اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

بازار داغ موسیقی در تابستان 94


آلبوم‌های «جاده می‌رقصد»، «بنیامین 94»، «اسمش عشقه»، «مثل مجسمه»، «از عشق»، «رویا»، «شهر من بخند»، «مخرج مشترک»، «ماه و ماهی» و «داماهی» 10 آلبوم پرفروش فصل تابستان در فروشگاه‌های حقیقی و مجازی بودند.

روزنامه صبا: آلبوم‌های «جاده می‌رقصد»، «بنیامین 94»، «اسمش عشقه»، «مثل مجسمه»، «از عشق»، «رویا»، «شهر من بخند»، «مخرج مشترک»، «ماه و ماهی» و «داماهی» 10 آلبوم پرفروش فصل تابستان در فروشگاه‌های حقیقی و مجازی بودند.

10 آلبوم پرفروش تابستان 94
 
امسال موسیقی ایران تابستان شلوغی را پشت سر گذاشت و خیل انتشار آلبوم‌های موسیقی در سبک‌های مختلف اعم از پاپ، تلفیقی و سنتی تا حد زیادی باعث تقسیم و پخش شدن ارقام فروش در میان آن‌ها شد؛ بنابراین به‌اعتراف بسیاری از گزارشگران و کارشناسان بازار موسیقی فروش آلبوم‌های موسیقی نسبت به مدت مشابه سال گذشته تنزل محسوسی داشته است اما با نگاهی به 10 آلبوم پرفروش این دوره زمانی می‌توان دریافت که کیفیت این آلبوم‌ها نسبت به آلبوم‌های منتشرشده در تابستان سال گذشته ارتقای قابل ملاحظه‌ای داشته است.

چارتار همچنان روی جاده می‌رقصد


دومین آلبوم گروه چارتار با نام «جاده می‌رقصد» که اواسط شهریورماه 94 منتشر شد توانست رکوردهای فروش آلبوم موسیقی امسال را به‌طرز محسوسی جابه‌جا کند. به‌گفته نیما جوان مدیر پخش موسیقی جوان این آلبوم توانست در کمتر از 8 ساعت که از رونمایی و انتشار آن می‌گذشت تمامی نسخه‌های تکثیرشده نوبت اول خود را به فروش برساند و استقبال چشمگیر مخاطبان از این آلبوم همچنان ادامه دارد. در این حال علاوه بر نسخه دی‌وی‌دی، «جاده می‌رقصد» در فضای مجازی و به‌خصوص سایت بیپ تونز نیز توانست بهترین فروش شهریورماه را به خودش اختصاص دهد و همان‌طور که پیش‌بینی هم می‌شد «جاده می‌رقصد» به‌رغم انتشار در شهریورماه از بسیاری از آلبوم‌هایی که از ابتدای تابستان منتشر شده بودند، فروش بهتری را تجربه کند.

بنیامین 94

«بنیامین 94» یکی از اولین آلبوم‌های پاپ بود که تابستان امسال و در ابتدای تیرماه منتشر شد و به فروش نسبی رضایت ‌بخشی در دو بخش فضای مجازی و فروش نسخه «دی‌وی‌دی» دست یافت. بنیامین بهادری در این اثر که چهارمین آلبوم رسمی او محسوب می‌شود در راستای تجربیات خودش در 3 آلبوم قبلی گام برداشت و سعی کرد با تکیه بر همان فضاها علاقه‌مندان به موسیقی و صدای خودش را راضی نگه دارد. هرچند در این آلبوم بنیامین سعی کرد با تکیه بر رنگ‌آمیزی جدیدی با استفاده از سازهایی همچون ویلن‌سل، ویولا، ساکسیفون، ترومپت و نی، خون جدیدی در رگ‌های موسیقی‌اش بدمد اما حال و هوای آهنگ‌های آلبومش از نظر مضمونی و سبکی تفاوت چندانی با آلبوم‌های گذشته‌اش نداشت.

اسمش بفروشه

پرتیراژترین و چه‌بسا پرفروش‌ترین آلبومی که تابستان امسال منتشر شد و دوستداران موسیقی پاپ به خصوص علاقه‌مندان زنده‌یاد مرتضی پاشایی مدت‌ها منتظرش بودند آلبوم «اسمش عشقه» بود که روایت‌های مختلفی از تیراژ و آمار فروش آن به رسانه‌ها اعلام شد. پخش‌کنندگان ابتدا اعلام کردند تیراژ اولیه آلبوم 900 هزار نسخه است و در صورت استقبال بیشتر آن را بازسفارش می‌کنیم اما کمی بعد اعلام کردند که این آلبوم در مراحل نخست بیشتر از 300 هزار نسخه تکثیر شده است و این جدای از نسخه «دی‌جی‌پک» آلبوم خواهد بود. آمار تکثیر مرحله اول این آلبوم هرچه بود به‌نظر می‌رسید همه نسخه‌های تکثیر شده در مرحله اول در تمام کشور از پخش منظمی برخوردار شد و به فروش رسید، هرچند بسیاری از خریداران آلبوم نسبت به کیفیت صدای ضبط‌شده آلبوم و مشخصات فنی اعم از میکس و مستر اعتراض داشتند، اما با همه این احوال شواهد نشان می‌دهند به‌دلیل پخش گسترده سوپرمارکتی و تبلیغات گسترده‌ای که مدتی پیش از آلبوم برای آن در نظر گرفته بودند این آلبوم توانست همه نسخه‌های تکثیر شده در مرحله اول انتشار آلبوم را در مدت یک هفته بفروشد. هرچند سرنوشت بازسفارش نوبت اول این آلبوم همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و مشخص نیست آیا فروشگاه‌ها و مراکز پخش تهران و شهرستان‌ها سفارش مجددی برای آلبوم صادر کرده‌اند و ناشر آلبوم به این سفارش‌ها پاسخ داده است یا خیر.

«از عشق» تا فروش


هرچند آلبوم «از عشق» حمید عسگری در اواسط خردادماه منتشر شد، اما بنا بر دو علت متفاوت ادامه فروش این آلبوم به تابستان کشیده شد. نخست آن‌که این آلبوم جز در مراکز فروش موسیقی و فیلم و پخش سوپرمارکتی بخت تبلیغات بیشتر پیش از آلبوم را نداشت و تنها رسانه‌ها مبادرت به درج اخبار پیش از انتشار این آلبوم می‌کردند، بنابراین تا بتواند به فروش نسبی متداول برای آلبوم‌های پاپ دست بیابد به یکی دو هفته‌ای زمان نیاز داشت و علت دوم هم آن بود که ناشر آلبوم رضایت نداد تا پیش از دو هفته که از فروش آلبوم در فضای سوپرمارکتی می‌گذرد، سایت‌های فروش مجازی آلبوم همچون بیپ تونز اقدام به فروش آن کنند. در نتیجه پس از دو هفته یعنی در ابتدای تابستان بود که این آلبوم توانست فروش مطلوبی را تجربه کند.

فروشی نه مثل مجسمه!

«مثل مجسمه» مهدی یراحی هم یکی از پرفروش‌ترین آلبوم‌های تابستان 94 بود که پیش از آغاز فصل تابستان منتشر شده بود. هرچند این آلبوم موسیقی پاپ به صورت مجازی و از طریق سایت بیپ تونز در تیرماه منتشر شد، اما در هر دو مجرای فروش سوپرمارکتی و فضای مجازی به فروش مطلوبی دست یافت و البته اهالی موسیقی پاپ نیز با نوشتن پیام‌های تبریک و گزارش‌هایی درباره این آلبوم توانستند فضای تبلیغاتی و خبری نسبتا گسترده‌ای را برای تداوم فروش این اثر پاپ فراهم کنند. آهنگسازان این آلبوم به ترتیب عبارت بودند از امیرعلی بهادری، آرش فتحی، رستاک حلاج، معین راهبر و مهدی یراحی. همچنین در این اثر روزبه بمانی، نسترن شیرمحمدی، محسن رسولی، رستاک حلاج، سروش دادخواه و امیرعلی بهادری به عنوان ترانه سرا همکاری کرده‌اند.

رویای عاشقانه‌ای از رگه

سینا حجازی هم با آلبوم عاشقانه «رویا» در مدت زمانی معین به صدر جدول پرفروش‌ها در تابستان 1394 رسید و این آلبوم با توجه به تنوع تماتیکی که از آن برخوردار بود و سبک خاص و متفاوتش در موسیقی پاپ ایران فروش بالایی را برای خود رقم زد. این آلبوم از 10 قطعه موسیقی تشکیل شده بود که ترانه‌های هر 10 قطعه را شخص سینا حجازی سروده بود و ساخت ملودی همه قطعات نیز حاصل فعالیت خود او بوده است؛ اما در تنظیم قطعات موزیسین‌هایی همچون امیر عظیمی و بهنام ابطحی با سینا حجازی همکاری کرده بودند. این آلبوم نوازندگان صاحب‌نامی هم داشت که تاثیر آن‌ها در فروش آلبوم را نمی‌شود نادیده گرفت. دارا دارایی، همایون نصیری، هومن نامداری، بابک صفرنژاد، بهنام ابطحی و کیان ایرجی، حسین شریفی، حسن فراهانی و خود سینا حجازی نوازندگان این آلبوم بوده‌اند.


ویدیو مرتبط :
دانلود رایگان فیلم تابستان داغ|تابستان داغ|full hd|hq|4k|hd|1080p|720p|480p

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رونق لوازم آرایشی تقلبی در بازار داغ تابستان/ پوستتان را ارزان خراب نکنید



لوازم آرایشی تقلبی در بازار تابستان,لوازم آرایشی تقلبی در بازار

رونق لوازم آرایشی تقلبی در بازار داغ تابستان/ پوستتان را ارزان خراب نکنید

بررسیها نشان می‌دهد که مواد آرایشی تقلبی به دلیل رونق بازار مصرف در ایران سود زیادی برای واردکنندگان این محصولات قاچاق و تقلبی به همراه دارد.

به گزارش مهر، مصرف نابجا و بی رویه لوازم آرایشی و بهداشتی در میان برخی از افراد جامعه به ویژه نسل جوان و حتی نوجوان، باعث شده که برخی به دنبال واردات محصولات و فرآورده های قاچاق و بی کیفیت به کشور باشند. به طوریکه هم اکنون سهم فرآورده های آرایشی و بهداشتی قاچاق در بازار مصرفی کشور به مراتب بیشتر از فرآورده هایی است که به صورت رسمی وارد می شود و یا اینکه در داخل تولید می شود.

گزارشها از سطح بازار عرضه این قبیل محصولات نشان می دهد که بیش از 90 درصد لوازم آرایشی و بهداشتی به صورت قاچاق از مرزهای جنوبی و غرب وارد کشور می‌شود. از آنجا که تعداد انگشت ‌شماری به دنبال جنس اصل یا همان اورجینال هستند، و یا توان خرید آن را دارند، جنسهای تقلبی بازار داغی و پررونقی دارند.

آمار ارائه شده توسط معاون پیشگیری و هماهنگی سازمانها و استانهای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نشان می‌دهد که میزان مصرف فرآورده‌های آرایشی در ایران به یک‌ میلیارد و 200 میلیون دلار می‌رسد.

آماری که نشان می‌دهد 10 برابر واردات قانونی - 150 میلیون دلار در سال -  لوازم آرایشی و بهداشتی به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود.

بررسیها نشان می‌دهد که مواد آرایشی تقلبی مارکهای معروف به دلیل رونق بازار مصرف در ایران سود زیادی برای واردکنندگان آن به همراه دارد. بسیاری از این مواد از جمله ادکلن های تقلبی به اسم اصل فروخته می‌شود.

ارزانی، دلیل اصلی مصرف گسترده لوازم آرایشی تقلبی مارکهای معروف است. اکثر آنها نامرغوب هستند و بدون توجه به کیفیت مواد ترکیبی آنها، بیشتر مردم به استفاده این مواد روی آورده‌اند.

بسیاری از این محصولات تقلبی در کشورهای همسایه به صورت تجاری تولید می‌شوند و فاقد استانداردهای بهداشتی هستند. این محصولات تقلبی به صورت فله‌ای از عراق، افغانستان، پاکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس وارد ایران می‌شود.

ایران سومین مصرف‌کننده لوازم آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه است. بیش از 50 درصد لوازم آرایشی نظیر کرم پودر، رژلب و ریمل های آرایشی موجود در بازار، تقلبی هستند.

بیشتر مواد آرایشی از جمله کرم‌پودر، رژلب و ریمل‌های آرایشی موجود در بازار تولیدی و مارک کشورهای اروپایی هستند که تقلبی آنها توسط کشورهای امارات متحده عربی و چین وارد بازار شده و تشخیص آنها از مارک‌ اصلی کار هر کسی نیست.

ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم به این نکته اذعان کرده که وزارت بهداشت باید اقداماتی برای واردات کالاها در نظر بگیرد تا یک کالا به مدت زیاد برای اخذ مجوز در گمرک باقی نماند، چرا که طولانی‌شدن زمان ترخیص کالا باعث می‌شود فرد به قاچاق ترغیب شود.

خطرات جدی مصرف محصولات تقلبی و قاچاق

استفاده کنندگان این نوع فرآورده ها باید خطرات و عوارض مصرف محصولات قاچاق و تقلبی را جدی بگیرند، زیرا این محصولات آرایشی نه تنها ترکیبات آنها نامعلوم است، بلکه آلودگیهای زیادی در آنها مشاهده شده است که خطرات زیادی از قبیل حساسیت پوستی، کچلی، آکنه شدید و صدمات کبدی جبران ناپذیری در بدن مصرف کننده ایجاد می کند.

دکتر مریم صفوی متخصص پوست در این زمینه می گوید: با توجه به وجود بیش از 800 تركیب شیمیای دارای سمیت عصبی در مواد آرایشی و عطرهای صنعتی و استفاده مداوم از اینگونه لوازم آرایشی موجب جذب سالانه دو كیلو و 500 گرم مواد شیمیایی به بدن می‌شود که سلامتی مصرف کننده را تهدید می کند.

وی با بیان اینکه تحقیقات نشان می‌دهد كه استفاده از مواد آرایشی قاچاق و تقلبی باعث افزایش رشد سلولهای سرطانی می شود، تاکید می کند که تركیب شیمیایی استفاده شده در اینگونه مواد مانند مواد محافظ از جمله مواد پارابن‌ها و فتالات‌ها ارتباطی مستقیم با رشد تومورهای سرطان به ویژه تومورهای سرطان سینه دارند.

این متخصص پوست با اشاره به اینکه آزمایش روی محصولات 33 شركت تجاری تولید كننده رژ لب نشان داد كه 61 درصد از این محصولات میزان بالایی سرب دارند، می افزاید: سرب ماده‌ای سمی است که مهمترین اثرش را بر سامانه اعصاب می‌گذارد و آلودگی آن در دراز مدت، سبب کاهش یادگیری، دشواری در زبان آموزی و ایجاد اختلالات رفتاری در افراد می‌شود.

صفوی با اشاره به اینکه زنان باردار و کودکان از آسیب پذیرترین گروهها در برابر آلودگی با سرب به ‌‌شمار می روند، می گوید: این ماده به راحتی از جفت عبورکرده، وارد مغز جنین می‌شود و از رشد و تکامل طبیعی آن جلوگیری می‌کند.

آنچه مسلم است اینکه اغلب مصرف کنندگان فرآورده های آرایشی و بهداشتی زنان هستند که علت آن نیز گرایش به زیبایی در این قشر است که یک امر طببعی است، و به همین دلیل از محصولات آرایشی و بهداشتی به حجم زیاد به صورت روزانه استفاده می کنند. اگر هم فرآورده های آرایشی و بهداشتی قاچاق هم نباشند باز هم مصرف بی رویه آنها باعث ایجاد عفونت پوستی جبران ناپذیری در بدن می شود.

امروزه استفاده از فرآورده های آرایشی و بهداشتی در میان آقایان نیز رواج زیادی یافته است. استفاده از رنگ مو، کرمهای پوستی و آفترشیو حجم زیاد در آقایان نیز باعث ایجاد بیماریهای پوستی بسیاری شده است که اغلب برای درمان این بیماریها هزینه های زیادی به خانواده ها تحمیل می شود.

صفوی می گوید: بعضی مواد آرایشی دارای مقادیری مواد روغنی غیر مجاز هستند كه باعث بروز آكنه در پوست‌های مستعد می‌شوند. این مواد روغنی در لوازم آرایشی غیر استاندارد به میزان بسیار بالاتری وجود دارد، ‌به همین دلیل ایجاد جوش‌های سر سیاه و آكنه از عوارض ‌استفاده از لوازم ‌آرایشی غیر مجاز و قاچاق است.

ماده ای به نام پارابن 

حمید مقیمی دبیر انجمن صنفی واردکنندگان محصولات بهداشتی و آرایشی، نسبت به خطرات مصرف کرمهای آرایشی حاوی ماده سرطانزا هشدار می دهد و می گوید: تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی برای اینکه محصول تولیدی آنها ارزان تمام شود، از ماده ای به نام "پارابن" استفاده می کنند که ماندگاری محصول را افزایش می دهد.

وی با اشاره به خطرات این ماده نگهدارنده در محصولات آرایشی و بهداشتی، می افزاید: تفاوت یک کرم صورت گران قیمت و ارزان قیمت که هر دو 50 میلی هستند، در وجود همین ماده سرطانزاست.

مقیمی با اعلام اینکه محصولات گران قیمت و برندهای معروف دنیا از موادی در محصولات خود استفاده می کنند که برای بدن ضرر نداشته باشد، معتقد است که اصولا این قبیل محصولات، دوران ماندگاری کمتری دارند.

اما در مقابل، برخی کارخانجات تولید محصولات بهداشتی و آرایشی، از افزودنی هایی مثل وازلین و... که از نفت تهیه شده است، استفاده می کنند.

دبیر انجمن صنفی واردکنندگان فرآورده های آرایشی و بهداشتی با توصیه به خریداران محصولات آرایشی و بهداشتی برای تهیه محصولات قابل اطمینان، می گوید: پشت قوطی و بسته هر محصول آرایشی و بهداشتی، فرمول تولید نوشته شده است.

مقیمی با اشاره به محصولاتی که در کشورهای هند، پاکستان و چین تولید و عرضه می شود، می افزاید: محصولات این کشورها هیچ ارزش علمی ندارد.

دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده های آرایشی بهداشتی ایران، نسبت به ورود لوازم آرایشی و بهداشتی تقلبی از کشور چین هشدار داد و افزود: محصولاتی با نام برندهای معتبر اروپایی در این کشور تهیه می شود که در بازار مصرفی ایران نیز عرضه می شود.

مقیمی اظهارداشت: متاسفانه امسال محصولات آرایشی و بهداشتی آسیا، نمود بیشتری در کشور ما داشت و این به خاطر مشکلاتی بود که در مسیر واردات از اروپا داشتیم.

وی با بیان اینکه در حدود 80 شرکت وارد کننده محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور فعالیت می کنند، ادامه داد: در حدود 265 برند خارجی توسط این شرکتها وارد کشور می شود که 165 برند آنها شامل برندهای معتبر اروپایی از کشورهای آلمان، اسپانیا، فرانسه، سوئیس و... است. ضمن اینکه 60 تا 65 برند نیز از کشورهای کره جنوبی، ترکیه، دوبی، تایوان و... وارد می شود.

مقیمی با اشاره به حجم 500 میلیون دلاری واردات رسمی فرآورده های آرایشی و بهداشتی به کشور، افزود: به همین میزان و شاید هم بیشتر، کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق وارد بازار مصرفی ایران می شود که متاسفانه کار زیادی برای مقابله با آن نمی توان انجام داد.

دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده های آرایشی بهداشتی ایران، الصاق برچسب اصالت سازمان غذا و دارو بر روی تمامی محصولات وارداتی را مورد تاکید قرار داد و گفت: هیچ کالایی که به طور قانونی وارد می شود، بدون برچسب اصالت کالای سلامت نیست.

وی به حجم زیاد واردات محصولات بهداشتی همچون مسواک، تیغ و عطریات اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 85 درصد مسواکها، 90 درصد تیغ های صورت و 90 درصد عطریات موجود در بازار کشور وارداتی است.

مقیمی همچنین به واردات کرمهای بهداشتی اشاره کرد و گفت: مصرف بالای کرمهای بهداشتی در کشور، باعث شده تا شاهد عرضه کرمهای تقلبی از کشور چین در بازار ایران باشیم.

وی ادامه داد: متاسفانه این کرمها با نام برندهای معروف اروپایی در کشور چین تهیه و وارد ایران می شود./مهر