اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اظهارات تند «مانی رهنما» در تلویزیون


مانی رهنما که شامگاه 17 آذر در برنامه «دستان» سخن می گفت با انتقاد از بعضی قوانین نانوشته در دنیای موسیقی پاپ گفت: این روزها صداهای زنانه در میان آثار خوانندگان مرد، زیاد شده است. به گونه ای که اگر چشمانت را ببندی و موسیقی را گوش کنی فکر می کنی که یک زن در حال خواندن است.

تماشا: مانی رهنما که شامگاه 17 آذر در برنامه «دستان» سخن می گفت با انتقاد از بعضی قوانین نانوشته در دنیای موسیقی پاپ گفت: «این روزها صداهای زنانه در میان آثار خوانندگان مرد، زیاد شده است. به گونه ای که اگر چشمانت را ببندی و موسیقی را گوش کنی فکر می کنی که یک زن در حال خواندن است. آنها به جای اینکه بخوانند، زور می زنند. در حال حاضر صدای بعضی از خوانندگان پاپ ناهنجار است. آنها بیشتر جیغ می زنند و در قید نت ها نیستند. آنها به واسطه فشار بر حنجره شان می خوانند و در نظر نمی گیرند همانقدر که آنها زور می زنند، شنونده رنج می برد.»

وی در بخش دیگری از سخنانش مطرح کرد: «به نظر من طی سال های اخیر در کیفیت اجرای آواز سیر صعودی دیده نمی شد چرا که دستگاه ها و نرم افزارها کار خوانندگان را جلو می برد و باعث می شود خوانندگانی که به قولی فالش می خوانند خروجی کارشان خوب از کار درآید. حجم تولید این خوانندگان نیز بسیار بالاست. ما که 15 سال است کار موسیقی می کنیم هنوز 60 آهنگ منتشر نکرده ایم اما بعضی از دوستان ما ظرف یک ماه 60 قطعه در اینترنت منتشر می کنند.

رهنما با بیان اینکه دلش برای هنر موسیقی می سوزد، اضافه کرد: ذائقه مردم دچار چندگانگی شده، در حالی که ملت ما دارای پیشینه فرهنگی بسیار قوی هستند. خیلی ها از من می پرسند چرا دیگر کار نمی کنی؟ باور کنید من هم کنسرت برگزار می کنم و هم آلبوم منتشر می کنم اما کارم شنیده نمی شود.

اظهارات تند «مانی رهنما» در یک برنامه تلویزیونی

این هنرمند در همین خصوص اظهار کرد: «وقتی هیچ تبلیغاتی در این راستا وجود ندارد چه انتظاری می توان داشت. برای مثال یک بیلبورد برای تبلیغات در اختیار ما قرار نمی دهند اما همان بیلبورد را به تبلیغ «پفک نمکی» اختصاص می دهند.

خواننده آلبوم «کجا به خنده می رسیم» درباره روند موسیقی پاپ طی سال های اخیر گفت: «ترانه و ملودی دو عامل در موسیقی هستند که در ذهن مردم ماندگار شده و می توانند اثر را به اوج برسانند اما متاسفانه ملودی های ما از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، ترکیه و حتی یونان تاثیر گرفته اند.

هنرمندانی نیز در این عرصه وجود داشتندکه پیشرو کاور کردن موسیقی های خارجی بودند اما ای کاش حداقل شعرهای خوبی روی آن سوار می کردند. البته مردم هم از این کارهای کاور استقبال می کنند چرا که این کارها یک بار هم جواب پس داده اند اما باید در نظر داشته باشیم که کاور کردن چیزی به موسیقی ما اضافه نمی کند. این فقط یک کپی برداری است.»

مانی رهنما درباره برگزاری جشنواره موسیقی پاپ نیز اظهار کرد: «اگر قرار است جشنواره ای در این زمینه برگزار شود باید از گروه های قوی جهان نیز در آن دعوت به عمل آید تا جوانان ما در کنار این گروه ها قرار گیرند و ببینند آنها چگونه کار می کنند.»

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه «برای انتخاب ترانه چه نکاتی را در نظر می گیرد؟» گفت: «من همیشه ترانه ای را می خوانم که واقعی بوده و روحی در آن جریان داشته باشد. ترانه باید دارای «آن» بوده و دارای حس تجربه شده باشد.

بخش دیگری از این گفتگو به یادی از زنده یاد بابک بیات اختصاص داشت.» رهنما به عنوان شاگرد بیات در سخنانی، در این زمینه گفت: «من کار حرفه ایم را با بابک بیات آغاز کردم. یک روز پاییزی نزد او رفتم و قطعه ای از علی سهراب را برای او خواندم. وقتی زنده یاد بیات صدایم را شنید گفت باید روی صدایت کار کنی. بیات باعث می شد آدم به موسیقی، دید دیگری داشته باشد و آن را جدی بگیرد.»

خواننده آلبوم «من و تو» درباره شخصیت بابک بیات گفت: «او شکارچی لحظاتی از احساسات خودش بود که روی شعر کشف می کرد. او باهوش بود. بیات ذهنی بسیار قوی داشت و این هوش در کنار دلسوختگی باعث می شد که در نهایت آثاری فرازمینی خلق کند.»

در پایان این گفتگو وقتی مجری از مانی رهنما خواست تا سخن پایانی اش را به مخاطبان بگوید، این هنرمند در جملاتی کوتاه اظهار کرد: «سالن کنسرت سالن اجرای موسیقی است نه کلوپ. ساز احترام دارد و از یک سالن باید انتظار موسیقی داشته باشید نه چیز دیگر.»


ویدیو مرتبط :
متن خوانی مانی رهنماو قاب عکس با صدای مانی رهنما

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اظهارات تند علی مطهری/ تکرار مشروطیت



 

 

علی مطهری , مشروطیت

 

علی مطهری با بیان اینکه تجربه مشروطیت در کشور ما در حال تکرار است، گفت: برخی که معلوم نیست ریشه شان از کجا آمده است تنها خود را انقلابی و اصولگرای واقعی می‌دانند و بقیه را منحرف و بی‌بصیرت و غیرانقلابی بر می‌شمارند.

به گزارش مهر، علی مطهری در اولین همایش جبهه مردم سالاری گفت: پس از مشروطه عده ای فرصت طلب روی کار آمدند و باعث شدند مشروطه به سمت نوعی استبداد کشیده شود. الان هم احساس می کنم که فضا به همان سمت در حال حرکت و تجربه مشروطیت در حال تکرار است  برخی که معلوم نیست ریشه شان از کجا آمده است تنها خود را انقلابی و اصولگرای واقعی می‌دانند و بقیه را منحرف و بی‌بصیرت و غیرانقلابی بر می‌شمارند.

وی یکی از اجزای سیره نبوی را که مرتبط با شرایط امروز و مسئله انتخابات است ،تحت عنوان "نحوه استخدام وسیله" تبیین کرد و با طرح سئوالاتی نظیر اینکه آیا برای رسیدن به هدف مقدس مجاز به استفاده از وسیله غیر مقدس هستیم؟، آیا برای تبلیغ دین مجاز به استفاده از جهل مردم هستیم؟ و ... گفت: آیا برای رسیدن به نمایندگی مجلس یا ریاست جمهوری می توانیم از دروغ، تهمت یا تخریب شخصیت دیگران استفاده کنیم؟ بدیهی است که هدف مقدس وسیله را توجیه نمی کند و این درست نیست که بگوییم حالا که هدف درست است پس وسیله هر چه بود اشکال ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس هشتم درباره انتخابات مجلس پیش رو نیز گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات مجلس نهم به دو جهت اهمیت دارد. یکی به لحاظ موقعیت کشور در صحنه بین الملل و دوم از نظر نتیجه انتخابات. از یک سو در معرض تحریم‌های بسیار سخت و در معرض تهدید نظامی هستیم و به نظر می‌رسد که بهترین راه دفع این خطرها این است که مشارکت حداکثری داشته باشیم.

این کاندیدای مجلس نهم که از سوی هیئت اجرایی انتخابات رد صلاحیت شده است گفت: اگر عقل سیاسی ما به این حد رسیده بود که از شرایط انتخابات به عنوان بهترین فرصت استفاده کنیم و مشارکت بالای 70 درصدی در انتخابات ایجاد می کردیم غربی‌ها از نقشه‌های خود دست بر می‌داشتند. غربی‌ها هیچ گاه به کشوری که در داخل محکم است حمله نظامی نمی‌کنند آنها زمانی وارد عراق شدند که عراق از هم پاشیده شده بود و بسیاری از وزرای آنها را خریده بودند.

فرزند شهید مطهری در تبیین جهت دومی که اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مجلس نهم را بیشتر می کند خاطرنشان کرد: اگر مشارکت در انتخابات پائین باشد مطمئن باشید همین گروههای تندرو و افراطی یعنی همین کسانی که معتقدیم با عملکرد خود کشور را به اینجا رسانده‌اند پیروز انتخابات خواهند بود اما اگر مشارکت بالا باشد افراد روشن بین و مستقل و افرادی که به فکر آینده انقلاب هستند می توانند به مجلس راه یابند و در مجلس فراکسیونی تشکیل دهند که تاثیر گذار باشد و بسیاری از مطالبات مردم از طریق مجلس نهم قابل پیگیری شود.

وی در بیان یک انتقاد نسبت به اصلاح طلبان گفت: یکی از انتقادهایی که به اصلاح طلبان دارم این است که مطالبات خود از انتخابات گذشته را به انتخابات آینده پیوند می‌دهند که این را درست نمی دانم. البته ما برای اصلاح طلبان احترام قائل هستیم و قبول داریم یک سری مطالبات دارند.../مهر