اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آغاز طرح تفکیک آب شرب در کشور



اخبار,اخبار اجتماعی,حمید چیت‌ چیان


اخبار اجتماعی - آغاز طرح تفکیک آب شرب در کشور

برای نخستین‌بار در کشور حرم مطهر حضرت معصومه (س) دارای 3 شبکه مجزای کیفی آب شد. در این طرح شبکه‌های آب آشامیدنی، روشویی‌ها و دستشویی‌ها و همچنین شستشوی حیاط‌ها از یکدیگر جدا شده است

به گزارش مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم استفاده بهینه از منابع آبی و اصلاح الگوی مصرف را از جمله اهداف این طرح برشمرد و با تاکید بر ضرورت اجرایی شدن طرح تنوع کیفی آب در تمام کشور، خاطرنشان کرد: منطقی و عاقلانه نیست آبی که با هزینه بسیار زیاد به‌ منظور شرب مردم تولید می‌شود، به مصارفی همچون بهداشتی یا فضای سبز برسد.

توکلی‌ بینا با اشاره به صرفه‌ جویی در هزینه و بهینه‌ سازی مصرف با اجرای این طرح تاکید کرد: همچنین با اجرای این طرح، فشار آب در هسته مرکزی شهر به‌ ویژه هتل‌ها و مهمان‌ پذیرها بهبود می‌یابد.

وزیر نیرو نیز در جریان سفر هفته گذشته خود به قم، جداسازی شبکه‌های مختلف آب در حرم مطهر حضرت معصومه را اقدامی منطقی و گامی عملی در اصلاح الگوی مصرف دانست و گفت: این اقدام برای نخستین‌بار در کشور در حرم حضرت معصومه (س) انجام شده که امید است به الگویی برای کشور تبدیل شود.

حمید چیت‌ چیان ابراز امیدواری کرد این کار در آینده نزدیک ابتدا برای مکان‌های عمومی مانند مدارس و بیمارستان‌ها اجرا ‌شود.

حجت‌الاسلام سیدمحمد سعیدی امام‌جمعه قم و تولیت حرم مطهر حضرت معصومه (س) نیز با قدردانی از اجرای طرح تنوع محصول آب که در حرم حضرت معصومه از سوی شرکت آب و فاضلاب استان قم انجام شده است اظهارداشت: تفکیک آب برای مصارف مختلف کار معقولی است که به همت مسئولان از حرم مطهر حضرت معصومه (س) آغاز شده است.
اخباراجتماعی - مهر


ویدیو مرتبط :
نسل جدید کابل های SWR درعمیق ترین چاه آب شرب کشور(جهرم)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اجرای طرح تفکیک آب شرب در شهرهای ایران


قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه پیش بینی ها از شرایط موجود آبی جهان نشان می دهد که نقاط پُرآب دنیا در 2050 شرایط امروز ایران را خواهند داشت گفت: طرح تفکیک آب شرب از آب بهداشتی به تدریج اجرا می شود.

خبرگزاری مهر: قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به اینکه پیش بینی ها از شرایط موجود آبی جهان نشان می دهد که نقاط پُرآب دنیا در 2050 شرایط امروز ایران را خواهند داشت گفت: طرح تفکیک آب شرب از آب بهداشتی به تدریج اجرا می شود.

ستار محمودی گفت: روابط عمومی‌ ها با مباحث گسترده‌ ای مانند آب، فاضلاب، تنوع متقاضیان (صنعت، کشاورزی، خدمات و محیط زیست) و چالش‌ های بزرگی مانند (خشکسالی، تغییر آب و هوا و ...) در ارتباط هستند.

قائم‌ مقام وزیر نیرو اظهارداشت: با تغییر رویکرد وزارت نیرو از فعالیت‌های سازه‌ ای به غیرسازه‌ ای، سالانه میلیاردها تومان هزینه می‌شود تا 10 روز پیک تابستان پشت سر گذاشته شود در صورتی که اگر مردم در زمینه پیک‌ زایی و تغییر ساعت پیک آگاه شوند، این هزینه می‌تواند در بخش‌های دیگری به‌ کار رود.

محمودی تصریح کرد: در گزارشی که درجه حرارت نقاط مختلف جهان را از سال 2010 تا 2100 پیش‌ بینی کرده است، شرایط موجود در برخی نقاط پُر آب جهان در سال 2050 مانند شرایط کنونی ایران می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ های پیشنهادی وزیر نیرو به مجلس، تغییر روند از فعالیت‌ های سازه‌ ای به غیرسازه‌ ای را یکی از محورهای اصلی برنامه وی عنوان کرد و گفت: در برنامه‌ های سازه‌ ای سرمایه‌ گذاری عمده‌ ای تاکنون صورت گرفته و تغییر جهت دولت به‌ صورت بنیادی از رویکرد سازه‌ ای به غیرسازه‌ ای است.

این مقام مسئول در وزارت نیرو ادامه داد: باید روند غیر‌سازه‌ ای را در مجموعه وزارت نیرو از صدر تا پایین جایگزین کرد و روابط عمومی‌ ها از موارد شکلی به یک تحلیل‌ گر، واقع‌ بین و اثرگذار اجتماعی تبدیل شوند.

محمودی افزود: استانداردها و مقررات باید با مردم در میان گذاشته شود تا از این طریق تغییر شیوه اتفاق بیافتد. با استاندارسازی کولر، لباسشویی و ظرفشویی بین 40 تا 50 درصد صرفه‌ جویی در مصرف آب صورت می‌پذیرد.

وی تفکیک تدریجی آب شرب از آب بهداشتی، مدیریت مصرف، مدیریت بهره‌ وری، اقتصاد آب و برق، تغییر پیک، پیک‌زایی و مسائل آموزشی را از جمله مسائل مهمی که باید توسط روابط عمومی‌ ها انجام شود عنوان کرد و ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های دقیق و بلندمدت می‌توان به این اهداف رسید.