اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

استعمارگران مریخ 68 روزه خفه می‌شوند!


بر اساس ادعای محققان دانشگاه ام‌آی‌تی، ماموریت «مارس وان» طرحی جاه‌طلبانه و شکست‌خورده برای اعزام انسان به مریخ طی دهه آینده و ایجاد مستعمره در این سیاره است.

خبرگزاری ایسنا: بر اساس ادعای محققان دانشگاه ام‌آی‌تی، ماموریت «مارس وان» طرحی جاه‌طلبانه و شکست‌خورده برای اعزام انسان به مریخ طی دهه آینده و ایجاد مستعمره در این سیاره است.

ماموریت شرکت مارس‌ وان به دلیل فقدان اهداف واقع‌گرایانه‌اش با انتقادات شدیدی مواجه بوده و هم‌اکنون محققان دانشگاه ام‌آی‌تی مدعی‌ شده‌اند استعمارگران سیاره سرخ ظرف 68 روز خواهند مرد.

آن‌ها در مقاله‌ای نوشته‌اند فشار هوای پایین، زیستگاه‌های در معرض خطر انفجار و عدم وجود تجهیزات اضافی بخشی از خطرات مرگباری است که انتظار استعمارگران مریخ را می‌کشند. این محققان مدعی‌اند مسافران مریخی سرانجام از گرسنگی خواهند مرد.

در مقاله آن‌ها آمده است: یکی از اهداف مارس وان پرورش‌دادن محصولات زراعی در تعدادی از زیستگاه‌های روی مریخ است اما این امر نیازمند مقادیر فراوانی اکسیژن است که به نوبه خود محیط‌های بسیار ملتهبی را ایجاد می‌کند. در حالی که اکسیژن باید تخلیه شود، سطوح نیتروژن باید حفظ شود تا فشار هوا ثابت بماند اما فناوری انجام چنین کاری روی سیاره‌ای دیگر هنوز ابداع نشده است.

این محققان در مقاله خود مدعی شده‌اند پرورش‌دادن محصولات زراعی در صورتی که 100 درصد غذای مستعمره را تامین کند، سطوح غیرایمن اکسیژن در زیستگاه‌ها و نهایتا انفجار آن‌ها را موجب خواهد شد. بنابراین نوعی سیستم حذف اکسیژن لازم است که این فناوری هنوز برای پروازهای فضایی طراحی نشده است.

آن‌ها همچنین نوشته‌اند: رطوبت در داخل این ماژول‌ها احتمالا باید حدود 100 درصد باشد، موضوعی که مرگبار نیست اما آسایش استعمارگران را از آن‌ها خواهد گرفت. همچنین وجود قطعات یدک و جایگزین در مریخ بسیار مورد نیاز خواهند بود اما به دلیل سفر 9 ماهه از زمین به این سیاره، برآوردن این نیاز بسیار دشوار خواهد بود.

این محققان اعلام کرده‌اند برآوردن تمامی تجهیزات موردنیاز در مریخ، نیازمند 15 بار پرتاب ابرموشک اسپیس ایکس به نام Falcon Heavy با هزینه 4.5 میلیارد دلار خواهد بود. اسپیس ایکس هنوز این موشک را پرتاب نکرده و ارائه طرح‌هایی برای 15 بار استفاده از آن پیش از آزمایش این موشک، بسیار جاه‌طلبانه خواهد بود.

این مقاله دست کم یک پیشنهاد برای تضمین بقای طولانی‌مدت استعمارگران مطرح کرده و آن این که باید از ساختار جداگانه‌ای برای پرورش‌دادن غذا و همچنین ذخیره اکسیژن اضافی استفاده شود و فقط آنچه مورد نیاز استعمارگران است، باید در ماژول‌هایشان قرار گیرد.

مدیر اجرایی مارس‌ وان به نام «باس لانس‌دورپ» اعلام کرده که این یافته‌ها صحیح نیستند. با این حال، وی اعتراف کرد جوانبی از این مقاله از جمله کمبود تجهیزات اضافی می‌تواند مشکل‌آفرین باشد. وی اضافه کرد که چالش اصلی مارس‌ وان تامین تمامی تجهیزات موردنیاز است.


ویدیو مرتبط :
دژ استعمارگران پرتغالی در جزیره هرمز

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

استعمارگران مریخ سرانجام دیوانه خواهند شد؟



روانکاوها در مریخ, ماموریت سرنشین‌دار مریخ,کلونی ساکنان ابدی مریخ,

استعمارگران مریخ سرانجام دیوانه خواهند شد؟


کلونی ساکنان ابدی مریخ می‌تواند زمینه مستعدی برای بیماری‌های روانی باشد.

به گزارش ایسنا، سازما‌ن‌های پروازهای فضایی، باراک اوباما و حتی باز آلدرین به طور جدی بحث‌هایی را برای اعزام انسان به سیاره غیرقابل‌سکونت مریخ طی چند دهه‌ آینده مطرح کرده‌اند؛ اما پس از آنکه این استعمارگران به سیاره سرخ برسند، چه رخ خواهد داد؟

شرکت «مارس‌وان» امیدوار است استعمارگری انسانی بر روی سیاره دیگر را به یک واقعیت تبدیل کند و از طریق تلویزیون امکان مشاهده تمامی حرکات افراد اعزام‌شده را به زمینیان بدهد.

اما نشریه گاردین در گزارشی مدعی است ساکنان مریخ علاوه بر رویارویی با انجماد و محیط مملو از گرد و غبار، با بی‌ثباتی روانی در این سیاره روبرو خواهند شد.

انزوای کامل اجتماعی، محدودیت ابدی در زیستگاه ساخته‌شده توسط مارس‌وان، نظارت 24 ساعته از طریق تلویزیون و فقدان خدمات بهداشت روانی موجب خواهد شد اشخاصی که برای زندگی همیشگی بر روی مریخ گزینش شده‌اند، کاملا با مشکل روانی مواجه شوند.

حتی فضانوردانی که می‌دانند سرانجام به خانه خود باز می‌گردند، در خلا تنهای فضا افسرده و مضطرب می‌شوند.

تصور بودن در فضای کوچک به همراه اندک تعدادی انسان دیگر و همچنین تاخیر در مخابره صدا مانع از آن می‌شود که این افراد با زمینیان تماس داشته باشند. آن‌ها همچنین نمی‌توانند آزادانه بر روی توپ غباری برهوت و منجمدکننده این سیاره سفر کنند.

به نوشته گاردین، شرکت مارس‌وان یا پیامدهای استعمارگری در مریخ را نادیده می‌گیرد یا این که قادر به درک آن‌ها نیست. به هر حال، در صورتی که برنامه‌های این مرکز پیش رود، می‌توان انتظار داشت ماموریت سرنشین‌دار مریخ در دهه 2030، «ماموریت نجات مریخ» نامگذاری شود، مگر این که از هم‌اکنون تیمی از روانکاوها به این سیاره اعزام شود./ایسنا

انتهای پیام