اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آغاز توزیع سه داروی کمیاب بیماران «MS»


رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، از عرضه داروهای کمیاب بیماری ام اس از صبح امروز(یکشنبه) در داروخانه‌های تحت پوشش این جمعیت خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، از عرضه داروهای کمیاب بیماری ام اس از صبح امروز(یکشنبه) در داروخانه‌های تحت پوشش این جمعیت خبر داد.

ظاهر رستمی با اعلام خبر خوش در حوزه داروهای کمیاب بیماران «ام اس» گفت: داورهایی همچون «آمپیرا»، «تای سابری» و «هیومیرا» از داروهای موردنیاز و کمیاب بیماران ام اس است که جمعیت هلال احمر بر اساس نیاز این گروه از بیماران و درخواست انجمن ام اس نسبت به واردات این داروهای مورد نیازاقدام کرده است.

وی با بیان اینکه متقاضیان این نوع داروها می‌توانند با در دست داشتن معرفی‌نامه از انجمن «ام اس» به داروخانه‌های جمعیت هلال احمر در سراسر کشور مراجعه و برای دریافت داروهای خود اقدام کنند، گفت: سازمان تدارکات پزشکی از ابتدای امسال تاکنون، 7060 عدد داروی آمپیرا وارد کشور کرده است.

رستمی در ادامه از ورود 3024 عدد دیگر نیز خبر داد و افزود: این تعداد دارو تا دو ماه پاسخگوی نیاز بیماران «ام اس» است و این درحالی است که تعداد موردنیاز داروی امپیرا در کشور سالانه 35 هزار عدد است.

وی با بیان اینکه در این مرحله همچنین 96 عدد داروی «هیومیرا» وارد کشور شده است، افزود: نیاز واقعی به این دارو هم سالانه 1500 تا 2000 عدد است که این تعداد وارد کشور شده است.

داروی «تای سابری» شنبه هفته آینده توزیع می‌شود

رئیس سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر همچنین در مورد داروی «تای سابری» که یکی دیگر از داروهای مورد نیاز بیماران «ام اس» است؛ گفت: سالانه به 2000 عدد از این نوع دارو نیازمندیم که جمعیت هلال احمر در این مرحله 200 عدد وارد کرده است و از شنبه آینده در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

رستمی در پایان گفت: سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر آمادگی دارد در صورت همکاری دستگاه‌های مربوطه، تمام داروهای کمیاب را وارد کشور کند.


ویدیو مرتبط :
چالش داروی 95 میلیونی برای بیماران هموفیلی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آغاز توزیع داروی بیماران خاص با کارت هوشمند/ یارانه دارو در کارت بیماران



  یارانه دارو,کارت هوشمنددارو

رئیس سازمان غذا و دارو :

آغاز توزیع داروی بیماران خاص با کارت هوشمند/ یارانه دارو در کارت بیماران

رئیس سازمان غذا و داروی کشور از آغاز شیوه جدید توزیع داروی بیماران خاص و سرطانی با استفاده از کارت هوشمند به صورت پایلوت در دو استان یزد و آذربایجان غربی خبر داد و گفت: یارانه دارو مستقیم به کارت این بیماران واریز می‌شود.

عباس حاجی آخونی در گفت‌وگو با  فارس، افزود:‌ سیستم جدید توزیع داروی بیماران خاص و سرطانی با استفاده از کارت هوشمند عملیاتی شده و اجرای دوره پایلوت آن در دو استان یزد و آذربایجان غربی آغاز شده است.

وی ادامه داد: این سیستم جدید با کمک مرکز فناوری اطلاعات ریاست جمهوری طراحی شده است و با اجرای آن تمام بیماران خاص و سرطانی از این پس در این سیستم ثبت می‌شوند‌ و با تشکیل پرونده در نزدیکترین داروخانه محل زندگی خود، داروهای مورد نیاز خود را تحویل می گیرند و حتی لازم نیز فاصله بین دو داروخانه را هم طی کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو  اضافه کرد: این بیماران باید تأییدیه پزشک، نسخه و آزمایشهای خود را به داروخانه محل زندگی خود تحویل بدهند تا مراحل صدور کارت هوشمند توزیع دارو برای آنها انجام شود.

وی گفت: اجرای این سیستم جدید هم اکنون در دو استان یزد و آذربایجان غربی شروع شده و بعد از طی یک دوره آزمایشی تا چند ماه آینده به کل کشور گسترش پیدا می‌کند و به این ترتیب یارانه دارو مستقیم به حساب کارت هوشمند آنها واریز می‌شود.

وی ادامه داد:‌ وقتی دولت می‌تواند یارانه 75میلیون تومان را به شکل مناسب توزیع کارت و به حساب آنان واریز کند، توزیع یارانه دارو برای حدود 400 هزار نفر کاری ندارد و به زودی در کشور عملیاتی می‌شود.

حاجی آخوندی گفت: در استانهایی که هنوز سیستم کارت هوشمند توزیع داروهای یارانه‌ای برای بیماران خاص و سرطانی اجرایی نشده است، بیماران باید برای تشکیل پرونده و روند تحویل دارو به معاونتهای درمان دانشگاه علوم پزشکی منطقه خود مراجعه کنند.

وی ادامه داد: این شیوه جدید توزیع دارو از سوء استفاده و خروج داروهای گرانقیمت بیماران خاص و سرطانی از چرخه رسمی داروی کشور و ورود آنها به چرخه قاچاق و بازار آزاد جلوگیری می‌کند و در هزینه‌های دولت که در واقع هزینه‌های مردم است؛ صرفه جویی می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت:‌ سال گذشته حدود 2 هزار میلیارد تومان ارز برای دارو هزینه شد، تلاش ما این است که با راه‌اندازی سیستم کارت هوشمند، هزینه‌های پرت دارو را از بین ببریم تا مردم سود بیشتری از این اعتبار ببرند.

وی افزود: در این صورت حتی با وجود افزایش میزان مصرف دارو در کشور و حتی افزایش دو برابری قیمت داروهای وارداتی می‌توانیم داروهای گرانقیمت بیماران خاص را با همان قیمت پارسال و حتی در اغلب موارد ارزانتر در اختیار بیماران قرار دهیم./فارس