اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آقای احمدی نژاد! لطفا بخوانید



 

 

آقای احمدی نژاد! لطفا بخوانید

 

اول- همه ما لااقل یک بار پشت بسته های سیگار را دیده ایم که تفاوت ریه یک فرد سیگاری و یک فرد غیر سیگاری را نشان می دهد. تصویر ریه یک فرد سیگاری در این تصاویر، ریه ای سیاه و چرک آلود است که نشان از مرگ زودرس دارد. در عوض ریه فرد سالم ریه ای پاک و بدون آلودگی است که آن هم در شرایط طبیعی نویدبخش عمر طولانی است.

دوم- صبح دیروز کارشناسی به رادیو آمده بود و می گفت ریه فردی که آلودگی هوای تهران را استشمام می کند و در این هوا به کسب و کار می پردازد همانند ریه فردی است که در مناطق شمالی کشور روزی حداقل یک بسته سیگار( درست خوانده اید) مصرف می کند. به عبارت ساده تر مردم تهران که در این فضا به کار مشغولند و مجبورند برای امرار معاش به سر کار بروند روزانه به این میزان آلودگی استشمام می کنند و .... دیگر نمی گوئیم چه بلایی بر سر ریه و سلامت این افراد می آید که مبادا به تشویش اذهان عمومی متهم شویم.

سوم- یکی از تفاوت های بزرگ کشورهای جهان سوم و کشورهای توسعه یافته، نوع نگاه مسئوولین کشورها به موضوع سلامت مردم است. همین روزها در خبرها آمده بود دو کشور اروپایی به دلیل استفاده زنان این کشورها از نوع خاصی از وسایل زیبایی – که مشکوک به سرطانزا بودن است و تازه هنوز هم ثابت نشده که اینچنین است- دستور جراحی رایگان همه بانوانی که از این کالا استفاده کرده اند را صادر کرده تا این کالای زیبایی به رایگان از بدن بانوان این کشورها خارج شود. هزینه هایی هم که برای چنین جراحی هایی باید پرداخته شود آنقدر هست که شاید ده برابر بودجه وزارت بهداشت ما باشد. دلیل این امر هم تنها این است که وزارت بهداشت این کشورها مهر تائیدی بر این کالا زده بودند و حالا که احتمال به خطا رفتن این مهر تائید می رود، حاضر به اعتراف به اشتباه و جبران سریع آن شده اند.

چهارم- اینها را گفتم تا داستان پرماجرای آلودگی هوای تهران برسیم. چند روز پیش یکی از مسئوولان که از قضای روزگار از طیف نزدیک به دولت هم هست و بیش از همه هم لابد از میزان مرگ و میر مردم به دلیل آلودگی خبر دارد، با افتخار می گفت حاضر به تعطیلی تهران به دلیل آلودگی نیست. یاد موضوع بالایی افتادم و نوع نگاه مسئوولان کشورهای توسعه یافته به مقوله سلامت مردم. گمان می کنید مثلا اگر کشورهای توسعه یافته به دلیل سلامت مردمشان صلاح را بر تعطیلی یک هفته ای کشورشان بدانند لحظه ای در تعطیلی تردید می کنند؟

پنجم- کمتر تردیدی هست که دولت نهم و دهم بیشترین آمار تعطیلی ها را به خود اختصاص داده است. کم نداشته ایم روزهایی که بین التعطیلین محسوب می شوند و دولت اگرچه آن را تعطیل نکرده اما دستگاهها را ملزم به دادن مرخصی در صورت درخواست کارمندان کرده و عملا کشور را از حالت فعالیت خارج کرده است. حالا فرض را بر این می گذاریم که سلامت مردم و اضطرار هوا سبب شده تا چند روزی به این تعطیلات اضافه شود. آسمان به زمین می رسد؟

ششم- تعطیلی چند روزه تهران آن هم به دلیل مهمترین موضوع درگیر با سلامتی مردم یعنی آلودگی هوا چیزی نیست که کسی را بتوان به خاطر آن ملامت کرد. بلکه بر عکس نشان از اهمیت داشتن موضوع سلامت مردم برای مسئوولان دولت است. اینگونه به نظر می رسد که تعطیلی صرفا در حوزه تصمیم شخصی رئیس جمهور است و لاغیر. تصور اینکه چند سال آینده دهها هزار نفر در همین تهران به سرطان های لاعلاج آن هم به همین دلیل مبتلا شوند، تصوری نیست که خوشایند کسی باشد. حالا که برای آلودگی نسخه ای نداریم بگذاریم همین نسخه پیش پا افتاده اجرا شود. آقای احمدی نژاد! لطفا تهران را تعطیل کنید.../شفاف


ویدیو مرتبط :
پسر آقای احمدی نژاد وچند دلیل دیگر برای رای ندادن به احمدی نژاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آقای احمدی‌نژاد، وعده‌های خود را دوباره بخوانید!



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

 

پاسخ های دیروز برای امروز!

انتقادهای رییس جمهور در سال 84 به اقتصاد کشور چه بود؟/ آقای احمدی‌نژاد، وعده‌های خود را دوباره بخوانید!

چرا مردم امروز به شنیدن گزارش هاى اقتصادى که دائماً از رسانه‌ها پخش مى شود رغبت نشان نمى دهند؟ چرا بالا رفتن قیمت نفت مردم را خوشحال نمى کند؟ چون مردم نتیجه تغییر شاخص هاى اقتصادى را در زندگى خود احساس نمى کنند...من فکر مى کنم که اصلاح جهت گیری‌ها و تصمیمات اقتصادى یک ضرورت است و تا این امر محقق نشود، تمرکز بر سایر موارد یک تلاش کم اثر یا بیهوده تلقى مى شود.

 «فردا»: افزایش سرمایه یک بانک به۲۰۰ میلیارد تومان در یک دوره چهار ساله، بیانگر یک اقتصاد سالم است یا بیمار!؟چرا مردم امروز به شنیدن گزارش هاى اقتصادى که دائماً از رسانه‌ها پخش مى شود رغبت نشان نمى دهند؟ چرا بالا رفتن قیمت نفت مردم را خوشحال نمى کند؟ چون مردم نتیجه تغییر شاخص هاى اقتصادى را در زندگى خود احساس نمى کنند. افزایش سرمایه یک بانک از ۱۵ میلیارد تومان به ۲۰۰ میلیارد تومان در یک دوره چهار ساله، آیا بیانگر یک اقتصاد سالم است یا بیمار! من فکر مى کنم که اصلاح جهت گیری‌ها و تصمیمات اقتصادى یک ضرورت است...

اینها انتقادهای یک اقتصاددان منتقد دولت نیست . بلکه سخنان دکتر محمود احمدی‌نژاد در ۱۱ خرداد سال ۱۳۸۴ در مصاحبه‌ای با روزنامه ایران (ارگان مطبوعاتی دولت وقت) است که در ان ایشان  دیدگاه‌هاى خود را درباره برخی از اهدافش برای انتخابات ریاست جمهورى بازگو کرده است.

یادآوری این مصاحبه از آن جهت ضروری است که اگر این مصاحبه امروز بدون نام منتشر شود؛ گویی منتقدین فعلی دولت این سخنان را بر زبان آورده‌اند. آنچه این گفتگو را خواندنی می کند شرایط این رو ها و موضع ایشان در برابر فساد دولتی که نمونه آن اختلاس ۳هزار میلیاردی و کوتاهی نظارت دولت در برخورد با متخلفان است تا جایی که ایشان صراحتا اعلام می کند که فسادها به دولت ربطی ندارد!

از نکات جالب در این مصاحبه این است که دکتر احمدی‌نژاد همان زمان  به سیستم بانکی انتقاد دارد ،انتقادهایی که بعد از قریب به 8 سال هنوز هم اداه دارد و اقدام عملی ای برای رفع نقایص آنها صورت نگرفته است. با هم این پرسش و پاسخ را می‌خوانیم.

*********

از دیدگاه شما، کشور با کدام مسائل اساسى رو به روست؟

در کشور ما انقلاب با عظمتى به نام اسلام بوقوع پیوسته و نظام سیاسى بر اساس دیدگاه اسلام شکل گرفته است. آنچه از یک نظام اسلامى انتظار مى رود ساختن یک جامعه نمونه و سالم است تا مردم بتوانند بدون دغدغه به سوى سعادت حرکت کنند. وجود فقر و فساد و تبعیض با ذات جامعه اسلامى منافات دارد و تا زمانى که یک دولت اسلامى شکل نگیرد نمى توان جامعه اسلامى را تحقق یافته فرض کرد. 

تصمیمات، رویکرد‌ها و عملکردهاى دو دهه اخیر نتوانسته است چنین جامعه اى را در نظام اسلامى بسازد و صرف نظر از دستاوردهاى قابل توجهى که ارمغان انقلاب شکوه‌مند اسلامى است، متأسفانه آنگونه که برازنده و مطلوب نظام اسلامى است با معضلات جامعه در ابعاد مختلف مقابله نشده است.

بنابراین مهم‌ترین مسأله اى که کشور با آن رو به روست و همه مسائل و مشکلات کشور نیز متأثر از آن است، چیزى است که از آن به عنوان «ناکارآمدى مدیریتى» یاد مى شود. ناکارآمدى در شناخت صحیح و ترسیم کارشناسى وضعیت موجود و ناکارآمدى در دو حوزه برنامه ریزى و اجرا، شقوق سه گانه ناکارآمدى مدیریتى است و بحث هایى مانند، بیکارى، اعتیاد، ازدواج و مسکن جوانان در این مدار قابل بحث و بررسى است.

شما مهم‌ترین چالشهاى پیش روى اقتصاد ایران را در چه مى بینید و برنامه‌هایتان براى پایین آوردن نرخ بالاى تورم و بیکارى چیست؟

الگوى کپى بردارى شده از نسخه هاى بانک جهانى و مدلهاى نامتجانس دیگر، به خودى خود یک چالش است. استراتژى اقتصادى کشور باید مبتنى بر الگوى اسلام باشد و با باور‌ها و اعتقادات مردم همخوانى داشته باشد.

ما باید فرهنگ حلال و حرام را وارد اقتصاد کشور کنیم زیرا در پرتو آن گره از بسیارى از مشکلات گشوده خواهد شد. چرا مردم امروز به شنیدن گزارش هاى اقتصادى که دائماً از رسانه‌ها پخش مى شود رغبت نشان نمى دهند؟ چرا بالا رفتن قیمت نفت مردم را خوشحال نمى کند؟ چون مردم نتیجه تغییر شاخص هاى اقتصادى را در زندگى خود احساس نمى کنند.

بهره بالاى بیست درصد وام هاى بانکى تنها به فعال شدن سرمایه هاى کشور در بازار دلالى و واسطه گرى انجامیده است زیرا با این بهره بالا، امکان به جریان انداختن سرمایه‌ها در بخش تولید وجود نخواهد داشت.

بانکهاى خصوصى در کشور در یک نظام خسارت بار مالى ایجاد شده‌اند. افزایش سرمایه یک بانک از ۱۵ میلیارد تومان به ۲۰۰ میلیارد تومان در یک دوره چهار ساله، آیا بیانگر یک اقتصاد سالم است یا بیمار! من فکر مى کنم که اصلاح جهت گیری‌ها و تصمیمات اقتصادى یک ضرورت است و تا این امر محقق نشود، تمرکز بر سایر موارد یک تلاش کم اثر یا بیهوده تلقى مى شود./فردانیوز