اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

امیر حسین صدیق مجری برنامه «کتاب باز»


امیرحسین صدیق بازیگر سریال های تلویزیونی همچون « قصه های تا به تا» ، « عصر پاییزی»،«کتابخانه هدهد» و « درد سرهای عظیم ۲» ایفای نقش کرده است. او در حال حاضر اجرای برنامه « کتاب باز» را از شبکه نسیم بر عهده دارد.

روزنامه بانی فیلم: امیرحسین صدیق بازیگر سریال های تلویزیونی همچون « قصه های تا به تا» ، « عصر پاییزی»،«کتابخانه هدهد» و « درد سرهای عظیم ۲» ایفای نقش کرده است. او در حال حاضر اجرای برنامه « کتاب باز» را از شبکه نسیم بر عهده دارد.

امیر حسین صدیق مجری برنامه «کتاب باز»

همچنین فیلم سینمایی «آشوب» به کارگردانی کاظم راست گفتار و با حضور او به زودی اکران خواهد شد. وی در سریال « بیقرار۲» به کارگردانی فلورا سام نیز بازی کرده است و این سریال آماده پخش است ، اما هنوز پخش نشده است. او در تله فیلم «گوشی قرمز» نیز بازی کرده ،‌اما هنوز پخش نشده است.

وی درباره فعالیت های اخیر خود به ما توضیح می دهد:« من در حال حاضر بیشتر به حضور دربرنامه «کتاب باز» از شبکه نسیم می پردازم. این برنامههر شب ساعت ۹:۳۰ پخش می شود. پیش از این برنامه در تله فیلم « گوشی قرمز» به کارگردانی صادق پروین آشتیانی بازی کرده ام و هنوز ژخش نشده است. مدت های زیادی از اتمام فیلمبرداری سریال « بیقرار۲» به کارگردانی فلورا سام می گذرد و هنوز تلویزیون برای پخش آن اقدامی نکرده است.

تلویزیون سریال های تکراری راپخش می کند ،‌اما کارهای آماده اش را مدت ها پخش نمی کند». وی در ادامه می افزاید:« دوستان هنرمندم لطف دارند و پیشنهاد های زیادی برای حضور در تئاتر به من می دهند ، اما من با توجه به شرایطم امکان حضور در آن ها را نداشته ام. در حوزه سینما هم پیشنهاد هایی دارم ، اما هنوز قطعی نشده است. در اپیزودی از یک سریال برای شبکه نمایش خانگی هم بازی کرده ام و هنوز سریال پخش نشده است». این بازیگر در پایان می گوید:« به نظر من بود و نبود یک نفر در کلیت سازمان تاثیر نمی گذارد ، بلکه باید کل سیستم به سمت بهبود، تغییر کند».


ویدیو مرتبط :
امیر حسین صدیق و جوجه خروس با صدای امیر حسین مدرس

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وقتی فرد تابلودار حامی دولت مجری برنامه سیاسی می‌شود!



 

 

وقتی فرد تابلودار حامی دولت مجری برنامه سیاسی می‌شود!

 

در حالی که هنوز بازتاب‌ برخی برنامه های یکسویه و همراه با شایبه‌های سیاسی در اذهان مخاطبان عام و خاص صداوسیما مانده است، در دو هفته گذشته، ناگهان به جای یکی از مجریان کارشناس سازمان ـ که با وجود گرایش های مشخص سیاسی، دست کم تلاش کرده بود تا اندازه ای در اجرای برنامه هایش آن را نشان ندهد ـ یکی از افراد تابلودار حامی دولت مجری برنامه «نگاه دو» ـ همان جهان سیاست قدیم ـ شد.

به گزارش «تابناک»، عبدالرضا داوری، مدیرعامل موسسه صندوق بازنشستگی صنایع مس، که به تازگی به دلیل انتشار کتابی ـ محراب تولید ـ سراسر تبلیغاتی برای وزیر صنایع، حتی مورد عتاب تند رییس جمهور نیز قرار گرفته بود، مجری این برنامه، گفت‌گو محور در شبکه دوم سیما شده است!

بنا بر این گزارش، این شخص ـ فارغ از پیشینه سیاسی اش ـ که به هیچ وجه سابقه رسانه‌ای در صداوسیما نداشته و این نخستین(!) حضور او در یک برنامه زنده به عنوان مجری به شمار می رود، در برنامه نخست با پرسش هایی بسیار پیش پاافتاده، حضور نیم‌ساعته دکتر زاکانی را در آنتن شبکه دو کاملا خنثی کرد و نسبت به درآمد شخصی، فعالیت پزشکی و همچنین سایت جهان، سوالاتی پرسید که ضمن مشخص شدن تسلط نداشتن بر اجرا، از این رهگذر به برخی رسانه‌های مورد علاقه خود نیز اشاراتی داشت!

بنا بر این گزارش، بررسی همه برنامه‌های موفق رسانه‌ها، تقریبا در دنیا نشان می دهد در برنامه های گفت وگو محور، ویترین بسیار تعیین کننده برای جلب و جذب مخاطبان شیوه اجرای گویندگان و گردانندگان این نوع برنامه‌هاست، به گونه ای که اهالی رسانه برای ارزیابی موفقیت این عناصر نیز میزان بی طرفی گویندگان، در عین داشتن تسلط بر موضوع برنامه را از اصول بسیار اساسی می‌دانند؛ نکاتی که کار گوینده را از شکل بیرونی و جلوه های بصری صرف فراتر می برد و عیار ارزش های معنوی و مفهومی آن را تعیین می کند.

امروزه اگر مجری سعی در بروز سواد خود داشته باشد و از آن بدتر، مبتنی بر این سواد، جانب و طرفداری از یکی از جوانب گوناگون موضوعات را بر عهده گیرد، در واقع حکم به تعطیلی آن برنامه و در بسیاری مواقع آن رسانه داده است. در واقع، مخاطبان بسیاری با درک اینکه مجری به جای احاطه بر محور گفت و‌گو، خودش یکی از نقاط شعاع آن است، و در واقع در حدی فراتر از موضوع نیست و به جای اداره و پیش بردن آن، همه وقت و انرژی خود و بینندگان را به یاری گرفته تا خواسته شخصی‌اش را به آنها تلقین کند، آن برنامه را از پوشه برنامه‌های دلخواهشان حذف می‌کنند؛ ضمن اینکه این رفتار غیر حرفه ای، بدون تردید به معنای توهین به شعور مخاطب ارزیابی می شود و سرانجام چنین رفتاری، بر هر اهل فهمی معلوم است.

گفتنی است، در برنامه پنجشنبه شب «نگاه دو» نیز اسدالله بادامچیان در کمال ادب، متانت و صراحت هر آنچه  مجری پرسید، پاسخ داد، ولی در پایان هم گفت که اصلا قرار بر آن نبوده(؟!) که درباره «حزب موتلفه» گفت وگو کنند و اگر می دانست، با آمار و مستندات بهتری در برنامه حضور می‌یافت.

به هر روی، هرچند این ناهماهنگی در کنار بی‌تجربگی و همچنین سیاسی‌بودن صرف مجری برنامه «نگاه دو» معلوم نیست با چه هدفی امکان پخش یافته است، یادآوری این نکته به مسئولان محترم رسانه ملی ضروری می نماید؛ حال که پس از مدت ها بایکوت اصولگرایان منتقد دولت، فرصتی هر چند اندک در اختیار آنان قرار گرفته است، رفتار حرفه ای ایجاب می کند که دست کم برای برقراری توازن سیاسی از دو مهمان حامی و منتقد در کنار یک مجری مسلط اما بی طرف استفاده شود، نه اینکه مجری برنامه خود یک سوی ماجرا قرار گیرد و...../تحلیل:تابناک