اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

احمدی نژاد: یک عده می‌گویند نظر رهبری این است که این شخص بیاید و آن شخص نیاید، به شما چه مربوط است؟



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

انتقاد احمدی نژاد از تفسیر سخنان رهبری توسط برخی افراد

رییس‌جمهور کشورمان از تفسیر سخنان مقام معظم رهبری در رابطه با انتخابات از سوی برخی انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، محمود احمدی‌نژاد که صبح امروز وارد استان سمنان شد در جمع مردم سمنان با اشاره به حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی به عنوان شعار سال اظهار کرد: ملت ایران همیشه حماسه ساز بوده و قله‌ی حماسه سیاسی انتخابات ریاست جمهوری است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه انتخابات متعلق به مردم است، گفت: امام و رهبری عزیز فرموده‌اند که ما یک رای بیشتر نداریم، مقام معظم رهبری فرمودند که همه کسانی که صلاحیت دارند باید بیایند و ملت انتخاب کنند، ما به ملت اعتقاد داریم و هر کسی دست‌اندرکاران انتخابات است،‌ باید به مردم اعتماد کند.

وی ادامه داد: برخی باید مراقبت باشند که سخنانی نگویند که مردم را بی‌انگیزه و یا مایوس کنند وقتی رهبری با جایگاه برجسته‌ای که دارند به صراحت می‌گویند که من یک رای بیشتر ندارم این درسی است برای همه‌ی ما؛ اما یک عده می‌گویند نظر رهبری این است که این شخص بیاید و آن شخص نیاید، به شما چه مربوط است؟ این مردم هستند که باید تصمیم بگیرند، همه‌ی سلایق باید بیایند.

وی با بیان این که انتخابات در ایران بسیار مهم و نقش مردم در آن اصیل است، افزود: در ایران ادای دموکراسی در نمی‌آید و نباید در بیاید اما در دیگر کشورهای دنیا تنها ادای مردم سالاری دینی را در می‌آورند و در واقع همه چیز از قبل تعیین شده است./ایسنا

 

 


ویدیو مرتبط :
علیخانی :مشکل اصلی شخص احمدی نژاد است

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پاسخ مطهری به جوابیه دوم روزنامه رسالت / اگر عده‌ای اعلام نمی‌کردند که نظر رهبری به احمدی‌نژاد است اساسا فتنه‌ای پدید نمی‌آمد



اخبار,اخبارسیاسی,مطهری

 
اخبار سیاسی - مطهری: موسوی و کروبی به صراحت شعار«نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» را محکوم کردند/اگر عده‌ای اعلام نمی‌کردند که نظر رهبری به احمدی‌نژاد است اساسا فتنه‌ای پدید نمی‌آمد

علی مطهری به جوابیه دوم روزنامه رسالت که در قالب سرمقاله این روزنامه در شماره یکشنبه 15 تیرماه نوشته شده بود نیز پاسخ داد.

به گزارش «تیک»، علی مطهری نوشت: «سرمقاله‌نویس محترم روزنامه رسالت که جواب اینجانب به مقاله‌اش را دریافت کرده و پاسخ داده بود، ظاهرا از پاسخ خود قانع نشده و یک بار دیگر در شماره یکشنبه 15/ 4/ 93 آن روزنامه در قالب سرمقاله پاسخ داده است. لازم دیدم چند نکته را به اطلاع خوانندگان محترم روزنامه رسالت برسانم:

1. آنچه پس از انتخابات سال 88 اتفاق افتاد ابتدا یک اعتراض مدنی به نتیجه انتخابات بود ولی از آنجا که سرمقاله‌نویس محترم روزنامه رسالت و دوستانشان اساسا اعتراض مدنی را در جمهوری اسلامی به رسمیت نمی‌شناسند، با نوع برخوردی که با آن اعتراض شد فتنه‌ای رقم زده شد. بنابراین اصرار ایشان بر محارب و باغی بودن دو کاندیدای معترض مسموع نیست.

2. گرچه اعلام پیروزی آقای موسوی در ساعات پایانی انتخابات را یک خطا از سوی ایشان می‌دانم اما باید توجه داشت که چند ساعت قبل از آن، خبرگزاری وابسته به یک نهاد حکومتی آقای احمدی‌نژاد را با 60 درصد آراء پیروز انتخابات معرفی کرده بود.

3. آقای سرمقاله‌نویس رسالت پاسخ دهند که اساسا اگر از چند ماه قبل از انتخابات عده‌ای راه نمی‌افتادند و اعلام نمی‌کردند که نظر مقام رهبری به آقای احمدی‌نژاد است و در نتیجه از ابتدا فضای جامعه را دوقطبی نمی‌کردند، اگر مقامات عالی نظام مانند شورای نگهبان بعد از آن مناظره کذایی اقدام لازم را در محکوم کردن آقای احمدی‌نژاد انجام می‌دادند،‌ اگر روز بعد از انتخابات و پس از آغاز اعتراضات، به جای سخن گفتن از رئیس‌جمهور 24 میلیونی و جشن ملی، موضوع به اعلام نظر شورای نگهبان موکول می‌شد، اگر در همان ابتدا به معترضان اجازه صحبت کردن داده می‌شد و چند اگر دیگر، در این صورت آیا اساسا فتنه‌ای به این وسعت پدید می‌آمد تا امروز شما اصرار بر محارب و باغی بودن آنها داشته باشید؟

4. پیوستن گروه‌های معاند و سفارتخانه‌های خارجی به حرکت‌های اعتراضی مدنی، یک امر طبیعی است. آنها از هر فرصتی می‌خواهند برای براندازی نظام جمهوری اسلامی استفاده کنند. بنابراین اقدامات آن گروه‌ها را نباید صرفا به پای معترضان اولیه نوشت که احیانا رشته هدایت آن حرکت اعتراضی به دلیل محدودیت رسانه‌ای یا بی‌تدبیری از دستشان خارج شده است.

 

رهبران این‌گونه حرکت‌ها باید هرچه زودتر راه و شعارهای خود را از راه و شعارهای گروه‌های معاند جدا کنند؛ کاری که آقایان موسوی و کروبی در آن موفق نبودند و البته محدودیت‌های رسانه‌ای و تبلیغات طرف مقابل هم در آن مؤثر بود. مثلا آنها شعارهایی مانند «نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران» را به صراحت یا با اشاره در اعلامیه‌های خود محکوم کردند اما طرف مقابل مایل نبود صدای آنها به مردم برسد بلکه مایل بود که آنها همچنان به عنوان عوامل آمریکا و اسرائیل معرفی شوند.

5. سرمقاله‌نویس محترم مسئولیت قربانیان حوادث سال 88 را صرفا متوجه دو کاندیدای معترض دانسته است در حالی که طرف مقابل نیز به دلیل سوء مدیریت بحران و رفتار خشونت‌آمیز، در قبال آن مسئولیت دارد.

سخن آخر اینکه اگر انصاف را رعایت کنیم و خود را از حب و بغض غیر الهی خالی کنیم، قضاوت ما به عدالت و قضاوت‌های ما به یکدیگر نزدیک می‌شود.»
 اخبار سیاسی - تیک