اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

با توجه به تایید رهبر انقلاب تشکر می‌کنیم


روزنامه رسالت از همه خواسته است که نه درباره توافق بزرگنمایی کنند و نه آن را دست کم بگیرند او همچنین تاکید کرده که با توجه به تایید توافق توسط مقام معظم رهبری و پاسخ ایشان به پیام رییس‌جمهور باید از مذاکره کنندگان تقدیر کرد.

خبرگزاری ایسنا: روزنامه رسالت از همه خواسته است که نه درباره توافق بزرگنمایی کنند و نه آن را دست کم بگیرند او همچنین تاکید کرده که با توجه به تایید توافق توسط مقام معظم رهبری و پاسخ ایشان به پیام رییس‌جمهور باید از مذاکره کنندگان تقدیر کرد.

 روزنامه رسالت می‌نویسد: روزی که پیامبر گرامی اسلام(ص) با کفار، پیمان صلح حدیبیه را امضا فرمود، از طرفی کفار، با توجه به مواردی که در پیمان‌نامه پیش‌بینی کرده بودند، تصور می‌کردند خواهند توانست حرکت عظیم و رو به رشد اسلام را متوقف سازند و از طرف دیگر عده‌ای از یاران پیامبر (ص) هم تحلیل‌شان این بود که امضای این پیمان‌نامه موجب وهن مسلمانان شده است و هیچکس تصور نمی‌کرد که یکسال بعد، مسلمانان فاتحانه و مقتدرانه کفار را شکست خواهند داد و مکه را فتح خواهند کرد بدون آنکه کمترین شائبه پیمان‌شکنی متوجه‌ آنها باشد البته روشن است که رمز تبدیل آن صلح‌نامه به این پیروزی بزرگ، استقامت و پایمردی مسلمانان بود.

این روزها در عرصه بین‌المللی، از ایران به عنوان یک طرف میز مذاکره‌ای نام برده می‌شود که شش قدرت جهان در طرف دیگر آن قرار گرفته‌اند تا این ضرب‌المثل غربی را در ذهن تداعی کنند که بلندی یک برج از سایه آن آشکار می‌شود و عظمت یک مرد از تعداد دشمنانش؛ اما این مذاکرات برای قدرت‌های طرف ما آنقدر اهمیت دارد که به محض احساس ضرورت، وزرای خارجه‌شان در هر ماموریتی که باشند، سراسیمه خود را به محل مذاکرات می‌رسانند.

به هر حال پس از ده سال مقاومت ایران، طرفین به توافقنامه‌ای رسیدند هر چند آمریکا و دیگر دشمنان ایران امیدوارند در گام‌های بعدی مذاکرات مطامع خود را در آن اعمال نمایند.

در داخل کشور نیز مذاکرات ژنو موافقان فراوانی دارد و البته گروهی هم با نوعی تردید به آن می‌نگرند که شاید دلیل نگاه تردیدآمیز آنان را بتوان در تصور سیاه و خاطرات تلخی جستجو کرد که در عرصه دیپلماسی جهان از مذاکره بین قدرت‌های سلطه‌گر و مظلومان جهان وجود دارد و پیشینه خود باختگی، مرعوب شدن و خیانت برخی سیاسیون کشورها در برابر نظام سلطه جهانی، پیش زمینه این نگاه تردیدآمیز باشد.

در مقابل این گروه، کسانی هم هستند که با بزرگنمایی این توافقنامه می‌خواهند از آن در جهت اهداف گروهی سیاسی خود بهره‌برداری کنند. اساس تفکر این گروه نوعی دلبستگی به بیگانه است که موجب شده چشم امید به عنایت و ترحم ارباب بی‌مروت دنیا بدوزند. حال آنکه با امضای این توافقنامه به عنوان گام نخست باید برای برداشتن گام‌های قاطعانه بعدی، برنامه‌ریزی کنیم و بها دادن بیش از اندازه به آن موجب می‌شود که سطح انتظارات و توقعات جامعه برای حل سریع همه مشکلات اقتصادی شتاب بگیرد و در عین حال چه بسا موجب غفلت ورزیدن از ضرورت اقتصاد مقاومتی شود و از فرصت فراهم شده برای ایجاد آمادگی و تقویت پشتوانه ملی حداکثر بهره‌برداری نشود. پشتوانه‌ای که تیم مذاکره کننده ما در مراحل بعدی با تکیه بر آن می‌تواند قدرتمند‌تر از گذشته ظاهر شود.

همچنین بزرگنمایی این توافق‌نامه موجب تشدید توهم دشمن می‌شود که تحریم‌ها ایران را وادار به انجام مذاکره کرده است و جریان امور کشور کاملا وابسته به این توافق‌نامه و تصمیم‌گیری‌های دشمن است. واقعیت آن است که ملت ایران نمی‌تواند به این پیمان و وفاداری آمریکا دل خوش کند چرا که بارها و سال‌ها تجربه کرده است که کلید خارجی قادر نیست قفل‌های داخلی را بگشاید. امروز ملت ایران در ابتدای مسیری طولانی قرار دارد که موفقیت در پیمودن این راه، همانند گذشته نیاز به استمرار عزم و استقامت دارد و تنها با تکیه بر قدرت و توان خویش می‌تواند دشمن را وادار به عقب‌نشینی کند.

مرغان که زشاخه‌ها نلغزند به باغ

زان روست که تکیه‌شان بود بر پر خویش

امروز ایران اسلامی، نه تنها برای دستیابی به حقوق کامل خویش در همه زمینه‌ها به پا خاسته است، بلکه با توجه به شایستگی‌های انسانی و اخلاقی، به خود حق می‌دهد که برای دفاع از حقوق سایر ملت‌های مظلوم جهان، با نظام سلطه جهانی به مقابله برخیزد چنانکه طی 35 سال گذشته چنین کرده و حاصل این مقابله دستاوردهایی امیدبخش بوده است که موجب تقویت نهضت‌های اسلامی و عدالت خواه و کاهش اقتدار نظام سلطه جهانی شده است.

اما برای دستیابی به این انتظار به جا، باید واقعیات جهان را مورد توجه قرار داد و براساس شاخصه‌های حکمت و مصلحت گام برداشت و در موارد لزوم با نرمش قهرمانانه، دشمن را مغلوب ساخت. کلام آخر آنکه با توجه به تایید مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده ایران و نیز پاسخ معظم‌له به پیام ریاست محترم جمهوری باید زحمات دولت، وزیر امور خارجه و تیم همراه ایشان را قدر دانست و مورد تشکر قرار داد و آنان را برای حضور در مراحل نفس‌گیرتر مذاکرات بعدی تقویت کرد.


ویدیو مرتبط :
تشکر دولت از رهبر انقلاب

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روایت قرائتی از دلیل تایید صلاحیت میرحسین موسوی در انتخابات88 با نظر رهبر انقلاب



رئیس ستاد اقامه نماز کشور, محسن قرائتی

روایت قرائتی از دلیل تایید صلاحیت میرحسین موسوی در انتخابات88 با نظر رهبر انقلاب

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر داشتن نیت سالم در انجام کارها، عنوان کرد: به طور مثال اگر نیت خیر در انتخابات سال 88 وجود داشت فتنه به وجود نمی آمد و برخی یکدنده نمی شدند که باید رئیس جمهور شوند.

 محسن قرائتی عصر سه شنبه در جمع اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان لرستان با تاکید بر ضرورت فرا گرفتن درس بندگی خداوند اظهار داشت: متاسفانه موضوعی که امروز در دنیا وجود دارد توجه صرف به زندگی و عدم توجه به درس بندگی است.

وی با بیان اینکه انسانها امروز درس زندگی را بلد هستند اما درس بندگی را بلد نیستند ادامه داد: متاسفانه امروز انسانیت و معنویت در دنیا کمرنگ شده است.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور خطر دنیا را کمبود معنویت عنوان کرد و گفت: در این راستا باید درس بندگی و عبادت را فرا بگیریم چرا که عبادت پنجره رو به سمت غیب و معنویت است.

حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه در قرآن کریم 115 کلمه دنیا و 115 کلمه آخرت آمده است، عنوان کرد: این امر به این معناست که درس زندگی و بندگی همواره باید با یکدیگر باشد.

وی با تاکید بر اینکه در عبادت نیز باید رضای خداوند مدنظر قرار گیرد، افزود: به طور حتم هر چیزی که رضای خداوند در آن باشد عبادت محسوب می شود.

این مفسر برجسته قرآن با تاکید بر داشتن نیت سالم در انجام کارها، عنوان کرد: به طور مثال اگر نیت خیر در انتخابات سال 88 وجود داشت فتنه به وجود نمی آمد و برخی یکدنده نمی شدند که باید رئیس جمهور شوند.

حجت الاسلام قرائتی همچنین به موضوع ثبت نام میر حسین موسوی در انتخابات سال 88 اشاره کرد و گفت: در این زمینه از آقای جنتی به عنوان رئیس شورای نگهبان پرسیدم که چرا اجازه دادید میرحسین در انتخابات ثبت نام کند چون وی با رهبری مشکل و زاویه دارد که آقای جنتی به مشورتی که با مقام معظم رهبری در رابطه با عدم ثبت نام ایشان داشته بود اشاره کرد و گفت که رهبر معظم انقلاب گفتند که نه، شرعا جایز نیست.

وی ادامه داد: این واکنش مقام معظم رهبری این موضوع را می رساند که ایشان حتی با اینکه می داند میر حسین با او زوایه دارد ولی می گوید که رضای خدا نیست که از ثبت نام وی جلوگیری به عمل آید.

وی همچنین عدم وجود اخلاق را مشکل جامعه دانست و ادامه داد: متاسفانه علم ما در ایران شکست خورده به گونه ای که هرچه باسوادتر می شویم بدتر می شویم.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به وضعیت دانشگاههای کشور در زمینه اخلاق عنوان کرد: متاسفانه امروز شاهد سقوط اخلاق در برخی دانشگاهها هستیم و آنچه که می تواند ما را بسازد نماز است.

حجت الاسلام قرائتی به غفلت موجود در حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و با طرح این سوال که خداوکیلی چند درصد از این کتابها نیاز جامعه را برطرف می کند؟ ادامه داد: این امر یک غفلت بسیار بزرگ است و برخی به خاطر داشتن بالاترین غفلت باید مدال بگیرند.

وی تاکید کرد: در نظام آموزشی باید موضوعاتی تدریس شود که واجب و مستحب باشد، همچنین مشکلات فردی و جامعه را برطرف کند.

این مفسر برجسته قرآن با تاکید بر ارتباط عمیق و خصوصی با دانشجویان و همچنین دانش آموزان توسط معلمان و اساتید، عنوان کرد: گاهی اساتید باید با شاگرد خود خصوصی صحبت کند و یک ارتباط خصوصی با او داشته باشد.

حجت الاسلام قرائتی با تاکید بر اینکه اساتید نباید قانع به درس، ترم و واحد باشند، بیان داشت: در صورتی که اساتید نمی توانند پاسخ سوالی از دانشجوی خود را بدهند او را به یک اسلام شناس معرفی کنند تا زمینه پاسخگویی به موضوعاتی که ذهن او را درگیر کرده فراهم آید.

وی بیان داشت: اساتید در دانشگاهها باید مشکلات فکری، روحی و اخلاقی دانشجویان را برطرف کنند و ارتباط مطلوبی با آنها داشته باشد./خبرگزاری مهر