اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

انتخابات در اینستاگرام


اینستاگرام که از معدود شبکه‌های اجتماعی فیلتر‌نشده است، کم‌کم دارد برای انتخابات پوست‌اندازی می‌کند.

روزنامه شرق: اینستاگرام که از معدود شبکه‌های اجتماعی فیلتر‌نشده است، کم‌کم دارد برای انتخابات پوست‌اندازی می‌کند. اگر با هشتگ «انتخابات-مجلس»، اینستاگرام را زیر‌و‌رو کنید، پس از صفحات پرطرفدار لباس مجلسی، نوبت به صفحه‌هایی می‌شود که به‌تازگی در حوزه انتخابات مجلس مشغول به فعالیت شده‌اند؛ مانند صفحه اینستاگرام «به کسی که... باشد رأی نمی‌دهم».

 این صفحه از دنبال‌کننده‌های خود خواسته است شرایطی را که باعث می‌شود به کاندیدایی رأی ندهند، اعلام کنند. اینستاگرام احمد خمینی هم با انتشار عکسی، از مسائل کاندیداهای ردصلاحیت‌شده انتخابات گفته و عکسی هم در‌این‌باره منتشر کرده است. در سطحی بالاتر، صفحه «گام دوم» که در اختیار کاندیداهای اصلاح‌طلب انتخابات پیش‌روست، با نزدیک به هشت ‌هزار دنبال‌کننده یکی از محبوب‌ترین اینستاگرام‌های انتخاباتی است؛ اگرچه همچنان صفحه‌های امام‌خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در این زمینه پربازدیدترین صفحات را به خود اختصاص داده‌اند.

 از سوی دیگر فعالیت کاندیداهای شهرستان‌های مختلف هم در اینستاگرام آغاز شده است؛ در این صفحات، طرفداران هر کاندیدا سعی می‌کنند با انتشار عکس‌هایی از حضور کاندیدای مد نظر خود، نسبت او را با مسئولان نظام بیشتر به مخاطبان خود نشان دهند، برای همین بازار آپلودکردن عکس‌هایی از حضور فرد مذکور در نماز عید قربان، دیدار کارگزاران انقلاب با رهبر معظم انقلاب و دیدارهای مردمی سعی در جلب نظر بازدیدکنندگان اینستاگرام دارند.

در‌این‌میان، چهره‌هایی که از معروفیت بیشتری برخوردارند، صفحه‌های اینستاگرام خود را بدون هیچ‌گونه هشتگی به محلی برای انتشار اخبار خود بدل کرده‌اند؛ به‌عنوان نمونه یامین‌پور که از مجریان اصولگرای تلویزیون بوده، خبر کنار‌کشیدن خود را به نفع اصولگرایان واقعی در همین صفحه اعلام کرده و بیش از دو ‌هزار لایک گرفته است. اینستاگرام رضا كیانیان نیز به مسئله انتخابات پرداخته و در اولین قدم، از گزارش اخیر تلویزیون در همین زمینه انتقاد كرده است.


ویدیو مرتبط :
انیمیشن ویژه انتخابات | این قسمت : سوء استفاده از شهرت در انتخابات

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتخابات رياست جمهوري در شيلي آغاز شد



 

 

 

تهران - انتخابات رياست جمهوري و مجالس شيلي روز يکشنبه به وقت محلي - دوشنبه شب به وقت تهران - در اين کشور آمريکاي جنوبي آغاز شد. حدود 8 ميليون نفر از افراد واجد شرايط به شرکت در اين انتخابات فراخوانده شده اند.

 

 

به گزارش خبرگزاري "افه"، آراي مردم در اين انتخابات براي گزينش رييس جمهوري و اعضاي نمايندگان مجلس و سناي شيلي از طريق 34 هزار و 348 شعبه اخذ راي در طول 9 ساعت جمع آوري مي شود.

 

نظرسنجيها و برآوردهاي انجام شده در شيلي مويد آن است که ائتلاف دمکرات مسيحي و سوسياليستها که از سال 1990 ميلادي تاکنون بر اين کشور امريکاي لاتين حاکم بوده، در انتخابات امروز از اقبال چنداني برخوردار نيست و احتمال دارد راستگرايان کاخ رياست جمهوري "لا موندا" را در اختيار بگيرند.

 

اگر چنين تغييري رخ دهد، به معناي آن خواهد بود که ائتلاف يادشده که پس از سقوط "آگوستو پينوشه" ديکتاتور معروف شيلي به مدت چهار دوره پياپي ، دولت را در اختيار داشته است، براي نخستين بار در برابر احزاب راست که در اين انتخابات از نامزدي سرمايه داري به نام "سباستين پينيرا" حمايت مي کنند، تن به شکست خواهد داد.

 

با اين حال، بعيد به نظر مي رسد پينيرا بتواند در انتخابات امروز حدنصاب لازم اکثريت قاطع آرا (نصف به علاوه يک ) را در برابر سه نامزد ديگر اين انتخابات يعني "ادواردو فرئي" رييس جمهوري سابق ، "خورخه آرراته" وزير سابق و "مارکو انريکز اومينامي" نامزد مستقل بدست آورد.

 

خانم ميچل باچلت رييس جمهوري کنوني شيلي به رغم برخورداري از محبوبيت مردمي طبق قانون اساسي اين کشور نمي تواند در انتخاباتي که بلافاصله پس از يک دوره پنج ساله رياست جمهوري برگزار مي شود، شرکت کند.

 

باچلت امروز هنگام انداختن راي خود به صندوقي در شهر سانتياگو (پايتخت شيلي)، همه مردم کشورش را به مشارکت فعال همراه با آرامش در انتخابات فراخواند و اطمينان داد که دور دوم اين انتخابات نيز در راه است.

 

اگر انتخابات به دور دوم کشيده شود، دو نامزدي که بيشترين آرا را بدست آورده باشند، روز 17 ژانويه (27 دي) براي تصاحب کرسي رياست جمهوري يکي از پيشرفته ترين کشورهاي امريکاي لاتين با يکديگر رقابت خواهند کرد.

 

شيلي که کشوري باريک در کرانه جنوب غربي آمريکاي جنوبي است، 756 هزار کيلومتر مربع وسعت و 17 ميليون نفر جمعيت دارد. زبان رسمي مردم اين کشور اسپانيايي است.

 

تصوير، چهره نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري شيلي را نشان مي دهد که از چپ به راست به ترتيب عبارتند از: ادواردو فرئي، مارکو انريکز اومينامي، خورخه آرراته و سباستين پينيرا.