباری کشور نیست. واکسیناسیون اجباری کودکان شامل ۴ واکسن ب ث ژ (سل)، واکسن خوراکی فلج اطفال، واکسن ثلاث( دیفتری، کزاز و سیاه سرفه)، واکسن هپاتیت B و واکسن ان ان ار ( سرحک، سرخچه و اوریون) است که در مجموع همه کودکان کشور را علیه بروز ۹ بیماری واکسینه می کند.

وی افزود: هیچ کمبودی از نظر این واکسن های اجباری در کشور وجود ندارد و وزارت بهداشت در بدترین شرایط نیز این واکسن را تهیه کرده و در اختیار شبکه بهداشتی کشور قرار داده است و اگر در مواردی با مشکلاتی مواجه بودیم با مدیریت و توزیع مناسب جلوی هر گونه بروز کمبود در شبکه بهداشتی گرفته شده است به طوری که هیچ اختلالی در واکسیناسیون سراسری کودکان در هیچ برهه زمانی رخ نداد./فارس