اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ایران؛ قتلگاه تروریست ها


آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: رژیم پهلوی و صدام حسین با هم تصمیم گرفته بودند که امام را از عراق اخراج کنند و بعد از اینکه دولت کویت اجازه ورود به ایشان نداد، به سوی پاریس پرواز کردند و اقامت ایشان در نوفل لوشاتو، فرصت مناسبی بود تا ملت‌های جهان با افکار امام و اهداف مبارزه آشنا شوند.

خبرگزاری ایلنا: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار ژرار لارشه رئیس مجلس سنای فرانسه، با اشاره به ایام اقامت امام (ره) در فرانسه و ذهنیت مثبتی که مردم ایران از مردم فرانسه در آن مقطع تاریخی داشتند، گفت: رژیم پهلوی و صدام حسین با هم تصمیم گرفته بودند که امام را از عراق اخراج کنند و بعد از اینکه دولت کویت اجازه ورود به ایشان نداد، به سوی پاریس پرواز کردند و اقامت ایشان در نوفل لوشاتو، فرصت مناسبی بود تا ملت‌های جهان با افکار امام و اهداف مبارزه آشنا شوند.

وی ضمن یادآوری خاطرات خویش در زمان مبارزه و موضع‌گیری‌های ژنرال دوگل در آن مقطع برای مسئله فلسطین، به تشریح فراز و فرود روابط ایران و فرانسه در سال‌های قبل و بعد از انقلاب پرداخت و گفت: کشور شما قراردادی برای ساخت نیروگاه اتمی در دارخوین اهواز با رژیم پهلوی داشت که پس از انقلاب متوقف کردید و فکر می‌کنم بعد از رفع تحریم‌ها، فرصت مناسبی دارید که آن کار خود را تکمیل کنید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری مشارکت ایران در طرحی در فرانسه برای غنی سازی اورانیوم، گفت: مطالباتی داشتیم که در زمان شیراک پس دادند، ولی سهم ما باقی است که می‌تواند یکی از زمینه‌های همکاری باشد.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش با ابراز تأسف از حادثه تروریستی ۱۳ نوامبر در پاریس، گفت: برای کشورهای غربی از جمله فرانسه که تا حدودی و به دور از اتفاقات تروریستی بودند، چنین حوادثی سنگین است، اما با همه تلخی‌ها، تجربهٔ خوبی شده تا به شکل اساسی پدیده شوم تروریسم را جدی بگیرند و برای جلوگیری از گسترش اقدامات تروریستی در همه‌ جای دنیا، به خصوص اروپا و به ویژه فرانسه، برنامه‌ریزی کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از مبارزات تاریخی مردم ایران با تروریست‌ها در سال‌های پس از پیروزی انقلاب، گفت: مردم ایران اولین قربانیان تروریسم هستند، به همین دلیل از تروریسم و تروریست‌ها متنفرند، چون بعضی از تروریست‌ها با هدف تجزیه خاک ایران و بعضی‌ها با هدف شکست انقلاب مردم دست به شورش‌های کور و اقدامات تروریستی می‌زدند که در یک حادثه حدود ۳۰ نماینده مجلس، جمعی از وزرای دولت و مسؤولان قوه قضائیه را یک جا در دفتر حزب جمهوری شهید کردند و یک ماه بعد با انفجاری دیگر، رئیس جمهور، نخست وزیر و رئیس شهربانی ایران را به شهادت رساندند.

وی با یادآوری رفت و آمدهای آزاد تروریست‌ها در کشورهای اروپایی و حتی حضور و سخنرانی آن‌ها در پارلمان‌های اروپا، گفت: یکی از گلایه‌های همیشگی ما از کشورهای غربی، تناقضات گفتار و رفتار آنان در مسألهٔ تروریست‌هاست، به گونه‌ای که ادعای مبارزه با تروریسم دارند و از آنان حمایت‌های سیاسی و گاهی مالی می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤال رئیس مجلس سنای فرانسه که پرسیده بود، «نظر شما دربارهٔ دورنمای مبارزه با تروریست‌ها چیست؟»، گفت: با توجه به آشنایی‌هایی که با منافقین به عنوان بخشی از تروریست‌ها، از زمان مبارزه داریم و تاکتیک‌ها و برنامه‌های آنان را می‌دانیم و همچنین از شیوه‌های جذب جوانان توسط تروریسم‌های جدید منطقه آگاهی داریم، معتقدیم که مبارزه با تروریسم نیاز به اقدامات بنیادین و ریشه‌ای دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با برشمردن علل تقویت تروریست‌ها در شرایط جدید، گفت: با سوءاستفاده از نارضایتی‌های مدنی و اجتماعی مردم و به خصوص جوانان و با تمسّک ظاهری به مسائل دینی و اعتقادی، جوانان را به گونه‌ای آموزش می‌دهند که حاضرند با کشتن خود، اهدافی را که تروریست‌ها مشخص می‌کنند، منفجر کنند، چون فکر می‌کنند از محل کشته شدن خود به سوی بهشت پرواز می‌کنند.

وی با تشریح روند شکل‌گیری تروریست‌های تکفیری در منطقه، به آموزش‌های وهابی‌ها و سلفی‌ها در برخی کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: طالبان که یکی از خطرناک‌ترین گروه‌های تروریستی، هستند از بیش از ده هزار مدرسه‌ای آموزش دیدند که با هدف تحصیل علوم دینی در افغانستان و پاکستان تأسیس شدند.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به اعتقادات افراطی تکفیری‌ها که ریشه در اجداد خانوادهٔ حاکمان عربستان سعودی دارند، گفت: تروریست‌ها با همهٔ اختلافاتی که با همدیگر دارند، در ایجاد نا‌امنی، کشتن مردم و ایجاد اختلال در نظم اجتماعی کشور‌ها مشترکند و درباره گستردگی حضور آنان در همه جای جهان همین بس که اخیراً خبرگزاری روسیه اعلام کرده که سه هزار نفر به عنوان عوامل تأمین مالی گروه‌های تروریستی در کشور روسیه شناسایی شده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز نگرانی نسبت به گسترش کمی و کیفی تروریست‌ها در همه جای دنیا، به تمرکز سیاسی و مالی آنان در لیبی، سومالی، عراق، سوریه و افغانستان اشاره کرد و افزود: در قالب تروریسم، مسافران عادی و آوارگان جنگی به همهٔ جای دنیا می‌روند که نمونهٔ آن را در انفجارات اخیر فرانسه دیدیم، اما تجربه‌های ارزندهٔ ایران در مبارزهٔ با تروریسم‌ها و قدرت اطلاعاتی ایران به آنان جرأت نمی‌دهد به خاک ایران نزدیک شوند و می‌دانند ورود به خاک ایران، برای آنان مساوی با مرگ است.

وی با اشاره به دسترسی تروریست‌ها به مواد شیمیایی در موصل و بیجی عراق، گفت: خطر واقعی آنجاست که تروریست‌ها با دانش دانشجویانی که در دانشگاه‌های پیشرفته دنیا دارند، فنون استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی را بیاموزند و با بی‌رحمی‌هایی که در کشتن انسان‌ها دارند، در مناطق مختلف دنیا به کار گیرند و این موضوع ضرورت یک فکر عاقلانه از سوی عقلای جهان را می‌طلبد.

هاشمی رفسنجانی، در پاسخ به سوال ژرار لارشه که درباره آیندهٔ سوریه پرسیده بود، گفت: مملکت سرزمین‌های اشغالی از آن‌ها گرفته شود، البته مبارزه با تروریست‌ها در سوریه خیلی مشکل شده است، چون وارد زندگی عادی مردم شده‌اند و قلع و قمع کامل آنان در شرایط فعلی سخت است، زیرا به صور مختلف در جامعه ریشه دوانده‌اند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، همکاری عملی کشورهای قوی منطقه و کشورهای پیشرفته جهانی را برای مبارزه اساسی با تروریست‌ها ضروری دانست و با تشریح علل گسترش تروریست‌ها، گفت: آنچه که ریشه تروریسم‌ را در دراز مدت می‌خشکاند، کم کردن نارضایتی‌های مردم در کشورهای فقیر است، چون مردم این کشور‌ها از دست کشورهای پیشرفته عصبانی هستند و فکر می‌کنند عقب ماندگی، فقر و جهلشان معلول استعمارگران است، پس نیاز به یکسری اقدامات سخت و زمان‌بر است، تا خاطر جامعهٔ جهانی جمع شود.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به تقاضای رئیس مجلس سنای فرانسه که او را «معمار ترمیم روابط کشورهای اسلامی، مخصوصاً روابط ایران و فرانسه خوانده بود و اصرار می‌کرد که جامعهٔ جهانی هنوز از شما چنین انتظاری دارد و چرا مثل سابق برای رفع کدورت‌ها اقدام نمی‌کنید؟»، گفت: شرایط سیاسی عربستان بعد از ملک عبدالله عوض شده و اگر عقلانیت سیاسی سابق بود، عربستان به عنوان کشوری که بزرگ‌ترین زیارتگاه‌های مسلمانان را دارد، خود را درگیر اختلافات و گرفتاری‌های سیاسی، نظامی، فرهنگی و حتی دینی و مذهبی با کشورهای اسلامی نمی‌کرد.

وی افزود: البته ناامید نیستیم و با اتخاذ سیاست‌های واقع گرایانه و یادآوری جایگاه دو کشور ایران و عربستان در جهان اسلام، می‌توان از اختلافات عمیق و کشته شدن پیروان مذاهب مختلف اسلامی جلوگیری کرد که البته تحقق این مهم، راهکارهای مناسب خودش را دارد.

هاشمی رفسنجانی دربارهٔ آینده‌ لبنان و همکاری‌های سه جانبه فرانسه، ایران و عربستان که سوال و تقاضای آقای ژرار لارشه بود، گفت: حل مسائل لبنان با توجه به ترکیب دینی جمعیتی آنکه مسیحیان و مسلمانان شیعه و سنی هستند، از طریق همکاری‌های سه کشور فرانسه، ایران و عربستان آسان‌تر است و اگر همکاری‌های تهران و پاریس برای اصلاح امور لبنان بیشتر و عمیق‌تر شود خیلی زود به نتایج دلخواه می‌رسیم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش و جایگاه حزب‌الله در ساختار سیاسی، فرهنگی و حتی نظامی لبنان، گفت: جوانان لبنانی که به تدریج آموزش دیده‌اند و مسلح شده‌اند و به کرات از خاک خود در مقابل رژیم اشغالگر قدس دفاع کرده و پیروزی‌های چند سال اخیر آنان تاریخی شده است.

وی گفت: یکی از اشتباهات فاحش غرب، معرفی حزب‌الله به عنوان تروریسم است، در حالی که مردم لبنان و مردم کشورهای منطقه مخصوصاً در شرایط فعلی سوریه، با تمام وجودشان لمس می‌کنند که جوانان حزب‌الله حافظ امنیت و آرامش هستند.

ژرار لارشه، در آغاز این دیدار با ابراز خشنودی عمیق خویش به خاطر دیدار با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، او را شخصیتی حکیم و با نگاه بلند سیاسی در مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی خواند و گفت: طبیعی بود که وقتی به ایران آمدم، با توجه به تجربه‌های خوب، مقامات و مسؤولیت‌های عالی و حکمت و تدبیری که در ادارهٔ جامعه و گسترش روابط ایران با کشورهای مختلف داشتید و دارید، با شما دیدار داشته باشم.

رئیس مجلس سنای فرانسه، با تأکید بر این جمله که به محض ورود به فرانسه حتماً شرح این سفر و مخصوصاً جزییات سخنان جناب‌عالی را با آقای فرانسوا اولان، رئیس جمهور فرانسه در میان می‌گذارم، گفت: این سفر با ترکیب هیأت همراهم که نخست وزیر سابق فرانسه در زمان آقای شیراک هم با ماست، در زمانی انجام می‌شود که دوران بازسازی اعتماد و گسترش روابط تهران پاریس است.

وی با تأکید بر این جمله که همکاری‌های سیاسی و اقتصادی با ایران برای ملت و دولت فرانسه اهمیت دارد، گفت: در دیداری که روسای جمهور دو کشور در آینده نزدیک خواهند داشت، برای گسترش روابط در همه زمینه‌ها، وارد برنامه‌های اجرایی خواهند شد.

آقای ژرار لارشه، با ابراز نگرانی از اوضاع نه چندان مناسب لبنان که هرزگاهی شاهد انفجارات و کشته شدن مردم این کشور هستیم، گفت: لبنان برای فرانسه، ایران و عربستان مهم است و خوب است راهکار شما به عنوان شخصیتی حکیم، چراغ راه مسؤولان در این سه کشور باشد.

رئیس مجلس سنای فرانسه، با بیان این جمله که با رئیس فراکسیون حزب‌الله در مجلس لبنان ارتباط داریم، گفت: برای برقراری صلح در لبنان با همه گفت‌وگو خواهیم کرد و البته می‌دانیم نقش حکیمانه شما در این شرایط بسیار برجسته است.

وی با ابراز تأسف نسبت به اتفاقاتی که در سوریه می‌افتد، اظهار امیدواری کرد که جامعه بین‌المللی با همکاری‌های سازنده جلوی گسترش و پیشروی تروریسم‌ها را بگیرند که حادثه ۱۳ نوامبر پاریس نشان داده، این جماعت به هیچ کشوری رحم نمی‌کنند.


ویدیو مرتبط :
مستند زیبای شلمچه ؛ قتلگاه جنگ ایران و عراق

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تروریست واقعی کیست؛ ایران یا آمریکا؟



 

 

تروریست واقعی کیست؛ ایران یا آمریکا؟

 

هنوز زمان طولانی از مطرح کردن طرح ترور سفیر عربستان در آمریکا توسط ایران و نمایش دستگیری‌های پس از آن نگذشته است که زمزمه‌های ترور از نشست‌های سران آمریکایی به گوش می‌رسد تا عملا اتهاماتی که آمریکا علیه ایران در مجامع جهانی مطرح می‌کند به خودش باز گردد.

در حالیکه دولت آمریکا همواره مدعی است ایران در ترورهای دور و نزدیک نقش دارد اما شماری از مسئولان آمریکایی در نشستی رسما و آشکارا پیشنهاد کردند که باید با عملیات‌ محرمانه برخی مسئولان ایران را ترور کرد!

پس از آنکه فشار‌ها، تحریم‌ها و سیاست‌های خصمانه غربی‌ها و آمریکا علیه ایران به نتیجه مطلوب نرسید، مقامات آمریکایی رسما و آشکارا از دولت این کشور خواستند تا طرح «ترور مسئولان مشخصی در ایران» را در دستور کار قرار دهد.

خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که شماری از نظامیان و کار‌شناسان نظامی آمریکا به دولت این کشور پیشنهاد کردند که ترور مسئولان و سران معینی از ایران را بخصوص در نیروی سپاه ایران در دستور کار قرار بدهد.

«جک کین» رئیس سابق نیروی زمینی ارتش آمریکا در جلسه استماع کنگره در این خصوص گفت: چرا آنان [مسئولان ایرانی] را نمی‌کشیم؟ این افراد حدود هزار آمریکایی را کشته‌اند، چرا ما آن‌ها را ترور نکنیم؟ نمی‌گویم اقدام نظامی کنیم ولی عملیات محرمانه [ترور] را پیشنهاد می‌کنم.

پایگاه خبری الجزیره قطر نیز با انتشار این خبر، اعلام کرد که پس از مطرح شدن اتهام آمریکا به سپاه ایران برای ترور سفیر سعودی در آمریکا، فضای میان ایران و آمریکا شاهد تنشی شدید است؛ امری که ایران آن را بشدت رد کرده است.

همچنین این مقام آمریکایی که در کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان آمریکا سخن می‌گفت، تاکید کرد که باید ایران را تحت فشار شدید قرار داد.

هر چند شماری از نمایندگان آمریکایی در راستای فشار روانی علیه ایران اعلام کردند که اقدام علیه ایران بعید نیست، ولی همگیاز موافقت با پیشنهاد جک کین اجتناب کردند.

از سوی دیگر، «روئل مارک گرچت» کار‌شناس سابق بخش خاورمیانه در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) و عضو بنیاد «دفاع از دموکراسی‌ها» با بیان اینکه سپاه ایران از‌‌ همان منطقی که آمریکا بر اساس آن عمل می‌کند، استفاده نمی‌کند تاکید کرد که آنان [سپاه ایران] را نمی‌توان مرعوب کرد مگر اینکه «یکی از آنان کشته شود.»

این مقام آمریکایی صراحتا به نام قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران اشاره و تصریح کرد که وی را باید دستگیر کرد یا کشت.

گرچت در این خصوص اعلام کرد: «قاسم سلیمانی بسیار سفر می‌کند... تکان بخورید... تلاش کنید یا دستگیرش کنید یا بکشیدش.»

به نظر می‌رسد این اظهارات مقامات آمریکایی به دلیل شکست آمریکا در سیاستهای تحریم و فشار بر ایران و در ادامه ناتوانی غرب در عملی کردن گزینه حمله نظامی به ایران است. اما این سخنان چه بازتابی در میان مسئولین رسمی کشور داشته است؟

واکنش مقامات رسمی در ایران چه بود؟

اظهارات خصمانه مقامات رسمی آمریکایی درباره ترور مسئولین ایران در سپاه پاسداران، واکنش‌های تندی را از سوی مسئولین ایران به همراه داشت و حتی از تریبون نماز جمعه بسیاری از شهرهای کشور نیز به این اظهارات شدیدا انتقاد شد.

وزیر کشور: تهدید سپاه یعنی تهدید مردم

وزیر کشور در واکنش به طرح ترور هدفمند فرمانده سپاه قدس که از سوی مسئولان آمریکایی عنوان شد با بیان اینکه سپاه یک نهاد مردمی است و تهدید سپاه یعنی تهدید ملت ایران از انجام اقدامات لازم در رابطه با مقابله با طرح ترور هدفمند دشمنان خبر داد.

مصطفی محمدنجار در گفتگو بامهر، درخصوص اظهارات تهدید آمیز مقامات آمریکا مبنی بر ترور هدفمند مقامات ایرانی، گفت: «این اظهارات نشان دهنده خوی استکباری آمریکائی‌ها و روشهای قلدرمابانه آن‌ها در برخورد با کشورهایی است که مطابق میل آن‌ها رفتار نمی‌کنند.»

وی با بیان اینکه افکار عمومی جهان با این اظهارات می‌فه‌مند که تروریست واقعی دولتمردان آمریکایی هستند بطوریکه به خود اجازه می‌دهند به صراحت موضوع ترور مسئولان یک کشور مستقل را مطرح کنند، گفت: «البته آن‌ها این کار را هم به خاطر منافع خود انجام می‌دهند و از سویی دیگر سایرکشور‌ها را متهم به تروریست بودن می‌کنند.»

وزیر کشور همچنین در خصوص تهدید فرمانده سپاه قدس ایران به ترور نیز گفت: «آن‌ها ابتدا با طراحی یک سناریوی بی‌پایه و اساس اتهاماتی را به سپاه وارد کردند و بعد که دیدند نتیجه‌ای نگرفتند فرماندهان آن را تهدید به ترور کردند درحالیکه سپاه یک نهاد مردمی است و تهدید سپاه یعنی تهدید ملت ایران، البته مردم ایران هم که از این تهدیدات هراسی ندارد.»

وی با اشاره به اینکه هر روز که جلو‌تر می‌رود چنگال خونین آمریکائی‌ها کاملا مشخص می‌شود، گفت: «دوران مستکبران به سر آمده است.»

به گفته محمدنجار حرکت‌های آزادی بخشی که مردم دنیا علیه حکام جابر خود به راه انداخته‌اند نشان دهنده بیداری ملت‌ها است بطوریکه دیگر زیر بار این زورگویی‌ها نخواهند رفت.

وی در ادامه در خصوص اقدامات امنیتی وزارت کشور برای مقابله با طرح ترور هدفمند دشمنان انقلاب اسلامی گفت: اقدامات لازم در رابطه با این موضوع در دستور کار است.

وزیر آموزش و پرورش: تمام ترور‌ها با مدیریت آمریکا صورت گرفته است

اما وزیر کشور تنها مقام دولتی نبود که به این اظهارات واکنش نشان داد. وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به طرح مسئولین امریکایی برای ترور فرمانده سپاه قدس گفت: «این طرح پرده از چهره واقعی امریکا برداشت.»

حمید رضا حاجی بابایی در گفتگو با مهر درباره طرح مسئولین امریکایی برای ترور فرمانده سپاه قدس گفت: «این موضع مسئولین امریکایی نشان داده است که طی ۳۲ سال گذشته امریکا در توطئه‌ها و دسیسه‌ها و اقداماتی که بر علیه جمهوری اسلامی صورت می‌گیرد دست داشته ولی امروز دیگر مستقیما پرده از آنچه که در ۳۲ سال گذشته آمریکا مدیریت می‌کرده برداشته شده است.»

وی افزود: «امروز مشخص شده است که تمام ترور‌ها و توطئه‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی ایران با مدیریت آمریکا صورت می‌گرفت.»

حاجی بابایی با بیان اینکه آمریکا امروز مستقیما از ترور فرماندهان سپاه ایران سخن می‌گوید افزود: «این در واقع نشان می‌دهد آن جنگ نرمی که دولتمردان آمریکایی و غرب علیه ایران تدارک دیده بودند یکسره با شکست مواجه شده است.»

وی با اعلام اینکه امروز آمریکا بدنبال آن است که با آخرین حربه خود و با مدیریت مستقیم ترور در مقابل جمهوری اسلامی ایران بایستد تصریح کرد: «این را ما به نوعی شکست می‌دانیم و اعتقاد داریم که دولت و ملت همه ارکان نظام اسلامی ایران با رهبری‌های حضرت آیت الله خامنه‌ای و به لطف خداوند توانسته‌اند موفق عمل کنند.»

خاتمی: سپاه پاسداران اشک امریکا را درآورده است

آیت الله احمد خاتمی، عضو هیات رییسه مجلس خبرگان رهبری نیز با انتقاد به اظهارات آمریکایی‌ها گفت: «سپاه پاسداران اشک امریکا را درآورده است.»

وی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: «کسانی که پرچم مبازره با تروریسم را بلند کرده‌اند و از تریبون کنگره خود دستور ترور فرماندهان سپاه را صادر می‌کنند؛ بنا به گفته مقام معظم رهبری در رأس تروریست‌ها قرار دارند.»

وی در بخش دیگری از سخنانش به تلاش دشمنان برای جدا کردن ملت از راه ولایت اشاره کرد و اطمینان داد که دشمنان به این هدف شوم خود دست نخواهند یافت.

امام جمعه قم: تهدید فرمانده سپاه قدس به ترور نشانه سفاهت آمریکا است

اما اعتراض به این امر به تریبون نماز جمعه قم هم کشیده شد. امام جمعه قم با اشاره به شکست‌های متعدد آمریکا در منطقه خاورمیانه، تهدید فرمانده نیروی قدس به ترور را نشانه سفاهت و بلاهت آمریکایی‌ها ذکر و تاکید کرد: «امروز نیروهای مسلح ما ثابت کرده‌اند که این کشور دست نیافتنی و اشغال نشدنی است و دشمن هرگز توان عبور از خاکریز قدرتمند ملت ایران را ندارد.»

حجت الاسلام سعیدی خطاب به آمریکایی‌ها تاکید کرد: «شما فرماندهان با ایمان ما را به ترور تهدید می‌کنید، در حالی که این‌ها رزمنده هستند و روحیه جهادی دارند و جبهه رفته هستند، این‌ها خود به استقبال شهادت می‌روند شما این‌ها را از ترور می‌ترسانید؟ بدانید این دلیر مردان با ایمان در عرصه جهاد و شهادت مصمم هستند و تا شاهد به جهنم رفتن شما جانیان نباشند هرگز راهی بهشت نشوند.»

وی افزود: «به فضل خدا امروز قدرت و نفوذ معنوی جمهوری اسلامی ایران در سراسر منطقه گسترش یافته به گونه‌ای که هیچ نقطه امنی در دنیا برای آمریکا و مزدورانشان باقی نمانده است.»

***

آنچه مسلم است، تمرکز آمریکا بر نیروی قدس سپاه کار دیروز و امروز نیست و مدت هاست که آمریکا از سپاه قدس در منطقه هراس دارد. بویژه از زمانی که آمریکا پس از سال ۲۰۰۱ قدم به منطقه گذاشت و دو کشور عراق و افغانستان را اشغال کرد، این هراس عمیق‌تر شده است.

برخلاف آنچه آمریکایی‌ها تصور می‌کنند نیروی قدس بسیار بیش از آنکه یک نیروی عملیاتی زبده باشد- که هست- یک تفکر است، تفکری که مرز نمی‌شناسد و کلیدواژه‌ها و گزاره‌هایی را با خود حمل می‌کند که مستقیما با بنیادی‌ترین ارزش‌ها و روش‌های تمدن غربی در تضاد و درگیری دائم است و قائم به افراد نیست که با ترور یا راه حل‌هایی مانند آن از هم بپاشد.

گفتنی است، برخی از کار‌شناسان معتقدند که آمریکا پس از نتیجه نگرفتن از تحریم و فشار بر ایران و پس از ناتوانی از اجرای حمله نظامی به ایران، اکنون برای توجیه اقدامات احتمالی خود در ترور مسئولان ایران و سپاه این کشور، طرح اتهام ترور سفیر سعودی در آمریکا را مطرح کرده است تا اقدامات آینده خود را توجیه کند.

سردار قاسم سلیمانی کیست؟

اما سردار قاسم سلیمانی که این روز‌ها بحث ترور وی توسط سران آمریکایی مطرح شده است کیست؟

قاسم سلیمانی جوان بنایی بود در کرمان؛ متولد اسفند ۱۳۳۶. با شروع جنگ بنایی را‌‌ همان جا‌‌ رها کرد و راهی جبهه شد. کمی بعد‌تر، این جوان بسیجی فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و بعد‌تر لشکری از همین بسیجی‌های آفتاب سوخته کویر تشکیل داد، لشکر ۴۱ ثارالله.

جنگ که تمام شد، امنیت آن خطه کویری را که مستعد جولان اشرار بود به او سپردند و هنوز هم، هر قدر او، میان مردم کشورش ناشناخته باشد، مردم سیستان و بلوچستان و کرمان خوب می‌دانند که در آن سال‌های فرماندهی او، امن‌ترین دوران را گذرانده‌اند.

سال ۱۳۷۹، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، او را به تهران فراخواند و مسئولیت سپاه قدس را به او سپرد. مسئولیتی که قاسم سلیمانی را به کابوسی در ذهن امریکایی‌ها بدل ساخت.

روزنامه انگلیسی گاردین در مورد قاسم سلیمانی می‌نویسد: «حتی کسانی که سلیمانی را دوست ندارند، او را فردی با هوش می‌دانند. بسیاری از مقامات امریکا که این چند ساله را صرف متوقف کردن کار افراد وفادار به سلیمانی کرده‌اند، می‌گویند مایل هستند او را ببینند و معتقدند که مبهوت کارهای او شده‌اند.»

شاید از سر همین بهت است که یکی از مقامات بلندپایه ارتش امریکا عاجزانه می‌گوید: «من اگر او را ببینم، خیلی ساده از او خواهم پرسید که از ما چه می‌خواهد؟!»

وی پیش‌تر درباره آمریکا گفته بود: «ملت ایران تنها ملتی در جهان است که لیاقت شکست تاریخی آمریکا را دارد.../شفاف