اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایران سومین کشور آلوده هوا و پنجمین کشور دارای جاده‌های خطرناک در جهان



جاده‌های خطرناک در ایران,رتبه ایران دربین کشورهای آلوده,معاینه فنی خودروها

ایران سومین کشور آلوده هوا و پنجمین کشور دارای جاده‌های خطرناک در جهان

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو با اشاره به آمار های سازمان بهداشت جهانی گفت: ایران در میان آلوده ترین کشورهای جهان از لحاظ آلودگی هوا رتبه سوم را داراست. همچنین در میان کشورهای با جاده‌های خطرناک مقام پنجم را کسب کرده است که این موارد لزوم توجه بیشتر به معاینه فنی را تاکید می کند.

به گزارش  مهر، سید علی رضوی در نشستی خبری که پیش از ظهر روز دوشنبه برگزار شد با اشاره به افزایش آلودگی هوای پایتخت پس از 5 ساله شدن معاینه فنی گفت: پیش از این ایران هشتمین کشور جهان از لحاظ آلودگی هوا بود که در سال 2013 به رتبه سوم رسیده است.

ارسال پیامک به دو میلیون خودرو فاقد معاینه فنی
وی در ادامه با اشاره به شناسایی بیش از 2 میلیون خودرو فاقد معاینه فنی که از لحاظ قانون پنج ساله شدن خودرو ها باید به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند گفت: پلیس برای این خودرو ها پیامک ارسال خواهد کرد و آن ها فرصت دارند طی 10 روز به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند در غیر این صورت با آن ها برخورد های قانونی صورت می گیرد.
به گفته رضوی روزانه برای ده هزار خودرو پیامک ارسال می شود.

بیشتر تصادفات به دلیل نقص فنی
مدیر مرکز معاینه فنی مرکزی با اشاره به این که بیشتر تصادفات جاده به دلیل نقص فنی است تا عامل انسانی گفت: با آغاز سفرهای تابستانی ما آمادگی آن را داریم تا روزانه 5 هزار خودرو را در هر شیفت معاینه فنی کنیم و اگر شخصی مشاهده می شود به دلیل بی نظمی است نه نبود ظرفیت در مراکز ما.

وی با اشاره به ظرفیت شبانه روزی شدن مراکز معاینه فنی گفت: ما امکان فعالیت سه شیفت کاری را داریم اما این مستلزم آن است که خودرو ها به صورت مستمر به مراکز ما مراجعه کنند.

وی با اشاره به طرح کاهش معافیت معاینه فنی از 5 سال به دو سال گفت: امیدواریم این قانون هر چه زودتر در مجلس به تصویب برسد و پلیس نیز با تردد هر گونه خودرو فاقد برگه معاینه فنی برخورد کند.

برخورد با مراکز معاینه فنی متخلف
رضوی با بیان این که یکی از مشکلات برگه های فنی صدور برگه های معاینه فنی بدون مراجعه خودرو به این مراکز است گفت: بیشتر این برگه ها توسط مراکز حاشیه شهر صادر می شود که باید این مشکلات حل شود. در تمامی مراکز تهران دوربین های پلاک خوان نصب شده و عکس خودرو به همراه اطلاعات آن به پلیس داده می شود و ما هرچه به سمت مکانیزه شدن پیش رویم دست سودجویان قطع می شود.

رضوی اضافه کرد: پیش از این برای خودرو ها تنها برگه رد یا قبولی در معاینه فنی صادر می شد اما حالا به اضافه کارت و عکس خودرو جدولی که وضعیت تطبیق خودرو با استانداردهای ایمنی را نشان می دهد پیوست این کارت است.
وی تاکید کرد: تمامی مراکز معاینه فنی باید بر اساس استاندارد 9181 فعالیت کنند و تمامی مراجعات با این استاندارد سنجیده شود.

به گفته رضوی کشور هلند با شاخص کشته شدن تصادفات از هر 100 هزار نفر 4.8 نفر و آلایندگی 29 درصد خودروها هر ساله به مراکز فنی مراجعه می کنند یا در کشور آلمان که شاخص کشته شده ها 6 نفر است هر دو سال یک بار چگونه است در کشور ایران که شاخص کشته شدن از هر 100 هزار نفر 34.1 نفر است و شاخص آلودگی هوا 92 درصد ما باید هر 5 سال خودروهایمان به مراکز معاینه فنی مراجعه کنند./مهر

 


ویدیو مرتبط :
‫10 کشور با بیشترین تلفات جاده ای در جهان‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران سومین کشور پناهنده پذیر جهان


نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت: درحال حاضر 51 میلیون و 200 هزار پناهنده در جهان وجود دارد که کشور ایران پس از لبنان و پاکستان سومین کشوری است که دارای بیشترین پناهنده است.

خبرگزاری ایرنا: سیوانکا جاناپالا نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان روز پنجشنبه در نشستی در تهران از جمهوری اسلامی برای حمایت از پناهندگان و مهاجران خارجی قدردانی کرد.

«سیوانکا جاناپالا» که باتفاق عزیز کاظمی مدیرکل اموراتباع و مهاجرین خارجی در نشستی خبری شرکت کرده بود گفت: نرخ باسوادی پناهندگان افغان در ایران 54 درصد رشد داشته است که این رقم چشمگیری است.

وی ضمن تشکر و قدردانی از دستاوردهای بزرگ ایران در حمایت از پناهندگان افزود:درسال 58 نرخ باسوادی پناهندگان افغانی 6 درصد بود اما اینک این رقم در سال 92 به بیش از 60 درصد رسیده است.

نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ضمن تشکر و قدردانی از نمایندگان دولت ایران جهت میزبانی و در اختیار گذاشتن تجربیات مفید گفت: برای جشن گرفتن روز پناهنده به ایران نیامده ام بلکه آمده ام تا در کنار دوستان دولت ایران کاری برای پناهنده ها انجام دهیم.

وی با اشاره به همکاری سی ساله مشترک با ایران گفت: این همکاری ها همواره در زمینه های مختلف حمایتی از پناهجویان بوده است و همچنان نیز استمرار دارد.

سیوانکا جاناپالا در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر این که آیا کمک ها و همکاری های سازمان ملل با ایران در زمینه مالی است و این کمک ها تا چه میزان انجام خواهد شد گفت: کمک های ما ابعاد مختلفی دارد که هم در زمینه مالی، هم مشاوره و هم در بخش فنی و اجرایی است.

وی ادامه داد: مهم ترین شریک اجرایی ما در بحث امور پناهندگان و اتباع دولت ایران است.

جاناپالاهمچنین گفت:علاوه براین با تعداد زیادی سازمان های مردم نهاد، نهادها و دستگاه های دیگر در ایران مشارکت و همکاری داریم.

وی اعلام کرد:درحال حاضر 51 میلیون و 200 هزار پناهنده در جهان وجود دارد که کشور ایران پس از لبنان و پاکستان سومین کشوری است که دارای بیشترین پناهنده است.

وی با بیان این که عنوان پناهنده در ایران درست عنوان نشده است گفت: در جلسه بین المللی که هفته گذشته در ژنو داشتم به اهمیت موضوع پناهندگی در جمهوری اسلامی تاکید کردم.

نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفت: سال 2014 سالی است که ایران در اوج سخاوتمندی میزبان تعداد زیادی از افغان ها بوده است.

سیوانکا جاناپالا در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر این که سازمان ملل در برخورد با بیماری های ناقل و مسری پناهندگان عراقی و افغانی چه برخوردی می کند گفت: امور اتباع سازمان ملل با وزارت بهداشت همکاری تنگاتنگی دارد و دولت ایران از نظام پزشکی خوبی برخوردار است و البته در این زمینه کمیساریا در چارچوب قوانین ملی عمل می کند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که با توجه به تحریم های ایران آیا کمک های مالی سازمان ملل به ایران دچار مشکل نشده است؟ گفت: در حال حاضر شرایط اقتصادی بهتر شده اما همچنان شرایط اقتصادی جهانی در عرصه بین الملل دچار مشکلاتی است.

وی درباره جرایم اتباع و پناهنده ها در ایران گفت: انسان ها هم کار زشت و هم کار زیبا انجام می دهند اما هر کسی در هر حوزه و از هر کشوری اگر مرتکب جرمی شود باید طبق قوانین سازمان ملل با وی برخورد شود.