اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آرمان: لیست استانداران 12 استان کشور/جمهوری اسلامی:ادبیات روحانی از ادبیات خشن احمدی‌نژاد فاصله زیادی دارد



 لیست احتمالی استانداران 12 استان کشور

روزنامه آرمان نوشت:

شنیده شد که با توجه به استقرار وزیر جدید کشور در ساختمان میدان فاطمی و آغاز به کار رسمی رحمانی فضلی به عنوان وزیر کشور، در حال حاضر گمانه‌زنی‌ها بیشتر بر روی استانداران استان‌های مختلف کشور معطوف شده است به گزارش سلام نو، با توجه به رایزنی‌های گوناگون و بحث‌های جریانات سیاسی و اجتماعی از جمله جریانات حامی دولت در استان‌ها، تا این لحظه شانس برخی گزینه‌ها برای تصدی استانداری بیش از بقیه است که در ادامه برخی از این موارد آمده است:

استان بوشهر: اسماعیل تبادا

خراسان شمالی: دكتر احمد محقر - مهدی عارف پور - مهدی كار اندیش

اصفهان: سیدمحمود حسینی – میرلوحی

خراسان رضوی: امینی - دكتر علی محقر

گلستان: محمدرضا صالحی

تهران: علی اصغر احمدی - علی اوسط هاشمی

مركزی: زاهدی - حسن پور

البرز: دكتر سیدعلی میرباقری - خدمتگذار

ایلام: رسول مهرپرور، اردبیل: اقبال عباسی-كامكار

خراسان جنوبی: مهدی آیتی - جمالی پور،

خوزستان: مقتدایی - عبداله كعبی

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

روزنامه جمهوری اسلامی: ادبیات روحانی معقول و سنجیده است و از ادبیات خشن و نامانوس احمدی‌نژاد فاصله زیادی دارد/ ورزای جدید رویکرد حذفی ندارند

ویژگی دوم سخنان رئیس‌جمهور جدید، لحن آرامش بخش و مسالمت‌آمیز وی در دفاع از منافع همه آحاد ملت و در بردارندگی وسیع آن بود.

 دولت یازدهم پس از کسب رأی اعتماد نسبتاً بالا از مجلس و حمایت ویژه نمایندگان از وزرای پیشنهادی اقتصادی دولت آقای روحانی، روز شنبه بدون فوت وقت کار خود را آغاز کرد. این نحو شروع به کار دولت یازدهم با آغاز فعالیت دولت‌های پیشین، چند تفاوت عمده داشت و آن اینکه اکثر وزرای دولت یازدهم تجربه حضور در وزارتخانه‌های مربوطه و تخصص در حوزه کاری خود داشته و از منتقدان خبره سیاست‌های گذشته بوده و از همه مهمتر نسبت به نقاط ضعف و قوت حوزه مسئولیت خود از اشراف جامعی برخوردارند.

تفاوت دوم این جابجایی و حضور وزرای دولت یازدهم در وزارتخانه‌ها را باید در روحیه ملاطفت و قدردانی آنان از مدیران پیشین دانست که صرفنظر از ضعف‌های جدی که در رأس هرم مدیریت اجرایی دولت دهم وجود داشت، وزرای جدید مثل دولت گذشته با برخورد حذفی، روحیه بی‌اعتنایی به اشخاص و تقابل غیراخلاقی با آنان مواجه نشده و جلسات معارفه و تودیع را بدون حاشیه و به نحوی کاملاً صمیمی برگزار کردند.


نکته دیگر اینکه دکتر حسن روحانی در اسرع وقت، سرپرست‌های سه وزارتخانه‌ای که از همراهی مجلس و رأی اعتماد نمایندگان به وزرای پیشنهادی محروم مانده بودند را تعیین و بدین ترتیب وزارتخانه علوم، آموزش و پرورش و ورزش و امور جوانان با سرپرست کار خود را آغاز کرد.

از جمله رویدادهای این هفته سخنان آغازین آقای روحانی در کسوت رئیس‌جمهور و رئیس هیات وزیران بود که محورهای جالب و امیدوار کننده‌ای در آن به چشم می‌خورد. نخست آنکه ادبیات بکار رفته در سخنان آقای روحانی، حساب شده، معقول، سنجیده و با رعایت جوانب داخلی و بین‌المللی بود و از ادبیات خشن و نامانوسی که در سالهای اخیر توسط رئیس‌جمهور سابق حاکم شده بود فاصله بسیاری داشت.

ویژگی دوم سخنان رئیس‌جمهور جدید، لحن آرامش بخش و مسالمت‌آمیز وی در دفاع از منافع همه آحاد ملت و در بردارندگی وسیع آن بود، ضمن اینکه نه تنها ادعاهایی مبنی بر ارتباط با عوالم غیب و معجزه‌گری در آن یافت نمی‌شد بلکه تاکیدی بر این نکته بود که "حسن روحانی معجزه‌گر قرن نیست و اتصال ویژه‌ای به آسمان ندارد، بلکه فردی از آحاد ملت است که فرقی با دیگران ندارد و مشروعیت سیاسی خود را از آرای مردم کسب کرده است."


ویژگی دیگر سخنان این هفته دکتر روحانی در این بود که وی بهبود وضعیت معیشت مردم را مهمترین مسئولیت دولت نامید که اگر دولت موفق به تأمین نیازهای اساسی مردم نشود، آنگاه اخلاق، معنویت و ایمان نیز تحت‌الشعاع قرار خواهد گرفت.

ویژگی بعدی اظهارات رئیس‌جمهور در هفته جاری در این موضوع نهفته بود که سیاست خارجی کشور عرصه شعار دادن و صحنه بازیهای حزبی و جناحی نیست بلکه محل بازآفرینی منافع ملی و تثبیت عزت، حکمت و مصلحت نظام است.


از موضوعات دیگری که در این هفته گام‌های اولیه آن توسط دولت یازدهم برداشته شد، حرکت به سوی احیاء سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و نظم و نسق دادن به تصمیمات مالی قوه مجریه است که در دولت نهم و دهم پایمال شده و مبنای حرکتهای شخصی و تصمیمات فردی و خلاف قانون گردیده بود.

از تحولات دیگر هفته جاری که با روی کار آمدن دولت جدید، روند بهتر و جدی‌تری به خود گرفت، اعلام آمادگی گروه 1+5 و ایران برای از سرگیری مذاکرات و دستیابی به نتیجه ملموس بود، البته با تأکید بر این نکته که دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران معتقد است دور جدید مذاکرات باید متضمن حرکتی هدفمند، برابر و منتج به نتیجه "برد - برد) باشد./نامه

 

 

 


ویدیو مرتبط :
ادبیات احمدی نژاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سئوال از احمدی نژاد به نفع کشور تمام نشد/اظهارات رئیس جمهور باعث وهن جمهوری اسلامی شد



نماینده اصولگرا , سوال از رئیس جمهور , دولتمردان

 

7 نماینده اصولگرای مجلس به دنبال بررسی سوال از رئیس جمهور در صحن علنی با صدور بیانیه ای نسبت به مباحثی که از سوی رئیس جمهور در مجلس طرح شد موضع گیری کرده و اعلام کردند: آنچه در مجلس در مقام پاسخ مطرح شد نه تنها باعث وهن مجلس بلکه وهن دولت و قوۀ قضائیه و خلاصه وهن جمهوری اسلامی گردید و موجبات کدورت و اختلاف و کشمکش جدیدی را فراهم ساخت و سرمایۀ با ارزشی را بدون منفعت درخور به هدر دادیم.

به گزارش انتخاب به نقل از مهر، پس از برگزاری جلسه بررسی طرح سوال از رئیس جمهور 7 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز چهارشنبه در بیانیه ای نسبت به اظهارات و نوع پاسخگویی رئیس جمهور به سوالات مطرح، موضع گیری کردند.

متن این بیانیه به این شرح است:

امروز مجلس شورای اسلامی پس از حدود 32 سال شاهد طرح اولین سئوال نمایندگان از رئیس جمهور بود. عده ای این رویداد را تاریخی و نشانۀ آزادی و تحکیم مردمسالاری قلمداد می کنند که به حق چنین بود. اما اگر ادعا شود نتیجۀ این اقدام موجب اقتدار مجلس و به نفع و صلاح کشور و ملت گشت باید آن را به دور از واقعیت دانست.

ما پیش از این یادآور شده بودیم که استفاده از این حق قانونی، در بستر نامساعد، ابتر و عبث خواهد بود و همچنین نگران تبعات و خسارات منفی آن بودیم و نسبت به ایجاد چالشی جدید بین مجلس و دولت هشدار داده بودیم؛ اما متاسفانه چنان شد که از آن پرهیز داشتیم. ما معتقدیم آنچه امروز در مجلس در مقام پاسخ مطرح شد نه تنها باعث وهن مجلس بلکه وهن دولت و قوۀ قضائیه و خلاصه  وهن جمهوری اسلامی گردید و موجبات کدورت و اختلاف و کشمکش جدیدی را  فراهم ساخت و سرمایۀ با ارزشی را بدون منفعت درخور به هدر دادیم.

بدیهی است که دود این آتش تنها به چشم مردم خواهد رفت و نتیجه این قبیل فرافکنی ها غفلت از مشکلاتی مثل گرانی افسارگسیخته و بیکاری و اعتیاد و آلودگی محیط زیست و مفاسد مالی خواهد بود و راه همکاری دولت و مجلس را برای اداره معقول و قانونمند کشور ناهموارتر خواهد نمود.

احمد توکلی- حسین نجابت- پرویز سروری- الیاس نادران- حسین فدایی- زهره الهیان- علی زاکانی

این 7 نماینده روز یکشنبه 21 اسفند ماه در بیانیه ای درخصوص سئوال از رئیس جمهور پیشنهاد کردند که به جای طرح سوال، در همین هفته احمدی نژاد به مجلس دعوت شود و نمایندگان با دولتمردان به گفتگو نشینند و با تعاملی دو جانبه برای چاره جویی مشکلات واقعی ،اهتمام ورزند.

در بخشی از این بیانیه تاکید شده بود: سوال از رئیس جمهور محترم و پاسخ ایشان علی القاعده می تواند در شفافیت مسایل و ابهام زدایی مفید باشد اما نگرانی ما آن است که چنین نشود و خواسته و ناخواسته به رغم اهتمام و دقت خوبی که نمایندگان و رئیس جمهور دارند، از حاشیه ها به اغراض متعارف سیاسی، آلوده شود؛ که در این صورت از طرفی فایده ای برای کشور و ملت نخواهد داشت بلکه به تعامل سازنده و قانونمند و گره گشای مجلس و دولت آسیب می رساند و فضا را احتمالا نا شفاف تر می سازد؛  به ویژه در شکل فعلی با وقت نامتوازن اختصاص یافته به پرسش و پاسخ. و از سوی دیگر مستمسکی در اختیار دشمنان قسم خورده ملت ایران قرار می دهد تا از گیجی ناشی از سیلی محکم انتخابات 12 اسفند ماه خارج شوند و تیر های زهر آگین خود را به سوی مجلس و دولت رها کنند و بکوشند شیرینی  ناشی از حماسه انتخابات اخیر را در کام مردم تلخ نمایند.

رئیس جمهور روز چهارشنبه با حضور در صحن علنی مجلس در پاسخ به طرح سوال 79 نماینده مجلس اظهاراتی را بیان کرد که خود از آن به شوخی یاد کرد اما عده زیادی از نمایندگان آن را توهین به خود و جایگاه مجلس تلقی کردند و در قالب بیان تذکرات مختلف در صحن علنی مجلس، نسبت به این اظهارات واکنش نشان دادند.../انتخاب