اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

اخبار لحظه به لحظه پرونده فساد بانكی/دیدار مه‌آفرید با مقام ارشد جریان انحرافی در طبقه هفتم هتل لاله/مرگ جعبه سیاه پرونده فساد مالی در تصادف



برگزاری هشتمین جلسه دادگاه فساد‌ بزرگ مالی؛

دیدار مه‌آفرید با مقام ارشد جریان انحرافی در طبقه هفتم هتل لاله/مرگ جعبه سیاه پرونده فساد مالی در تصادف

مدیرعامل شرکت تراورس از دیدار مه آفرید با یک مقام دولتی در طبقه هفتم هتل لاله خبر داد و گفت: جریان انحرافی حضور قوی در پرونده فساد بزرگ مالی دارد.

 

 , ,اخبار

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده بزرگ فساد مالی با حضور قاضی ناصر سراج در شعبه اول دادگاه انقلاب تهران آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، در جلسه امروز معاون سابق یکی از وزرا به عنوان متهم حضور دارد. در جلسه هشتم دادگاه بار دیگر به اتهامات مه آفرید خسروی متهم ردیف اول این پرونده رسیدگی نمی شود. در این جلسه، به اتهامات «الف-گ»،«م-الف»،«ع-ر»،«ط-ن»،«ب-ب» و «ع-ر» رسیدگی شود.

 

دیدار مه‌آفرید با مقام ارشد جریان انحرافی در طبقه هفتم هتل لاله

مدیرعامل شرکت تراورس از دیدار مه آفرید با یک مقام دولتی در طبقه هفتم هتل لاله خبر داد و گفت: جریان انحرافی حضور قوی در پرونده فساد بزرگ مالی دارد.

«الف-گ» یکی از متهمان در دفاع از خود با رد کردن اتهاماتش گفت: شرکت تراورس پس از خصوصی سازی در دهم اسفند 88 به مه آفرید واگذار شد. او را از گذشته که کامیون خریداری می کرد می شناختم. او می گفت اصل صداقت است و من از این حرف هایش خوشم آمد.

وی ادامه داد: 90 درصد خطوط ریلی کشور را ما نگهداری می کردیم.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، متهم افزود: شرکت 158 میلیارد تومان فروخته شد که 100 میلیارد نیز بدهی داشت. شرکت در مجموع 258 میلیارد تومان واگذار شد در حالی که نفر دوم پیشنهاد 62 میلیارد تومانی داده بود.

 

«الف-گ»  با اعلام  اینکه  مه آفرید قبل از خرید شرکت با معاون وزیر هماهنگ کرده بود که پانزده پروژه به وی واگذار شود، تاکید کرد: پول خرید شرکت در برابر این پانزده پروژه هیچ بود.

مدیرعامل سابق شرکت تراورس افزود: درطبقه هفتم هتل لاله با یک مقام دولتی و مه آفرید جلسه داشتیم. قرار بود پروژه دو طبقه شدن اتوبان رامسر به نور را به ما واگذار کنند. 20 روز بعد نیز جلسه ای در نهاد ریاست جمهوری داشتیم که ادامه جلسه اول بود. در مورد این پروژه قرار شد 50.5 درصد سهام فولاد را به مه آفرید خسروی واگذار کنند.

 

کیفرخواست مدیرعامل سابق شرکت تراورس/ پرداخت رشوه 700 میلیونی و 600 هزار یورویی

نماینده دادستان تهران گفت: مدیرعامل سابق شرکت تراورس متهم به پرداخت 700 میلیون تومان و 600 هزار یورو رشوه و تحصیل مال نامشروع است.

قاضی ناصر سراج در ابتدای هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به فساد بزرگ مالی که صبح یکشنبه برای رسیدگی به اتهامات چهار متهم و شنیدن اظهارات دو مطلع آغاز شد گفت:خبرنگاران می توانند در دادگاه حاضر شوند و بدون نام بردن از فردی از روند دادگاه گزارش تهیه کنند. تخلف از این کار در حکم افترا است.

 

وی با اعلام اینکه هشتمین جلسه دادگاه فساد بزرگ مالی با حکم ویژه رئیس قوه قضائیه آغاز می شود تاکید کرد: ضمن تشکر از اصحاب رسانه برای پوشش جلسات داده باید بگویم اسامی زیادی در دادگاه مطرح می شود که نشانه اتهام به افراد نیست. همچنین اینکه هفته گذشته اسامی برخی افراد در رسانه ها مطرح شد که موجب رفتن آبروی این افراد شد.

 

در ادامه نماینده دادستان با قرائت کیفر خواست «الف-گ» یکی از متهمان گفت: آقای «گ» متهم به پرداخت رشوه به میزان بیش از 630 هزار یورو و 700 میلیون تومان است. همچنین تحصیل مال نامشروع یکی دیگر از اتهامات متهم است.

وی ادامه داد: متهم 43 ساله مدیر عامل سابق شرکت تراورس است.

 

مرگ جعبه سیاه پرونده فساد مالی در تصادف/ شرکت متعلق به مه آفرید نیست

یکی از متهمان در ادامه دفاع از خود با اشاره به نقش مدیر عامل سابق بانک ملی گفت: من از خاوری سربلندترم چرا که از خودم دفاع می کنم. هیچ کدام از این پروژه ها مناقصه ای نداشت چرا که یک مقام دولتی پشت آنها قرار داشت. من فعالیت جریان انحرافی را در این پروژه قوی می بینم.

"الف - گ"  ادامه داد: در پروژه بندرعباس - شیراز نیز ما فقط با نامه خاوری پیروز مناقصه شدیم. خاوری در نامه گفته بود که این شرکت 800 میلیارد تومان فاینانس دارد ضمن اینکه بزرگترین شرکت ریلی خاورمیانه بودیم که این موضوع در پیروزی ما نقش داشت. 4 میلیارد تومان برای اجرای این پروژه پول گرفته بودیم.

 

مدیر عامل سابق شرکت تراورس افزود: با یک شرکت سر پروژه 4 درصد قرارداد بستیم. بعد آقای «ر» آمد و  درخواست کرد 2 درصد دیگر برای پرداخت به وزارت راه اضافه کنیم. موضوع را به مه آفرید گفتم که دستور داد دو درصد پرداخت شود. بعد از این موضوع آقای«ر» در یک تصادف جان خود را از دست داد.

 

متهم ادامه داد: به مه آفرید گفته بودند من را بردارد اما او مرا عوض نکرد اما دادستان من را از این سمت برداشت. من در هنگام قرارداد نیم درصد کم کردم که این میزان 6 میلیارد تومان بود. در مرحله بعد یک درصد از قرارداد را به ارزش 12 میلیارد تومان کم کردم . قرارداد سرانجام با 4.5 درصد بسته شد.

وی در مورد رشوه ها نیز گفت: آقای «ر» 700 میلیون تومان به من پول داد که آن را به حساب شرکت واریز کردم. آن روز صدای شکسته شدن گردن شیطان را شنیدم. خدا در این دادگاه کمک من است.

 

متهم ادامه داد: مه آفرید دو یا سه بار با یکی از وزرای سابق دیدار داشت. البته پروژه بندرعباس- شیراز را پاک برنده شدیم و کار را شروع کردیم. ما چهار میلیارد تومان به  شرکت «ه» که آقای «ر» رئیس هیئت مدیره بود پول دادیم.  او پول را تبدیل به یورو کرد و به دیگران داد. من این پول را در رابطه با قرار داد به او دادم.

 

«الف-گ» افزود: چهار ماه و 10 روز است که در انفرادی هستم . سلول حجره طلبگی ما شده است. آقای قاضی درخواست می کنم با تغییر قرار من موافقت کنید دلم برای زن و بچه ام تنگ شده است.

متهم با اعلام اینکه صندوقچه اسرار آقای«ر» بود که در تصادفات مرد تاکید کرد: او یکی از جعبه سیاه های پرونده بود که جان خود را از دست داد.

مدیر عامل سابق شرکت تراورس گفت: آقای "ب-ب" با ما بازی کرد البته من ندیدم که پولی گرفته باشد.

 

قاضی سراج در ادامه از متهم خواست تا مغز متفکر شرکت را که در بازجویی ها گفته را معرفی کند که متهم در پاسخ به قاضی گفت: اجازه بدهید نگویم فقط باید بدانید که شرکت متعلق به مه آفرید نبود.

متهم در پایان دفاعیات خود را با گفتن یک لطیفه به پایان برد./انتخاب


ویدیو مرتبط :
دادگاه رسیدگی به پرونده فساد نفتی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اخبار لحظه به لحظه پرونده فساد بانكی



دادگاه اختلاس بزرگ,دادگاه فساد مالی بزرگ,اخبار اختلاس برزگ,امیرمنصور آریا

 

اخبار لحظه به لحظه پرونده فساد بانكی

دادستان هم وارد دادگاه شد / متن كامل كیفر خواست آقای ب-ب

چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد 3 هزار میلیارد تومانی در دادگاه انقلاب آغاز شد.

شما می توانید اخبار لحظه به لحظه دادگاه رسیدگی به پرونده فساد بانكی را از طریق باشگاه خبرنگاران پیگیری كنید.

به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران در جلسه امروز رسیدگی به پرونده فساد بانكی قرار است فقط متهم ردیف چهارم به نام ب-ب حضور داشته باشد.قاضی سراج در آخرین جلسه دادگاه در سال 90 اعلام كرده بود كه در جلسات بعدی فقط متهمی را كه قرار است به اتهاماتش رسیدگی شود دعوت خواهد كرد.

*خانواده متهم ردیف اول به منظور شركت در جلسه رسیدگی به پرونده فساد بانكی در دادگاه حضور دارند.

 

*لحظاتی پیش قاضی سراج در محوطه بیرونی دادگاه حاضر شد.

*فراهانی نماینده دادستان تهران و نماینده حقوقی بانك صادرات هم وارد محوطه بیرونی دادگاه شدند.

*غلامعلی ریاحی وكیل متهم ردیف چهارم كه وكالت متهم ردیف اول را نیز بر عهده دارد وارد محوطه بیرونی دادگاه شد.

*به علت کاهش تعداد متهمان و وکلا محل برگزاری دادگاه تغییر کرده و به سالن کوچکتری منتقل شده است.

 

*دادگاه رسیدگی به اتهامات متهم ردیف چهارم پرونده كه قرار بود راس ساعت 09:00 برگزار شود به علت عدم حضور متهم با تاخیر آغاز خواهد شد.

*پرونده های متهم ردیف چهارم پرونده كه 3 گلاسه است روی میز قاضی سراج قرار گرفت.

*چهارمین جلسه رسیدگی به پرونده فساد بانكی با 20 دقیقه تاخیر آغاز شد.

*از نكات جالب این جلسه دادگاه عدم حضور دادستان است.

*آقای ب-ب مسئول خرید گروه آریا است.

*در حالی كه از صبح عنوان می شد اقای ب-ب متهم ردیف چهارم پرونده است اما نماینده دادستان در قرائت كیفر خواست ب-ب را متهم ردیف دوم خطاب كرد.

*نماینده دادستان در متن كیفر خواست اتهام آقای ب-ب متهم ردیف دوم را افساد فی الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی كشور با علم به ارتكاب این جرم بیان كرد

*نماینده دادستان با اعلام اینكه آقای ب-ب گفته كه تا آنجا كه به خاطر دارم گشایش های افتتاح شده در بانك صادرات را امضا نكرده با استناد به اعترافات آقای س-ك یكی دیگر از متهمین این پرونده گفت كه آقای ب-ب به صورت متقاضی گشایش ها را امضا كرده است.

*نماینده دادستان در متن كیفرخواست اعلام كرد آقای ب-ب متهم ردیف دوم وكیل دادگستری بوده و عنوان كرده است كه پنج درصد سهام بانك آریا متعلق به وی بوده است.2 درصد دیگر از سهام این بانك متعلق به همسر اقای ب-ب بوده است.

*نماینده دادستان در پایان قرائت متن كیفر خواست با اشاره به نقش فعال اقای ب-ب در شركت امیر منصور آریا تقاضای اشد مجازات را برای وی داشت.

*قاضی سراج در حال قرائت اتهامات متهم ردیف دوم است.

*متهم برای پاسخگویی در جایگاه قرار گرفت.

*متهم ردیف دوم در پاسخ به سوال قاضی سراج مبنی بر قبول داشتن اتهامات گفت : بخشی از اتهامات را قبول دارم نه همه آنها را.

*دادستان تهران آقای عباس جعفری دولت آبادی وارد دادگاه شد.

*متن كیفرخواست متهم ردیف دوم پرونده فساد بزرگ بانكی قرائت شد

نماینده دادستان متن كیفرخواست ب.ب متهم ردیف دوم پرونده فساد بزرگ بانكی را قرائت كرد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مستقر در دادگاه انقلاب، نماینده دادستان اتهامات آقای ب.ب متهم ردیف دوم را افساد فی الارض از طریق اخلال در نظام اقتصادی كشور با علم به جرایم ارتكابی عنوان كرد و اظهار داشت: آقای ب. ب متهم ردیف دوم پرونده فساد بزرگ بانكی در جعل و استفاده از مهرهای گروه آریا علی الخصوص استفاده از مهر شركت فولاد خام، الیت منطقه آزاد انزلی و همچنین گشایش اعتبارات بانك صادرات نقش فعالی داشته و با توجه به گزارش های اولیه بانك صادرات، گزارش دیوان محاسبات و همچنین گزارش سازمان بورس و اوراق بهاردار مشاركت فعال آقای ب. ب از طریق اختلال در نظام اقتصادی و با توجه به اینكه وی وكیل دادگستری بوده است، آقای ب.ب مشاركت فعالی در گروه امیرمنصور آریا داشته و همچنین وی وكیل دادگستری بوده است.

وی ادامه داد: آقای ب. ب اعلام كرده تا جایی كه بخاطر دارد بابت گشایش های بانك صادرات امضایی نكرده است، درحالی كه در اعترافات س. ك یكی دیگر از متهمین این پرونده آمده كه آقای ب. ب به صورت متقاضی گشایش ها را امضا كرده است.

نماینده دادستان همچنین با اشاره به یكی از سوالاتی كه از آقای ب. ب مطرح شده مبنی بر اینكه چك های شركت را چگونه امضا كرده است، گفت: آقای ب. ب اعلام كرده كه خانم الف و آقای ش چك ها را به من تحویل می دادند و من به صورت سفید امضا می كردم و سپس چك ها تحویل به آقای ش می شد.

 

نماینده دادستان همچنین بیان كرد: آقای ب. ب در بخشی از اعترافات خود آورده است كه امضاهای صورت گرفته از سوی وی نبوده و جعل شده است.

نماینده دادستان با اشاره به اظهارات خانم م. ز در یكی از جلساتی كه با آقای ب. ب در خصوص شركت الیت داشته است گفت خانم م. ز گفته كه نامه های شركت الیت را به شهرستان ها صادر می كردیم و نامه های فولاد خام اسپادانا توسط آقای ب. ب امضا می شد.

نماینده دادستان با اشاره به اظهارات آقای ف. الف درخصوص مهر های شركت امیر منصور آریا گفت: در اظهارات آقای ف. الف آمده است كه مهر های شركت امیر منصور آریا در معاونت حقوقی آقای ب. ب بوده كه مهرهای شركت بعد از بحث های ایجاد شده جمع شدند و همچنین در اظهارات آقای ف. الف آمده است تمامی چك های سفیدی كه به خزانه داری گروه امیرمنصور آریا تحویل می شده با امضای آقای ب. ب صورت گرفته است.

نماینده دادستان با اشاره به اظهارات خانم ع. ه در خصوص اینكه كلیه مهرهای شركت امیرمنصور آریا در معاونت حقوقی آقای ب. ب و توسط دستور مستقیم آقای م. الف در این واحد نگهداری می شده است، گفت: در اعترافات آقای ب. ب آمده است كه وی تمامی مدارك های شركت فولاد خام اسپادانا را امضا كرده و همچنین در مواقعی كه برخی دیگر ازمدیران این شركت در شهرستان ها و یا مأموریت بوده اند امضای مدارك به توسط آقای ب. ب امضا می شده و آقای ب. ب دلیل امضای نامه های شركت را در غیاب سایر مدیران روابط دوستانه خود با آنان اعلام كرده است.

 

نماینده دادستان با اشاره به سوال دیگری كه از آقای ب. ب پرسیده شده مبنی بر اینكه وی در چه تاریخی با شركت امیر منصور آریا آشنا شده است اظهار داشت: آقای ب. ب در پاسخ به این سوال در اعترافات خود آورده است كه از سال 1384 یك پرونده ای را در شركت آب معدنی داماش به دست گرفته ام و سپس به واسطه برادرم با این شركت آشنا شدم.

نماینده دادستان با اشاره به سوال دیگری كه از متهم عنوان شده مبنی بر اینكه در شركت های امیر منصور آریا چه سمت هایی بر عهده وی بوده است آقای ب. ب در اعترافات خود آورده است كه در شركت خط و ابنیه راه آهن عضو هیئت مدیره بوده و همچنین در باشگاه ورزشی داماش نیز در هیئت مدیره عضویت داشته است.

نماینده دادستان با اشاره به اعترافات آقای ب. ب متهم ردیف دوم پرونده فساد بزرگ بانكی مبنی براینكه وی مدارك مربوط به بانك اهواز را امضا نكرده گفت: متهم گفته است كه تا آنجایی كه حافظه اش یاری می كند امضایی برای مدارك بانك اهواز انجام نداده و حدود یك سال است كه به اهواز نرفته چه برسد به اینكه بخواهد با مدیر بانك اهواز تبانی داشته باشد.

همچنین در اعترافات متهم ردیف دوم آمده است كه وی بیانات آقای س. ك مبنی برانیكه وی به صورت متقاضی مدارك مربوط به گشایش های بانك صادرات را امضا كرده است را رد كرده و كذب دانسته است.

نماینده دادستان همچنین با اشاره به سوال دیگری كه از متهم شده مبنی براینكه به چه علت اسناد سفید را امضا كرده گفت: متهم گفته كه آقای س. ك به نحوی امضای مدارك سفید را از من گرفت كه متوجه نبودم چه اسنادی را امضا می كردم و من قراردادهایی را كه امضا نموده ام مجوز داشته است.

 

نماینده دادستان همچنین با اشاره به اعترافات آقای ب ب مبنی براینكه سهم وی در بانك آریا حدود 5 درصد بوده است گفت: آقای ب ب اعلام كرده 5 درصد سهام بانك آریا مربوط به او بوده و همچنین دو درصد دیگر از سهام این بانك متعلق به همسرش است كه وجه آن از طریق آقای م. الف تأمین شده است.

 

نماینده دادستان همچنین املاكی را كه بعنوان خانه سازمانی توسط كاركنان شركت امیرمنصور آریا استفاده می شده را طبق اظهارات آقای ب. ب 20 واحد در فرمانیه، 20 واحد در عبد الله علی و 7 واحد شهدا اعلام كرد.

نماینده دادستان در پایان برای آقای ب. ب با توجه به اتهاماتی كه برای وی صادرشده است تقاضای اشد مجازات را از رئیس دادگاه برای وی داشت/باشگاه خبرنگاران