اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آقای «ن» کیست؟


رئیس کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه منصفانه نیست عوامل و نیروهای ما را بدون دلیل و مدرک متهم کنند، از سرنوشت آقای " ن " در کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال خبرداد

خبرگزاری مهر: رئیس کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه منصفانه نیست عوامل و نیروهای ما را بدون دلیل و مدرک متهم کنند، از سرنوشت آقای " ن " در کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال خبرداد. همچنین براساس اعلام این مقام مسئول، پرونده تبانی در فوتبال ایران باز است و مسئولان مربوطه روی 8 تیم لیگی تحقیقات را ادامه می‌دهند تا زوایای تازه‌ای از تبانی مشخص شود.

غلامرضا بهروان در خصوص تخلفات صورت گرفته و مبحث تبانی در لیگ آزادگان که توسط هیات رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال درحال رسیدگی و بررسی است، ضمن بیان مطلب فوق گفت: همانطور که مستندات نشان می‌دهد در رقابت‌های لیگ آزادگان تبانی‌ها و تخلفاتی صورت گرفته است و ۴ یا ۵ سال قبل نیز شرایط مشابهی وجود داشت که گزارش نیز داده شد اما اگر مسئولان مربوطه در فدراسیون فوتبال برخورد جدی و مبتنی بر قانون می‌کردند دیگر امروز شاهد تکرار آن مسائل نبودیم.

وی در همین خصوص افزود: البته برای برخورد با متخلفان نیاز است که همه نهاد‌ها بویژه نهادهای امنیتی همکاری لازم را با فدراسیون فوتبال داشته و حمایت کنند. دامنه تخلفات صورت گرفته در این فصل فقط محدود به تیم شهرداری تبریز نیست و هیات رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال بر روی شواهد و مستندات تخلفات صورت گرفته در همین رابطه توسط ۵ باشگاه لیگ یکی و سه باشگاه دسته دومی دیگر نیز تحقیق می‌کند.

رئیس کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد: من هرچه در زمینه تخلفات مشاهده می‌کردم را بلافاصله به مسئولان مربوطه و مدیران بالادست خود در فدراسیون فوتبال گزارش می‌کردم حتی اگر تیم شهر یا استانم بود در این خصوص تبعیض قائل نشده و با تخلفاتی که در حیطه اختیارات و وظایف من بود به طور جدی برخورد می‌کردم، بدون آنکه بخواهم آبروی فردی را بریزم. به عنوان نمونه زمانی که بر اساس مدارک و مستندات تخلف آقای «ن» که از کارمندان مجموعه ما بود مواجه شدم، بدون آنکه بخواهم آبروی وی را ببرم از کار برکنارش کردم.

بهروان در پاسخ به این پرسش که با توجه به اتفاقات رخ داده شده در رقابتهای این فصل لیگ آزادگان و لیگ دسته دو عملکرد کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال در اذهان عمومی زیر سوال نخواهد رفت، خاطر نشان کرد: من همیشه اولین نفری بودم که تخلفات صورت گرفته در لیگ آزادگان و لیگ دو را گزارش می‌کردم و در این خصوص هیچگاه مثل کبک سر خود را زیر برف نمی‌کردم. همکاران من نیز جزو زحمتکشان و بهترین نیروهای فدراسیون فوتبال هستند و هیچگاه در انجام وظایف محوله خود کوتاهی نکرده‌ایم بنابراین چرا باید افکار عمومی ما را زیر سوال ببرد؟

وی تصریح کرد: ما هر آنچه را که در توانمان بود انجام داده‌ایم و ممکن است هنوز نیز مواردی باشد که از آن مطلع نباشیم، ما که نمی‌توانیم برای هر مدیر و بازیکن کارمند هر یک از باشگاه‌ها مامور بگذاریم؟ موارد زیادی در آلودگی فوتبال نقش دارند که خیلی از آن‌ها برای جلوگیری کردن از بروز یک تخلف در حیطه اختیارات ما قرار داده نشده است. برای مبارزه با ناپاکی‌ها همه نهادهای فوتبالی و غیر فوتبالی باید همکاری کنند چون اگر هرکدام از آن‌ها وظیفه خود را به خوبی انجام ندهند دچار مشکل خواهیم شد.

رئیس کمیته مسابقات فدراسیون فوتبال همچنین گفت: ضمن اینکه ما نیز یکسری مشکلات در این خصوص داریم که نمی‌توانیم آن‌ها را رسانه‌ای کنیم، بنابراین منصفانه نیست عوامل و نیروهای ما را بدون دلیل و مدرک متهم کنند.


ویدیو مرتبط :
آقای ایکس کیست که مهدی رحمتی میگوید؟ بس ببینید کیست

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

محرومیت مردم از تماشای سیمای تابناک آقا «مه آفرید» / این آقای (ک) کیست؟



پرونده فساد بزرگ بانکی , سکه طلا , مه آفرید خسروی

 

در دومین جلسه رسیدگی به پرونده فساد بزرگ بانکی اعلام شده تصاویر و هویت متهمان به این دلیل انتشار نمی یابد که تبصره ماده 188 آیین دادرسی کیفری تصریح می کند انتشار هویت افراد قبل از قطعیت یافتن احکام دادگاه ممنوع است.

حافظه تاریخی بنده به یاد دارد که در گذشته حتی هنگام قطعی شدن و صدور احکام دادگاه ها باز کد رمزی و نامکشوف به کار برده شده، مگر در مورد پرونده شهردار اسبق تهران.

من از این گزارش جریان دادگاه که در جراید منتشر شد، هیچ چیز نفهمیدم !پس از شهریور 1320 صورت مذاکرات محاکمه و کیفر خواست و دفاعیات متهمین شهربانی رضاشاهی، یک سرتیپ (سرپاس) هفت هشت سرهنگ و سرهنگ دوم و سرگرد و عده ای افسر جزء و کارآگاه و درجه دار و پاسبان، متهم به قتل و شکنجه و خفه کردن و آزار عده ای از قربانیان عصر دیکتاتوری سطر به سطر و مو به مو در جراید چاپ می شد و حتی توضیحات افزوده شده دادستان مرحوم دکتر جلال عبده و دفاعیات و توضیحات متهمین و وکلای مدافع هر روز در روز نامه ها به چاپ می رسید. (نگاه کنید به کتاب پلیس سیاسی در دو جلد تألیف نویسنده و نیز کتابهای دیگر چون محاکمه محاکمه گران و خاطرات موسوی زاده و امثالهم) در آن زمان پسر شاه وقت، سلطان مملکت بود و چون همواره رئیس شهربانی، سرپاس مختاری به دستورهای شفاهی رضاشاه اشاره می کرد و خود را در نظام مأمور معذور می دانست، دربار سعی می کرد عمر دادگاه زودتر سر برسد و اینقدر در مورد دوران سلطنت رضاشاه صحبت و بحث نشود!

اما دادگاه و مطبوعات کار خود را می کردند و تازه مرحوم عبده بطوریکه در سال 1358 بعد از انقلاب در دیداری که با ایشان در خانه اش در تجریش- خیابان مقصود بیگ داشتم برایم نقل می کرد: دربار از طریق دولت و دادگستری کاری کرده بود که محاکمه به دیوان عالی کیفری کارمندان دولت ارجاع شود و به دیوان جنایی نرود زیرا در دیوان جنایی صدور حکم اعدام برای سرپاس مختاری و دیگر متهمان قطعی بود.در جریان دادگاه تمام اسامی افراد گفته می شد. حتی از نخست وزیر و وزیران صحبت می شد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد. پرونده چند جنایتکار که فاعل بودند به دیوان جنایی ارجاع شده؛ مانند پزشک احمدی که آمپول هوا به تیمور تاش و سردار اسعد بختیاری و... و غیره تزریق کرده بود و به دار آویخته شد.

به هر ترتیب اکنون که مورخ و محققی به پرونده دادگاه متهمین شهربانی مراجعه می کند می تواند دریابد مختاری که بوده است، سایرین که بوده اند و چه وقایعی رخ داده و چه کسی عمامه دور گردن مرحوم مدرس انداخته و او را کشته است. با این دادگاهی که همه اش صحبت از خ- م (بنده نیستم ها، حروف اول نام بنده خ.م است اما آن خ. م که 900 میلیون تومان رشوه گرفته بنده نیستم!) و این آقای (ا.ش) و (ع.ر) و (س.م) و خانم (ج.الف) یکی از 32 متهم حاضر در دادگاه (خدا برکت بدهد 32 نفر مختلس در یک دادگاه). جواب تاریخ را نمی دهند. مورخین آینده برای این صورت مجلس ها تره خرد نخواهند کرد!

این آقای (ک) کیست. آخر رحمی به تاریخ بفرمایید! صورت جلسات دادگاههای دزدی و اختلاس کی اینقدر مبهم بوده است؟ همه مردم غریبه اند و نباید بدانند این میلیاردها تومان و میلیونها دلار بیت المال چگونه بوسیله مشتی مختلس بی اعتنا به اخلاق و وجدان به غارت رفته است؟

نمی دانم چرا این آقا یا خانم «مه آفرید خسروی» نامش اعلام می شود؟ باور کنید من هنوز هم نفهمیده ام ایشان خانم هستند یا آقا؟ از قرار این تصویر ناقصی که از ایشان به صورت خال خالی و نارنجی و یشمی پشمی چاپ می شود، برغم نام زیبای رؤیا آفرین خودشان «مرد!» یعنی آقا تشریف دارند! اصلاً من اعتراض دارم! چرا در حق این بنده خدا ظلم می شود؟ به جای مه آفرید خسروی مرقوم می فرمودند «م. الف. خ» یا نشانی می دادند همانکه اسمش شبیه خانمهاست تا خدای نکرده حقی از ایشان ضایع نشود!

آدم را یاد ماه می اندازد، ماهی که زاییده و چنین نابغه ای را تحویل مادر وطن داده که از پستان مادر وطن که میلیارد میلیارد اسکناس و سکه طلا به جای شیر از آن جاری بوده به جای همه ملت ایران نوشیده و شاد و سرمست شده و حالا آنقدر خاطرش عزیز است که مردم از دیدن سیمای تابناکش محروم اند!../انتخاب