اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اولویت‌ ناجا در حوزه حجاب و عفاف چیست؟


فرمانده نیروی انتظامی درباره اجرای طرح عفاف و حجاب گفت: در حال حاضر در حوزه عفاف و حجاب تلاش بر این است که دستگاه‌های فرهنگی تلاش ویژه‌ای در این زمینه داشته و نیروی انتظامی در بخش‌هایی که این امر به ناهنجاری اجتماعی تبدیل شده باشد، با تذکر و اصلاح رفتار وارد شود.

خبرگزاری ایسنا: سردار اسماعیل احمدی‌مقدم در جمع کارکنان انتظامی استان زنجان با تبریک اعیاد شعبانیه اظهارداشت: انتظار فرج، برجسته‌ترین اعمال ماه شعبان است که در روایات معتبر از برترین عبادات شمرده شده است.

وی انقلاب اسلامی را نمونه توصیفی انقلاب حضرت مهدی (عج) بیان و خاطرنشان کرد: انتظار فرج یعنی گرایش و رسیدن به خوبی‌ها، عشق به عدالت و بیزاری از ظلم است که در نهاد همه مومنان وجود دارد.

فرمانده نیروی انتظامی، امنیت را مقدمه‌ای برای عبادت و خداپرستی دانست و افزود: امنیت لازمه تحقق دوران ظهور است.

زدودن فقر بدون امنیت و عدالت امکان‌پذیر نیست


احمدی‌مقدم امنیت را مقدمه عدالت خواند و گفت: اگر در جامعه امنیت و عدالت وجود نداشته باشد توسعه، آبادانی و زدودن فقر نیز امکان‌پذیر نیست.

وی وظایف حکومت‌ها را ایجاد امنیت، عدالت و پیشرفت بیان و تصریح‌کرد: امنیت بستر را برای اجرای عدالت در جامعه مهیا کرده و موجب می‌شود امکانات بر اساس عدالت، توزیع تا همگان از امکانات و منابع یکسان بهره‌مند شوند.

احمدی‌مقدم با بیان اینکه همه باید در برخورداری از فرصت‌ها برابر باشند، افزود: بنابراین اولین وظیفه حکومت‌ها، ایجاد امنیت در جامعه است.

وی با اعلام اینکه انتظار فرج عشق به خوبی‌ها، عدالت، روشنایی و نور و امنیت است گفت: انسان‌ها در نهاد خود به دنبال منجی هستند اما غفلت‌هاست که موجب کدر و دورشدن آنان از نهاد خود می‌شود.

فرمانده نیروی انتظامی خاطرنشان کرد: منتظر حقیقی کسی است که تلاش می‌کند؛ مقدمات ظهور منجی عالم بشریت را فراهم کند.

امنیت، بستر را برای اجرای عدالت فراهم کرده است

فرمانده نیروی انتظامی گفت: امنیت، بستر را برای اجرای عدالت فراهم کرده، توزیع امکانات نیز در راستای عدالت پیش رفته و مردم در برخورداری از فرصت‌ها با هم برابر و برادر خواهند بود.

 احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه همه مردم باید تلاش کنند تا از برکات ماه مبارک شعبان و میلاد مبارک امام‌عصر(عج) بهره‌مند شوند، اظهارکرد: انتظار به معنای حرکتی منفعلانه نیست، بلکه یک فرد منتظر واقعی تلاش می‌کند تا برای ظهور فرد منتظر و منجی خود، مقدماتی را مهیا کند و از یک‌جا نشینی و سکون دوری کند.

انسان منتظر نباید درگیر باورهای اشتباهی درباره عصرظهور شود


فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه انسان منتظر نباید درگیر باورهای اشتباهی درباره عصرظهور شود، ابرازکرد: این برداشت که تا زمان ظهور حضرت مهدی(عج) باید دنیا سرشار از ظلم شود و انسان هرگونه مبارزه با ظلم را تأخیر در ظهور حجت بداند، نادرست بوده و در واقع یک منتظر واقعی باید مقدمات را با تلاش و ظلم‌ستیزی مهیا کند.

وی ادامه داد: یک فرد منتظر، محب و دوستدار منجی بوده و به مأموریت او که همانا از بین رفتن ناامنی و فقر است، علاقمند است و می‌توان بیان کرد که نخستین هدیه حکومت مهدوی (عج) از نگاه قرآن کریم نیز همین گسترده‌شدن امنیت در جهان است.

احمدی‌مقدم، انقلاب اسلامی ایران را نمونه کوچکی از انقلاب حضرت‌مهدی (عج) دانست و تصریح‌کرد: انتظار به معنای تلاش برای حصول به نقطه خوبی‌ها و عشق به عدالت و بیزاری از ظلم و بیداد بوده و در نهاد تمامی انسان‌ها با هر دین و مذهبی وجود دارد. تمام مردم دنیا در زمان گرفتاری، به دنبال منجی و فرشته نجات خود هستند.

وی اظهار کرد: یک فرد منتظر، محب و دوستدار منجی بوده و به ماموریت او که همانا از بین‌رفتن ناامنی و فقر است، علاقمند است و می‌توان بیان کرد که نخستین هدیه حکومت مهدی(عج) از نگاه قرآن کریم نیز همین گسترده‌شدن امنیت در جهان است.

فرمانده ناجا با تأکید بر اینکه امنیت مقدمه‌ای است برای عبادت و خداپرستی، گفت: در سایه امنیت، عدالت پدید آمده و اگر امنیت و عدالت وجود نداشته باشد، توسعه، آبادانی، اشتغال و از بین رفتن فقر امکان‌پذیر نیست. همچنان‌ که در کشورهایی همچون سوریه و عراق بدون وجود امنیت و عدالت نمی‌توان انتظار رفع ظلم و گستردن آبادانی را داشته باشیم.

 احمدی‌مقدم در نشست خبری با اصحاب رسانه‌های استان زنجان، با اشاره به اینکه هدف از سفر وی به این استان، ارزیابی عملکرد نیروهای انتظامی استان در نیمه برنامه‌پنجم توسعه است، ابراز کرد: استان زنجان نسبت به دوره پیشین ارزیابی، پیشرفت و رشد قابل ملاحظه‌ای در استعداد نیروهای انسانی، حرفه‌ای شدن نیروها، ارتقا‌ معنوی نیروها و همچنین ابزار و امکانات انجام مأموریت داشته است.

وی افزود: خوشبختانه استان زنجان با پایین‌ترین شاخص جرائم جنایی روبرو بوده و در حوزه مأموریت و ارتقا سطح امنیتی مردم، یکی از امن‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود؛ تا جایی‌که بسیاری از جرائم همچون گروگان‌گیری، سرقت مسلحانه در آن با آماری نزدیک به صفر روبروست.

فرمانده نیروهای انتظامی تصریح‌کرد: امنیت استان زنجان در بخش‌های مختلف، با اتکا به تدین مردم، روحانیت و مسئولان استان به‌وجود آمده و تلاش نیروهای انتظامی نیز در سایه همین دین و اخلاق‌مداری ادامه یافته است.

احمدی‌مقدم با اشاره به برگزاری انتخابات امن 24 خردادماه امسال، اظهارکرد: تلاش نیروهای انتظامی استان باعث شد که با وجود نا‌امنی‌ها و بحران‌هایی که در گوشه و کنار دنیا دیده می‌شود، در این حماسه سیاسی، یکی از امن‌ترین و گسترده‌ترین انتخابات‌ها در کشور تجربه شود و نقش ارتباط مردم با حکومت را در ایجاد این امنیت نباید نادیده گرفت.

وی اظهار کرد: امنیت موجود در کشور چه در زمان انتخابات و چه در زمان شادی کسب پیروزی ورزشی مردم، نشان داد که انتخاب هوشمندانه مردم در سایه ارتقا‌ امنیت، کام ملت را شیرین کرده است.

فرمانده ناجا با تأکید بر اینکه با وجود افزایش آمار ترانزیت و سفر در استان زنجان، آمار تصادف‌های منجر به فوت کاهش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: کاهش 70 درصدی جرائمی همچون گروگان‌گیری، نشان می‌دهد که خوشبختانه در 10 سال اخیر، شاخص‌های امنیت اجتماعی روبه بهبود است.

وی در ادامه‌ عنوان‌کرد: معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و مؤسسه ناجی هنر در سال‌های اخیر در راستای آموزش و هشدار دادن به مردم در زمینه جرائم اجتماعی فعالیت و سرمایه‌گذاری داشته و استقبال مطلوبی نیز از فیلم‌ها و آثار مستند تولیدی این معاونت از سوی مردم صورت گرفته است؛ تا جایی‌ که رفتارهای اجتماعی مردم با آموزه‌های ارائه شده تنظیم می‌شود.

فرمانده نیروهای انتظامی ادامه داد: در حال حاضر پیشگیری انتظامی از جرائم، در اولویت بخش اجتماعی قرار داشته و این بخش از حیث نیروهای نخبه و اعتبارات در حال تقویت و رشد است.

احمدی‌مقدم درباره اجرای طرح عفاف و حجاب توسط نیروی انتظامی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حوزه عفاف و حجاب تلاش بر این است که دستگاه‌های فرهنگی تلاش ویژه‌ای در این زمینه داشته و نیروی انتظامی در بخش‌هایی که این امر به ناهنجاری اجتماعی تبدیل شده باشد، با تذکر و اصلاح رفتار وارد شود.

ترویج نشاط و شادابی در جامعه؛ اولویت‌ ناجا در حوزه حجاب و عفاف

فرمانده ناجا شیوع نشاط و شادابی در جامعه را اولویت نیروی انتظامی در حوزه حجاب و عفاف دانست و ابراز کرد: در حال حاضر تفرجگاه‌ها و نقاط گردشگری، در اولویت این موضوع قرار دارند.

وی ماه مبارک رمضان را عنصر بازدارنده‌ای در ایجاد بد‌اخلاقی‌های اجتماعی دانست و یادآور شد: با توجه به این‌ که مردم مسلمان و متدین ایران در این ماه نسبت به ماه‌های دیگر سال، جنبه‌های اخلاقی را بیشتر رعایت می‌کنند، زمینه ایجاد امنیت در سایه معنویت این ماه افزایش می‌یابد.

فرمانده نیروهای انتظامی، در‌باره جرائم رایانه‌ای در کشور، گفت: در حال حاضر مهم‌ترین جرائم رایانه‌ای در کشور مربوط به هک، نفوذ به سیستم‌های رایانه‌ای و سرقت اطلاعات افراد است.


ویدیو مرتبط :
اثبات حجاب و عفاف از قرآن (قابل توجه خانم های بی حجاب!!)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فرمانده ناجا : وزارت کشور نمی تواند بگوید طرح حجاب و عفاف اجرا نشود



ا موضوع حجاب و عفاف

احمدی‌مقدم: دولت تصمیم دارد در بحث بدحجابی کمک کند/ برخورد با گروه‌های فساد در دستور کار قرار گرفت

فرمانده نیروی انتظامی از برخورد پلیس با سه گروه از بدحجابان عمدی، گروه‌های سازمان فساد و افراد با پوشش زننده خبرداد.

سردار اسماعیل احمدی مقدم در مورد موضوع حجاب و عفاف و نظرات دولت حسن روحانی دراین باره گفت: آقای رحمانی فضلی با من تماس گرفت و از آنجایی که در جریان سوابق موضوضع دستور حجاب و عفاف نبود، به ایشان توصیه کردم که سوابق را مطالعه کنند.

 

اما در این تماس اعلام کردم که مسئول شما هستید و از ما سوال نکنید و ما آمادگی داریم که در یک جلسه وضعیت این طرح در گذشته و حال را مرور کنیم و بسته به نظر آنها است. چرا که مسئول این طرح وزارت کشور است.

فرمانده ناجا در ادامه گفت: من در این تماس تلفنی به وزیر کشور عنوان کردم که شما به ما بگویید چکار کنیم؟ اصلا بگویید هیچ کاری نکنید. هر چند که نمی‌توانند بگویند، چرا که هر دستگاه باید به وظایف خود عمل کند و ناجا نیز 23 وظیفه دارد که وزارت کشور می‌تواند بگوید چطور انجام بده، اما نمی‌تواند بگوید که انجام نده؛ به هر حال ما آماده هستیم که از نظرات کارشناسان در این زمینه استفاده کرده و به نظرم سخنان وزیر کشور در بجنورد مبنی بر حفظ کرامت انسانی و تکیه بر ابعاد فرهنگی، سخن درست و خوبی است.

مهمترین اظهارات وی در گفت وگو با ایسنا به این شرح است:
• اساسا در طرح عفاف و حجاب 26 دستگاه دارای مسئولیت هستند و در این میان در طرح عفاف و حجاب 23 وظیفه برای ناجا در نظر گرفته شده که متولی ابتدایی این طرح، شورای فرهنگ عمومی در وزارت ارشاد بود و پس از آن سه سال بعد از دولت اول احمدی‌نژاد، در یک جمع‌بندی مشخص شد که وزارت ارشاد جامعیت لازم برای اعمال مقررات ندارد و به همین دلیل مدیریت این طرح به وزارت کشور داده شد.

• آقای احمدی‌نژاد در دوران آقای محصولی، اساسا طرح (عفاف و حجاب) را تبدیل به بخشنامه‌ای در راستای رعایت حقوق‌شهروندی کرد،لذا فکر نکنم چیزی از طرح عفاف و حجاب باقی ماند و اگر مانده بود، بسیار کمرنگ و حتی بی‌رنگ شد و یکی دو جلسه هم بیشتر در وزارت کشور در این راستا تشکیل نشد و بعد از آن آقای افشار، معاون اجتماعی وزارت کشور فرداً تدابیری از وزارت کشور می‌گرفتند و از دستگاه‌ها پیگیری می‌کردند.

• گاهی انتقاد می‌کنند که چرا ویترین‌های مغازه‌ها را پوشش نمی‌دهید و پاسخ ما این است که وزارت بازرگانی یا صنف مربوطه باید این کار را انجام دهد و وزارت مربوطه باید ضابطه‌گذاری کند.

• وقتی احمدی‌نژاد، این طرح را قبول ندارد، برای وزرایش هم هزینه‌بر بود و بر همین اساس ناجا در میدان تنها ماند. اما به نظر می‌رسد این دولت تصمیم گرفته که در اجرای این قانون وارد شود و مسئولیتش با خودش است و ما با آنها هماهنگ عمل می‌کنیم و خوشحال هم می‌شویم که عمده این طرح ایجابی باشد.

• در حال حاضر مسئله‌ای که در دستور کار ناجا در این طرح قرار دارد، برخورد با گروه‌های فساد سازمان یافته است که در قالب شو و پارتی اقدام به ایجاد گروه‌های فساد اخلاقی و انحرافات فکری می‌کنند.

• در مورد پوشش هم فعلا روی دو مسئله تاکید وجود دارد و فعلا معارضی به پا نخواسته است که یکی از آنها کشف حجاب است که برخی افراد تجری کرده و روسری‌شان را کنار می‌گذارند. البته روی سخن من با افرادی نیست که روسری‌شان سهوا افتاده و گروه سوم افرادی هستند که دارای پوشش زننده‌ای هستند؛ به گونه‌ای که گاهی دیده شده که مانتوی خفاشی یا عبایی را روی کول خود می‌اندازند و از بالا تا پایین بدنشان به شکل زننده‌ای مشخص است که این مسائل با فرهنگ و اخلاق جامعه ما سازگار نیست و در حال حاضر روی این سه گروه متمرکز می‌شویم./خبرآنلاین