اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایرانی ها در اینترنت به دنبال چه می گردند؟


دبیر شورای راهبری جویشگر بومی پرمخاطب ترین محتواهایی که ایرانی ها در اینترنت به دنبال آن می گردند را اعلام کرد.

خبرگزاری مهر: دبیر شورای راهبری جویشگر بومی پرمخاطب ترین محتواهایی که ایرانی ها در اینترنت به دنبال آن می گردند را اعلام کرد.

علیرضا یاری در مراسم رونمایی از موتور جستجوی پارسی جو با بیان اینکه بر اساس آمار سایت الکسا، ایران مرکز اصلی میزبانی سایت های داخلی کشور است و ۶۰ درصد محتوای فضای مجازی در داخل کشور میزبانی می شود، گفت: بعد از ایران، آمریکا با حدود ۳۰ درصد، آلمان نزدیک به ۱۰ درصد سهم بعدی در رتبه بندی ترافیک اینترنت ایران را دارند.

یاری افزود: بعد از این کشورها، هلند، کانادا، چین و ترکیه رتبه های بعدی را به خود اختصاص داده اند.

وی در مورد تحلیل محتوایی خدمات داده ای پرمخاطب در ایران که از طریق جستجو در موتور جستجوی اینترنتی انجام شده است، گفت: ایرانی ها در اینترنت بدنبال خبر، شبکه توزیع تبلیغات، بازی و شبکه اجتماعی هستند.

دبیر شورای راهبری جویشگر بومی گفت: بررسی محتواهای بومی نیز در شبکه اینترنت نشان می دهد که کاربران اینترنت ایرانی در زمینه اطلاعات خارجی بیشتر بدنبال وی کی، نقشه، بازی، مخزن کتاب و فیلم و شبکه اجتماعی متخصصان هستند و کاربرد محتواهای داخلی متفاوت از این موضوع است.

وی با اشاره به مدل مفهومی ترسیم شده برای موتور جستجوی بومی افزود: در فراخوان اولیه این طرح ۱۰۷ پیشنهاد دریافت کردیم که حدود ۴۸ دانشگاه و شرکت محصول آماده در این زمینه ارائه دادند.

یاری با اشاره به اینکه ۱۷۰ میلیارد تومان برای طرح موتور جستجوی بومی ظرف ۵ سال هزینه خواهد شد گفت: تاکنون ۱۰ درصد این اعتبار اختصاص داده شده است.

به گزارش مهر، در این مراسم نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات نیز گفت: تا دو سال پیش نسبت میزبانی پایگاههای داده در ایران نسبت به خارج حدود ۱۰ درصد بود اما آخرین آمار سازمان آیکان نشان می دهد ۶۴ درصد آدرس های کاربران ایرانی در اینترنت محلی شده و ما از این حیث در منطقه رتبه اول و قبل از ترکیه و مصر قرار دارد.

وی گفت: طراحی و پیاده سازده شبکه ملی اطلاعات با ۴ ابزار مرورگر، مرور جستجو، سرویس ایمیل و شبکه های اجتماعی در دستور کار است که بتواند شرایطی را فراهم کند که در صورت نیاز مستقل از شبکه های خارجی در شرایط مختلف به کاربران سرویس دهد.


ویدیو مرتبط :
چه تیپ افرادی در اینترنت دنبال همسر می گردند؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اتحادیه اروپا ۱۷ مقام ایرانی را تحریم کرد/ احتمال ممنوعیت تحویل تجهیزات شنود مکالمات تلفنی و کنترل اینترنت به ایران



تحریم مقامات ایرانی,کنترل اینترنت,کنترل اینترنت در ایران,تحریم‌های وضع شده علیه ایران,نقض حقوق بشر در ایران

 

اتحادیه اروپا ۱۷ مقام ایرانی را تحریم کرد/ احتمال ممنوعیت تحویل تجهیزات شنود مکالمات تلفنی و کنترل اینترنت به ایران

بر اساس تصمیم اتحادیه اروپا دارایی‌های این افراد در اروپا توقیف و سفرشان به کشورهایی اروپایی ممنوع می‌شود. این تحریم‌ها تا ۱۳ آوریل ۲۰۱۳ معتبر خواهد بود.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

 

اتحادیه اروپا ۱۷ مقام دیگر ایرانی را به دلیل آنچه "نقض حقوق بشر"  خوانده شده،مورد تحریم قرار داد.

به گزارش سرویس بین الملل "انتخاب" به نقل از رویترز؛ بر اساس تصمیم اتحادیه اروپا دارایی‌های این افراد در اروپا توقیف و سفرشان به کشورهایی اروپایی ممنوع می‌شود.

نام این ۱۷ نفر هنوز اعلام نشده است. اتحادیه اروپا همچنین تحریم‌های وضع شده علیه ۶۱ مقام ایرانی را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

اتحادیه اروپا این تصمیم را در نشست روز جمعه ۲۳ مارس (چهارم فروردین ۱۳۹۱) اعلام کرد.

این تحریم‌ها تا ۱۳ آوریل ۲۰۱۳ معتبر خواهد بود.

پیشتر نیز ۶۱ مقام ایرانی به همین ادعا و دلیل از سوی اتحادیه اروپا تحریم شده بودند که این فهرست اکنون به ۷۸ نفر رسیده است.

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از تحریم ۱۷ مقام ایرانی ، با تکرار ادعاها علیه ایران، از آنچه "نقض حقوق بشر در ایران" خوانده، ابراز نگرانی کرده است.

اشتون اشاره کرده که اتحادیه اروپا تحریم‌ها را علیه مقام‌های ایران تا هنگامی که آن‌ها به تعهدات بین‌المللی‌شان عمل نکنند، ادامه می دهد!

به گزارش منابع دیپلماتیک، مقامات اتحادیه اروپا همچنین تصمیم گرفته‌اند تحویل تجهیزات و نرم افزارهای رایانه ای قابل استفاده برای شنود مکالمات تلفنی و کنترل اینترنت را به ایران ممنوع کنند./انتخاب