اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

ابلاغ قانون رسیدگی به اموال مسئولان


رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس‌جمهور قانون "رسیدگی به اموال و دارایی‌های مسئولین" را برای اجرا ابلاغ کرد.

خبرگزاری ایسنا: علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای ماده یک قانون مدنی، قانون "رسیدگی به اموال و دارایی‌های مسئولین" را برای اجرا به حسن روحانی رئیس‌جمهور ابلاغ کرد.

براساس ماده یک قانون مصوبات مجلس شورای اسلامی، رئیس‌جمهور باید در مدت 5 روز قانون مصوبات مجلس را تأیید کرده و به مجری قانون ابلاغ کند.


ویدیو مرتبط :
رسیدگی به اموال و دارایی مسئولان، یک قدم تا اجرا

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رسیدگی به اموال مشکوک مسئولان



اخبار,اخبار سیاسی , اموال مشکوک مسئولان

 

اخبار سیاسی - رسیدگی به اموال مشکوک مسئولان

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه طرح رسیدگی به دارایی مسئولان تمام سفرا، وزرا، نمایندگان، معاونان وزرا، مدیران عامل، رؤسای سازمان‌ها و فرماندهان و معاونان آنها را در بر می‌گیرد که چندصدهزار نفر هستند، گفت: به اموال مشکوک مسئولان رسیدگی می‌شود.

حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، درباره جزئیات طرح دارایی مسئولان که کلیات آن در مجمع به تصویب رسید اظهار داشت: یکی از جزئیات این طرح این است که مشمولیت آن در بین مسئولان توسعه پیدا کرده در حالی که قانون اساسی رسیدگی به اموال مسئولان و ثبت و ضبط آن را محدود کرده بود اما این طرح در مجمع آن را توسعه داد.

مظفر ادامه داد: در این طرح همه مدیران تاثیرگذار و مدیرانی که به نوعی با مسائل مالی ارتباط دارند، مشمول شده‌اند و اگر دارایی آنها مشکوک بوده یا بی‌جهت رشد کرده باشد، مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرد لذا نکته اصلی توسعه یافتن مسئولان مشمول این طرح است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه این طرح تمام سفرا، وزرا، نمایندگان، معاونین وزرا، مدیران عامل، روسای سازمان‌ها و در بحث لشکری فرماندهان و معاونان آنها را دربر می‌گیرد، تصریح کرد: طرح رسیدگی به دارائی مسئولان مشمول چندصد هزار نفر از آنها می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا دلیل تاخیر در رسیدگی به این طرح مخالفت‌ اعضای مجمع با آن بود، گفت: کلیات را همه اعضا قبول داشتند اما چند نکته مورد بررسی قرار گرفت؛ اینکه چقدر توسعه این طرح لازم است از مواردی بود که در جلسه مجمع بررسی شد.

مظفر اظهار داشت: با توجه به اینکه قانون اساسی افراد مشخصی را مشمول این طرح  کرده است، برخی اعضای مجمع گفتند، غرض تدوین‌کنندگان قانون اساسی، حصر این طرح در چند نفر محدود همچون رهبری، رئیس‌جمهور و وزرا بوده است در حالی که برخی تاکید کردند که بسط این طرح هیچ مغایرتی با قانون اساسی ندارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در عین حال افزود: برخی از اعضای مجمع تاکید داشتند اگر این طرح به عنوان یک قانون جدید توسعه پیدا کند، تفسیر قانون اساسی محسوب نمی‌شود.

وی درباره مخالفت رفسنجانی با این طرح نیز تصریح کرد: او جزء کسانی بود که می‌گفت اگر قرار است این طرح شامل مسئولان شود باید همه را دربر گیرد.
اخبار سیاسی - فارس