اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آگهی‌هایی که هر ثانیه‌اش برای تلویزیون طلاست و برای مردم بلا/جدول تعرفه‌ها



آگهی‌,آگهی‌ رایگان,آگهی‌ تلویزیونی

آگهی‌هایی که هر ثانیه‌اش برای تلویزیون طلاست و برای مردم بلا/جدول تعرفه‌ها

درآمد حدود یک میلیاردتومان از تبلیغات فقط تلویزیونی، که چندان از نظر کارشناسان مفید نیستند، سبب شده تا صداوسیما چندان به هشدارهای متخصصان درباره تبلیغات مضر توجه نکند.

به گزارش نامه، هرچند که اصل‏ یکصد و هفتاد و پنجم‏ قانون اساسی می گوید که در رسانه‏ های‏ گروهی‏ ( رادیو و تلویزیون‏ ) آزادی‏ انتشارات‏ و تبلیغات‏ طبق‏ موازین‏ اسلامی‏ باید تأمین‏ شود، اما قرار هم بر تبلیغاتی که مضر برای جامعه باشد هم نیست.

سال‌هاست که صداوسیما با انتقاد مشابهی درباره مضر بودن برخی کالاهایی که تبلیغ می کند مواجه است. تبلیغاتی که اگر این سازمان بخواهد از آن چشم بپوشد باید فقط در بخش سیما از با روزی 2 میلیارد تومان خداحافظی کند.

در آخرین این انتقادها، دکتر طریقت منفرد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ای که معاون اول رئیس جمهوری حضور داشت گفت: تقاضا داریم در نهادهای فعال و در راس آنها صدا و سیما، "سلامت" را یاری کنید. وقتی کودکان به مصرف مواد غذایی پرنمک تشویق می‌شوند و به این مواد غذایی عادت می‌کنند، چگونه می‌توان این موضوع را اصلاح کرد.

وزیر بهداشت با انتقاد از تبلیغ مواد غذایی پرنمک و همچنین مواد غذایی که از سلامت کافی برخوردار نیستند، افزود: همین مواد غذایی پرنمک، یکی از عوامل فشارخون زودرس در افراد است. اگر این اقدامات در صدا و سیما کنترل نشود، مسائل خاص خود را در سبک زندگی افراد جامعه به دنبال خواهد داشت.

از دیدگاه تبلیغات، کودکان طعمه‌هایی عالی به شمار می روند. آنها زیاد تلویزیون نگاه می‌کنند، پول توجیبی زیادی خرج می‌کنند، با مادر‌هایشان به خرید می‌روند و برای خرید آخرین تولید خوراکی و یا دیگر اقلامی که دوست دارند، آنها را تحت فشار می گذارند. در اروپا به تدریج قوانین منع تبلیغات برای کودکان فراگیر می‌شود. مخالفان ادعا می‌کنند که کودکان هنوز تجربه لازم برای تمیز تبلیغات از برنامه‌سازی واقعی را ندارند.

«لارم مارن»، مشاور عالی وزارت فرهنگ و سوئد می‌گوید: «کودکان توان درک موضوع تبلیغات را ندارند و تبلیغات‌چی‌ها نیز از کودکی و ناپختگی آنها سوءاستفاده می‌کنند».

آمارها می‌گوید 70 درصد کودکان از تبلیغات در نحوه رفتار خوب تاثیر می گیرند. 60 درصد والدین از تمایل کودک به خرید اجناس تبلیغ شده سخن گفته اند. ماده 12 بند 10 نیز تصریح کرده که تبلیغ کالای بازرگانی و خدمات تجارتی در کودکستان ها، دبستا ن های و دبیرستان ها ممنوع است.با این همه سیما با بازار چرب و نرمی مواجه است که به این راحتی‌ها نمی‌تواند از آن دل بکند. بد نیست پیش از ادامه نگاهی به جدول تعرفه بیندازید. 

 

محـــدوده قیــمت پخـش تبلیــغات تلویزیونی                                                                           

از قیـــــمت(حداقل)       

تا قیـــــمت(حداکثر)       

شـبکه یک - هـر ثانیــه به تومان

9،900

237،600

شـبکه دو - هـر ثانیــه به تومان

2،250

50،600

شـبکه سه - هـر ثانیــه به تومان

6،750

178،200

شـبکه چهار - هـر ثانیــه به تومان

5،400

15،750

شـبکه پنج - هـر ثانیــه به تومان

2،250

153،450

شـبکه خبر - هـر ثانیــه به تومان

13،500

38،500

شـبکه آموزش - هـر ثانیــه به تومان

1،350

13،500

شـبکه مستند - هـر ثانیــه به تومان

2،250

4،050

شـبکه شما - هـر ثانیــه به تومان

2،250

4،050

شـبکه بازار - هـر ثانیــه به تومان

900

3،150

شـبکه ورزش - هـر ثانیــه به تومان

4،050

6،750

شـبکه نمایش - هـر ثانیــه به تومان

4،050

6،750

شـبکه پویا نمایی - هـر ثانیــه به تومان

5،400

6،750

 

طبق تعرفه‌های اعلام شده در سال‌های پیش و همچنین تعرفه‌های امسال که در جدول دیدید، به طور متوسط می‌توان گفت که این سازمان درآمد خوبی از تبلیغات فقط در تلویزیون دارد. اگر این عدد را به طور متوسط 100 هزار تومان قرار دهیم و فرض کنیم که این سازمان در طول هر یک ساعت 10 دقیقه آگهی پخش کند(که معمولا بیشتر است!)، عدد آن در طول 24 ساعت 120 دقیقه می‌شود که به عبارتی می‌دهد 7 هزار و 200 ثانیه که اگر ضرب در 100 هزار تومنش کنیم می شود چیزی حدود 720 میلیون تومان درآمد فقط از آگهی های تلویزیونی.

با این درآمد شاید کمی سخت باشد که انتظار داشته باشیم صداوسیما توجهی کند به اینکه آیا تبلیغاتش برای سلامتی بچه‌ها ضرر دارد یا نه./نامه نیوز

 

تعرفه تبلیغ در پورتال جامع صبح بخیر

 

 

 


ویدیو مرتبط :
‫60 ثانیه: از توقف اجرای تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت تا فاش شدن مشخصات گلکسی نوت 8‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلویزیون برای هر ثانیه آگهی چقدر گرفت؟ + جدول



اخبار,اخبار فرهنگی ,آگهی بازرگانی

 

اخبار فرهنگی - تلویزیون برای هر ثانیه آگهی چقدر گرفت؟

امسال همزمان با بازی‌های جام جهانی فوتبال، سازمان صدا و سیما برای نخستین بار تعرفه آگهی‌های خود را به مزایده گذاشت تا بیشترین درآمد ممکن را به دست بیاورد.

زمانی بود که تماشای آگهی‌های تلویزیونی، توجه مخاطبان را به خود جلب می‌کرد. مخاطبانی که بعد از چند سال وقفه دوباره با چیزی به نام تبلیغات آشنا می‌شدند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، روند تبلیغات اجناس و کالاهای مصرفی به نوعی قطع شد. اما در دهه شصت آرام آرام دوباره پای آگهی‌های تلویزیونی به صدا و سیما باز شد. آگهی‌هایی که مدت زمانی کوتاه مابین برنامه‌های اندک تلویزیون یا سریال‌های شبانگاهی شبکه یک و دو و بعدها شبکه سه، پخش می‌شد.

اما رفته‌رفته، بر تعداد و میزان آگهی‌های بازرگانی افزوده شد. مخاطبانی که زمانی با کنجکاوی به تبلیغات تلویزیونی نگاه می‌کردند حالا دیگر با دیدن آرم تبلیغات یا تلویزیون را خاموش می‌کردند یا به سراغ شبکه‌های دیگر می‌رفتند.

اما حالا داستان آگهی‌های تلویزیونی بعد از گذشت دو دهه تغییر کرده است. تنها کافی است به تعرفه‌های آگهی صدا و سیما در زمان پخش بازی‌های جام جهانی در سال ۹۳ نگاه کنیم. تعرفه‌هایی که گاهی برق از سر مخاطبان و البته مشتریان می‌پراند.

گفته می‌شود، پکیج تبلیغاتی صدا و سیما، توسط رایتل، با قیمت دویست میلیارد تومان خریداری شده است. این در حالی‌ست که جدول تعرفه آگهی‌های این سازمان که به مزایده گذاشته شد به شرح زیر است. هرچند در نهایت معلوم نیست که این مزایده، با چه قیمتی سرانجام خریداری شده است.

 

فروش نشان آگهی ــ فوتبال جام جهانی ۲۰۱۴

بسته

زمان

محل پخش

مبلغ نهایی

بسته ۱

قبل ــ شروع

آرم شروع باکس قبل از ویژه برنامه کارشناسی + آرم شروع باکس قبل از کلیه فوتبال‌ها

قبل از خبر ۱۸/۴۵ شبکه سوم تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

قبل خبر ورزشی ساعت ۱۷/۳۰ شبکه خبر تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

 

 

۲۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰

 

 

 

بسته ۲

قبل ــ پایان

آرم پایان باکس قبل از ویژه برنامه کارشناسی + آرم پایان باکس قبل از کلیه فوتبال‌ها

قبل از خبر ۱۸/۴۵ شبکه سوم تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

قبل خبر ورزشی ساعت ۱۷/۳۰ شبکه خبر تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

 

۲۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰

 

 

 

بسته ۳

بین ــ شروع

آرم شروع باکس بین کلیه فوتبال‌ها

قبل از خبر ۱۸/۴۵ شبکه سوم تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

قبل خبر ورزشی ساعت ۱۷/۳۰ شبکه خبر تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

۷۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰

بسته ۴

بین ــ پایان

آرم پایان باکس بین کلیه فوتبال‌ها

قبل از خبر ۱۸/۴۵ شبکه سوم تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت

قبل خبر ورزشی ساعت ۱۷/۳۰ شبکه خبر تیزر ۳۰ ثانیه‌ای ۳۱ نوبت


این نخستین باری‌ست که صدا و سیما با توجه به کمبود بودجه‌ای که طی سال‌های گذشته، با آن دست به گریبان بوده، آگهی‌های خود را اعلام نمی‌کند بلکه به مزایده می‌گذارد.

جمع قمیت‌هایی که در جدول بالا آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان می‌شود. یعنی صدا و سیما برای ۲۰۰ دقیقه آگهی مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان می‌گیرد. به عبارتی هر ثانیه یک میلیون. تازه این قیمتی است که برای شروع مزایده اعلام شده و گویا شرکت رایتل با همین رقم توانسته این بسته را بخرد.

یک جمع و تفریق ساده می‌تواند ماجرا را روشن‌تر کند. با توجه به این قیمت‌ها به عنوان مثال یک آگهی ۲۵ ثانیه‌ای برای پخش قبل از بازی ایران و بوسنی آن هم برای یک بار ۶۵ میلیون تومان برای صاحب آگهی هزینه دارد. یا برای تقدیم برنامه که قبل از شروع فوتبال یا سریال پخش می‌شود و در پایان برنامه هم با جمله امیدواریم از این برنامه لذت برده باشید، پخش می‌شود صدا و سیما برای هر کدام از بخش‌ها یعنی قبل از پخش فوتبال، بین دو نیمه و پایان آن حداقل ۱۵ میلیارد تومان می‌گیرد. یعنی ثانیه‌ای ۱۳ میلیون تومان.

بدین ترتیب، با توجه به این که صدا و سیما هیچ رقیبی در حوزه داخل کشور ندارد، از موقعیت خود نهایت استفاده را می‌برد و با گرفتن قیمت‌هایی گزاف، سعی می‌کند در برهه‌ای مثل جام جهانی تا می‌تواند درآمد کسب کند.
اخبار فرهنگی - خبرآنلاین