اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آمار ابتلای ایرانی ها به بیماری های نادر


مدیر عامل بنیاد بیماریهای نادر ایران با اعلام اینکه در حال حاضر 20 هزار بیمار نادر تحت پوشش این بنیاد هستند، گفت: برآورد می‌شود یک میلیون و 200 هزار نفر در کشور دچار بیماریهای نادر باشند.

خبرگزاری مهر: مدیر عامل بنیاد بیماریهای نادر ایران با اعلام اینکه در حال حاضر 20 هزار بیمار نادر تحت پوشش این بنیاد هستند، گفت: برآورد می‌شود یک میلیون و 200 هزار نفر در کشور دچار بیماریهای نادر باشند.

 علی داودیان در حاشیه بازدید دکتر انوشیرون محسنی بندپی مدرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان از بنیاد بیماریهای نادر، گفت: این بنیاد بدون دریافت هیچ ردیف بودجه از دولت و مجلس و حتی کمک‌های مردمی برای حمایت از بیماران نادر در شهرهای بابل، ساری، شیراز، آذربایجان غربی و تهران مراکز تشخیصی و درمانی مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه هر کدام از این مراکز با هزینه‌ای بالغ بر 10 تا 15 میلیارد تومان برای ارائه خدمات رایگان به بیماران فراهم شده است، بیان داشت: بنیاد بیماران نادر با 546 شعبه در جهان در 4 حوزه فعالیت می‌کند و بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز با همکاری بهترین متخصصان پزشکی از جمله پروفسور مریم بنی کاظمی از جمله 10 متخصص ژنتیک برتر جهان پرونده‌های بیماران نادر را مورد بررسی، تشخیص و درمان رایگان قرار می‌دهد.

داودیان ادامه داد: در این زمینه دیدارهای متعددی با وزیر بهداشت و شخصیتهای مطرح جهانی از جمله نماینده یونیسف در ایران داشته‌ایم و توانسته‌ایم کتاب اطلس راهنمای بیماران نادر را که هر جلد آن 5 میلیون ریال هزینه دربرداشته است به تعداد 10 هزار جلد به چاپ برسانیم.

مدیر عامل بنیاد بیماریهای نادر ایران با اشاره به اینکه هم اکنون 20 هزار بیمار تحت پوشش این بنیاد هستند، گفت: برآورد می‌شود یک میلیون و 200 هزار نفر در کشور دچار بیماریهای نادر باشند زیرا 6 هزار بیماری نادر وجود دارد که 200 نوع از این بیماری‌ها شیوع بالایی دارد و ما توانسته‌ایم بر روی 58 نوع بیماری نادر در کشور کار کنیم. به طوری که اگر یکی از این بیماریهای نادر تعداد بیمارانش از یکصد نفر بیشتر شود برای آن یک انجمن تاسیس می‌کنیم.

داودیان به تاسیس طرح پایلوت سرطان بیماران نادر ایران نیز اشاره کرد و افزود: بنیاد بیماریهای نادر ایران در زمینه‌های پژوهشی، تحقیقاتی، تشخیصی فعالیت می‌کند و برای این بیماران سلامت‌کارت نیز صادر کرده است. به طوری که کسانی که تحت پوشش نبوده‌اند نیز با حمایت این بنیاد هزینه‌های پوشش تعرفه‌های بیمه‌ای آنان پرداخته شده است.

وی در ادامه توضیحات فعالیت‌های بنیاد بیماری‌های نادر ایران به محسنی بندپی رئیس بیمه سلامت ایرانیان گفت: ما انتظار داریم با انعقاد تفاهمنامه‌ای بین این بنیاد و بیمه سلامت ایرانیان قدمی برای ارتقای درمان بیماران نادر برداشته شود تا هزینه‌های این بیماران کاهش یابد.

داودیان در پایان با اشاره به برگزاری روز جهانی بیماریهای نادر در روز 9 اسفند سال جاری با حضور میهمانانی از 20 کشور اروپایی و آمریکایی از مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان به عنوان میهمان ویژه این مراسم دعوت به عمل آورد.


ویدیو مرتبط :
رابطه ابتلای پدر به بیماری تیروئید و سلامت جنین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وزارت بهداشت: بیش از ۵۰ هزار ایرانی از ابتلای خود به ایدز خبر ندارند/افزایش بار بیماری‌های روانی در تهران



ایدز , موارد ابتلا به ایدز

وزارت بهداشت: بیش از ۵۰ هزار ایرانی از ابتلای خود به ایدز خبر ندارند

بیشترین موارد ابتلا به ایدز در کشور ناشی از شیوع آن از طریق اعتیاد تزریقی است و برغم آنکه در دهه گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده اما همچنان اغلب موارد ایدز از این طریق بروز پیدا می کند.

رییس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: حدود ۵۰ تا ۵۵ هزار ایرانی به دلیل بی علامت بودن بیماری ایدز از بیماری خود اطلاعی ندارند.

دکتر عباس صداقت روز دوشنبه در جمع خبرنگاران : حدود ۲۶ هزار بیمار مبتلا به ایدز در کشور شناسایی شده اند اما براساس مدل های ریاضی، برآورد می شود ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر در کشور مبتلا به ایدز باشند.

وی با بیان اینکه آمارهای ابتلا به ایدز در کشور هر سه ماه یک بار اعلام می شود، اظهار داشت: بیشترین موارد ابتلا به ایدز در کشور ناشی از شیوع آن از طریق اعتیاد تزریقی است و برغم آنکه در دهه گذشته اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده اما همچنان اغلب موارد ایدز از این طریق بروز پیدا می کند.

رییس اداره ایدز وزارت بهداشت گفت: با وجودی که سرعت شیوع ایدز از طریق اعتیاد تزریقی کم شده است اما هم اکنون روانگردان ها و شیشه تهدید دیگری برای گسترش ایدز در کشور هستند.

صداقت با اشاره به افزایش شیوع ایدز در بین زنان کشور، گفت: اغلب مبتلایان به بیماری ایدز را جوانان تشکیل می دهند بطوریکه 46.5 درصد از مبتلایان به ایدز در گروه سنی ۲۵ تا ۳۶ سال قرار دارند.

وی یادآور شد: ایدز مشخصه بالینی خاصی ندارد بنابراین ما بر راه های پیشگیری از ایدز به ویژه در میان جوانان تاکید داریم.

 

ایدز , موارد ابتلا به ایدز


 افزایش بار بیماری‌های روانی در تهران/ هر هفته ۳۰۰ نفر در جاده‌ها کشته می‌شوند

وی با انتقاد از وضعیت موجود در کشور، گفت: بی عدالتی اجتماعی انسان را نابود می‌کند. الان تبدیل به کشوری شده‌ایم که نرخ تورمش به 40 درصد رسیده و بالاترین نقدینگی را دارد. تولید ناخالص ملی که قرار بود به 8 درصد برسد اکنون به 5.4- رسیده و 3 تا 4 میلیون نفر بیکار داریم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: میزان بیماری‌های روانی در تهران افزایش یافته، هر هفته ۳۰۰ نفر در جاده‌ها کشته می‌شوند، صداقت کیمیا شده است و هیچ کس به خاطر اشتباهاتش از مردم عذرخواهی نمی‌کند.
 
 علی‌اکبر سیاری امروز در حضور وزیر بهداشت، رئیس جمعیت هلال‌احمر و مدیران وزارت بهداشت به عنوان معاون جدید بهداشتی معرفی شد.
 
وی در این مراسم خاطرنشان کرد: ما هنوز به آرزوهایمان نرسیدیم چرا که پس از انقلاب می‌خواستیم جهل،‌استبداد و فقر نباشد و چهره کشور از خرافات، ریا و دروغ رخت بر بسته باشد ولی هنوز با آرزوهایمان خیلی فاصله داریم و زمان هم بسیار زود می‌گذرد.
 
وی در میان سخنرانی خود به خاطرات خود از وزارت بهداشت و تاریخچه شکل‌گیری این وزارخانه اشاره کرد و گفت: 15 شهریور سال ۶۷ که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شد جلسات مکرری برای انجام کارهای مختلف در حوزه سلامت مردم برگزار می‌کردیم اما برای شناخت مشکلات 3 راه بیشتر وجود ندارد، مطالعه آثار مکتوب، استفاده از نظرات کارشناسان خبره و لمس مشکلات و دیدن آنها از نزدیک.
 
این متخصص اطفال گفت: 24 سال مطب‌دار بوده‌ام و در حوزه خود مراجعان زیادی داشته‌ام، همواره از خداوند خواسته‌ام که توفیق خدمتی که منجر به اعتلای سلامت مردم و شکوفایی شبکه بهداشت بشود را به من عطا کند و دغدغه‌ای جز مسئولیت نداشته باشم.
 
وی با انتقاد از وضعیت موجود در کشور، گفت: بی عدالتی اجتماعی انسان را نابود می‌کند. الان تبدیل به کشوری شده‌ایم که نرخ تورمش به 40 درصد رسیده و بالاترین نقدینگی را دارد. تولید ناخالص ملی که قرار بود به 8 درصد برسد اکنون به 5.4- رسیده و 3 تا 4 میلیون نفر بیکار داریم.
 
سیاری تصریح کرد: از طرف دیگر آمار طلاق افزایش یافته و اعتیاد به ویژه در سنین پایین گسترش یافته است، درآمدها کم شده و طبقه متوسط فقیرتر می‌شود و در شرایطی که بالاترین میزان درآمد ارزی را داشتیم این همه آمار دروغ تحویل دادند.
 
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: با شعار دستهای پاک همه را بیرون کردیم و میزان زیادی فساد رقم خورد به طوری که یک نفر با 50 میلیون سرمایه در عرض 10 سال 4 هزار و 800 میلیارد تومان پول به دست آورد و به جای آنکه او را محاکمه کنیم باید خودمان را محاکمه کنیم. یک نفر هم پیدا نشد عذرخواهی کند که چرا ارزش پول ملی در عرض چند ماه به یک سوم رسیده است.
 
وی ادامه داد: کشور را با 5 برابر قیمت اداره کردیم اما امروز یک سوم بودجه کشور هم تحقق پیدا نخواهد کرد که هرکدام از این نکات انسان را به فکر فرو می‌برد.
 
وی افزود: صداقت، امانتداری، راستگویی و قانونمداری کیمیایی ‌است که مردم ایران  به دنبال آن هستند، در همین راستا نیروی انسانی بسیار قوی‌ای در وزارت بهداشت موجود است و اسناد خوبی هم تهیه شده اما تیم اجرا کننده‌ای که این موارد را به ظهور برسانند، نیست.
 
این متخصص اطفال با بیان اینکه سالانه 300 هزار نفر در کشور فوت‌ می‌کنند، گفت: بیماری‌های قلبی عروقی اولین عامل مرگ و میر است و چاقی، کم‌تحرکی، چربی خون، استرس و سیگار نیز در این میان بی تأثیر نیستند که باید در این راستا برنامه‌ریزی‌هایی داشته باشیم.
 
به گفته سیاری، حوادث جاده‌ای در دهه 80 جان 241 هزار نفر را گرفته که با محاسبه سرانگشتی می‌شود روزی 66 نفر. اگر یک هواپیما با 300 سرنشین سقوط کند همه زنگ‌ها به صدا در می‌آید ولی هر هفته که 300 نفر جاده‌ها کشته می‌شوند صدایی از کسی در نمی‌آید.
 
وی گفت: 26 هزار مورد ایدز در کشور داریم که مربوط به رفتارهای پنهان مردم است و بسیاری آن را بیان نمی‌کنند اما ما باید با آگاهی بخشی در این زمینه مانند خویشتن‌داری، ازدواج و استفاده از وسایل ایمن مردم را آگاه کنیم.
 
وی سلامت روان مردم را یکی دیگر از نکات حائز اهمیت برشمرد و افزود: طبق آمار 21.1 درصد مردم کشور اختلالات روانی داشته‌اند که مطالعات جدید در بین مردم تهران نشان می‌دهد که 34.2 درصد از اختلالات روانی رنج می‌برند و باید دید در این زمینه چه باید کرد.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهارداشت: باید از جمود فکری پرهیز کنیم و در قبال کارهایمان مسئولیت پذیر باشیم و پاسخگوی کارهایمان باشیم چرا که معتقدم با حداقل هزینه می‌توان حداکثر خدمت را به مردم ارائه کرد. /ایرنا, فارس