اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایرانی‌ها دنبال چه گوشی‌هایی هستند؟



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

ایرانی‌ها دنبال چه گوشی‌هایی هستند؟

گوشی‌های تلفن همراه از جمله کالاهایی هستند که حتی نوسانات نرخ ارز و بالا‌ رفتن قیمت‌ها هم بازار آن‌ها را زیاد از سکه نینداخته است.

به گزارش ایسنا، تازه‌ترین آمار گمرک حاکی از آن است که در شش ماه نخست امسال بالغ بر 417 تن انواع گوشی تلفن همراه به ارزش بیش از 92 میلیون دلار وارد کشور شده است که این رقم از نظر وزنی و ارزشی به ترتیب 185.9 و 346.6 درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال قبل نشان می‌دهد.

اما این‌که کاربران در این بازار پررونق با توجه به انواع قابلیت‌ها دنبال چه برندها و گوشی‌هایی می‌گردند، سوالی است که جواب آن تا حدی با حدسیات افراد متفاوت است، چرا که برخی فکر می‌کنند خریداران تلفن همراه این روزها بیش‌تر به دنبال آخرین مدل‌های تلفن و جدید‌ترین و پیشرفته‌ترین گوشی‌ها هستند، اما به گفته‌ی رییس انجمن فروشندگان سیم‌کارت، گوشی و لوازم جانبی گوشی‌های که از نظر قیمت و امکانات در حد متوسط قرار دارند، گوشی‌های محبوب در میان مشتریان موبایل ایرانی به‌شمار می‌روند.

افشار فروتن لاریجانی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره می‌گوید: اگر قرار باشد گوشی‌های تلفن همراه را به سه دسته گوشی‌های ساده فاقد دوربین و حافظه، گوشی‌های دارای دوربین وحافظه و قابلیت دسترسی به اینترنت و نهایتا گوشی‌های پیشرفته که کار نوت‌بوک را انجام می‌دهند تقسیم کنیم، گروه دوم پرطرفداران‌ترین گوشی‌ها به‌شمار می‌روند.

وی ادامه می‌دهد: این گوشی‌ها علاوه بر این‌که اغلب امکانات مورد نیاز را برای کاربر فراهم می‌کنند، از نظر قیمت هم در شرایط متوسطی قرار دارند و در نهایت از نظر کارایی نظر اکثر کاربران را جلب می‌کنند.

فروتن در عین حال می‌گوید: در این میان گوشی‌های پیشرفته اگرچه ممکن است قابلیت‌های بیشتری داشته باشند، اما در اصل اکثر نیاز‌های کاربران به واسطه‌ی همان گروه دوم تامین می‌شود و اغلب افرادی که به خریداری گوشی‌های پیشرفته می‌پردازند، برحسب علاقه شخصی و نه نیاز مبرم اقدام به خرید این دسته می‌کنند.

بنا بر آمارهای گمرکی در میان گوشی‌هایی که در شش ماهه اول سال وارد کشور شده‌اند، امارات با سهم 60.8، کره جنوبی با سهم 7.5 و چین با 17.8 درصدی از کل واردات گوشی تلفن همراه ایران به ترتیب اصلی‌ترین مبادی ورود این کالا به کشور شناخته می‌شوند.

اما نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که یک برند فنلاندی بیش‌ترین سهم را در مصرف گوشی تلفن همراه در بین شهروندان تهرانی دارد.

در نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) از 2721 تن پرسیده شده است که سه مورد از آخرین گوشی‌های موبایل را که اعضای خانواده آنها خریداری کرده‌اند، نام ببرند. با توجه به این‌که هر پاسخگو می‌توانسته به سه نوع گوشی موبایل اشاره کند، طبیعی است که تعداد پاسخ‌ها بیشتر از تعداد پاسخگویان باشد.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از شهروندان تهرانی، معادل 52.8 درصد، از گوشی‌های موبایل شرکت نوکیا استفاده می‌کنند. بعد از آن گوشی‌های موبایل شرکت سونی‌اریکسون با 20.3 درصد در رده دوم، گوشی‌های موبایل شرکت سامسونگ با 18.9 درصد در رتبه سوم،‌ گوشی‌های موبایل جی.ال.ایکس با 1.1 درصد در رده چهارم و گوشی‌های موبایل شرکت موتورولا با 0.7 درصد در رتبه پنج قرار گرفتند. ضمن این‌که 6.2 درصد نیز از گوشی‌های سایر شرکت‌ها استفاده می‌کنند.

بر اساس نتایج این نظرسنجی در اکثر خانواده‌های مورد بررسی حداقل یک گوشی موبایل وجود داشته است./ایسنا

 

قیمت گوشی موبایل

 

 

 


ویدیو مرتبط :
گوشی های ایرانی بهترین گوشی نرم افزاری دنیا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید ۱۵۰ هزار گوشی موبایل ایرانی در سال۸۹



 

تولید ۱۵۰ هزار گوشی موبایل ایرانی در سال۸۹

 

 

مدیرعامل شرکت نیمه هادی عماد با اشاره به تولید ۱۵۰ هزار گوشی موبایل در سال گذشته از تولید قطعی ۱۵۰ هزار دستگاه گوشی هیوندایی دیگر در سال جدید خبر داد و گفت: این گوشی های ملی مطابق با فناوری های روز تولید می شود.

 


حمیدرضا منجی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه این شرکت تولید سالانه ۱۵۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه ساخت داخل را در دستور کار دارد گفت: گوشی ملی هیوندایی با برندهای موجود در بازار قابل رقابت است.

 


وی با بیان اینکه تعرفه فعلی واردات قطعات برای تولید گوشی تلفن همراه در کشور مناسب است، اضافه کرد: گستردگی قاچاق انواع گوشی تلفن همراه، جایی برای گوشی های داخلی در کشور باقی نگذاشته است.

 


به همین دلیل تمایلی برای ساخت و تولید گوشی وجود ندارد و اکثر مشتریان نیز تمایل به خرید گوشی های قاچاق برندهای معتبر جهانی دارند.

 


منجی به روند تولید گوشی در کشور توسط شرکت نیمه هادی عماد اشاره کرد و گفت: شرکت نیمه هادی عماد با وجود محدودیت ها به تولید خود ادامه می دهد به نحوی که سال گذشته بیش از ۱۵۰ هزار دستگاه گوشی ملی با برند هیوندایی تولید و به بازار عرضه کرد.این شرکت هم اکنون نیز تلاش خود را برای تولید و توزیع ۱۵۰ هزار دستگاه گوشی دیگر به بازار به کار می گیرد.

 


نیمه هادی عماد یکی از شرکت های طرف قرارداد وزارت صنایع برای تولید سالانه یک میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در کشور بود که اردیبهشت سال ۸۵ تفاهمنامه ای را در این رابطه با این وزارتخانه به امضا رساند.... /  خبرگزارى مهر