اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بدترین سال برای کودکان جهان


یونیسف اعلام کرد: 2014 سالی سخت و ویرانگر برای میلیون‌ها کودک در سراسر جهان بوده است.

خبرگزاری ایسنا: یونیسف اعلام کرد: 2014 سالی سخت و ویرانگر برای میلیون‌ها کودک در سراسر جهان بوده است.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد: با توجه به گرفتار شدن 15 میلیون کودک در ناآرامی و خشونت‌های سوریه، فلسطین، عراق، سودان جنوبی، آفریقای مرکزی و اوکراین در سال 2014،‌ این سال بدترین و مخرب‌ترین سال‌ برای کودکان جهان بوده است.

یونیسف همچنین اعلام کرد که در مجموع نیز حدود 230 میلیون کودک در سراسر جهان در کشورهایی زندگی می‌کنند که درگیر بحران‌های مختلف هستند. بر اساس این گزارش در این سال همچنین صدها کودک در مسیر رفتن به مدرسه دزدیده شده‌اند و ده‌ها هزار کودک نیز در جنگ‌ها به اجبار شرکت کرده‌اند. علاوه بر این، حملات به مدارس و بیمارستان‌ها نیز در بسیاری از مناطق افزایش یافته است. یونیسف اعلام می‌کند که با توجه به این آمار، جهان در سال 2014 برای کودکان بسیار ناامن بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع ‌رسانی یونیسف (UNICEF)، گروه‌های حقوق بشری معتقدند کودکانی که به این صورت درگیر خشونت و جنگ می‌شوند در آینده تبدیل به افرادی عصبی و ترسو می‌شوند و بنابراین آزار کودکان خطری برای آینده بشریت است.

به گزارش سازمان ملل تنها در غزه 54 هزار کودک به دنبال حملات صهیونیست‌ها در تابستان آواره شده‌اند و در این درگیری‌ها 538 کودک کشته و بیش از 3370 نفر زخمی شده‌اند. در سوریه نیز بیش از 7.3 میلیون کودک درگیر جنگ و 1.7 میلیون کودک آواره هستند. سازمان ملل همچنین اعلام کرده در 9 ماهه نخست سال، حداقل 35 مورد حمله نظامی به مدارس شده که به دنبال آن‌ 105 کودک کشته و حدود 300 نفر زخمی شده‌اند.

آمار این کودکان در عراق 2.7 میلیون نفر است که از این تعداد حداقل 700 کودک در سال 2014 کشته، زخمی و یا اعدام شده‌اند. همچنین با توجه به اقدامات گروهک تروریستی داعش و درگیری‌های داخلی در عراق کودکان تحت خشونت‌های شدیدی قرار گرفته‌اند. در اوکراین نیز درگیری‌ها موجب آوارگی حدود 128 هزار کودک در این کشور شده است. از اواسط آوریل تا آخر اکتبر حداقل 36 کودک در مناطق دونتسک و لوهانسک کشته و بیش از 100 کودک نیز زخمی شده‌اند.

یونیسف از کشته و زخمی شدن کودکان در مدارس و حتی به بردگی گرفتن آنها توسط گروه‌های تروریستی خبر داده که در این فرآیند بسیاری از آنها یتیم شده و مورد آزار و اذیت‌های متعددی قرار می‌گیرند.


ویدیو مرتبط :
‫10 تا از بهترین و بدترین پاسپورت های جهان در سال 2017‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بدترین پول‌های جهان در سال گذشته



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

به‌نظر می‌رسد سالی که گذشت، را باید سال سقوط بازارها نامید؛ در سال 2015 میلادی، از قیمت نفت گرفته تا مواد خام و بازارهای سهام و حتی ارزش واحد‌های پولی، روند نزولی طی کردند.

در سال 2015 میلادی، بسیاری از بازارهای جهان روند نزولی طی کردند. در این بین، ارزش واحدهای پولی نیز از این قاعده مستثنی نبود به‌طوری‌که بیشترین سقوط ارزش واحدهای پولی را در کشورهای عضو پیمان بریکس و بازارهای نوظهور شاهد بودیم.

پنج واحد پولی که در سال 2015، بیشترین سقوط ارزش را تجربه کردند، اشاره می‌کنیم.

پزو؛ آرژانتین
در سال 2015 میلادی، ارزش پزوی آرژانتین در برابر دلار آمریکا، 34.6 درصد افت کرد و این واحد پولی را به بدترین واحد عمده پولی جهان تبدیل کرد.

دولت جدید آرژانتین، در ماه دسامبر، با روی کار آمدن «مائوریسیو ماکری»، «اتصال» (peg) پزو به دلار آمریکا را قطع کرد و اجازه داد تا این واحد پولی آزادانه نوسان داشته باشد. با وجود اینکه پزو همچنان درجا می‌زند، اما دولت امیدوار است با برداشتن کنترل‌ها از این واحد پولی، سرمایه‌گذاری خارجی در آرژانتین رونق بگیرد.

این درحالی است که آرژانتین، به دنبال سال‌ها سوء مدیریت اقتصادی، دچار مشکلات جدی شده و وابستگی این کشور به کمک‌های مالی خارجی افزایش یافته است.

رئال؛ برزیل
در سالی که گذشت، شاهد سقوط 32.9 درصدی ارزش رئال برزیل در برابر دلار آمریکا بودیم. اقتصاد برزیل به صادرات محصولات کشاورزی و مواد خامی نظیر نفت، شکر، قهوه و فلزات وابسته است که سقوط قیمت مواد اولیه، وضعیت مالی برزیل را نیز به شدت بحرانی کرد. این اتفاقات، با فساد مالی دولت این کشور همراه شد و رسوایی مالی دولت و ارتشا در کمپانی بزرگ نفتی پتروبراس، که دامنه آن به خیلی از مقامات دولتی نیز کشیده شد، این کشور را از بیخ و بن تکان داد.

رَند؛ آفریقای جنوبی
ارزش «رَند»، واحد پولی آفریقای جنوبی در سال 2015 میلادی، 25 درصد کاهش یافت. سقوط قیمت مواد خام بسیاری از کمپانی‌های بزرگ آفریقای جنوبی را دچار خسارت کرد. صنعت معدن، حدود 50 درصد از درآمد ارزی این کشور را به خود اختصاص می‌دهد اما این کشور درحال حاضر با رشد کسری بودجه خود روبروست. نرخ بیکاری در آفریقای جنوبی هم‌اکنون 25 درصد است و انتظار می‌رود نرخ تورم در سال 2016 از مرز 5.6 درصد عبور کند.

دومین اقتصاد بزرگ قاره سیاه، به دنبال ناآرامی‌های سیاسی در ماه دسامبر، ظرف کمتر از یک هفته، سه وزیر دارایی به خود دید.

لیر؛ ترکیه
ارزش لیر ترکیه در سالی که گذشت، در برابر دلار 20 درصد افت کرد. اقتصاد ترکیه هم‌اکنون متاثر از عوامل متعددی چون بی‌ثباتی سیاسی و وخامت اوضاع امنیتی در کشور همسایه خود یعنی سوریه، دچار مشکل شده است.

لیر ترکیه، همچنین جزو واحدهای پولی است که بدنبال تصممیم فدرال‌رزرو مبنی بر افزایش نرخ بهره بانکی، متضرر خواهد شد چراکه با قدرتمند شدن دلار، هزینه بدهی‌های قابل توجه این کشور افزایش خواهد یافت.

صندوق بین‌المللی پول (IMF) پیش‌بینی کرده که اقتصاد ترکیه در سال 2016 میلادی، 3.6 درصد رشد کند که این میزان بسیار پایین‌تر از رشد 9 درصدی است که این کشور در سال‌های 2010 و 2011 میلادی تجربه کرد.

روبل؛ روسیه
سال 2015، برای برزیل سال بسیار بدی بود. درآمد حیاتی این کشور از فروش نفت به شدت سقوط کرد و اقتصاد تزارها را به عمق بحران سوق داد. ارزش روبل روسیه در سالی که گذشت، 17 درصد در برابر دلار افت کرد.

این درحالیست که ولادیمیر پوتین، رییس‌جمهور این کشور اذعان داشته که بدترین بحران اقتصادی روسیه به پایان رسیده اما شاخص‌های اقتصادی به حقایقی متفاوت از گفته‌های پوتین اشاره می‌کنند. تولید ناخالص داخلی روسیه، شاخص تولید صنایع و میزان فروش همچنان رو به کاهش است. بااین‌حال، وضعیت روبل نسبت به سال گذشته به مراتب بهتر است چراکه روبل سال گذشته در برابر دلار 41 درصد سقوط کرده بود.

اخبار اقتصادی - اقتصادنیوز