اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انگلیس بار دیگر اتحادیه اروپا را تهدید کرد



اخبار,اخبار بین الملل ,وزیر امور خارجه انگلیس

 

اخبار بین الملل - انگلیس بار دیگر اتحادیه اروپا را تهدید کرد

وزیر امور خارجه انگلیس تهدید کرد در صورت عدم پذیرش مذاکره برای تغییرات قوانین اتحادیه‌ اروپا در امور مهاجرپذیری، انگلیس این اتحادیه را ترک خواهد کرد.

به گزارش فارس «فیلیپ هاموند» وزیر امورخارجه انگلیس تهدید کرد در صورت عدم موفقیت مذاکرات انگلیس و اتحادیه‌ اروپا برای تحدید مهاجرپذیری، کشورش «آمادگی ترک میز مذاکره را خواهد داشت.»

هاموند در مصاحبه‌ای که روز شنبه در روزنامه دیلی‌تلگراف منتشر شد، گفته است در صورت عدم دستیابی به تغییرات «واقعی» و «هدفمند» در سیاست‌های مهاجرپذیری اتحادیه‌اروپا، انگلیس آمادگی خروج از این اتحادیه را دارد.

وزیر امور خارجه انگلیس ادامه داد  با بیان اینکه تصور می‌کرده طرح تعیین سقف برای پذیرش مهاجران اتحادیه‌ارورپا به انگلیس، مورد پذیرش این اتحادیه خواهد بود، اذعان کرد که اگر بریتانیا همچنان به عضویت در اتحادیه اروپا ادامه دهد، قادر به کنترل کامل مرزهای خود نخواهد بود.

وی در این رابطه گفت: «اگر خواسته شما این باشد که کنترل کامل و نامحدودی بر مرزهایمان داشته باشیم و آنچه را می‌خواهیم انجام دهیم، خوب روشن است که این با عضویت در اتحادیه اروپا همخوان نیست.»

آقای هاموند هم‌چنین با اشاره به «موج عظیم مهاجرت‌ها به انگلیس» در طول دهه گذشته تصریح کرد این شمار مهاجرین می‌تواند به «فشار مضاعف بر خدمات عمومی» انگلیس منجر شود.

پیش از این، «دیوید کامرون» نخست وزیر انگلیس تهدید کرده‌ بود اگر اتحادیه‌ اروپا درخواست انگلیس برای محدودیت پذیرش مهاجران اروپایی را نپذیرد، انگلیس این اتحادیه را ترک خواهد کرد.

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان پیشتر صریحا تاکید کرده بود که یکی از اصول ابقای اعضا در اتحادیه ‌اروپا، آمد و شد آسان شهروندان اروپایی میان کشورهای این اتحادیه است و این امر قابل مذاکره نیست. همزمان، رهبران کشورهای شمال اروپا نیز نسبت به این درخواست کامرون ابراز نگرانی کرده‌بودند.

دولت محافظه‌کار انگلیس از سوی احزاب رقیب که مخالف ابقای این کشور در اتحادیه ‌اروپا هستند، تحت فشار است. به طوری که حزب استقلال انگلیس (یوکیپ) که خواستار جدایی انگلیس از اتحادیه‌ اروپاست، با افزایش خواسته‌ عموم مردم برای جدایی از این اتحادیه و کسب محبوبیت میان مردم انگلیس، توانست در ماه‌های اخیر اولین کرسی خود در پارلمان این کشور را کسب کند.

اخبار بین الملل - فارس

 


ویدیو مرتبط :
زمزمه های خروج انگلیس از اتحادیه اروپا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انگلیس تا چه زمانی عضو اتحادیه اروپا خواهد بود؟



 

انگلیس تا چه زمانی عضو اتحادیه اروپا خواهد بود؟

 

روزنامه فایننشال تایمز در مقاله ای به قلم فیلیپ استفنز نوشت، از هر طرف که به ماجرا نگاه کنیم، اجلاس اخیر سران اتحادیه اروپا نقطه عطفی در روابط انگلیس با کشورهای همسایه اش بود.

به گزارش پایگاه اینترنتی این روزنامه انگلیسی، این اجلاس عقبگردی بود به کنفرانس اتحادیه اروپا در شهر مسینا زمانی که انگلیس ابتدا تصمیم گرفت خود را کنار بکشد.

الان هم مانند ان زمان نخست وزیر وقت انگلیس به این نتیجه رسیده است که این کشور بدون مزاحمت شرکای هم قاره ای خود بهتر می تواند راهش را درجهان طی کند.

نویسنده ادامه داده است، اکنون دولت ها و شرکت های خارج از قاره اروپا باید سوالی را از خود بپرسند که تاکنون غیر قابل تصور بود.

پرسش این است: ایا انگلیس 5 یا 10 سال دیگر هم بخشی از اتحادیه اروپا خواهد بود؟ وی پاسخ می دهد من که مطمئن نیستم.

به اعتقاد فیلیپ استنفز، از یک طرف به نظر می رسد وتوی دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس همان لحظه ای بود که این کشور اغاز روند خداحافظی خود با اتحادیه اروپا را اعلام کرد.

از طرف دیگر به نظر می اید این اروپا بود که پیشنهاد وداع خود با انگلیس را مطرح کرد.

به هرحال نتیجه یکی است.

در واقع انگلیس از زمانی که حدود 20 سال پیش تصمیم گرفت در مذاکرات پول واحد در ماستریخت شرکت نکند، با مهارت سیاسی و زور قدرت ترتیبی اتخاذ کرد که هم داخل و هم خارج باشگاه اروپا باشد.

تصمیم کامرون برای خالی گذاشتن کرسی انگلیس در مذاکرات ایجاد اتحادیه مالی در منطقه یورو پایان این راه را مشخص کرد.

نویسنده افزود، تصور همه در اجلاس بروکسل این بود که کشورهای منطقه یورو در واقع موفق به نجات پول واحد خواهند شد و در کنار ان یک اتحاد سیاسی منسجم تر خواهند ساخت.

هنوز هم احتمال شکست این مهم وجود دارد.

برخی می گویند پس از پیشرفت اندکی که در اجلاس بروکسل حاصل شد، مخالفت ها با یورو شدت گرفته است.

اگر یورو از هم بپاشد، تمام بلندپردازی های 17 عضو گروه یورو نابود خواهد شد.

اگر هم چنین اتفاقی نیفتد، به هرحال انگلیس هیچگاه تا این حد منزوی نبوده است.

در ادامه مقاله امده است، کامرون زمانی که به مجلس عوام در مورد اجلاس بروکسل گزارش می دهد می تواند از نمایندگان محافظه کار انتظار تشویق داشته باشد.

زمزمه هایی هم در محافل دولتی به گوش می رسد که ترس از مسخره شدن از سوی نمایندگان کامرون را را در بروکسل در چنین موقعیت دشواری قرار داد.

نویسنده تاکید کرد اکنون که انگلیس خود را کاملا از پروژه اقتصادی اروپا کنار کشیده است، چرا مذاکرات درمورد موضوع دیگری اغاز نکنیم؟ اگر کشورهای اروپایی موفق به ایجاد یک اتحاد سیاسی شوند، تصور انکه انگلیس در ان جایی داشته باشد، دشوار است.../انتخاب