اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

افزایش 3 ساعته درس تربیت بدنی


مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش از افزایش سه ساعته درس تربیت بدنی در مقطع متوسطه دوم خبر داد و گفت: رشته و برنامه جدیدی برای این درس اضافه نمی‌کنیم و افزایش نرخ پوشش در مدارس برای ما در اولویت است.

خبرگزاری ایسنا: مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش از افزایش سه ساعته درس تربیت بدنی در مقطع متوسطه دوم خبر داد و گفت: رشته و برنامه جدیدی برای این درس اضافه نمی‌کنیم و افزایش نرخ پوشش در مدارس برای ما در اولویت است.

حسین بابویی با بیان این که جدول ساعات و عناوین دروس متوسطه در ماه‌های پایانی سال گذشته تصویب شد اظهار کرد: برنامه درس ملی از زیرنظام‌های سند تحول است و تکلیف همه دروس در آن مشخص شده است.

وی ادامه داد: براین اساس در سال سوم متوسطه یعنی پایه یازدهم ساعت درس تربیت بدنی از یک به دو ساعت افزایش یافته است و به پایه دوازدهم نیز دو ساعت درس تربیت بدنی افزوده شده است.

مدیرکل تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که امیدواریم افزایش ساعت درس تربیت بدنی ضمن ایجاد نشاط در دانش‌آموزان به بالندگی ورزش قهرمانی در آینده نیز کمک کند گفت: نکته حائز اهمیت آن است که بتوانیم برنامه‌های تکلیف شده را به درستی اجرا کنیم.

به گفته وی، معلمان درس تربیت بدنی باید نسبت به این درس تسلط داشته باشند و توانمند شوند تا بتوانند آن را به درستی به اجرا در بیاورند.

بابویی افزود: ضمانت اجرا را باید مدیر مدرسه ایجاد کند و نظارتی که بر سایر دروس دارد برای درس تربیت بدنی هم داشته باشد و نسبت به فراهم کردن بسترهای لازم و امکانات ورزشی تلاش کند.

وی در ادامه در پاسخ به این که آیا رشته‌های جدید ورزشی برای ساعات درس تربیت بدنی پیش‌بینی خواهد شد گفت: رشته‌ها و برنامه‌های جدیدی اضافه نمی‌کنیم اما باید نرخ پوشش را افزایش دهیم تا بتوانیم برنامه‌های تربیت بدنی را در مدارس ماندگار کنیم.

بابویی در پایان اضافه کرد: 33 هزار معلم تربیت بدنی داریم و اکنون مشکل اساسی ما کمبود معلم نیست تنها باید در ساماندهی نیروی انسانی معلمان تربیت بدنی در جای درست قرار بگیرند تا بتوانیم اگر کمبودی ایجاد می‌شود آن را جبران کنیم.


ویدیو مرتبط :
تربیت یک مسئله 24 ساعته ست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تنبیه بدنی نامناسب ترین روش تربیت کودک



 

 

تنبیه بدنی کودک

 

تنبیه به عملی گفته می شود که باعث می شود کودک پس از آن رفتار نامناسب خود را ترک کند. پس اگر ما تنبیه را اعمال کردیم و رفتار کودک بدتر شد بنابراین روش تنبیه مناسب نبوده و باید آن را عوض کنیم.

 

پس اگر با کودکمان قهر می کنیم و یا او را تهدید می کنیم که دیگر مادرش نیستیم ودر واقع هدف ما آن است که کودک گریه اش را قطع کند ولی در عمل می بینیم که او بیشتر گریه می کند و اضطراب و بی قراری بیشتری از خود نشان می دهد پس تنبیه ما مشکل کودکمان را بدتر کرده است.

 

وقتی کودکمان را تنبیه می کنیم و می گوییم دیگر نبینم با من بلند صحبت کنی، وقتی کودکمان را کتک می زنیم و می گوییم دیگر حق ندارد دوستش را کتک بزند. او دقیقا همین الگوی رفتاری را در مقابل ما و دوستانش به کار می برد. چون کودکان از ما الگوبرداری می کنند. وقتی کودک خود را به هر شکلی تنبیه می کنیم چون در آن زمان خشمگین بوده ایم و کنترلی بر رفتار خود نداشته ایم پس از مدت کمی پشیمان می شویم و درصدد جبران بر می آییم و در اینجا است که خطر بزرگ رشوه دادن به کودک را تجربه خواهیم کرد از خطاهای او چشم پوشی می کنیم ودر تربیت او کوتاهی می کنیم. همان طور که می دانید تنبیه طرق مختلفی دارد.

 

۱) مقایسه کودک با سایر کودکان

 

۲) سرزنش کودک که او باعث بیماری و مریضی والدین شده است. (مریضم کردی، وقتی از دستت مریض شدم و مردم می فهمی با من چه کار کردی)

 

۳) تحقیر کردن کودک که کارهایش احمقانه است و هیچ نمی فهمد (دیوانه هستی، احمقی و دست و پا چلفتی)

 

۴) محروم کردن او از عشق و دوست داشتن (مادرت نمی شوم، دیگر دوستت ندارم)

 

۵) تهدید او به جدایی (دیگر در این خانه نمی مانم)

 

۶) ارعاب و ترساندن او(اگر گوش نکنی بلایی به سرت می آورم که مرغان آسمان به حالت گریه کنند) و موارد فراوان دیگری که ما فکر می کنیم خاصیت تنبیهی دارند ولی صرفا از روی خشم ما اعمال می شوند.

 

تنبیه کودک

 

تنبیه فیزیکی ممکن است یک کنترل موقتی بر رفتار کودک باشد ولی در درازمدت بی تاثیر بوده و اثرات سوء دارد. مطالعات نشان داده که تنبیه بدنی دختران را افسرده و مضطرب و پسران را لجباز و پرخاشگر می کند. والد زمانی تنبیه بدنی را انتخاب می کند که خودش به شدت خشمگین و عصبانی است و می خواهد راهی برای تخلیه عصبانیت خود بیابد و بلافاصله پس از تنبیه نامناسب کودک پشیمان می شود.

 

در این شرایط است که ثباتی در روش والدگری وجود ندارد و هیچ چیز از قبل قابل پیش بینی نیست. پس از مدتی کودک گیج و آشفته می شود. چون نمی داند رفتارهایش چه واکنشی را به دنبال خواهد داشت. مسلم است پس از مدتی مشکلات رفتاری کودک افزایش می یابد و والدین خود را ناکام و ناتوان در مقابل بدرفتاری کودک احساس می کنند.

 

 

مورد دیگری که در تنبیه بدنی هست این است که ما با داد و فریاد تنها به کودک می گوییم که چه کاری را نباید انجام دهد و نمی گوییم که به جای آن چه کاری را باید انجام دهد. آنچه در این میان صحیح به نظر می رسد این است که کودک ما در کنار نبایدها و نکن ها، بایدها و بکن ها را هم بشناسد و بداندمثلا به جای (عربده نکش بگوییم آرام صحبت کن، به جای مثل دست و پا چلفتی هاکار نکن بگوییم تو باید حواست را بیشتر جمع کنی تا موفق شوی) و چیزهایی از این دست. پس حالا بهتر است که با خود بیندیشیم از کدام روش تنبیه در مورد کودک خود استفاده می کنیم و آیا این روش صحیح است یا خیر و اگر خیر به دنبال روش بهتر برای تربیت دلبندانمان باشیم.