اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

احیای ژن انسان 36 هزار ساله در روسیه


انسان‌شناسان به این نتیجه رسیده‌اند که انسان اوراسیایی تا قبل از عصر یخبندان موفق به ادامه حیات شده است.

خبرگزاری ایسنا: انسان‌شناسان به این نتیجه رسیده‌اند که انسان اوراسیایی تا قبل از عصر یخبندان موفق به ادامه حیات شده است.

گروهی از دانشمندان موفق شدند ژن انسان ساکن اروپا در 36 هزار سال پیش را احیا کنند. نتایج این بازسازی حاکی از آن است که این قوم انسان اوراسیایی توانسته است تا عصر یخبندان بر روی زمین زندگی کند.
 
در مرکز ژنتیک دانشگاه کپنهاگ، پژوهش‌هایی برروی باقیمانده‌های فسیل انسان اولیه و فسیلی یافت شده در اقامتگاهی مربوط به دوران پارینه‌سنگی به نام «کاستینکی 14» در استان ورونژ روسیه انجام گرفته که نتایج آن در مجله Science به چاپ رسیده است.
 
بررسی دی‌ان‌ای دومین فسیل قدیمی انسان امروزی توالی ژنتیکی شگفت‌انگیزی را از دوران پارینه‌سنگی (55 هزار سال پیش از میلاد) تا دوران میانه‌سنگی (5 تا 10 هزار سال پیش از میلاد) نشان می‌دهد. اولین فسیل انسان در سیبری یافت شد که قدمت آن به 45 هزار سال پیش از میلاد برمی‌گردد.
 
از این شباهت ژنتیکی اینگونه برداشت می‌شود که اگرچه در طول زمان فرهنگ‌ها و اقوام زیادی از میان رفته‌اند اما قومی موفق به ادامه حیات شده و توانسته در بسیاری از مناطق اروپا سکونتگاه‌هایی ایجاد کند.
 
نویسنده این مقاله در ادامه افزوده است: امروزه ما می‌دانیم که در آن دوره گروه‌های ژنی جدیدی به وجود نیامده است و این بدین معناست که این انسانها بدون هیچگونه تغییر زیستی ادامه حیات یافته‌اند و تنها زمانی که کشاورزانی با پوست روشن حدود 8000 سال پیش از خاورمیانه وارد اروپا شدند ساختار ژنتیکی جمعیت اروپایی مورد تغییر قرار گرفته است که این اولین تغییر ژنتیکی جدی محسوب می‌شود.


ویدیو مرتبط :
‫حفاظت از جنگل های دوازده هزار ساله روسیه‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

احیای یک گیاه 31 هزار ساله + عکس



 

 

سیلن استنوفیلا,گیاه سیلن استنوفیلا

 

 

محققان با استفاده از شیوه تاریخ گذاری رادیوکربن دریافتند سن این دانه ها از 31 هزار و 500 تا 32 هزار و 100 است. این دانه ها پس از دفن شدن به سرعت منجمد شده اند و از این رو کوچکترین تغییری در ساختار آنها ایجاد نشده است.

 

مهر: قدیمی ترین و پایدارترین ارگانیزم زنده و چند سلولی زمین با کمک دانه هایی که در حدود 30 هزار سال پیش توسط سنجابها در سیبری دفن شده بودند، دوباره احیا شد.

دانه های گیاه "سیلن استنوفیلا" که به عنوان قدیمی ترین گیاه و ارگانیزمی که بر روی زمین زندگی می کرده، شناخته می شود، به واسطه سرمای سیبری در حالت خواب زمستانی قرار گرفته بود و محققان توانستند از این دانه ها به عنوان مخزنی از ژنهای منجمد برای احیای این گیاه استفاده کنند.

این موفقیت به آن معنی است که این امکان وجود دارد که تعدادی از گونه های اولیه حیات که مدت زمان طولانی از ناپدید شدن آنها از سطح زمین می گذرد، در رسوبات منجمدی در گوشه و کنار جهان پنهان شده اند. همچنین موفقیت در احیای گیاه سیلن به آن معنی است که امکان احیای حیات کشف شده بر روی سیاره های منجمدی مانند مریخ وجود خواهد داشت.

دانه های گیاه سیلن از میان لانه فسیل شده سنجاب قطبی زمینی که در عصر یخبندان در نزدیکی منطقه کنونی "کولیما" در روسیه زندگی می کرده، کشف شده است.

دانشمندان با استفاده از میکروسکوپهای قدرتمند دریافتند این دانه ها به گیاه سیلن اختصاص دارند، گیاهی کوچک با گلهای ریز سفید رنگ که هنوز هم در این منطقه می رویند. تنها تفاوت میان این دانه ها که در عمق 38 متری از زمین کشف شده اند و دانه های گیاه مدرنی که در این منطقه رشد می کنند بزرگتر بودن ابعاد دانه های جدیدتر است.

 

گیاه احیا شده سیلن

محققان با استفاده از شیوه تاریخ گذاری رادیوکربن دریافتند سن این دانه ها از 31 هزار و 500 تا 32 هزار و 100 است. این دانه ها پس از دفن شدن به سرعت منجمد شده اند و از این رو کوچکترین تغییری در ساختار آنها ایجاد نشده است.

محققان روسی لابراتوار مطالعات خاک در مسکو می گویند این رسوبات در منطقه ای از خاک کشف شده اند که درجه حرارت آن منفی هفت درجه سانتی گراد بوده است. این محققان در محیطی کاملا استریل و با استفاده از شیوه ای نوین گیاه را از تک دانه احیا کردند. به این شکل گیاه بارور سیلن را دوباره به وجود آوردند.

به گزارش میل آنلاین، یک سال بعد این گیاه 31 هزار ساله که تفاوت زیادی با نمونه مدرن خود دارد، گل داد، میوه به وجود آورده و دانه دار شد.../مهر