اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آرزوی وزیر بهداشت برای خانم وزیر سابق


دکتر سیدحسن هاشمی صبح سه شنبه در مراسم افتتاح مرکز ملی داده های سلامت با اعلام این مطلب که راه اندازی این مرکز حاصل تلاش و زحمات وزرای قبلی این وزارتخانه است، گفت: آرزو داشتم خانم دستجردی و دکتر طریقت منفرد امروز در جمع ما بودند که این مرکز ثمره کار آنها است.

خبرگزاری مهر: دکتر سیدحسن هاشمی صبح سه شنبه در مراسم افتتاح مرکز ملی داده های سلامت با اعلام این مطلب که راه اندازی این مرکز حاصل تلاش و زحمات وزرای قبلی این وزارتخانه است، گفت: آرزو داشتم خانم دستجردی و دکتر طریقت منفرد امروز در جمع ما بودند که این مرکز ثمره کار آنها است.

وی با اشاره به استفاده رو به افزایش مردم از IT در کارهای روزانه اظهار داشت: مردم در اقصی نقاط کشور تا حدود زیادی با IT آشنا شده اند به خصوص با هدفمندی یارانه ها که حداقل این حسن را داشت تا مردم با IT آشنا شوند زیرا برخی از پرداخت های مردم از طریق تجهیزات IT انجام می شود.

هاشمی با بیان این مطلب که وزارت بهداشت برای پیشبرد اهدافش نیازمند IT است افزود: تجهیز وزارتخانه به چنین مرکزی زمینه توسعه خدمات الکترونیک سلامت را فراهم می کند.

وزیر بهداشت یکی از مشکلات بخش سلامت را یکپارچه نبودن خدمات الکترونیک سلامت دانست و گفت: داشتن سامانه یکپارچه صرفه جویی خیلی زیادی در هزینه های این وزارتخانه ایجاد می کند.

وی بر توجه به بخش خصوصی برای ارایه خدمات الکترونیک سلامت تاکید کرد و گفت: توان وزارت بهداشت در پرداخت قیمت واقعی این بخش ضعیف است و لذا بهتر است که بخش خصوصی در این امور وارد شود.


ویدیو مرتبط :
وزیر بهداشت چشم وزیر اسبق را روشن کرد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دو آرزوی بزرگ وزیر بهداشت


وزیر بهداشت افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص ملی و همچنین تجمیع بیمه‌ها و ارزشمند شدن برگه‌های دفترچه‌های بیمه را از جمله اقدامات مهمی دانست که باید در سال‌های پیش رو محقق شود.

خبرگزاری فارس: وزیر بهداشت افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص ملی و همچنین تجمیع بیمه‌ها و ارزشمند شدن برگه‌های دفترچه‌های بیمه را از جمله اقدامات مهمی دانست که باید در سال‌های پیش رو محقق شود.

دکتر سیدحسن هاشمی، با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه سلامت از ابتدای دولت یازدهم تاکنون گفت: هدف مهم دولت، مجلس و مجموعه نظام افزایش رضایتمندی مردم، آرامش و آسایش آنهاست. ما نیز در حوزه بهداشت و درمان همواره همین مسیر را دنبال کرده‌ایم.

وی افزود: در ابتدای دولت بنا بر آن بود که دارو در دسترس باشد. در همین راستا تا جایی که توانستیم نیز قیمت‌ها را کاهش دادیم. همچنین در جهت حمایت از تولید داخل سال گذشته واردات دارو را به میزان 26 درصد کاهش دادیم و علاقه‌مند هستیم که صادرات دارو افزایش یابد.

وزیر بهداشت ادامه داد: البته شرکت‌های داروسازی اگر می‌خواهند پیشرفت داشته و ارتقا یابند باید از مرزهای کشور عبور کنند و صادرات افزایش یابد. این امر سودی دوجانبه خواهد داشت به طوری که هم کیفیت داروهای داخلی افزایش می‌یابد و کارخانجات نوسازی می‌شوند و هم صادرات دارو ارزآوری دارد.

وی گفت: تصورم آن است که صادرات 500 میلیون دارو و تجهیزات محقق خواهد شد. در این راستا شورای فناوری وزارت بهداشت ایجاد شده و مشوق‌های خوبی در این حوزه تعریف شده است.

هاشمی ادامه داد: همچنین در حوزه بهداشت اقدامات بسیار خوبی انجام شد. از ورود واکسن پنتاوالان به چرخه واکسیناسیون ملی گرفته تا افزایش سطح بهداشت در روستاها و شهرهای کمتر از 20 هزار نفر.

وزیر بهداشت افزود: همچنین اقدامات خوبی برای شهرها و بویژه حاشیه شهرها صورت گرفته است؛ به طوری که در حاشیه شهرها بالغ بر دو میلیون نفر را تحت پوشش برنامه‌های بهداشتی قرار دادیم. در آموزش و پژوهش نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است که همین مسیر را در سال 94 دنبال می‌کنیم.

هاشمی ابراز امیدواری کرد که در سال‌های پیش رو آرزوهایش برای حوزه سلامت محقق شود و تاکید کرد: سهم حوزه سلامت از تولید ناخالص ملی باید افزایش یابد. باید زمینه‌هایی فراهم می‌شد که این موضوع در بودجه 94 عملیاتی شود، اما حتما محدودیت‌هایی وجود داشته که چنین اتفاقی نیفتاده است. بی‌تردید این امر باید در سال‌های بعد محقق شود.

وزیر بهداشت گفت: تجمیع بیمه‌ها امری است که حتما باید عملیاتی شود. مشکلات بیمه‌های تکمیلی و تجاری باید رفع شود و برگه‌های بیمه باید مانند اوراق بهادار ارزشمند شوند.

هاشمی با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت توزیع نیروی متخصص بویژه در مناطق محروم و کم برخوردار و همچنین کاهش هزینه‌های درمان بیماران بویژه بیماران صعب‌العلاج اشاره کرد و گفت: یکی از علاقه‌مندی‌های مهم ما بحث بیماری‌های صعب‌العلاج و نابارور بود که دوست داشتیم کمک بیشتری در این دو حوزه صورت گیرد، اما به دلیل محدودیت منابع نتوانستیم این امر را محقق کنیم. امیدواریم در سال 94 گشایشی در این حوزه صورت گیرد.