اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انگلیس: نمی‌توانیم کوبانی را نجات دهیم


وزیر امور خارجه انگلیس اعتراف کرد: ائتلاف بین‌المللی علیه داعش برای اقدام موثر در کوبانی ناتوان است.

خبرگزاری ایسنا: وزیر امور خارجه انگلیس اعتراف کرد: ائتلاف بین‌المللی علیه داعش برای اقدام موثر در کوبانی ناتوان است.

فیلیپ هاموند، وزیر امور خارجه انگلیس در گفت‌وگو با رادیو بی بی سی گفت: استفاده ائتلاف ضد داعش از حملات هوایی بدین معناست که این ائتلاف نمی‌تواند کار دیگری برای تغییر موثر در کوبانی انجام دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: آمریکا اقدام به حملات هوایی بیشتری کرده و در تلاش است که به مردم بی دفاع کوبانی کمک کند، اما آنچه در واقعیت روی می‌دهد شرایط دشواری را رقم زده است و ما تصور نمی کردیم که مداخله ائتلاف با استفاده از نیروهای هوایی در زمانی کوتاه به اقدامی با تاثیر اندک تبدیل شود.

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد: ما به مرور زمان قدرت نظامی داعش را باید کاهش دهیم و این مساله یک شبه قابل تحقق نیست.

وی خاطر نشان کرد: احتمال سقوط کوبانی وجود دارد. آمریکایی‌ها به انجام هر آنچه که در توان دارند متعهدند تا از کوبانی دفاع کنند، اما آنچه در کوبانی روی می‌دهد نبردی طولانی مدت علیه یک ایدئولوژی و یک سازمان است که توانایی‌های نظامی قابل توجهی برای خود فراهم آورده است. ما به عنوان ائتلاف مبارزه با داعش اطمینان داریم که این نبرد راهبردی را پیروزمندانه پشت سر خواهیم گذاشت.


ویدیو مرتبط :
چگونه می‌توانیم کاریزمای خود را افزایش دهیم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اقدامات آمریکا و انگلیس برای نجات VOA و BBC از پارازیت



 

 

اقدامات آمریکا و انگلیس برای نجات VOA و BBC از پارازیت

 

ویکی لیکس فاش ساخت:

اقدامات آمریکا و انگلیس برای نجات VOA و BBC از پارازیت

اسناد جدید ویکی لیکس که از سوی روزنامه گاردین بریتانیا منتشر شده نشان می دهد که ایالات متحده وبریتانیا در سال گذشته درباره ارسال پارازیت از سوی ایران به روی دو شبکه خبری VOA و BBC با یکدیگر رایزنی های جدی داشته اند.

به موجب اسناد جدید وزارت امور خارجه آمریکا که از سوی سایت ویکی لیکس افشا شده و روزنامه گاردین بریتانیا آن را منتشر کرده ، مسئول امور ایران در سفارت آمریکا در لندن در مذاکراتی که در روز 3 فوریه سال جاری میلادی ( بهمن 1388) با " جیم ترنر " معاون امور چند جانبه در وزارت امور خارجه و مشترک المنافع بریتانیا داشته با اشاره به ارسال امواج پارازیت از سوی دولت ایران به روی شبکه های خبری VOA و BBC در پی یافتن راهی برای مقابله با این اقدام دولت ایران بوده اند.

بر اساس این سند، ترنر به دیپلمات آمریکایی طرف مذاکره می گوید: به زودی پارلمان اروپا این موضوع را به بحث خواهیم گذاشت و با صدور قطعنامه ای  اقدام دولت ایران در ارسال پارازیت به روی شبکه های " وی او ای " ، " بی بی سی فارسی " و " دویچه وله " را محکوم خواهیم کرد .

در این مذاکره ،مقام بریتانیایی به دیپلمات آمریکایی پیشنهاد می دهد که به همراه فرانسه (میزبان ماهواره یوتل ست ) از این اقدام ایران به  اتحادیه بین المللی ارتباطات ماهواره ای ( ITU) شکایت کنند.

این مقام بریتانیایی همچنین از دیپلمات آمریکایی می خواهد که دولت آمریکا نیز به همراه بریتانیا به دولت فرانسه فشار وارد کنند تا دولت فرانسه از مدیران ماهواره یوتل ست بخواهند  که شبکه های ماهواره ای تحت کنترل دولت ایران را از روی ماهواره هاتبرد خارج کنند.

در این مذاکره جیم ترنر به دیپلمات آمریکایی اطلاع می دهد که ماهواره یوتل ست تصمیم گرفته است در پی شکایت دیگر شبکه های موجود روی شبکه هاتبرد ، شبکه خبری بی بی سی فارسی را به دلیل ارسال پارازیت از سوی ایران به روی ماهوراه هاتبرد ، از پوشش این ماهواره خارج کند.

همچنین بر اساس این سند بر اساس گزارشی محرمانه از سوی سفارت خانه بریتانیا در تهران که به وزارت امور خارجه این کشور ارسال شده ، نتایج تحقیقات این سفارت خانه حاکی است که کمتر از 15 درصد مردم تهران به هر دو شبکه خبری " وی او ای " آمریکا و " بی بی سی فارسی" انگلیس دسترسی دارند. در بسیاری از مناطق تهران شبکه بی بی سی فارسی با مشکل پارازیت مواجه بوده و در برخی مناطق تصویر این شبکه به دلیل ارسال پارازیت قطع و وصل می شده است.

این گزارش می افزاید شبکه خبری بی بی سی فارسی برای جبران زیان هایی که از ناحیه ارسال پارازیت بر کاهش مخاطبانش در تهران و دیگر شهرها و روستاهای ایران داشته تصمیم گرفته تا گزارش ها و اخبار خود را بیشتر بر روی سایت قرار دهد ، اما این گزارش می افزاید که دسترسی به سایت بی بی سی فارسی در ایران با توجه به فیلتر بودن آن ، تنها برای عده معدودی امکان پذیر است.

در این گزارش همچنین اشاره شده که شبکه بی بی سی فارسی برای جبران کم شدن مخاطب خود بر اثر پارازیت ها، تصمیم به ارسال بلوتوث های یک دقیقه ای خلاصه اخبار روزانه بی بی سی فارسی به روی شبکه های تلفن همراه در ایران گرفته است.

بر اساس این گزارش جیم ترنر مقام بریتانیایی مسئول ایران در وزارت امور خارجه و امور مشترک المنافع بریتانیا ، در مذاکرات خود با پولاف مسئول ناظر امور ایران در سفارت آمریکا در لندن به وی می گوید که دولت بریتانیا با توجه به اینکه از گذشته دارای نفوذ کمی در اتحادیه بین المللی ارتباطات ماهواره ای ( ITU ) بوده ، بنابراین به تلاش های فرانسه در این زمینه پیوسته است.

ماهواره یوتل ست که صاحب ماهواره هاتبرد نیز است یک کمپانی فرانسوی است ؛ در سال گذشته این ماهواره فرانسوی از اقدام ایران به ارسال پارازیت بر روی امواج این ماهواره به اتحادیه بین المللی ارتباطات ماهواره ای شکایت برد.

دراین سند محرمانه  مقام بریتانیایی به دیپلمات آمریکایی می گوید که شکایت بردن به اتحادیه بین المللی ارتباطات ماهواره ای اقدامی سمبلیک بوده و این اتحادیه ابزارهای لازم برای الزام کردن دولت ایران به قطع ارسال پارازیت را ندارد ، از این رو دولت بریتانیا تصمیم گرفته تا برای مقابله با تلاش های ایران برای ارسال پارازیت دست به اقدام های جدی تری از جمله محدود کردن فعالیت شبکه خبری انگلیسی ایران (پرس تی وی) در لندن دارد.

این مقام بریتانیایی با این حال می افزاید که طبق قوانین بریتانیا دست دولت این کشور برای اعمال محدودیت به روی فعالیت های شبکه ماهواره ای پرس تی وی ایران در لندن بسته است و تنها در صورتی می توان فعالیت های این شبکه در لندن را محدود کرد که بهانه ای همچون مسایل امنیت ملی یا مغایرت فعالیت های این شبکه با تعهدات بین المللی دولت بریتانیا در میان باشد .

این مقام بریتانیایی می افزاید که در حال حاضر (در بهمن ماه 1388) دولت بریتانیا شرایط را برای اعمال فشار و محدودیت بر روی شبکه پرس تی وی مناسب نمی بیند و برای اعمال فشار به روی شبکه پرس تی وی، به تحریم های گسترده تر بین المللی در ماه های آینده امید بسته است . از نظر دولت بریتانیا اگر تحریم های بین المللی علیه ایران سخت تر شود ، بهانه های لازم برای برخورد با فعالیت های شبکه پرس تی وی در لندن فراهم تر می شود.

بر طبق این سند مقام بریتانیایی به دیپلمات آمریکایی خبر می دهد که دولت بریتانیا تصمیم گرفته در چارچوب اقدامات فوری خود برای مقابله با اقدامات ایران در ارسال پارازیت بر روی شبکه خبری بی بی سی فارسی ، به دولت فرانسه فشار بیاورد تا کمپانی یوتل ست را مجبور کند تا شبکه های ماهواره ای دولت ایران را از سرویس دهی ماهواره هاتبرد خارج کند. مقام بریتانیایی از دولت آمریکا می خواهد تا در اعمال فشار به دولت فرانسه ، به بریتانیا بپیوندد...../تحلیل:عصرایران