اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایران به فهرست توییتر اضافه شد


سایت توئیتر از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در اقدامی تازه به کاربران آن شبکه در ایران، کوبا و 26 کشور دیگر جهان اجازه داده تا از این پس نام کشور محل سکونت خود را در بخش تنظیمات صفحه کاربری شان انتخاب کنند گزینه ای که تا پیش از این وجود نداشت.

خبرگزاری ایسنا: سایت توئیتر از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در اقدامی تازه به کاربران آن شبکه در ایران، کوبا و 26 کشور دیگر جهان اجازه داده تا از این پس نام کشور محل سکونت خود را در بخش تنظیمات صفحه کاربری شان انتخاب کنند گزینه ای که تا پیش از این وجود نداشت.

 خرداد در ادامه نوشت: سایت "مشیبل" که اخبار حوزه فناوری را بازتاب می دهد ضمن انتشار این خبر افزوده است: "توئیتر روز سه شنبه خبر امکان دسترسی کاربران ایرانی و 26 کشور دیگر جهان به گزینه انتخاب کشور محل سکونت را اعلام کرد. تا پیش از این شهروندان کشور کوبا نیز نمی توانستند در بخش تنظیمات خود محل سکونت شان را انتخاب کنند و مجبور به انتخاب کشوری دیگر و یا گزینه "بین المللی" بودند. با این حال، کاربران ایرانی و کوبایی توئیتر هنوز قادر نیستند شماره تلفن همراه خود را در بخش تنظیمات امنیتی وارد کنند. هنوز علت این موضوع مشخص نیست و مسئولان توئیتر نیز در این باره به سایت "مشیبل" پاسخی نداده اند."

این سایت در ادامه اشاره می کند که زمانی که "دیک کوستولو" رییس "توئیتر" در پیامی به "حسن روحانی" رییس جمهوری ایران خواستار رفع محدودیت های دسترسی کاربران ایرانی به آن سایت شد یکی از کاربران ایرانی در پاسخ به او نوشت که بهتر است توئیتر نخست شماره تلفن های ایرانی را بپذیرد و پس از آن از رییس جمهوری ایران چنین خواسته ای را مطرح نماید.

این سایت در ادامه به نام کشورهایی که در کنار ایران به تازگی در فهرست انتخاب توئیتر قرار گرفته اند اشاره کرده و در این باره می‌نویسد: "دو کشور کره شمالی و چین که هر دو موانعی جدی را بر سر راه کاربران اینترنتی به منظور دسترسی به سایت توئیتر ایجاد کرده اند از این فهرست حذف شده اند. کشورهایی که نام شان به تازگی به فهرست توئیتر اضافه شده عبارتند از: آلبانی، ارمنستان، آذربایجان، بحرین، بنگلادش، بلاروس، بوسنی و هرزگووین، کامبوج، کوبا، اتیوپی، گرجستان، جمهوری اسلامی ایران، عراق، قزاقستان، لائوس، مالزی، مغولستان، عمان، فیلیپین، پورتوریکو، صربستان، سری لانکا، تایلند، تونس، سنگاپور، ازبکستان، ویتنام و زیمبایوه".


ویدیو مرتبط :
اضافه کردن شماره ایران به توییتر برای فعالسازی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فهرست ۲۰ کالای ممنوعه وارداتی/ وداع موقتی برنج خارجی با بازار ایران



 

 

کالای ممنوعه

 

 

از میان ۴۹ قلم محصول کشاورزی مربوط به لیست اول وزارت جهادکشاورزی، ثبت سفارش ۲۰ قلم کالا به صورت کامل ممنوع اعلام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی بعد از دریافت نامه همتای خود در وزارت بازرگانی، واردات ۴۹ قلم محصول کشاورزی را به شیوه قبلی ممنوع اعلام کرد. در این میان ثبت سفارش ۲۰ قلم از این ۴۹ قلم به صورت کامل ممنوع شده و ۲۹ قلم دیگر نیز صرفا با هماهنگی و اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی امکان پذیر است.

در پیوست این نامه، وزیر جهاد کشاورزی از این ۴۹ قلم کالا با عنوان "محصولات حساس کشاورزی" یاد کرده است که مشمول ماده ۱۶ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی می شوند.

بر این اساس ثبت سفارش گندم و مخلوط گندم، برنج، گوشت حیوانات از نوع گاو، تازه یا سردکرده، گوشت حیوانات از نوع گاو منجمد، تخم مرغ، تخم پرندگان بدون پوست، عسل طبیعی، پیاز و موسیر، سیر، تره فرنگی و سایر سبزیجات سیرگونه، سایر میوه های سخت پوست تازه یا خشک کرده حتی پوست کنده، مرکبات تازه یا خشک کرده، انگور تازه یا خشک کرده، سیب، گلابی، به، زردآلو، گیلاس، آلبالو و هلو، سایر میوه ها، میوه نپخته یا پخته شده، میوه های محفوظ شده، میوه های خشک کرده، پوست مرکبات یا پوست خربزه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

این درحالی است که تعرفه برخی از این محصولات نیز افزایش بسیار زیادی داشته است، به این معنا که اگر روزی در آینده، وزارت جهاد کشاورزی واردات این محصولات را مجاز و ثبت سفارش آنها را از حالت ممنوعیت خارج کرد، واردکننده با تعرفه بالایی آن را به کشور وارد کند.

از جمله کالاهای با تعرفه بالا می توان به سیر اشاره کرد که تعرفه آن از ۱۰۰ به ۱۵۰ درصد، تره فرنگی و سایر سبزیجات سیرگونه از ۲۰ درصد به ۱۰۰ درصد، پیاز و موسیر از ۳۰ به ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.

در میان این ۴۹ قلم کالا نیز، واردات برخی تنها با اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی امکان پذیر است؛ ولی تعرفه آن ها به شکل فزاینده ای افزایش یافته است. به عنوان مثال تعرفه واردات جو دو سر از ۱۵ به ۴۰ درصد، قند و شکر از ۳۵ و ۲۰ به ۷۰ درصد، ملاس ها از ۱۵ به ۷۰ درصد و سیب زمینی از ۳۰ به ۵۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش مهر، افزایش تعرفه ها و ممنوعیت واردات در برخی محصولات از جمله برنج، گوشت، سیب زمینی و قند و شکر به نظر می رسد باعث بروز مشکلاتی در تنظیم بازار شود، به این معنا که تولید داخلی به اندازه کافی در برخی از این اقلام نیست و همواره واردات توانسته مابه التفاوت تولید و نیاز داخلی را جبران کند، بنابراین به نظر می رسد که تنها اعلام ممنوعیت اقلام محصولات کشاورزی کافی نباشد و در کنار آن باید در جهت افزایش تولید داخلی نیز گام برداشته شود...../تحلیل:مهر