اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آخرین اخبار از ورود آیفون جدید به ایران


قیمت‌های تازه‌ترین محصول شرکت اپل در بازار ایران در حالی روند کاهشی به خود گرفته که ظاهرا استقبال از این محصول نسبت به محصولات قبلی این شرکت بسیار کم‌رنگ بوده است.

خبرگزاری ایسنا: قیمت‌های تازه‌ترین محصول شرکت اپل در بازار ایران در حالی روند کاهشی به خود گرفته که ظاهرا استقبال از این محصول نسبت به محصولات قبلی این شرکت بسیار کم‌رنگ بوده است.

حدود یک هفته از ورود آیفون SE به بازار ایران می‌گذرد و با وجود قیمت بالایی که برای این محصول در نظر گرفته شده بود طی این مدت به طور دائم قیمت این گوشی پایین آمده و روند کاهشی قیمت آن همچنان ادامه دارد.

این گوشی که در بازارهای جهانی با قیمتی معادل 399 تا 499 دلار ارائه می‌شود در ابتدای ورود به بازار ایران قیمتی معادل سه میلیون تومان داشت. این اتفاق در شرایطی رخ داده بود که ویژگی بارز محصول جدید اپل قیمت نه چندان بالای آن بود.

میثم دادخواه - کارشناس اتحادیه تجهیزات مخابراتی - در گفت‌وگو با ایسنا در ارتباط با وضعیت استقبال مردم از این محصول، تاکید کرد: استقبال ایرانیان از آیفون جدید چندان زیاد نبوده و این موضوع در بازار هم کاملا محسوس است و شاید کاهش قیمت این مدل تا حدی به بحث عدم استقبال مردم باز گردد.

آخرین اخبار از ورود آیفون جدید به ایران

وی در عین حال متذکر شد: همچنان بخشی از اولین پارت وارد شده آیفون‌های جدید به فروش نرفته و آنچه امروز با قیمت کاهش یافته به فروش می‌رسد همان محصولی است که هفته گذشته با قیمتی حدود سه میلیون تومان فروخته می شد.

این کارشناس با بیان اینکه معمولا در چند هفته اول ورود محصولات اپل به کشور حبابی در زمینه قیمت‌های آنها وجود دارد و پس از این مدت قیمت این محصولات به تدریج واقعی می‌شود، متذکر شد: البته در موارد قبلی معمولا حدود یک ماه طول می‌کشید که این حباب بشکند اما در مورد آیفون SE به نظر می‌رسد این روند با سرعت بیشتری دنبال می‌شود و به طور کلی کار منطقی آن است که خریداران به جای آنکه پول حباب بپردازند مدتی دست نگه دارند تا قیمت‌ها واقعی شود.

دادخواه در ارتباط با قیمت فعلی این آیفون نیز گفت: اکنون می‌توان یک آیفون SE شانزده گیگ را با قیمتی حدود یک میلیون و 800 هزار تومان نیز خریداری کرد که این رقم در خصوص آیفون‌های 64 گیگ به حدود دو میلیون و 100 تومان می‌رسد.

این کارشناس در ارتباط با دلایلی که موجب استقبال کم‌رنگ از محصول جدید کمپانی اپل شده نیز عنوان کرد: به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از این موضوع به قدرت خرید در بازار موبایل مربوط می‌شود چرا که به طور کلی قدرت خرید در این بازار کاهش یافته اما می‌توان دلایل دیگری هم ذکر کرد، به عنوان مثال ظاهر این گوشی شباهتی به گوشی‌های قدیمی دارد و ال‌سی‌دی آن به نسبت کوچک است که همین موضوعات می‌تواند باعث استقبال کمتر مشتریان از این محصول جدید شود.

افشار فروتن - رییس انجمن فروشندگان سیم کارت، گوشی موبایل و تجهیزات جانبی - نیز در این باره به ایسنا، گفت: با توجه به آنکه مدت چندانی از ورود این گوشی به بازار ایران نمی‌گذرد طبیعی است که قیمت آن نیاز به تثبیت داشته باشد. طبق تجربه نیز معمولا قیمت گوشی‌ها در ابتدای ورود به بازار کمی بیشتر است و به مرور زمان این قیمت‌ها کاهش یافته و ثابت می‌شود.

وی در عین حال تاکید کرد: البته به غیر از مبحث قیمت باید به این نکته هم توجه کرد که آیا از نظر ظاهر و کاربری هم این گوشی می‌تواند رضایت مشتریان بازار ایران را جلب کند.

فروتن در ارتباط با قیمت‌های فعلی آیفون SE‌ در بازار ایران نیز اینگونه عنوان کرد که در حال حاضر بسته به مدل گوشی قیمت آیفون‌های جدید بین دو میلیون و 200 تومان تا 600 هزار تومان متغیر است.


ویدیو مرتبط :
تازه ترین اخبار درباره ورود شادمهر عقیلی به ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آخرین اخبار از ورود هواپیماهای کوچک به ایران


سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه این سازمان به عنوان نهاد حاکمیتی در عرصه هوایی طرح واردات هواپیماهای جدید را بررسی کرده و نسبت به فعالیت آنها نظارت می‌کند، اظهار کرد: شرکت‌هایی که قصد واردات هواپیماهای کوچک را دارند می‌توانند با ارائه پیشنهادات خود فرآیند اجرایی آن را آغاز کنند.

خبرگزاری ایسنا: سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه این سازمان به عنوان نهاد حاکمیتی در عرصه هوایی طرح واردات هواپیماهای جدید را بررسی کرده و نسبت به فعالیت آنها نظارت می‌کند، اظهار کرد: شرکت‌هایی که قصد واردات هواپیماهای کوچک را دارند می‌توانند با ارائه پیشنهادات خود فرآیند اجرایی آن را آغاز کنند.

محمد خداکرمی با بیان اینکه سازمان هواپیمایی کشوری اولویت‌بندی اهداف در این عرصه را اصلی‌ترین هنر در مدیریت ناوگان هوایی می‌داند، اظهار کرد: تمامی ایرلاین‌هایی که در ایران فعال هستند می‌توانند با اولویت‌بندی این اهداف خود نسبت به تغییر در شرایط ناوگان هواپیمایی‌شان اقدام کنند و سازمان نیز به عنوان نهاد حاکمیتی این عرصه نسبت به نحوه اجرای این سیاست‌ها نظارت خواهد کرد.

وی با اشاره به اهمیت بالای ورود ناوگان هوایی با ظرفیت پایین به آسمان ایران، تصریح کرد: با توجه به اینکه تعداد زیادی از فرودگاه‌های ایران در شهرهای کوچک واقع شده‌اند و از این رو ظرفیت مسافران آن بسیار پایین است برای استفاده از تمام امکانات موجود در این فرودگاه‌ها قطعا نیاز خواهیم داشتیم که از این هواپیماهای کوچک استفاده کنیم.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به نحوه برنامه‌ریزی برخی از شرکت‌های هواپیمایی برای به دست آوردن بخش‌هایی از بازار، عنوان کرد: ‌اینکه هدف اصلی از تعیین مسیرهای پروازی چه باشد و کدام گروه به عنوان مسافران هدف انتخاب شوند بحث مهم است. برخی از ایرلاین‌ها ترجیح می‌دهند مسیرهای هوایی مدت طولانی را انتخاب کنند و برخی دیگر نیز اهدافی درون کشوری را دنبال کنند.

وی ادامه داد: اینکه ما بتوانیم با استفاده از ظرفیت ناوگان‌مان مسافران شهرهای کوچک را به تهران و یا حداقل مراکز استان انتقال دهیم موضوعی بسیار مهم و حیاتی است که می‌توان با استفاده از هواپیماهای کوچک به آن دسترسی پیدا کرد.

خداکرمی درباره امکان ارائه تسهیلات از سوی سازمان هواپیمایی برای وارد کردن این نوع هواپیماها نیز گفت:‌ سازمان ما با توجه به ساختار و ویژگی‌هایی که دارد در این حوزه به عنوان ناظر و نماد حاکمیت کار می‌کند اما در صورتی که طرح‌های ارائه شده برای وارد کردن هواپیماهای جدید ارائه شود می‌توان با پیگیری‌های وزارت راه و شهرسازی و مطرح کردن آنها در بازارهای بانکی و مالی کشور نسبت به دریافت تسهیلات در این حوزه اقداماتی را صورت داد.

چندی قبل وزیر راه و شهرسازی رسما اعلام کرد یکی از اصلی‌ترین راهبردهای ایران در تعیین وضعیت ناوگان هواپیمایی کشور، خرید و وارد کردن هواپیماهای کوچک با تعداد مسافران پایین است تا به این ترتیب بخش قابل توجهی از ظرفیت فراموش شده فرودگاه‌های کشور بار دیگر احیا شود.

آخوندی در سفر خود به کشور فرانسه مذاکره با چند شرکت سازنده هواپیماهای با تعداد مسافران پایین را تایید کرد و از روشن شدن تکلیف این قراردادها پس از توافق هسته‌ای خبر داد.

صنعت هواپیمایی ایران با اجرایی شدن توافق هسته‌ای حاصل شده در وین در ماه‌های آینده رسما از فهرست تحریم‌ها خارج می‌شود و این مساله به معنی باز شدن یک بازار 80 میلیارد دلاری به روی کشورهای خارجی بخصوص اروپاییان است.