اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعلام کشورهای دارای اولویت لغو روادید



اخبار,اخباراجتماعی,روادید


 اخباراجتماعی  - اعلام کشورهای دارای اولویت لغو روادید

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با اعلام کشورهای دارای اولویت برای لغو روادید با ایران گفت: ویزای الکترونیک تا یک‌سال آینده صادر می‌شود.

مسعود سلطانی‌فر در گفت‌وگو با فارس،  در خصوص آخرین اقدامات انجام شده برای لغو روادید کشورهای مختلف گفت: هم اکنون ما برای اتباع 190 کشور که ایران را  به عنوان مقصد گردشگری انتخاب می‌کنند ویزای فرودگاهی صادر می‌کنیم که مدت دو هفته صادر می‌شود و مشکلی نیز ندارد.

وی ادامه داد: کارگروهی بین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، وزارت خارجه، وزارت اطلاعات، وزارت کشور و سازمان صنعت، معدن و تجارت تشکیل شد تا ما بتوانیم برای تعدادی از کشورها لغو روادید داشته باشیم و پیشنهادهای مختلفی در این کارگروه مطرح شد و به جمع‌بندی‌های نیز رسیدیم.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اظهار داشت: وزارت خارجه برای لغو روادید کشورها استنباط و تحلیلی دارد که به اعتقاد ما تحلیل درستی است و آن این است که در حالی که ایرانی‌هایی که متقاضی دریافت ویزا برای کشورهای مختلف هستند در خیابان‌های مختلف تهران و جلوی سفارت‌خانه‌ها روزها و ساعت‌ها در صف منتظر می‌مانند و مدارک زیادی از انها خواسته می‌شود و شاید حتی هفته‌ها و ماه‌ها طول می‌کشد که به آنها ویزا بدهند درست نیست برای ما برای  اتباع این کشورها لغو روادید داشته باشیم.

سلطانی‌فر ادامه داد:‌اگر قرار است لغو روادید انجام شود باید به صورت دو طرفه باشد و به اعتقاد ما این استدلال درست است ولی برخی کشورها مانند ترکیه و مالزی که توانسته‌‌اند کارنامه خوبی در زمینه گردشگری داشته باشند کشورهایی هستند که برای بسیاری از کشورها به صورت یک‌جانبه لغو روادید کردند.

وی اظهار داشت:‌هم اکنون پیشنهادهای مختلفی از طرف وزارت امور خارجه به سایر کشورها انجام شده است که اگر آن کشورها قبول کنند که به صورت متقابل آن کار را انجام  دهند ما نیز آن کار را انجام می‌دهیم و استدلال وزارت خارجه را که برای حفظ پرستیژ سیاسی کشور باید لغو روادید به صورت دو طرفه باشد می‌پذیریم.

معاون رئیس جمهور در پاسخ به این که در صورت آغاز لغو روادید کشورها کدام کشورها در اولویت قرار می‌گیرند گفت: در مرحله اول کشورهای همسایه و کشورهایی که در حوزه تمدن کشور ایران و در حوزه کشورهای اسلامی قرار دارند، کشورهای آسیای میانه و کشورهای اطراف مدنظر هستند تا بتوانند تردد راحت‌تری داشته باشند.

سلطانی‌فر ادامه داد:‌البته کشورهای اروپایی و آمریکای لاتین نیز در این لیست قرار دارند اما این کشورها در مراحل بعدی لغو ویزا هستند.

وی افزود: اما آن چیزی که می‌توان مشکل همه ما را به فوریت حل کند صدور ویزای الکترونیک است که ما با توجه به بحث‌های زیادی که داشتیم اگر بتوانیم شرایط لازم را فراهم کنیم امیدوار هستیم بین  6 ماه تا یکسال آینده بتوانیم سیستم ویزای الکترونیک را برقرار کنیم.

سلطانی‌فر ادامه داد:‌در این صورت شرایطی ایجاد می‌شود که هر کسی که می‌خواهد به ایران سفر کند از داخل منزل خود و از طریق شبکه اینترنت می‌تواند تقاضای ویزا بدهد و بررسی‌های آن انجام می‌شود و در نهایت تنها برای چسباندن ویزا به پاسپورت به نمایندگی‌های سیاسی ایران به خارج از کشور مراجعه کند این کار مهمترین و موثرترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم.


 اخباراجتماعی  - فارس


ویدیو مرتبط :
لغو اعلام نتیجه مزایده سرخابی ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ایران شرط لغو روادید را اعلام کرد



اخبار,اخبار اجتماعی,لغو روادید

اگر پزشک تشخیص دهد بیمار باید چند بار برای درمان به ایران سفر کند، روادید چند بار ورود تا سقف یک سال برای آن شخص بیمار صادر می‌شود.

معاون کنسولی امور مجلس و ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه ایران هیچ محدودیتی برای لغو روادید با سایر کشورها ندارد، شرط لازم برای اجرای این طرح را اعلام کرد و گفت: ما آمادگی کامل برای لغو روادید با سایر کشورها را داریم، فقط شرط آن عمل متقابل است.

 حسن قشقاوی در هفتمین نشست و اولین سالگرد تشکیل شورای راهبردی گردشگری سلامت با اشاره به برخی کشورهایی که ایران به صورت یک طرفه با آن‌ها به لغو روادید پرداخته است، اظهار کرد:‌ ایران با گرجستان 45 روزه، با جمهوری آذربایجان 15 روزه و با مصر 20 روزه به صورت یک‌جانبه لغو روادید دارد و با کشورهایی چون سوریه، ترکیه و بولیوی به صورت دو طرفه لغو روادید کرده است.

او همچنین یادآور شد: به غیر از حدود 9 کشور، امکان صدور روادید فرودگاهی برای اتباع تمام کشورها در مبادی ورودی بین‌المللی ایران وجود دارد.

صدور روادید فرودگاهی برای اتباع عراقی
قشقاوی سپس اعلام کرد: از اول آبان‌ماه در فرودگاه مشهد برای اتباع عراقی که هوایی به ایران سفر کنند روادید فرودگاهی صادر می‌شود.

عراق پیش‌تر جزو فهرست کشورهایی بود که امکان صدور روادید فرودگاهی برای اتباع آن وجود نداشت.

معاون کنسولی وزارت امور خارجه در ادامه با اشاره به روادید نوع T یا درمان که مصوبه شورای راهبری گردشگری سلامت بوده است، اظهار کرد:‌ هر بیماری در صورت داشتن ضوابط لازم می‌تواند روادید درمان را به نصف قیمت سایر روادید دریافت کند. در گام نخست این روادید 90 روزه صادر می‌شود، اما در صورت اعلام پزشک امکان تمدید زمان آن وجود دارد.

وی اضافه کرد:‌ اگر پزشک تشخیص دهد بیمار باید چند بار برای درمان به ایران سفر کند، روادید چند بار ورود تا سقف یک سال برای آن شخص بیمار صادر می‌شود.

قشقاوی کشورهای همسایه را بیشترین فرستندگان تورهای درمانی به ایران اعلام کرد و افزود: جمهوری آذربایجان، عراق، آسیای مرکزی و البته اروپا از جمله مناطقی هستند که بیشترین گردشگران درمانی ایران از آن‌ها بوده‌اند.

ورود 100 هزار گردشگر خارجی برای درمان
او سپس با بیان این توضیحات که گردشگری درمانی ایران در سه بخش پزشکی، طبیعت‌درمانی و گردشگری تندرستی زمینه جذب دارد، گفت:‌ آمار ورود گردشگران درمانی به ایران در حال رشد است. سال گذشته بیش از 100 هزار گردشگر خارجی در قالب تورهای درمانی به ایران سفر کرده‌اند.

سفر مقامات عالی رتبه خارجی برای درمان به ایران
معاون وزارت امور خارجه همچنین از سفر برخی شخصیت‌های برجسته سایر کشورها برای درمان به ایران خبر داد و اظهار کرد: پزشکی یک حوزه محافظه‌کارانه‌ای است که از اعلام نام بیماران خودداری می‌کند.

 

برای همین ما هم نمی‌توانیم نام ببریم، اما در این مدت بسیاری از شخصیت‌های سیاسی در حد وزیر امور خارجه کشورهای دیگر تا سایر مقامات عالی‌رتبه برای درمان به ایران سفر کرده‌اند و به سلامت به کشورشان باز گشته‌اند و هر یک منشأ تبلیغات برای تورهای درمانی شده‌اند.

او تأکید کرد: سفارتخانه‌های ایران موظف‌اند در خدمت تقویت تورهای درمانی باشند.
در ادامه مجتبی کریمی، رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره آمار گردشگرانی که با ویزای درمانی به ایران سفر کرده‌اند و همچنین بی‌اطلاعی بسیاری از گردشگران از وجود چنین خدماتی در ایران و این احتمال که سفارتخانه‌ها و نمایندگان خارجی ایران در این باره کوتاهی کرده‌اند، بدون آنکه آمار شفافی را اعلام کند، توضیح داد: شورای راهبری گردشگری سلامت یک سال است که راه‌اندازی شده و ساز و کار آن در حال شکل‌گیری است.

 

نمایندگان ایرانی در خارج از کشور معمولا براساس ضوابط و استانداردهای ابلاغی روادید صادر می‌کنند. شاید معرفی نشدن ویزای درمانی ایران نیز به این خاطر باشد که هنوز استانداردها و ضوابط تکمیل نشده است.

او ادامه داد: سفارتخانه‌ها منابع تبلیغی در اختیار ندارند و براساس نیاز افراد این نوع روادید را صادر می‌کنند.


کریمی همچنین گفت: تعداد زیادی از گردشگران به قصد درمان به ایران سفر می‌کنند، اما بعضی از آن‌ها به خاطر انجام سفر چند منظوره و یا بنابر معذوراتی ترجیح می‌دهند از روادید‌های دیگر استفاده کنند، اما اگر ساز و کار شورا مشخص شود حتما این افراد نیز با روادید درمانی به کشور خواهند آمد.

او متذکر شد: آمار دقیق در این‌باره در اختیار نیروی انتظامی بوده و آمار ما حدودی است.
مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری کشور در تکمیل این توضیحات اظهار کرد: وقتی دفاتر خدمات گردشگری گواهی و صلاحیت اجرای تورهای درمانی را دریافت کنند، براساس تعداد متقاضیانی که دارند می‌توانند این ویزا را دریافت کنند و با بازاریابی که انجام می‌دهند این ویزا به گردشگران بیشتری معرفی خواهد شد.

اخبار اجتماعی - ایسنا