اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

از فایل صوتی مدیر تا مورد عجیب شهرزاد


جلسه فوق‌العاده شورای نظارت بر سازمان «صداوسیما» چهارشنبه برگزار شد؛ یعنی یک روز پس از درخواست تشکیل این شورا از سوی «حسام‌الدین آشنا»، نایب رئیس و نماینده رئیس‌جمهوری. در این جلسه، صداوسیما به دلیل «قطع پخش مستقیم سخنرانی رئیس‌جمهوری» در مراسم اعطای نشان به مذاکره‌کنندگان ارشد هسته‌ای کشور تذکر گرفت. همچنین مسائل اخیر پیش‌آمده این سازمان مورد بررسی و درباره آنها بحث شد.

روزنامه شرق: جلسه فوق‌العاده شورای نظارت بر سازمان «صداوسیما» چهارشنبه برگزار شد؛ یعنی یک روز پس از درخواست تشکیل این شورا از سوی «حسام‌الدین آشنا»، نایب رئیس و نماینده رئیس‌جمهوری. در این جلسه، صداوسیما به دلیل «قطع پخش مستقیم سخنرانی رئیس‌جمهوری» در مراسم اعطای نشان به مذاکره‌کنندگان ارشد هسته‌ای کشور تذکر گرفت. همچنین مسائل اخیر پیش‌آمده این سازمان مورد بررسی و درباره آنها بحث شد.

شامگاه سه‌شنبه خبرگزاری «ایرنا» خبری منتشر کرد که بر مبنای آن، «حسام‌الدین آشنا»، نایب رئیس و نماینده رئیس‌جمهوری در شورای نظارت بر سازمان صداوسیما در پی برخی مسائل پیش‌آمده در روزهای اخیر، خواستار تشکیل جلسه فوق‌العاده این شورا شده بود. او بر تشکیل جلسه فوق‌العاده برای بررسی موضوعات فوق و گرفتن تصمیم مقتضی تأکید کرده و این‌گونه از دلایل خود برای درخواست جلسه فوق‌العاده شورای نظارت بر این سازمان گفته بود: «با توجه به مسائل پیش‌آمده اخیر در سازمان صداوسیما، مصاحبه رئیس این سازمان و سرمقاله روز دوشنبه روزنامه جام جم، تشکیل جلسه شورای نظارت بر این سازمان ضروری است».

«ایرنا» در ادامه خبر خود نوشته بود: «اخیرا موضوعی درباره یکی از مجریان شبکه «پرس‌تی‌وی» و دو نفر از مدیران این شبکه و درعین‌حال بازرس ویژه سازمان صداوسیما مطرح شده بود که رئیس این سازمان در گفت‌وگویی این موضوعات را توطئه‌ای از سوی برخی نیروهای معاند و مخالف صداوسیما دانست».

تشکیل  جلسه

به فاصله کمتر از یک روز از درخواست نماینده رئیس‌جمهوری در شورای نظارت بر صداوسیما، این جلسه تشکیل شد و در آن، مسائل اخیر  پیش‌آمده این سازمان بررسی و درباره آنها بحث شد. در این جلسه همچنین تصمیماتی درباره چگونگی تقویت نظارت بر فرایندهای اجرائی انتصابات و مزایده‌ها، به‌ویژه وجهه عمومی سازمان صداوسیما گرفته شد.

در جلسه فوق‌العاده شورای نظارت بر صداوسیما گزارش رحمانی‌فضلی (وزیرکشور و نماینده قوه مجریه) در این شورا درباره قطع پخش سخنان رئیس‌جمهوری در مراسم اعطای نشان به مذاکره‌کنندگان ارشد هسته‌ای کشور ارائه و مقرر شد تذکر لازم درباره لزوم هماهنگی بیشتر به سازمان صداوسیما برای پخش سخنان مقامات ارشد نظام داده شود. در همین باره، روز چهارشنبه «محمدباقر نوبخت»، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیأت دولت در پاسخ به این سؤال «شرق» که موضع دولت را درباره قطع و پخش‌نشدن مستقیم سخنرانی‌های رئیس‌جمهوری، جویا شد، این سازمان را به رعایت قانون توصیه کرد و گفت: «صداوسیما با توجه به اینکه در سنوات گذشته هم صحبت‌های سران سه قوه را براساس دستورالعملی پخش می‌کرد، انتظار می‌رود طبق قوانین و مقررات عمل کند».

صبح دوشنبه درحالی‌که سخنرانی رئیس‌جمهوری در مراسم اعطای نشان به مذاکره‌کنندگان ارشد هسته‌ای به صورت مستقیم از شبکه خبر پخش می‌شد، صداوسیما ناگهان این سخنرانی را قطع کرد. همان روز «داود نعمتی‌انارکی»، مدیرکل روابط‌عمومی سازمان صداوسیما درباره‌ قطع سخنرانی رئیس‌جمهوری در تلویزیون، گفت: «دکتر روحانی نیز نامزد خبرگان هستند؛ بنابراین اگر در برنامه‌هایی که به نوعی حزبی محسوب می‌شوند، سخنرانی دارند، نباید انتظار داشت که سخنرانی ایشان به طور کامل پخش شود». یک روز پیش از این اتفاقات هم سخنرانی «روحانی» در دومین همایش ملی اعتدال با عنوان «زنان، اعتدال و توسعه» پخش نشده بود.

حاشیه‌های یک فایل صوتی

اما ماجرای اخیر «پرس‌تی‌وی» که در خبر «ایرنا» آمده، چه بود؟ در روزهای اخیر یک فایل صوتی درباره یکی از مجریان و دو نفر از مدیران شبکه «پرس‌تی‌وی» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. توضیح منتشرکننده این فایل که خودش تا چندی قبل از مجریان پرس‌تی‌وی بوده، این بود که فایل صوتی مربوط به مکالمه یکی از مدیران این شبکه تلویزیونی با اوست. این موضوع منجر شد تا روابط‌عمومی شبکه «پرس‌تی‌وی» توضیحاتی دراین‌باره ارائه کند که در آن از تعلیق دو نفر از کارکنان «پرس‌تی‌وی» خبر داده بود. در این توضیحات، آمده: «با وجود اینکه اصولا فایل صوتی از لحاظ قانونی و قضائی وجاهت ندارد و شکایتی نیز تاکنون ارائه نشده است، اما به دلیل اهمیت موضوع، مسئولان ذی‌ربط در حال رسیدگی به آن و تشخیص صحت و سقم این ادعا هستند و تا مشخص‌شدن نتایج کامل تحقیقات، این دو نفر تعلیق شده‌اند». این روابط‌عمومی تأکید کرده «انتشار این فایل صوتی با مباشرت افراد مخالف نظام و بهره‌برداری سیاسی و بدون طرح شکایت به مراجع متعدد قانونی در داخل کشور مشکوک است».

شهرزاد میرقلی‌خان

در یک ماه اخیر، شایعاتی پیرامون خروج «شهرزاد میرقلی‌خان»، مشاور و بازرس ویژه سابق رئیس سازمان صداوسیما، از کشور مطرح شده بود. «شهرزاد میرقلی‌خان» از آذر ١٣٨٦ پنج سال در آمریکا به علت قصد خرید «دوربین دید در شب» زندانی بود. او نهایتا مرداد ماه ١٣٩١ پس از آزادی، با توقفی در «عمان» وارد ایران شد، اما ماجرای خروج اخیر «میرقلی‌خان» از ایران و شایعات پیرامون آن، تا آنجا پیش رفت که «سرافراز»، رئیس سازمان صداوسیما در مصاحبه‌ای که «آشنا» به آن اشاره کرده است، با تأیید خروج او از کشور، برخی نهادهای امنیتی را متهم به «برخورد غیرمنطقی» کرد.

او در مصاحبه‌ای که با روزنامه «جام‌جم» داشت و شنبه هفته گذشته منتشر شد، گفت: «خانم میرقلی‌خان ... به توصیه نهادهای امنیتی و سابقه کار رسانه‌ای، همکاری خود را با شبکه پرس‌تی‌وی آغاز کرد... به دلیل برخورد ناعادلانه دستگاه قضائی آمریکا آسیب‌های زیادی دید که به درخواست ما و با هدف افشای ماهیت ضدانسانی رفتار و کردار آمریکا، تمام اتفاقات رخ داده را در قالب کتابی به زبان انگلیسی تشریح کرد... او در سه‌سالی که با رسانه ملی همکاری داشت، اجرای امور محوله را با دقت، سرعت و امانتد‌اری به سرانجام می‌رساند».

«سرافراز» در پاسخ به این سؤال که «پس چرا از ایران خارج شد؟»، گفت: «عوامل یک دستگاه امنیتی با فراخواندن او و بیان اینکه چرا کتاب چاپ کرده یا چرا با رسانه‌ها مصاحبه کرده است، از خانم میرقلی‌خان خواستند کشور را ترک کند. چنین برخوردی با ایشان غیرمنطقی بود چون کتاب نوشته‌شده سند محکومیت آمریکاست. او به توصیه‌ ما کتاب نوشت چون بسیاری از زندانیان در آمریکا جرئت نگارش آنچه را که بر آنها گذشته است، ندارند؛ بنابراین این آقایان باید توضیح دهند چرا با ایشان چنین برخوردی داشته‌اند». او ادامه داد که «ابتدا اتهام مضحک جاسوسی زدند و بعد که مدرک نداشتند، حرف خود را پس گرفتند».

او افزود: «اتهامات و برچسب‌هایی که در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در مورد وی مطرح شده؛ مانند جاسوسی، اختلاس، نفوذ و داشتن روابط نامشروع ناشی از بداخلاقی است، دیگر اتهامی نبود که به ایشان نچسبانده باشند». او همچنین گفته بود: «... برخی از تأثیرگذاری زیاد صداوسیما نگران هستند، ‌ازاین‌رو با طراحی عملیات روانی و تخریب سازمان سعی می‌کنند ضریب تأثیرگذاری آن را کاهش دهند».

«سرافراز» اشاره‌ای هم به این افراد کرده بود: «برخی افراد دخیل در عملیات روانی علیه رسانه ملی کسانی هستند که سابقه امنیتی دارند و با دسترسی به اطلاعات کار عملیات روانی خود را علیه سازمان صداوسیما پیش می‌برند که البته سرنخ‌های آنها شناسایی شده و دستگاه‌های مسئول پیگیر قضیه تا شناسایی کامل آن هستند».

سرمقاله مورداشاره چه بود؟

اما سرمقاله مورداشاره «آشنا» که روز دوشنبه در روزنامه «جام‌جم»، ارگان رسمی سازمان «صداوسیما»، منتشر شده که به قلم «امیر تاجیک»، مدیر شبکه مستند سیما، بود که در آن، به‌نوعی سخنان روز شنبه «سرافراز» تکرار شده بود. او گفته بود: «نظر به تسلط او(میرقلی‌خان) به زبان انگلیسی و اثبات توانایی خود در امور مدیریتی، دکتر سرافراز وی را پس از بازگشت به وطن در بخش روابط بین‌الملل پرس‌تی‌وی منصوب کرد. پس از تعویض تیم مدیریتی سازمان، رئیس رسانه ملی به‌دلیل اعتمادی که به توانایی‌ها، پاکدستی و اراده خانم میرقلی‌خان داشتند، وی را به‌عنوان مشاور خود در سازمان انتخاب کردند.

با گذشت چندماه از این انتصاب، خانم میرقلی‌خان برحسب وظیفه خطیری که برعهده داشت، گزارش‌هایی مبنی‌بر حیف‌ومیل بی‌جهت بودجه سازمان به ریاست رسانه ملی ارسال کرد. اسراف بیت‌المال در برخی بخش‌های سازمان و ناکارآمدی مدیریت اموال توسط برخی! خاطر افرادی را که از قِبَل این اموال ارتزاق می‌کردند، مکدر کرد». او در ادامه نوشته بود: «...طبیعی است که اگر وی در کشور می‌ماندند و این اتهام(جاسوسی) را می‌شنیدند به دلیل نداشتن مدرک، ادعای پوچ آنان برملا می‌شد. بنابراین ابتدا وی را تهدید به خروج از کشور کرده و سپس ادعای جاسوسی کردند. مجموعه رفتارهای خلاف شرع و اخلاق غیردوستان ما به همین‌جا منتهی نشده است...دزدیدن لپ‌تاپ شخصی خانم میرقلی‌خان یکی دیگر از هنرهای دوستان بود».


ویدیو مرتبط :
نحوه ی تبدیل فایل صوتی به فایل تصویری با Camtasia

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دردسر عجیب برای بمب پرسپولیسی ها؛ انتشار فایل صوتی مکالمه با یک زن!



اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,بیرانوند

فایل صوتی منتسب به دروازه بان جدید پرسپولیس به دست مدیران کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال رسیده است.

به گزارش  جام نیـوز، ظهر دیروز انتشار یک فایل صوتی 30 ثانیه ای از فردی که صدایش به شدت شبیه علیرضا بیرانوند بود و در این فایل صوتی حرف های رکیکی به مخاطب خود که به نظر می رسید یک خانم باشد، می زد، در میان رسانه های ورزشی هیاهوی عجیبی به پا کرد.

در این میان برخی سایت های خبری بدون این که نامی از بیرانوند بیاورند، مدعی شدند بازیکنی که صدایش پخش شده، قطعا محروم و منشوری می شود. برخی کانال های تلگرامی صاحب صدا را بیرانوند معرفی کردند و البته هیچ یک قادر به انتشار فایل صوتی نبودند چون جای اغلب واژه ها باید بوق می گذاشتند.

خود بیرانوند در واکنش به این موضوع گفته که این صدای من نیست و شکایت می کنم. کریم باقری مربی تیم فوتبال پرسپولیس هم به این موضوع واکنش نشان داده و گفته دروغ است، این صدای بیرانوند نیست.

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال که پیش از این یا حضور فرمالیته ای در پرونده های اخلاقی داشت و یا همیشه حداقل چند هفته از موضوع و سوژه های روز عقب بود، این بار در اقدامی قابل تحسین تنها چند ساعت پس از انتشار فایل صوتی منشوری منتسب به بیرانوند، پرونده این ماجرا را به جریان انداخت.

گویا مدیران کمیته اخلاق بلافاصله برای ورود به این ماجرا و جلوگیری از دامن زدن به شایعات، تشکیل جلسه دادند و قرار گذاشتند از کارشناسان تشخیص صدا، آوا و صوت استفاده کنند تا مشخص شود این فایل صوتی واقعا متعلق به بیرانوند است یا نه؟

کمیته اخلاق به زودی با احضار این بازیکن، ماجرا را پیگیری می کند.

در حال حاضر میان کسانی که این فایل صوتی را شنیده اند دو دستگی وجود دارد؛ عده ای می گویند صدای بیرانوند است و عده ای دیگر معتقدند صدا شباهت دارد اما لحن و لهجه فرق می کند.