اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اسرائیل: ایجاد واحد نظامی برای عملیات در عمق خاک دیگر کشورها



 

 

 

اسرائیل , کماندو , تحریم های آمریکا

 

اسرائیل واحد ویژه کماندویی مخصوص انجام عملیات در عمق خاک کشور دشمن، ایجاد کرده است.

روزنامه ایندیپندنت چاپ لندن نوشت: این واحد کماندویی به نام سپاه عمق، با هدف هماهنگی عملیات در عمق خاک دیگر کشورهاست.

این درحالی است که وزارت دفاع اسرائیل اعتراف کرده است که تعداد عملیات های برون مرزی اسرائیل در سال گذشته میلادی، به میزان زیادی، افزایش یافته است.

این روزنامه انگلیسی نوشت: این واحد در ارتش اسرائیل به ریاست "چای افیتال"، فرمانده سابق گروه اطلاعات و شناسایی در ارتش اسرائیل تشکیل شده است.

فرمانده ارتش اسرائیل، دستور ایجاد این واحد جدید را صادر کرده تا فعالیت های برون مرزی ارتش اسرائیل در شرایط کاملا سری انجام شود.

مقامات مسئول در وزارت دفاع اسرائیل نیز گفتند :" هدف از تشکیل این واحد، ایران نیست بلکه هماهنگی اقدامات و عملیات های خارج از اسرائیل است."

ایران بارها مزدوران اسرائیلی و آمریکایی و انگلیسی را به دخالت در ترور و حذف فیزیکی دانشمندان و مقامات هسته ای خود متهم کرده است.

دان میریدور وزیر اطلاعات و امنیت و امور هسته ای اسرائیل نیز گفت: واقعیت این است که ایران فعالیت های هسته ای اش را با وجود تحریم ها، ادامه می دهد . این یعنی اینکه ایران تمایل دارد به بمب اتمی دست یابد.

وی افزود: اسرائیل ، نتیجه تحریم ها علیه ایران را تحت نظر دارد . از جمله تحریم های اتحادیه اروپا علیه نفت ایران و تحریم های آمریکا علیه ایران اما اعمال فشار بر ایران مهم است زیرا ترک ایران در وضعیتی که بتواند به سلاح هسته ای دست یابد ، اشتباه است.

ایران بارها بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود تاکید کرده است. آژانس بین المللی انرژی هسته ای نیز تاکنون نتوانسته است هیچ دلیلی  یا نشانه ای دال بر نظامی بودن فعالیت های هسته ای ایران، ارائه کند.

روزنامه ایندیپندت نوشته است: مقامات اسرائیلی معتقدند اقدام نظامی علیه ایران باید قبل از پایان تابستان آینده صورت بگیرد تا ایران را از تقویت توانمندی هایش در زیر زمین، بازداشت.

این مقامات صهیونیست همچنین گفته اند کشورهای غربی که علیه ایران، تحریم هایی را اعمال کرده اند کامل از خطرات برنامه هسته ای ایران آگاه هستند.../عصرایران


ویدیو مرتبط :
تصاویری از عملیات قبایل یمنی در عمق خاک عربستان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اوباما در شیلی: هدف عملیات نظامی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!



 

اوباما در شیلی: هدف عملیات نظامی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!

 

 

اوباما تاكید كرد كه قذافی باید از قدرت كناره گیری كند.باراك اوباما، رییس جمهور آمریكا در یك كنفرانس خبری پس از دیدار با سباستین پینرا، همتای شیلیایی خود گفت: بركناری معمر قذافی، رهبر لیبی از قدرت موضع نهایی آمریكا و دیگر كشورهای غربی است كه در ائتلاف بین المللی مشاركت كرده اند.

 

وی هم چنین درخصوص مشاركت نیروهای ناتو در مرحله دوم عملیات "سحر اودیسه" كه طی آن قرار است نیروهای بین المللی كنترل حریم هوایی لیبی را به صورت كامل در دست بگیرند صحبت كرد.

به نوشته روزنامه القدس العربی، رییس جمهور آمریكا گفت كه واشنگتن نقش رهبری خود را برای اجرای قطعنامه پرواز ممنوع شورای امنیت در لیبی طی چند روز آینده کاهش می دهد.

باراك اوباما، رییس جمهور آمریكا گفت که ناتو نقش هماهنگ کننده ای در عملیات نظامی علیه معمر قذافی، رهبر لیبی برعهده خواهد داشت.

این در حالی است كه فرانسه و ترکیه مخالف رهبری این عملیات توسط ناتو هستند.

اوباما گفت: هنگامیکه اهداف اولیه عملیات نظامی در لیبی محقق شود، و نیروهای دفاع هوایی قذافی از بین برود رهبری عملیات نظامی به ناتو سپرده می شود.

وی افزود: در گذشته هر گاه آمریکا "بطور یکجانبه و بدون حمایت کامل جهانی" اقدام کرده مجبور شده که بار کامل عملیات ها را بر دوش بکشد.

رئیس جمهور آمریکا تاكید كرد: ناتو وظیفه یك هماهنگ کننده را برعهده خواهد داشت، اما دریاسالار مایک مولن، رئیس ستاد مشترک این انتقال نقش را انجام خواهد داد.

رابرت گیتس، وزیر دفاع آمریکا نیز که در روسیه به سر می برد گفته است کشورش بزودی حضور خود را در عملیات نظامی نیروهای ائتلاف در لیبی کاهش می دهد.

انتقال این ماموریت به ناتو نیاز به موافقت همه ۲۸ کشور عضو دارد.

اوباما پیشتر گفته بود که برکناری قذافی از قدرت همچنان بخشی از سیاست خارجی آمریکاست.

وی مدعی است كه هدف عملیات نظامی کنونی علیه لیبی، حمایت و حفاظت از غیرنظامیان است!

اوباما در بخشی دیگر از سخنان خود تاکید کرد که پیش از سازمان ملل نخست اتحادیه عرب خواهان برقراری یک منطقه پرواز ممنوع بر فراز لیبی شده بود.

این در حالی است كه اوباما پیش از این تاکید کرده بود که کشورهای غربی در عملیات نظامیشان علیه لیبی، معمر قذافی را هدف قرار نمی دهند.

یکی از سخنگویان کاخ سفید نیزگفت که این عملیات نظامی برای تغییر رژیم در لیبی انجام نمی گیرد.

یکی از سخنگویان دولت فرانسه نیز تاکید کرد که حتی اگر محل اختفای قذافی مشخص باشد، مورد حمله قرار نخواهد گرفت.

رئیس نیروهای مسلح انگلیس هم گفته است که طبق قطعنامه سازمان ملل متحد که برای حمایت از مردم لیبی صادر شده، هدف قرار دادن قذافی ممنوع است.

این در حالیست که لیام فاکس، وزیر دفاع انگلیس گفته بود قذافی "بطور بالقوه ممکن است" مورد حمله قرار گیرد.../ایسنا