اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

استفاده از باکتری روده برای درمان بیماری های روانی



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی, باکتری روده

دانشمندان دریافته اند که باکتری روده می تواند با اندکی تغییر و دستکاری به عنوان یک ابزار درمانی برای بیمارانی که از اختلالات روانی رنج می برند به کار گرفته شود.

به گزارش سیناپرس،میلیارد ها باکتری موجود در روده انسان بر روی کارکرد مغز، خلق و خو و رفتار او تاثیر می گذارد. محققان به تازگی توانسته اند تا عدم تعادل در تعداد برخی از این باکتری ها را با بعضی از شرایط روانی نظیر افسردگی، اختلالات اضطراب، اوتیسم، شیزوفرنی، اختلال وسواسی-اجباری، اضطراب اجتماعی، روان رنجوری و...مرتبط سازند. اکنون این محققان در پی دست یابی به راه هایی هستند تا از طریق آن بتوان با دستکاری میکروب های روده بیماری های یاد شده را درمان کرد.

زمانی که باکتری های روده موش های افسرده به موش های سالم انتقال پیدا کرد، در پوشش میلین مغز موش های سالم نیز تغییراتی ایجاد شد. سپس این موش ها از خود رفتارهای اجتماع گریزانه نشان دادند که همین امر نیز یکی از ویژگی های اصلی افسردگی است.

تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان مدرسه پزشکی ایکان در شهر نیویورک حاکی از این است که اصلاح باکتری های روده و احشا در افراد بیمار ممکن است شرایط روانی حاصله را آرام تر سازد و همچنین به درمان بیماری های مهاجم به میلین (Myelin) بدن انسان نیز منجر شوند.

میلین موجب تشکیل لایه محافظ در اطراف اکسون های سلول های عصبی می شود که سرعت پالس های الکتریکی ارسالی سلول را افزایش می دهد. زمانی که پوشش یاد شده تخریب شود، ارتباطات عصبی نیز آسیب می بیند و در نتیجه بیماری های روانی خاصی در فرد بروز پیدا می کند.

براساس مطالعات انجام گرفته در این تحقیق، زمانی که باکتری های روده موش های افسرده به موش های سالم انتقال پیدا کرد، در پوشش میلین مغز موش های سالم نیز تغییراتی ایجاد شد. سپس این موش ها از خود رفتارهای اجتماع گریزانه نشان دادند که همین امر نیز یکی از ویژگی های اصلی افسردگی است.

این دانشمندان در ادامه اعلام کردند که یافته های آنها ممکن است در درمان بیماری ام اس نیز موثر باشد. این بیماری در واقع اختلالی است که موجب آسیب رسیدن به پوشش میلین و بروز افسردگی در افراد مبتلا می شود. پزشکان ممکن است بتوانند با اصلاح باکتری های موجود در روده بیماران کارکرد لایه میلین را بهبود بخشیده و نشانه های افسردگی را کاهش دهند.

 

اخبار پزشکی - سیناپرس


ویدیو مرتبط :
مصاحبه کادر درمان فردوسی با فرد درمان شده بیماری کولیت روده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عامل تیراندازی به مجتمع نیروی دریایی آمریکا به دلیل بیماری روانی حاد تحت درمان بود



مجتمع نیروی دریایی آمریکا , عامل تیراندازی به مجتمع نیروی دریایی آمریکا

عامل تیراندازی به مجتمع نیروی دریایی آمریکا به دلیل بیماری روانی حاد تحت درمان بود

یک خبرگزاری آمریکایی با استناد به گفته‌های یکسری از افراد گزارش کرد که عامل تیراندازی در محوطه مجتمع نیروی دریایی آمریکا به دلیل بیماری روانی حاد تحت درمان بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، به دنبال تیراندازی در محوطه نیروی دریایی آمریکا که روز دوشنبه در واشنگتن به وقوع پیوست و 12 نفر از کارکنان این مجتمع کشته شدند، «سدریک الکساندر» رئیس‌ پلیس یکی از مناطق آمریکا اعلام کرد که حائز اهمیت است که نقش سلامت روان را در بسیاری از این تیراندازی‌هایی که کشته‌های فراوانی دارد در نظر بگیریم.

آسوشیتدپرس گزارش کرد که «آرون الکسیس» 34 ساله، عامل تیراندازی به مجتمع نیروی دریایی آمریکا که 12 نفر را در یک حادثه تیراندازی کشت، به دلیل بیماری روانی حاد تحت درمان بوده است.

الکساندر تصریح کرد: آرون الکسیس الگوی خشونت، الگوی تنها بودن و الگوی خشمی بود که در سال‌های گذشته در سراسر آمریکا رخ داده است و به طور قطع دیروز، تمامی این‌ها به اوج خود رسید.

بر اساس این گزارش، الکسیس به دلیل رفتار ناشایست در سال 2008 در منطقه «دیکلب» دستگیر شد اما الکساندر اعلام کرد که اداره پلیس اطلاعات زیادی درباره وی ندارد./فارس