اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آماری از ایرلاین ها و مسیرهای هوایی در دنیا


رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در دنیا 1397 ایرلاین وجود دارد و 25 هزار فروند هواپیما که در 50 هزار مسیر بار و مسافر جابجا می‌کنند.

خبرگزاری ایسنا: رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در دنیا 1397 ایرلاین وجود دارد و 25 هزار فروند هواپیما که در 50 هزار مسیر بار و مسافر جابجا می‌کنند.

علیرضا جهانگیریان - معاون وزیر راه و شهرسازی - اظهار کرد: ظرفیت سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع هوایی و هوانوردی ایران را سالانه پنج میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: با ایجاد زیرساخت‌های جدید در صنعت حمل و نقل هوایی زمینه جذب سرمایه‌های جدید داخلی و خارجی وجود دارد.

وی افزود: امروز حمل و نقل به عنوان رکن اساسی پیشرفت جوامع به شمار می رود و دیگر همانند گذشته تنها به عنوان یک صنعت لوکس مد نظر نیست.

به گفته جهانگیریان در دنیا 58.1 میلون نفر در صنعت هوانوردی اشتغال دارند و 2.4 تریلیون دلار درآمد در این بخش ایجاد می‌شود؛ به گونه‌ای که در سال 2013 بیش از سه میلیارد نفر مسافر و 50 میلیون تن بار توسط این بخش جابجا شد که به لحاظ ارزشی 35 درصد ارزش کل بار جابجا شده در دنیاست.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه امروزه صنعت حمل و نقل هوایی به عنوان یک ضرورت مد نظر دولت ها قرار گرفته است، افزود: مزیت استفاده از این روش روز به روز بیشتر می شود به گونه ای که متوسط ضریب اشغال بار در حمل و نقل هوایی 80 درصد است این در حالی است که در بخش جاده ای و ریلی این میزان پایین تر از 60 درصد است و این امر نشان می دهد در حمل و نقل هوایی از ظرفیت ها به خوبی استفاده می شود.

وی با بیان اینکه مصرف سوخت نیز در این بخش قابل مقایسه با بخش جاده ای است، اظهار کرد: با طراحی های جدید در موتورهای هواپیماها، مصرف سوخت به ازای هر 100 کیلومتر مسافر به 3.5 لیتر رسیده است.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه امروز به دلیل افزایش تقاضای سفر، گسترش شهرها، کسب درآمد بیشتر و توسعه توریسم نیاز به حمل و نقل هوایی بار و مسافر بیش از پیش نمایان شده است، افزود: آزادسازی نرخ در بسیاری از کشورها از جمله امریکا و اروپا و نیاز به جایگزینی ناوگان هوایی موجود با ناوگان مدرن و استفاده از شیوه های جدید حمل و نقل هوایی از جمله حمل و نقل هوایی با هزینه پائین باعث شده توجه به این بخش بیشتر شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: براساس پیش بینی های صورت گرفته ترافیک حمل و نقل هوایی در جهان تا 15 سال آینده دو برابر می شود و منطقه خاورمیانه در بین سایر مناطق جهان بیشترین رشد را به خود اختصاص داده است و در کشور ما نیز در سال 2013 در حدود 350 هزار پرواز انجام شده که در نتیجه 25 میلیون مسافر شامل 8.5 میلیون مسافر بین المللی و 16.5 مسافر داخلی جابجا شده اند.

جهانگیریان اظهار کرد: در سال جاری براساس قانون برنامه پنجم توسعه مقررات زدایی و آزادسازی نرخ خدمات حمل و نقل هوایی آغاز شده که این امر به ظرفیت سازی های جدید در حمل و نقل هوایی کشورمان کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: وقتی آزادسازی رخ می دهد حجم حمل و نقل هوایی با رشد فزاینده ای افزایش می یابد و کشور ما نیز به دلیل جمعیت، وسعت و برخورداری از بیشترین آمار دانشجو و فارغ التحصیل در منطقه و همچنین قرار گرفتن در مسیر شرق به غرب از موقعیت ممتازی در سرمایه گذاری های حمل ونقل هوایی رشد قابل توجهی در حمل و نقل مسافر برخوردار بوده به گونه ای که طی 10 سال گذشته با رشد هشت درصدی مواجه شده است.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با ایجاد زیرساخت های صنعتی مناسب در این بخش در طول سالهای گذشته پیش بینی می شود این رشد در طول سال‌های آینده ادامه یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: هم اکنون زمینه سرمایه گذاری گسترده ای از جمله در حوزه های فرودگاهی، تجهزات فرودگاهی، ناوگان، تعمیر و نگهداری و آموزش در کشور وجود دارد و زمینه برای همکاری دو طرفه با سرمایه گذاران خارجی مساعد است.


ویدیو مرتبط :
مسیرهای هوایی-زنده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مزخرف ترین وعده های غذایی در خطوط هوایی دنیا!+تصاویر



وقتی خطوط هوایی مشهور فقط اسم در می کنند؛

مزخرف ترین وعده های غذایی در خطوط هوایی دنیا!+تصاویر

یکی از دغدغه های اصلی کسانی که مدام در حال استفاده از هواپیما به دلیل مسافرتهای کاری یا غیر کاری هستند، خوردن غذاهای بدون مزه و بی محتوای برخی خطوط هوایی است.در اینگونه غذاها که غالبا گوشتهای استفاده شده در انها، تازه نبوده و همچنین توسط مایکروویو تهیه می شوند ...

در حال حاضر استفاده از خطوط هوایی مختلف در تمام دنیا، به عنوان عمده ترین وسیله حمل و نقل برای مسافران اقصی نقاط دنیا به نقاط دیگر است.

در اینگونه پروازها، غالبا به دلیل طولانی شدن مسیر، مسافران معمولا به یک وعده غذایی در هواپیما و یا اینکه حداقل پذیرایی مختصری می شوند.

یکی از دغدغه های اصلی کسانی که کثیرالسفر هستند و مدام در حال استفاده از هواپیما به دلیل مسافرتهای کاری یا غیر کاری هستند، خوردن غذاهای بدون مزه و بی محتوای برخی خطوط هوایی است.

در اینگونه غذاها که غالبا گوشتهای استفاده شده در انها، تازه نبوده و همچنین توسط مایکروویو تهیه می شوند.

نانها بیات شده و سبزیجاتی که نشانی از سبزیجات ندارند، نیز از دیگر معایب برخی از ان خطوط هوایی دنیاست که برخلاف اسم و رسم و حتی تبلیغاتشان در زمینه پذیرایی داخل هواپیما، غذاهایی با کیفیت پائین به مردم ارائه می دهند.

امروز دیلی میل، مجله اجتماعی روز انگلیس، گزارشی از این غذاهای بدون کیفیت خطوط هوایی تهیه کرده و صراحتا اعلام کرده که سرو کردن چنین غذاهایی جز هدر دادن مواد غذایی فایده دیگری ندارد./روزگارنو

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب