اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایران 160 هواپیمای کم‌سرنشین نیاز دارد/ اولویت توسعه فرودگاه‌های کوچک است



 اخباراقتصادی  ,خبرهای   اقتصادی,سازمان هواپیمایی

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این‌که پس از برطرف شدن محدودیت‌های اقتصادی ایران باید نسبت به بهبود اوضاع ناوگان و فرودگاه‌های خود اقدام کند، تاکید کرد: در آینده به 160 هواپیما با ظرفیت پایین سرنشین احتیاج داریم.

به گزارش  ایسنا، علی عابدزاده در همایش توسعه صنعت هوایی و فرودگاه‌های ایران اعلام کرد: در طول سال‌های گذشته ایران محدودیت‌های جدی در همکاری با کشورهای خارجی و شرکت‌های بین‌المللی داشته است که خوشبختانه با اجرایی شدن برجام تمام آنها به کنار رفتند.

وی ادامه داد: ایران به دنبال ارتباطی جدی با جامعه جهانی است تا اقتصاد خود را در صنعت حمل‌ونقل همگام با توسعه بین‌المللی نهایی کند.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان این‌که صنعت هوایی ایران تلاش می‌کند اهداف مدنظر خود را در توسعه زیرساخت‌ها پیگیری کند، توضیح داد: در حال حاضر در کشور حدود 50 فرودگاه کوچک داریم که در طول سال‌های گذشته استفاده چندانی از آنها صورت نگرفته است. از این‌رو ایران تلاش می‌کند در چارچوب شرایط به وجود آمده پس از لغو تحریم‌ها نسبت به توسعه این فرودگاه‌ها برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد.

عابدزاده اضافه کرد: در این راستا استفاده از هواپیماهای کوچک برای ما اهمیت بسیاری دارد تا بتوانیم با استفاده از آنها فرودگاه‌ها در مناطق مختلف کشور را توسعه داده و بدین وسیله فاصله سفر بین شهرهای مختلف کشور را کاهش دهیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های کلان فرودگاه امام خمینی (ره) در سال‌های آینده عنوان کرد: در این فرودگاه دو منطقه آزاد تجاری و منطقه ویژه اقتصادی فعال خواهند شد که وقتی ترکیب آنها را در کنار هم داشته باشیم می‌توان انتظار داشت این فرودگاه که 30 هزار هکتار ظرفیت دارد بهبود اوضاع داشته باشد.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به لزوم توسعه فعالیت ایرلاین‌های داخلی کشور تصریح کرد: در حال حاضر 80 درصد از مسافران با ایرلاین‌های داخلی و 20 درصد با ایرلاین‌های خارجی جابه‌جا می‌شوند، اما ما به منظور بهبود اوضاع ایرلاین‌های ایرانی در رقابت با دیگر شرکت‌های هواپیمایی باید شرایطی را به وجود بیاوریم که با وارد شدن هواپیماهای جدید امکان این موضوع فراهم شود.

عابدزاده ادامه داد: در این راستا با لغو محدودیت‌های بانکی، شرکت‌های لیزینگ هواپیما می‌تواند در ایران فعال شده و با ارتباط گرفتن با بانک‌های داخلی، مقدمات انتقال منابع مالی را فراهم کند.

وی خاطر نشان کرد: سازمان هواپیمایی ایران تلاش کرده با واقعی‌سازی نرخ بلیت که اهداف اصلی وزارت راه و شهرسازی بوده، شرایط بازار را برای رقابت مهیا کند و امیدواریم با بازشدن فضا شرایط برای همکاری در عرصه آموزش و تاسیس نخستین مرکز آموزش خدمات هوایی در کشور فراهم شود.

 

  اخبار اقتصادی  - ایسنا 


ویدیو مرتبط :
هواپیمای بدون سرنشین در فرودگاه نزدیک روستای پاچیان2

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا ایران هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را ویروسی کرده بود؟



 

 

آیا ایران هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را ویروسی کرده بود؟

 

به گزارش شفاف به نقل از پایگاه خبری الجزیره، این آلودگی هواپیماهای بدون سرنشین به ویروس می تواند به هکرها این اجازه را بدهد که اطلاعات گردآوری شده توسط این هواپیماها را به دست آورند.

بر اساس این گزارش، این در شرایطی است که با وجودذ اعلام خبری مبنی بر آلودگی هواپیماهای بدون سرنشین به این ویروس، این هواپیماها همچنان در حال گشت زنی در مناطق مختلف و انجام ماموریت های خود هستند. در عین حال مقامات دولت آمریکا همچنان در حال تحقیق بر روی این مسئله هستند که آیا این ویروس یک ویروس بی خطر است یا نه، و این که چگونه این ویروس وارد سیستم های کامپیوتری پایگاه هوایی کریچ در نوادا (جایی که خلبانان ارتش آمریکا هواپیماها را از راه دور کنترل و آنان را برای انجام ماموریت های خود در عراق، افغانستان و یا هر جای دیگر دنیا هدایت می کنند) شده است، در حالی که این سیستم های کامپیوتری به شدت تحت حفاظت قرار دارند.

یک منبع آگاه که خواسته است نامش فاش نشود، در این باره گفته است: در حال حاضر مسائلی در حال رخ دادن است، با وجود این این مسئله هنوز نتوانسته بر روی ماموریت های این هواپیماها در آن سوی مرزهای آمریکا تاثیر منفی بگذارد.

این گزارش در ادامه می افزاید: هواپیماهای بدون سرنشین مسلح در شرایط کنونی به عنوان یک ابزار بسیار ارزشمند در نظر گرفته شده اند که ارتش آمریکا از آن برای رد یابی و حمله به افراد و یا گروه های کوچک استفاده می کند، با وجود این آلودگی سیستم های کامپیوتری به ویروس مذکور باعث شده است مسئله آسیب پذیری شبکه های کامپیوتری که برای هدایت این هواپیماها مورد استفاده قرار می گیرند، بیش از پیش مورد توجه مقامات آمریکایی قرار گیرد.

راب دنس مور فرمانده سابق ناوگان ارتش آمریکا در این باره مدعی شده است: آلودگی این سیستم ها به ویروس یک مسئله عادی است. اما در صورتی که این انتقال اطلاعات توسط این ویروس سر از اینترنت و یا شبکه کامپیوتری در بیاورد، آن زمان است که خطر احساس می شود. چرا که این به آن معنا است که این اطلاعات می تواند در اختیار دیگران قرار گیرد.

از سوی دیگر تحلیل گران نسبت به این مسئله هشدار می دهند که این ویروس می تواند برای هکرها این موقعیت را فراهم کند که فعالیت های افراد حاضر در پایگاه های کنترل کننده این هواپیماها را زیر نظر داشته باشند.

نشریه وایرد که نخستین بار خبر مربوط به آلودگی سیستم های کامپیوتری به ویروس را منتشر کرد، اعلام کرده است که مشکل اصلی این است که این ویروس دو هفته پیش وارد سیستم کامپیوتری ارتش آمریکا شده است، اما تاکنون حادثه ای در مورد از دست دادن اطلاعات محرمانه و یا فرستاده شدن این اطلاعات به خارج مشاهده نشده است.

در عین حال تحلیل گران و متخصصان شبکه های کامپیوتری ارتش آمریکا اعلام کرده اند که هنوز مشخص نیست این ویروس عمدی بوده یا نه و این که چگونه گسترش یافته است، در عین حال آنان از این بابت اطمینان دارند که این ویروس دستگاه های محرمانه و غیر محرمانه را آلوده کرده است. این ویروس همچنین در برابر تلاش های همه جانبه برای از بین بردن آن مقاومت کرده است.

از سوی دیگر برخی گزارش ها حاکی از این است که واحدهای دیگر نیروی هوایی آمریکا استفاده از سیستم های آلوده به این ویروس را متوقف کرده اند.

در ادامه این گزارش به موفقیت های این هواپیماها در ماموریت های انجام شده اشاره شده و آمده است: ارتش آمریکا و نهادهای اطلاعای این کشور از هواپیماهای بدون سرنشین که توسط پایگاه های مخفیانه در سن دیه گو از آنان محافظت می شود، برای افزایش تاثیر حملات بر مقامات القاعده و دیگر اهداف مورد نظر آمریکا در افغانستان، پاکستان و یمن استفاده کرده اند. برای مثال چندی پیش بود که آمریکا موفقیت ماموریت خود در کشتن انوار الاولاکی عضو ارشد القاعده یمن را با کمک این هواپیماها تایید کرد. در ماه آگوست نیز عطیه عبدالرحمان یکی از اعضای ارشد القاعده در شمال غربی پاکستان با حمله این نوع هواپیماها کشته شد. الیاس کشمیری رهبر القاعده در پاکستان نیز دیگر فرد کشته شده توسط این هواپیماهای بدون سرنشین بوده است.../شفاف