اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ادعای دستگیری عوامل داعش در رفسنجان



اخبار,اخباراجتماعی,داعش در شهرستان رفسنجان


 اخبار اجتماعی - ادعای دستگیری عوامل داعش در رفسنجان

نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی از دستگیری عوامل گروه تروریستی داعش در حوزه انتخابیه خود خبر داد.

حسین آذین در گفت‌وگو با آنا در تشریح جزئیات حضور داعش در شهرستان رفسنجان، گفت: من در نطق خود در روز یک‌شنبه در مجلس در این ارتباط صحبت کردم اما متاسفانه رسانه‌ها سوء برداشت کردند و به مردم رفسنجان اتهام زدند.

نماینده رفسنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جمع آوری کمک برای گرو تروریستی داعش در این شهرستان از سوی دوتا سه نفر از اتباع بیگانه انجام شده است و من تنها با شفاف‎سازی در این ارتباط قصد داشتم  دولت و ارگان‌های امنیتی این مساله را جدی بگیرند.

او با اشاره به اینکه در این شهرستان 45 هزار افغان حضور دارند، اضافه کرد: تنها 2 یا 3 نفر از اتباع افغانستان اخیرا دست به جمع آوری کمک نقدی برای این گروه تروریستی از مردم رفسنجان کرده‌اند که پس ا ز شناسایی، با آنها برخورد شده است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس بیان کرد:جرم این افراد ثابت شده است و افراد دستگیر شده 3 نفر هستند. همچنین مقدار پولی که آنها برای کمک به داعش جمع‌آوری کرده‌اند بسیار ناچیز است.

این نماینده مجلس نهم تاکید کرد: جزئیات بیشتر برای چگونگی فعالیت، اقدامات و ارتباط آنها با داعش را باید از ارگان‌های اطلاعاتی کشور پرسید.

آذین در ادامه به جزئیات بیشتری از موضوع اشاره کرد و گفت: یک‌سری پیش فرض‌ها و پیش‌بینی‌هایی درباره احتمال نفوذ داعش در میان اتباع افغانستان در این شهرستان وجود دارد، اما ما سند و شواهد کافی برای اثبات این مساله نداریم.

او ادامه داد: قصد ما از بیان این مساله اتهام زدن به اتباع افغانستان نیست بلکه در میان 45 هزار اتباع این کشور در شهرستان رفسنجان احتمال وجود هرگونه تفکری وجود دارد و ما نمی‌توانیم براساس عملکرد تعداد کمی از این افراد، انگشت اتهام را به سوی همه آنها نشانه بگیریم.

وی در پایان تاکید کرد: اکنون نیز سیستم اطلاعاتی کشور و دستگاه‌های امنیتی در استانداری و فرمانداری مشغول رصد اطلاعاتی قوی برای کشف برخی تحرکات هستند.

روز یکشنبه حسین آذین، نماینده شهرستان رفسنجان در نطق میان دستور خود با اشاره به تهدید حضور افاغنه «غیرمجاز» در این شهر گفته بود که: «‌با توجه به اینکه حضور افاغنه در بیشتر شهرها ممنوع شده اغلب افغان‌های غیرمجاز به شهرستان رفسنجان هجوم آورده‌اند و ضمن اشغال بسیاری از فرصت‌های شغلی مشکلات اجتماعی فراوانی از جمله ازدواج‌های غیرقانونی، اشغال تخت‌های درمانی و کلاس‌های آموزشی را در پی داشته است.»

حسین آذین می‌گوید که نطق روز یکشنبه وی در مجلس ناظر بر اتباع «غیرمجاز» بوده است و این مسئله در مورد همه‌ی افغان‌های ساکن در رفسنجان موضوعیت ندارد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس روز یکشنبه وقوع جرم و جنایت در شهرستان رفسنجان و انار را از دیگر تبعات حضور اتباع بیگانه «غیرمجاز» در این منطقه دانسته و گفته بود: «اینها بعضا سرگرم جمع‌آوری کمک برای گروه داعش هستند که این زنگ خطری برای مسئولان است.»
 
 اخباراجتماعی - آنا


ویدیو مرتبط :
لحظه دستگیری یکی از عوامل انفجار تروریستی داعش در لبنان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ادعای حضور یک ایرانی در میان عوامل انتحاری داعش در دیالی



اخبار,اخبار سیاست خارجی,عامل انتحاری بغداد


اخبار سیاست خارجی - ادعای حضور یک ایرانی در میان عوامل انتحاری داعش در دیالی

شاخه‌ای از گروه دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش که در استان دیالی عراق فعال است، فهرستی از عوامل انتحاری خارجی این شاخه در سالهای اخیر را منتشر کرده است که در میان آن نام یک عامل ایرانی نیز وجود دارد.

شاخه استان دیالی از گروه دولت اسلامی عراق و شام، اخیرا فهرستی از 26 عامل انتحاری خود و از جمله 24 نفر از اتباع کشورهای خارج از عراق را منتشر کرده و اعلام کرده این افراد در سالهای اخیر در این استان دست به عملیات انتحاری زده‌اند.

به گزارش تابناک ، رسانه‌های مختلفی این موضوع را با توجه به انتشار تصاویر این 26 نفر در حساب کاربری این گروه در توییتر مورد توجه قرار داده‌اند. این فهرست در 12 آوریل منتشر شده و افرادی را در بر می‌گیرد که در فاصله سپتامبر 2012 (شهریور 91) تا ماه مارس 2014 دست به این اقدام زده‌اند.

در بین این 26 نفر، 24 نفر از کشورهای دیگر در آفریقا، آسیا، خاورمیانه و اروپا هستند. کشورهای شمال آفریقا بالاترین سهم را در این میان دارند، ده نفر از تونس، دو نفر از لیبی، دو نفر از مصر و یک نفر از کشورهای مغرب عربی است که به الجزایر، لیبی، موریتانی، مراکش و با تونس اشاره دارد. پنج نفر از عربستان سعودی هستند و از هر یک از کشورهای ایران، تاجیکستان، روسیه (منطقه چچن) و دانمارک نیز یک نفر در این فهرست حضور دارند.

فرد دانمارکی که در ششم نوامبر سال گذشته عملیات انتحاری انجام داده است، با نام ابو خطاب الدنمارکی معرفی شده است ولی نام واقعی وی روشن نیست. در تصاویر منتشر شده، تصویر این شخص مبهم شده است و اگر این ادعای داعش تائید شود، وی دومین دانمارکی است که در عراق عملیات انتحاری انجام داده است. در ماه نوامبر نیز، فاتح الدانمارکی در تاجی در استان بغداد عملیات انتحاری انجام داد.

مساله مهمی که در این میان باید مورد توجه قرار گیرد این است که داعش اصرار دارد تمایل افراد خارجی به انجام عملیات انتحاری به نفع این گروه را تبلیغ کند.

دو شاخه دیگر از داعش، یعنی شاخه جنوب و شاخه بغداد نیز در دو ماه گذشته، ویدئوهای مشابهی را منتشر کرده‌اند. در اوایل ماه آوریل، شاخه جنوب که در استان بابل عراق در جنوب بغداد فعالیت می‌کند، هشت عامل انتحاری از اتباع مراکش، تونس، اردن و عربستان سعودی را معرفی کرد.

در اوایل ماه مارس نیز، شاخه بغداد داعش، سی عامل انتحاری را معرفی کرد که 24 تن از آنان، از اتباع کشورهای تونس، مصر، سوریه، ازبکستان، افغانستان یا پاکستان، دانمارک و مغرب عربی بودند.

داعش منطقه تحت کنترل یا نفوذ خود در عراق و سوریه را به 16 ولایت یا بخش تقسیم کرده است. در اوایل سال جاری، شاخه الانبار این گروه، ویدئوهای بسیار خشنی از کشتن 20 سرباز عراقی اسیر شده در فلوجه را منتشر کرد. شاخه الانبار بزرگترین و فعال‌ترین شاخه‌های داعش است. داعش فلوجه و سد آن و چند شهر دیگر در اطراف رود فرات را در کنترل دارد. داعش اخیرا رژه‌ای برگزار کرده است که در آن تجهیزات غنیمت گرفته شده در ابوغریب را به نمایش گذاشته است که تنها دو مایل با بغداد فاصله دارد.
اخبارسیاست خارجی - تابناک