اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

امیر کویت درباره ایرانی ها به جرج بوش چه گفت؟



 

 

امیر کویت درباره ایرانی ها به جرج بوش چه گفت؟

 

یک منبع دیپلماتیک کویتی ، ناگفته ای از سفر سه سال پیش جرج بوش رییس جمهور سابق آمریکا به کویت را مطرح کرد.

وی که نخواست نامش ذکر شود به خبرنگار عصرایران گفت: سه سال پیش جرج بوش سفری به کویت داشت.

او در این سفر با صباح الاحمد الجابر الصباح امیر کویت نیز دیداری داشت که در آن مسایل منطقه، وضعیت نظامیان آمریکا در کویت و مهم تر از همه، طرح بوش برای حمله به ایران مورد ارزیابی قرار گرفت.

این مقام کویتی افزود: سفر بوش مصادف بود با ایام محرم و سوگواری شیعیان برای امام سوم شان حسین علیه السلام که نواده پیامبر اسلام است.

بوش در ملاقات با امیر کویت نظر وی درباره حمله به ایران را می پرسد و او نیز بلافاصله به رییس جمهور آمریکا می گوید: اگر موافق باشی تو را به مناطق شیعیان کویت می برم تا ببینی آنها بعد از 1300 سال، هنوز برای کشته شدن یکی از رهبران خود سوگوار و خشمگین اند. حمله به ایران نیز چنین تبعاتی خواهد داشت و ایرانی ها که عمدتا شیعه هستند تا همیشه تاریخ در اندیشه انتقام از شما خواهند بود؛ آنها با بقیه فرق دارند و بهتر است با ایرانی ها در نیفتی.


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

یک ایرانی دومین حامی مالی برادر جرج بوش


در حالی که با معرفی نامزدهای احتمالی هر دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، روند مبارزه برای کسب کرسی ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 عملاً آغاز شده، بحث حامیان مالی نامزدها نیز به موضوعی جدی و مورد توجه تبدیل شده است. در این میان، یک روزنامه انگلیسی فاش کرده که یک ایرانی، در صدر حامیان مالی جب بوش، نامزد جمهوری‌خواهان قرار دارد.

خبرگزاری ایسنا: «تابناک» به نقل از «گاردین» آورده است: بر پایه اطلاعات منتشر‌ه از هزینه‌های مبارزات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا، یک ایرانی و یک کوبایی در صدر حامیان مالی جب بوش، فرماندار جمهوری‌خواه سابق فلوریدا - که از جمله مهمترین گزینه‌های نامزدی این حزب به شمار می‌رود - قرار دارند.

مایک فرناندز، میلیاردر ساکن فلوریدا که در دهه 1960 از کوبا به ایالات متحده مهاجر کرده، در صدر جدول حامیان مالی جب بوش (که پدر و برادرش هم رئیس‌جمهور آمریکا بوده‌اند) قرار دارد. وی از ماه مارس تاکنون، به تنهایی و در سه مرحله، ‌سه میلیون دلار به کمپین بوش کمک مالی کرده است.

پس از وی و در رده دوم، هوشنگ انصاری، سفیر ایران در آمریکا در دوران پیش از انقلاب قرار دارد که در حال حاضر ساکن تگزاس است. وی به همراه همسرش، شهلا انصاری، ‌دو میلیون دلار در اختیار کمپین انتخاباتی جب بوش قرار داده است.

تنها افرادی که شهروند آمریکا بوده یا دارای «گرین کارت» این کشور هستند، می‌توانند به کمپین‌های سیاسی کمک مالی کنند و این دو فرد، ده‌ها سال است ‌در ایالات متحده ساکن بوده و از چنین امکانی برخوردار‌ند.

به جز این دو ‌که ‌به صورت فردی ‌کمک مالی کرده‌اند، کمیته اقدام سیاسی ‌به نام «سوپر پک» تاکنون و از زمان آغاز مبارزات انتخاباتی جب بوش،‌ 100 میلیون دلار برای وی جمع آوری کرده است. البته بر اساس قوانین انتخاباتی فدرال، این نهاد از نظر فنی مستقل از نامزدها به شمار می‌رود.

انصاری که در صنایع نفتی فعالیت دارد، از مدت‌ها پیش به عنوان یکی از حامیان خانواده بوش شناخته می‌شود و در دهه 1990 نیز مبالغ قابل توجهی به کمپین انتخاباتی جرج دبلیو بوش کمک کرده بود. به جز وی، سه خانواده دیگر ساکن تگزاس که در بخش نفتی این ایالت فعال هستند، یعنی ریچار و نانسی کیندر، ری و نانسی‌ هانت، و ترور و جان ریس جونز نیز مجموعاً دو میلیون دلار به جب بوش کمک کرده‌اند.

فرناندز که از جمله مخالفان حکومت کوبا به شمار می‌رود، در بیانیه‌ای اعلام کرده که هیچ‌گاه نمی‌تواند خشونت‌های این حکومت را که در دوران اقامت خود در کوبا شاهد آن بوده، فراموش کند. با این حال، وی تأیید می‌کند ‌اکنون زمان «پذیرش تغییر» در روابط این کشور با ایالات متحده است.

با ‌وجود این، گاردین بر این باور است با توجه به اینکه مهمترین اقدامات باراک اوباما، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در زمینه سیاست خارجی، پیگیری روند دیپلماسی در قبال ایران و کوبا بوده، این موضوع که دو حامی مالی اصلی جب بوش یک ایرانی و یک کوبایی هستند، دربردارنده نکات مهم‌ ‌و بیانگر اختلاف‌نظر شدید بوش با اوباما در موضوعات سیاست خارجی است.