اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اعلام نیاز دایملر به گوگل و اپل


مدیرعامل دایملر اظهار کرد که انواع مختلف همکاری با اپل و گوگل امکان پذیر است زیرا خودروسازان پی برده اند خودروهای نسل جدید بدون مشارکت کارشناسان مخابراتی و نرم افزاری نمی‌توانند ساخته شوند.

خبرگزاری ایسنا: مدیرعامل دایملر اظهار کرد که انواع مختلف همکاری با اپل و گوگل امکان پذیر است زیرا خودروسازان پی برده اند خودروهای نسل جدید بدون مشارکت کارشناسان مخابراتی و نرم افزاری نمی‌توانند ساخته شوند.

 دیتر زنچه، مدیرعامل دایملر به یک نشریه آلمانی گفت: گوگل و اپل مایلند برای خودروها نرم افزار فراهم کنند و استفاده از نرم افزارهای اپل و گوگل در خودرو برای هر دو طرف می‌تواند جالب باشد.

اظهارات وی منعکس کننده موضع مشابه فولکس واگن است که مارتین وینترکورن، مدیرعامل آن شرکتهای فناوری را به همکاری برای ایمن و هوشمندتر ساختن خودروهای آینده فراخوانده است.

یک گزینه موجود برای دایملر ساخت خودرو به صورت جوینت ونچر با اپل و گوگل برای بهره گرفتن از تخصص فناوری آنها است با اینهمه مدیرعامل دایملر خاطرنشان کرد این اظهارات کاملا جنبه تئوری دارد.

بر اساس گزارش رویترز، زتچه گفت: دایملر نمی‌خواهد به سطح تامین کننده ای تنزل پیدا کند که برای غولهای فناوری آمریکایی خودرو تولید می‌کند.

وی پیش از این گفته بود اگرچه شرکت‌های فناوری مانند گوگل پتانسیل مختل کردن صنعت خودرو را به دلیل گرایش پیدا کردن خودروسازان به استفاده از نرم افزار و رانندگی اتوماتیک، دارند اما بعید است به تولیدکننده انبوه خودرو تبدیل شوند.

در سال‌های اخیر خودروسازان و شرکت‌های سیلیکون ولی به میزان فزاینده‌ای به یکدیگر وابسته شده‌اند زیرا خودروهای نسل جدید به نرم افزار و حسگرهای پیشرفته نیاز دارند و سلسله مراتب سفارش دهی میان خودروسازان و تامین کنندگان قطعات را متحول کرده‌اند.


ویدیو مرتبط :
قول هایی که دایملر داد - پیش بینی های دایملر برای صنعت خودرو

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وزیر ارتباطات:برخی از کاربردهای گوگل را محدود می کنیم/تمام پهنای باند مورد نیاز در اختیار اجلاس



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

وزیر ارتباطات:برخی از کاربردهای گوگل را محدود می کنیم/ وضعیت مناسب اینترنت با وجود سروصداهای زیاد

با وجود سروصداهای زیادی که وجود دارد، اینترنت کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد؛ تمام پهنای باند مورد نیاز این اجلاس تامین و در اختیار آن‌ها قرار داده شده است.

رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به ایسنا گفت:  امروز پهنای باند داخلی به 525 گیگابایت بر ثانیه و پهنای باند اینترنت بین‌الملل هم به 63.7 مگابایت رسیده است که این ارقام گویای آن است که با وجود سروصداهای زیادی که وجود دارد ما در اینترنت وضعیت مناسبی داریم.

وی در عین حال عنوان کرد: بارها گفته‌ام که پهنای باند ما در دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقات و پژوهشی و دستگاه‌های اجرایی که واقعا با اینترنت سروکار دارند و از اینترنت برای امور اقتصادی استفاده می‌کنند با هیچ محدودیتی مواجه نیست.

وزیر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات درباره مواردی که بعضا حول سرعت و کیفیت اینترنت مطرح می‌شود ادامه داد: شاید آنچه باعث ایجاد چنین جوی در زمینه اینترنت شده آن باشد که بعضی از کاربردها را ما از ابتدا برای شبکه اینترنت کشور تعریف نکرده‌ بودیم به عنوان مثال کاربرد تصویر یکی از این موارد است و این موضوع است که گاه برخی کاربران خانگی را با این سوال مواجه می‌کنند که آیا پهنای باند فعلی برای آن‌ها کافی است یا خیر؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره موتور جستجوی گوگل نیز اظهار کرد: برای برخی از کاربردها که نیاز به امنیت بیشتری دارد با توجه به اینکه گوگل مراجعی به ما نداشته که بتوانند این ملزومات را در اختیار کشور بگذارند، محدودیتهایی ایجاد شده تا ما بتوانیم ارتباطاتی را که از این طریق مردم می توانند داشته باشند، امن کنیم و برای برخی از کاربردها محدود شده است. البته با آنها مکاتباتی در این خصوص داشته‌ایم اما هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم.

تقی‌پور در عین حال عنوان کرد: امروز در بحث استفاده‌های علمی و مراجعه به سایت‌های مختلف تخصصی برای امور تجارت یا بانکداری و یا مسائل علمی هیچ مشکلی در زمینه پهنای باند وجود ندارد.

وی ادامه داد: البته باید این نکته را هم مدنظر قرار داد که کاربران به شیوه‌های مختلفی از جمله GPRS، وایمکس، ADSL و غیره به اینترنت متصل می‌شوند و در مجموع اگر بخواهیم خدمات الکترونیکی که اکنون ارائه می‌شود را نسبت به سال‌های گذشته ارزیابی کنیم، شاهد افزایش چشمگیری خواهیم بود. به طوری که این خدمات بیش از چندین 10 برابر و یا بیش از صد برابر شده‌اند و در تمامی این موارد پهنای باند نیز پاسخگو بوده است.

وزیر فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در ادامه صحبت‌های خود اشاره کرد: نکته‌ای که گاه مورد بی توجهی قرار می‌گیرد آن است که به هر حال پهنای باند اینترنت قابل تامین است اما تامین این پهنای باند هزینه‌های خاص خود را دارد و لازم است که بابت آن به کشورهای خارجی مبلغی پرداخت شود. اکنون اگر قرار باشد این پهنای باند خریداری شود اما بازگشت اقتصادی برای آن وجود نداشته باشد، طبعا خریداری پهنای باند به هیچ عنوان قابل قبول نیست به همین دلیل ما طی این سال‌ها همواره به تناسب، تقاضا و درخواست‌های موجود خرید پهنای باند را مدنظر قرار داده‌ایم./منبع: ایسنا

خبرآنلاین