اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آیت الله هاشمی: کسانی که همه رسوایی‌های دولت قبل را تقدیس می‌کردند، امروز فریاد وا اسلاما سر می‌دهند



اخبار,اخبارسیاسی,هاشمی رفسنجانی


 اخبار سیاسی - هاشمی رفسنجانی : آمار رسمی تخلفات دولت سابق تأسف برانگیز است

افزود: کسانی که همه اقدامات دولت سابق را با همه رسوایی‌ها و فسادها، تقدیس می‌کردند، امروز در مقابل هر برنامه دولت فریاد وا اسلاما سر می‌دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام انتخابات سال 92 را حاصل حضور هوشمندانه مردم دانست و اظهار کرد: همه ابزارهای تبلیغاتی در اختیار یک جناح خاص بود، اما مردم نجیبانه به میدان آمدند و اعتدال را انتخاب کردند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از فرهیختگان، فرهنگیان و دانشگاهیان استان‌های کرمانشاه، آذربایجان غربی، فارس، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد، با قرائت سوره نصر گفت: حرکت «فوج فوج» سال گذشته مردم در انتخابات را از مصادیق فتح در تعریف قرآن می‌دانیم.

وی با بیان تعاریف قرآن کریم از فتح، افزود: قرآن اتفاقی را فتح می‌داند که با نگاه سطحی شکست مسلمانان و رکود جامعه اسلامی بود.

این عضو مجلس خبرگان رهبری با تشریح تفاسیر گوناگون از سوره نصر،خاطر نشان کرد: خیلی از مسلمانان به امید فتح مکه از مدینه حرکت کردند، اما در محلی به نام حدیبیه، پیامبر(ص) با توجه به مجموعه عوامل و شرایط تصمیم گرفتند که با مشرکان به دلیل حفظ مصالح و منافع اسلام، صلح کنند که همان فتح المبین است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری بندهایی از توافق‌نامه صلح حدیبیه و اصرار سران مشرکان بر حذف نام خدا و رسول الله از صدر صلح‌نامه، گفت: عزم پیامبر(ص) برای صلح با مشرکان جدّی بود و تا جایی انعطاف نشان دادند که قبول کردند نام خدا و خودشان حذف شود، اما یک سال بعد مسلمانان بدون خونریزی و با سرافرازی مکه را فتح کردند.

هاشمی رفسنجانی با مقایسه اقدام پیامبر اکرم(ص) با تصمیم امام راحل در پایان جنگ عراق علیه ایران، تصریح کرد: در این مقطع نیز با قبول قطعنامه 598 یک فتح مبین نصیب ایرانیان شد که به مراتب بهتر از فتح بغداد و سرزمین‌های عراق از طریق اشغال نظامی بود.

وی همچنین با تأکید بر اینکه «هیچ ملتی حضور اشغالگران را نمی‌پذیرد» ، اظهار کرد: پس از اشغال عراق توسط آمریکا دیدیم که یکی از افتخار سیاست‌مداران آمریکایی از جمله اوباما، موفقیت در خروج نظامیان خود از این کشور است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تحسین از آینده‌نگری امام راحل در مقام رهبری جوامع اسلامی، گفت: وقتی پس از فتح خرمشهر خدمت امام(ره) رسیدیم و فرماندهان نظامی اجازه ورود به خاک عراق را می‌خواستند، امام(ره) فرمودند اگر شهرهای عراق را بگیریم، مردم عراق آسیب می‌بینند و هم آنها و هم ملت‌های عربی متعصبانه دفاع می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش با تأکید بر نقش مردم در همه مراحل انقلاب اسلامی،تاکید کرد: در مبارزه، پیروزی انقلاب و دفاع مقدس آنچه سرمایه دفاعی جمهوری اسلامی بود، حضور مردم بود که هنوز هم ادامه دارد.

وی با تأکید بر حضور مردم در همه مقاطع 8 سال دفاع مقدس، گفت: سدهای فولادین خطوط مقدم ارتش مجهز عراق را همت مردم در قالب بسیج مستضعفین می‌شکست و جنگ را مردم با اهدای مال و جان و سلامتی فرزندان خود اداره می‌کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در دوران سازندگی نیز این مردم بودند که دروازه‌های کشور را به سوی توسعه و پیشرفت گشودند.

هاشمی رفسنجانی انتخابات سال 92 را نیز حاصل حضور هوشمندانه مردم دانست و اظهار کرد: همه ابزارهای تبلیغاتی در اختیار یک جناح خاص بود، اما مردم نجیبانه به میدان آمدند و اعتدال را انتخاب کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به مطالبات حاضران که خواستار توجه بیشتر دولت به وعده‌های انتخاباتی خویش بودند، گفت: دولت به همه شعارها پایبند است، اما مجموعه شرایط را ببینید که چگونه یک اقلیت محدود در مقابل همه اقدامات مثبت حتی انتصابات بر حق دولت هیاهو می‌کنند.

افزود: کسانی که همه اقدامات دولت سابق را با همه رسوایی‌ها و فسادها، تقدیس می‌کردند، امروز در مقابل هر برنامه دولت فریاد وا اسلاما سر می‌دهند.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به عصبانیت افراطیون و تندروها از مردم ایران، تصریح کرد: از صبوری مردم سوء استفاده می‌کنند و انتقام مردم را از دولت منتخب آنها می‌گیرند.

وی همچنین با اشاره به شرایط کشور در دولت سابق، اظهار کرد: با همان روحیه‌ای که قطعنامه‌های بین‌المللی را کاغذ پاره می‌خواندند، قوانین و مصوبات داخلی را زیر پا می‌گذاشتند که آمار رسمی تخلفات آنان تأسف برانگیز است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اهمیت تعامل کشورها در دنیای کنونی، گفت: دولت یازدهم به حق کلید حل مسائل را سیاست خارجی تشخیص داد و بر اساس همان در جهت احقاق حق مردم ایران برنامه‌ریزی و فعالیت می‌کند.

وی با بیان اهمیت مذاکرات در تصمیمات سیاسی، خاطر نشان کرد: تبدیل فضای تهدید و جنگ و تشدید روزافزون تحریم به گفت‌وگو و آوردن همه‌ی آنان به پای میز مذاکره، دستاوردهای سیاست‌های دولت یازدهم است.

هاشمی رفسنجانی، اعتماد دو طرف را سرمایه‌ای برای مذاکرات سیاسی خواند و با تأکید بر پرهیز از بهانه‌گیری‌ها، گفت: ایران بارها ثابت کرده که آماده است برای اثبات جهانیان اعتماد سازی کند، اما طرف‌های مقابل نیز باید در مسیر قانون حرف بزنند و اقدام کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به چند دور مذاکرات ایران با کشورهای 1+5، اظهار کرد: دو طرف می‌دانند فضای سابق، امنیت منطقه و حتی جهان را به خطر می‌اندازد و تأکید آنان بر مذاکره باید برای رسیدن به راه‌حلی مناسب جهت پایان دادن به این مناقشات سیاسی باشد.

وی با تأکید بر نقش و جایگاه ایران در نظام بین‌الملل گفت: غربی‌ها نیز به این نتیجه رسیده‌اند که باید با ایران قدرتمند و با نفوذ بر اساس منطق و استدلال صحبت کنند، چون تاریخ ثابت کرده است که ایرانیان هیچ وقت تسلیم فشار و زور نمی‌شوند و نمی‌توان این کشور را از مبادلات سیاسی جهان حذف کرد.


 اخبار سیاسی -  ایسنا


ویدیو مرتبط :
آیت الله هاشمی رفسنجانی:دولت سابق اخلاق را فروپاشاند...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیت الله هاشمی: بلایی که دولت قبل بر سر کشور آورد از خسارات جنگ بدتر بود


هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط کشور در 8 سال دولت گذشته پرداخت و گفت: بلایی بر سر کشور آوردند که آثار آن حتی در ابعادی از خسارات جنگ بدتر و عمیق‌تر بود.

خبرگزاری ایسنا: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از دبیران احزاب، مدیران مسؤول مطبوعات، معلمان و فعالان سیاسی استان خوزستان، فهم مسایل سیاسی، درک امور فرهنگی، آشنایی با تاریخ انقلاب و دلسوزی برای ایران را ویژگی‌های مردم و نخبگان خوزستان دانست و گفت: در همه مقاطع این ویژگی‌ها در مردم و فرهیختگان استان محفوظ بود و هر جا لازم بود، نشان دادند و به صحنه آمدند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به سخنان یکی از نوجوانان حاضر در جلسه که نسبت به شرایط کشور دیدگاه‌های صریحی داشت، گفت: ویژگی‌های جوانان است که حرف‌های خود را با آمیزه‌ای از عقل و احساس مطرح می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی، با یادآوری سفر خود در آستانه پیروزی انقلاب برای حل مشکل سوخت به خوزستان و به ویژه آبادان، به سخنرانی خویش در جمع کارگران و مدیران شرکت نفت و پالایشگاه اشاره کرد و گفت: در آن سخنرانی آیه شریفه «الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا» را خواندم و توضیح دادم که جهاد برای خدا راه‌های مختلفی دارد.

وی با تشریح تأثیرات اعتصابات کارکنان پالایشگاه نفت آبادان، در بعد داخلی و حتی در ابعاد خارجی برای تضعیف رژیم پهلوی، گفت: این رژیم مثل همه حکومت‌های استبدادی حاضر بود برای دوام خود، هر کاری بکند، اما حضور مردم در راهپیمایی‌ها و اعتصابات، به ویژه کارکنان نفت، نفس حکومت را به شماره انداخت.

هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط کشور در 8 سال دولت گذشته پرداخت و گفت: بلایی بر سر کشور آوردند که آثار آن حتی در ابعادی از خسارات جنگ بدتر و عمیق‌تر بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، تمسخر اعتقادات مردم به امام زمان(عج)، آسیب رساندن به جایگاه ولایت فقیه و تلاش برای ناکارآمد نشان دادن روحانیت را نتایج آن دوران خواند و گفت: یارانه را پول امام زمان می‌خواندند و متأسفانه بسیاری از رسانه‌های همسو هم آن حرف‌ها را منتشر می‌کردند.

وی با تحسین آگاهی مردم در مقاطع مختلف انقلاب، حضور آنان در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 را برخاسته از هوشیاری انقلابی دانست و گفت: علی‌رغم القائات و تبلیغات سوء و همه جانبه عمده رسانه‌ها و روزنامه‌های فراوان، سایت‌ها و خبرگزاری‌های زیاد حتی رسانه ملی، مردم تصمیم خود را به رغم خواست آنها گرفتند.

هاشمی رفسنجانی، حل تدریجی مشکلات کشور را خواسته مردم در آن انتخابات دانست و با یادآوری روند مذاکرات برای حل مسأله هسته‌ای، به مانع تراشی‌های صهیونیست‌ها، جمهوری خواهان آمریکا و عده‌ای محدود در کشور اشاره کرد و گفت: برجام می‌تواند سرانجام خوبی برای بخشی از مشکلات باشد و اگر تعهدات آن عاقلانه و با نظارت اجرا شود، یکی از نتایج آن برای کشور، برگشت اشتغال است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، جوانان را سرمایه اصلی کشور و اشتغال را نیاز ضروری آنان در ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی دانست و گفت: رواج اشتغال، رونق تولید، از بین رفتن رکود و کم شدن تورم، ضرورت امروز کشور است و باید برای آن برنامه‌ریزی کرد.

ایشان با تأکید بر اهمیت انتخابات اسفند ماه و عزم جزم مردم برای خلق حماسه‌ای دیگر، گفت: همه مردم باید از جهت ملی در این انتخابات شرکت کنند که هم اعتبار بین‌المللی کشور بالا می‌رود و هم نشاط اجتماعی و سیاسی همه جای ایران را فرا می‌گیرد.

هاشمی رفسنجانی شور و هیجان نام‌نویسی برای نامزدی در دو انتخابات را نشانه آمادگی مردم و به ویژه زنان دانست و گفت: خانم‌ها که توانایی‌های خود در عرصه‌های علمی، سیاسی، اجتماعی و مدیریتی را ثابت کرده‌اند، به عنوان نیمی از افراد جامعه، نشان داده‌اند که ایران و انقلاب برای آنان مهم است.

وی با برشمردن امتیازات و ویژگی‌های زنان در جامعه، به رشد علمی و دانشگاهی آنها اشاره کرد و گفت: با رشد تدریجی، حضوری مداوم در جامعه خواهند داشت که اگر خوب کار کنند، با این ظرفیت‌ها می‌توانند تأثیرات مهمی در جامعه داشته باشند.

هاشمی رفسنجانی در ادامه به خوزستان، جایگاه آن در ایران و نقش‌ نفت برای این استان و ایران اشاره کرد و گفت: باید برای استفاده درست از این سرمایه ملی که مربوط به همه نسلهاست، برنامه‌ریزی کرد و نباید بگذاریم دشمنان از نفت به عنوان حربه‌ای سیاسی استفاده کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رنج‌های مردم استان خوزستان را به خاطر نقش آنان در دوران مبارزه و بعدها در 8 سال دفاع مقدس، ستودنی و برای مردم ایران قابل احترام دانست و گفت: دشمنان خارجی با تجهیز ارتش بعثی، خانه‌های مردم خوزستان در شهرهای مختلف را ویران کردند و حتی سال‌ها پس از جنگ هم آثار آن ویرانی‌ها باقی بود.

وی با بیان بعضی از امتیازات خوزستان در کشاورزی، صنعت، نفت، پتروشیمی که باعث طمع دشمنان به این استان شده، به نقشه‌ای از ارتش عراق اشاره کرد و گفت: در یکی از عملیات‌ها این نقشه را از سنگر فرماندهان عراقی گرفته بودیم که خوزستان را عربستان نامیده بودند و برای هر یک از این شهرها، اسم‌های عربی گذاشته بودند.

هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر حقوق تاریخی، اسلامی و ملی مردم خوزستان در ایران، به برنامه‌های سازندگی برای این استان اشاره کرد و گفت: با توجه به جایگاه این استان، برای کشاورزی، صنعت و آب استان، طرح‌های خوبی اجرا شد که اگر ادامه می‌یافت، بسیاری از حقوق ضایع شده مردم خوزستان جبران می‌شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح اهمیت فعالیت‌های سیاسی در استان خوزستان که فرقه‌ها و قومیت‌های فراوانی دارد، نسبت به برنامه‌ریزی‌های سلفی‌ها و وهابی‌ها هشدار داد و گفت: مردم خوزستان ذاتاً متدین هستند و باید ظرفیت‌های تولید این استان را نقد کرد و نباید گذاشت بعضی‌ها، شیشه در نان مردم این استان بریزند.

وی، خوزستان را پشتیبان ایران در همه سطوح دانست و گفت: مردم خوزستان در همه مقاطع نشان دادند که بهترین هستند و انتخابات اسفند هم فصلی دیگر برای حضور است.

هاشمی رفسنجانی با اشاره به سفرهای فراوانی که در دوران جنگ به همه نقاط استان خوزستان داشت، گفت: با همه استان و ظرفیت‌های آن آشنا هستم و می‌دانم مردم خوب و سرزنده‌ای دارد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمله پایانی سخنان خویش، گفت: سلام مرا به مردم خوزستان برسانید و بگویید احساس من نسبت به شما همان است که در سفرهای متعدد قبل از انقلاب، دوران جنگ، دوران سازندگی و سال‌ها پس ازآن دیدید و شما را مردمانی خوب، قانع، فعال و حساس به مسایل دینی و ملی می‌دانم.

در ابتدای این دیدار کیانوش راد، نماینده اسبق خوزستان در مجلس شورای اسلامی و سید جابر موسوی، رئیس شورای هماهنگی استان خوزستان ضمن بیان دیدگاه‌های خویش در خصوص انتخابات، خواستار حل مشکلات این استان در زمینه رکود، اشتغال، محیط زیست، مهاجرت نخبگان و کم آبی شدند.

همچنین نظری از دانشجویان فعال این استان، دل‌نوشته خود را که حاوی نکات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بود، قرائت کرد.