اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آقا محمدجواد، مجلس را دل آرام کرد


نمایندگان مجلس بعد از پاسخ‌های وزیر امور خارجه در مورد سوال کریمی قدوسی به نمایندگی از 40 نفر از نمایندگان،‌ با رأی خود اظهار کردند که از پاسخ‌های وزیر امور خارجه قانع شدند.

خبرگزاری ایسنا: نمایندگان مجلس با 125 رأی موافق،‌86 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 229 نماینده حاضر در مجلس اعلام کردند که از توضیحات وزیر امور خارجه قانع شدند.

در جریان سوال از ظریف،‌ کریمی قدوسی نماینده مشهد در پایان سوالش گفت که با وجود این‌که قانع نشده است می‌خواهد رأی گیری انجام نشود.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس در واکنش به این اظهارات، گفت: در آیین‌نامه آمده است که باید سوال کننده اعلام کند که قانع شده و یا نشده و رأی گیری صورت گیرد. این‌که شما بخواهید جلسه را ختم کنید کاری است که مربوط به دیگران است.

وی افزود: آقای کریمی قدوسی شما باید بگویید که قانع شدید یا نشدید، اگر قانع نشدید مجلس موظف به رأی گیری است.

کریمی قدوسی در پاسخ گفت: حتی اگر یک نفر هم رأی بدهد من قانع نشدم. نمایندگان اکنون شما می‌مانید و ملت، سوگندتان و تاریخ.


ویدیو مرتبط :
آهنگ جدید آرون افشار آرام آرام آرام دل ز من بردی ای یار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خرداد؛ پایان فصل تنهایی روحانی/ مجلس دل آرام‌ها بعد از پارلمان دل‌واپس‌ها



 اخبارسیاسی ,خبرهای  سیاسی,  مجلس  دهم

مردم اما در اسفند 94 و اردیبهشت 95 به این جریان «نه» گفتند و اعلام کردند برخلاف آنها دل آرام هستند و به روحانی اطمینان کامل دارند. روحانی به واسطه این رای و با تشکیل مجلس دهم در هشتم خرداد دیگر تنها نیست و مجلسی که نسبت به توافق هسته‌ای دل آرام است همراه با دولت برای به فرجام رساندن برجام تلاش می‌کند.

روحانی در دو سال همکاری خود با مجلس نهم با فراز و نشیب‌‌های زیادی روبرو بود. مجلس اصول‌گرای روحانی مملو از مخالفان دولت بود. در این مجلس گفتمان جدیدی در ایران به نام « دلواپسی» شکل گرفت. آنها که طرفدار سعید جلیلی و گفتمان او در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی بودند، استراتژی‌های ظریف و روحانی را بر نمی‌تابیدند می پنداشتند با راهبرد دولت یازدهم در سیاست خارجی عزت ملی ایران به حراح می‌رود و دولت تدبیر و امید ایران و ایرانی را به تاراج می‌دهد.

به گزارش  نامه نیوز ، دلواپسی آنها بعد از عملیاتی شدن دیپلماسی روحانی در عرصه بین المللی و آغاز مذاکرات هسته‌ای بیتشر شد و گفتمان دلواپسی رسما در ایران نهادینه شد. با گذشت زمان اما این دلواپسی رنگ وبوی دیگری به خود گرفت و دلواپسی از حالت عادی خود خارج شد و از یک دغدغه سیاسی تبدیل به یک انتقام گیری سیاسی شد.

هرچه سران کشور، مراحع تقلید، مسئولان نظامی و بالاتر از همه شخص مقام معظم رهبری از اطمینان به تیم مذاکره کننده هسته‌ای سخن می‌گفتند و مذاکره را راهی موثر در سیاست خارجی می‌دانستند، دلواپسان حرف خود را می‌زدند و تیم مذاکره کننده هسته‌ای متهم به کم کاری و حتی خیانت می‌کردند. اتهام خیانت به تیم مذاکره کننده هسته‌ای از تریبون مجلس شورای اسلامی اوج این رفتار بود.

هرچه بیشتر از عمر دولت روحانی گذشت این دلواپسی بیشتر شد و از سیاست خارجی به دیگر ساحت‌های اجتماعی و سیاسی نفوذ کرد. جریان مخالف دولت روحانی در برابر تصمیمات دولت، احساس دلواپسی کرد .

این جریان در این دو سال دلواپس مذاکره وزیر خارجه ایران با طرف آمریکایی بود، این جریان دلواپس توافق هسته‌ای بود، این جریان دلواپس باز شدن سفارت انگلستان بود، این جریان دلواپس حضور زنان در استادیوم بود، این جریان دلواپس گفت‌وگوی معاون رئیس جمهور با شبکه جهانی بی بی سی و نه تلویزیون فارسی آن بود، این جریان دلواپس اکران یک فیلم سینمایی بود، این جریان دلواپس حضور اصلاح طلبان در مناصب مختلف بود، این جریان دلواپس ادبیات رئیس جمهور بود و حتی این جریان دلواپس نحوه محاسن وزیر ارشاد بود.

مردم اما در اسفند 94 و اردیبهشت 95 به این جریان «نه» گفتند و اعلام کردند برخلاف آنها دل آرام هستند و به روحانی اطمینان کامل دارند. روحانی به واسطه این رای و با تشکیل مجلس دهم در هشتم خرداد دیگر تنها نیست و مجلسی که نسبت به توافق هسته‌ای دل آرام است همراه با دولت برای به فرجام رساندن برجام تلاش می‌کند.

فصل تنهایی روحانی در خرداد ماه به پایان می‌رسد و روحانی می‌تواند امید داشته باشد تا انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم به راحتی اهداف خود را در کشور پیاده کند. سال پیش رو برای روحانی سال مهمی است، سالی که می‌شود با عقلانیت و تدبیر محصول برجام برداشت کرد.