اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آغاز مرحله تازه کشف حیات فرازمینی


اخترشناسان تأکید می‌کنند، افزایش اکتشافات در حوزه سیارات بیگانه شبه زمین، لزوم برنامه‌ریزی جدید برای آغاز مرحله تازه‌ای از کشف حیات فرازمینی را نشان می‌دهد.

خبرگزاری ایسنا: اخترشناسان تأکید می‌کنند، افزایش اکتشافات در حوزه سیارات بیگانه شبه زمین، لزوم برنامه‌ریزی جدید برای آغاز مرحله تازه‌ای از کشف حیات فرازمینی را نشان می‌دهد.

دانشمندان در تاریخ 18 آوریل (29 فروردین) خبر کشف سه سیاره بیگانه جدید با احتمال میزبانی حیات شامل Kepler-62e، Kepler62f‌ و Kepler69c‌ را منتشر کردند.

نتایج جدید بیانگر وجود تعداد بیشتری از سیارات بیگانه قابل سکونت در کهکشان بر خلاف تحقیقات قبلی است.

اخترشناسان معتقدند، این کشفیات جدید لزوم بازنگری در برنامه‌های قبلی و آغاز دور تازه ای از جست‌وجوی حیات فرازمینی با کمک ابزارهای پرقدرت را نشان می دهد.

«لیزا کالتنگر» از محققان موسسه نجوم ماکس پلانک و مرکز هاروارد- اسمیت سونیان تأکید می کند: جمع آوری داده ها از سیارات بیگانه تازه کشف شده، یافتن نشانه های احتمالی آب و جست‌وجو برای حیات فرازمینی نیازمند یک برنامه ریزی جامع و دقیق است.

سیارات بیگانه جدید توسط تلسکوپ فضایی کپلر ناسا شناسایی شده اند؛ از سال 2009 میلادی و با آغاز مأموریت 600 میلیون دلاری کپلر تاکنون بیش از دو هزار و 700 سیاره بیگانه شناسایی شده اند که وجود تنها 122 سیاره رسما تأیید شده است.

بر اساس داده های تلسکوپ کپلر، پیش بینی می شود که شش درصد از 75 میلیارد ستاره کوتوله قرمز در کهکشان راه شیری میزبان حیات باشند.


ویدیو مرتبط :
کشف حیات فرازمینی در سیاره زحل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آغاز بزرگترین پروژه کشف حیات فرازمینی


با تخصیص بودجه 30 میلیون دلاری، ناسا مأموریت رسیدن به "اروپا" را کلید زد. از اروپا – یکی از 62 قمر مشتری- به عنوان محتمل ترین نقطه در منظومه شمسی برای امکان وجود حیات یاد می شود، حتی بیشتر از مریخ.

خبرگزاری مهر: چارلز بولدن رئیس ناسا از بودجه 18.5 میلیارد دلاری این آژانس فضانوردی در سال 2016 خبر داد و در عین حال به اختصاص 30 میلیون دلار جهت انجام مأموریتی روباتیکی به سوی مهمترین قمر مشتری یعنی اروپا اشاره کرد.

برای جوامع علمی و فضایی، این یک خبر خوشحال کننده است زیرا اروپا اصلی ترین مقصد دانشمندان علوم فضایی برای یافتن حیات فرازمینی محسوب می شود.

دانشمندان این نظریه محتمل را مطرح می کنند که در زیر سطح یخ زده اروپا، اقیانوس عظیم آب شور وجود داشته باشد. آنها تخمین می زنند ابعاد این اقیانوس دو برابر کل اقیانوس های زمین باشد. درصورتیکه این اقیانوس وجود داشته باشد آنگاه باید گفت که شرایط برای وجود یک اکوسیستم سراسری مهیا است.

به طور کلی از دیدگاه زیست اخترشناسی، قمر اروپا را می توان مکانی بالقوه برای وجود حیات به شمار آورد.

وجود اقیانوس عظیمی از آب، عناصر مورد نیاز برای تشکیل حیات و انرژی لازم جهت ادامه حیات سه فاکتور مهمی است که دانشمندان معتقدند در این قمر مشتری وجود دارد.

ناسا سالهاست که تلاش می کند پروژه ای اکتشافی به سوی اروپا راه اندازی کند اما همواره مشکلات مالی مانع از تحقق این ایده بوده است.

پروژه مورد نظر ناسا Clipper نام دارد که توسط دانشمندان آزمایشگاه پیش رانش جت در کالیفرنیا آماده می شود. آنها به لطف بودجه کلانی که به زودی دریافت می کنند وارد مرحله عملیاتی ساخت این فضاپیما می شوند.