اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آتش‌ گرفتن اسکانیا روی پژو 405 را سفید کرد!


هاشمی با بیان اینکه بعد از خودرو پژو ۴۰۵، اتوبوس اسکانیا رکورد حریق را شکست افزود: بعد از آتش‌سوزی خودروهای ۴۰۵ در جاده‌ها که همچنان نیز ادامه دارد اتوبوس اسکانیا روی خودروی پژو ۴۰۵ را در آتش سوزی‌ها سفید کرد. اگر کنترل‌های لازم انجام نشود سایر اتوبوس‌ها نیز در صورت استفاده از باک اضافی بستری برای ایجاد حریق می‌شوند.

خبرگزاری مهر: فرمانده اسبق پلیس راه با بیان اینکه اگر از مبداء تا مقصد اتوبوس کنترل شود دیگر امکان قاچاق سوخت یا داشتن باک اضافی نیست، گفت: باک‌های اضافی در خارج از کارخانه‌ها به صورت دست‌ساز روی اتوبوس‌ها نصب می‌شود.

سیدهادی هاشمی اظهار داشت: فیزیک ساخت اتوبوس و مرکز ثقل آن بر تجهیزات و قطعات همانند باک، صندلی‌ها و ظرفیت طراحی می‌شود تا مشخص شود مرکز ثقل وزن در کجا قرار گیرد تا اتوبوس بتواند در پیچ‌ها و جاده حرکت کند. پلت فرم ساخت اتوبوس بر اساس مطالعات دقیق روی پایداری وسیله انجام می‌شود.

وی با اشاره به موضوع قاچاق سوخت توسط اتوبوس‌ها گفت: عده‌ای از رانندگان برای قاچاق سوخت یا تحویل گرفتن سوخت بیشتر خودسرانه اقدام به اضافه کردن بار می‌کنند.

به گفته فرمانده اسبق پلیس راه، اتوبوس‌ها زیر کابین تا شاسی فضای سرتاسر خالی دارند که از آن برای قرار دادن چمدان و ساک‌های مسافران استفاده می‌کنند این در حالی است که عده‌ای از این فضا یا محل استراحت شاگرد برای نصب باک اضافه استفاده می‌کنند.

وی افزود: اتوبوس‌ها تا ۵ هزار لیتر می‌توانند از این طریق سوخت قاچاق کنند که همین امر قدرت مانور اتوبوس را پایین آورده و قطعاً از نظر استاندارد و فرمان‌پذیری اتوبوس با مشکل روبرو می‌شود چرا که در صورت کم شدن سوخت موجود اتوبوس لنگر انداخته و تعادلش بر هم می‌خورد که همین امر موجب ناایمن شدن خودرو می‌شود.

وی با اعلام این که باک‌های اضافه در زمان حوادث بلای جان سرنشینان است گفت: با توجه به گازهایی که از گازوئیل متصاعد می‌شود و در آن فضای بسته قرار می‌گیرد بستر برای حریق فراهم می‌شود و این باک‌ها می‌توانند موجب تسریع حریق شوند.

هاشمی در مورد چرائی نصب باک اضافه در اتوبوس‌ها گفت: عده‌ای از رانندگان به قصد قاچاق و افرادی نیز به دلیل این که در مسیر سوخت کم نیاورند اقدام به نصب باک اضافی می‌کنند که این دغدغه‌ها باطل است.

وی با بیان اینکه رسالت وزارت راه، بنگاه‌های مسافربری و پلیس راه کنترل اتوبوس‌هاست افزود: اتوبوس باید از مبداء تا مقصد بازرسی شود و در صورتی که در مبداء مشخص شد این خودرو دارای باک اضافی است نباید به اتوبوس اجازه حرکت داد.

به گفته فرمانده اسبق پلیس راه بر اساس تبصره یک ماده ۵، مدیران فنی تعاونی‌های مسافربری موظفند اتوبوس را از لحاظ ایمنی بررسی کنند و در صورتی که خودرو دارای مشکل یا نقص فنی است از ترددش جلوگیری شود. صورت وضعیت فقط امضا و یک مهر نیست چرا که مدیر فنی مسئولیت‌های سنگینی در مقابل آن امضا و مهر دارد که باید به تعهداتش پایبند باشد.

وی با اعلام اینکه باک‌های اضافی قابل رویت نیست اظهار داشت: باک‌ها در داخل بدنه جاسازی می‌شوند که در صورت چک به صورت رندوم به راحتی می‌توان این باک‌ها را مشاهده کرد. در گذشته به صورت دوره‌ای اتوبوس‌ها چک می‌شدند که این اقدام از سوی پلیس در حال حاضر نیز امکان پذیر است.

هاشمی با بیان اینکه بعد از خودرو پژو ۴۰۵، اتوبوس اسکانیا رکورد حریق را شکست افزود: بعد از آتش‌سوزی خودروهای ۴۰۵ در جاده‌ها که همچنان نیز ادامه دارد اتوبوس اسکانیا روی خودروی پژو ۴۰۵ را در آتش سوزی‌ها سفید کرد. اگر کنترل‌های لازم انجام نشود سایر اتوبوس‌ها نیز در صورت استفاده از باک اضافی بستری برای ایجاد حریق می‌شوند.

وی با بیان اینکه این باک‌ها به صورت دست‌ساز روی اتوبوس‌ها نصب می‌شود و ربطی به شرکت سازنده ندارد افزود: هنگامی که حساسیت وجود نداشته باشد این موارد پیش می‌آید. باک‌های اضافه نیز به صورت دست‌ساز توسط افراد غیرمتخصص و بیرون از کارخانه‌ها روی اتوبوس‌ها نصب می‌شود. باید حساسیت‌ها در حوزه ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش یابد چرا که در یکی از حوادث اتوبوس‌ها دیدیم که به دلیل نبودن چکش میزان تلفات چقدر افزایش یافت.


ویدیو مرتبط :
آتش گرفتن خودرو پژو 405 تاکسی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توجیه اسکانیا درباره آتش‌ گرفتن اتوبوس‌ها



اخبار,اخبار اجتماعی ,اتوبوس اسکانیا

 

اخبار اجتماعی - توجیه اسکانیا درباره آتش‌ گرفتن اتوبوس‌ها: دستکاری می‌کنند

این تغییرات ایجاد شده در وقوع سوانح و حوادث اخیر نقش مستقیم و بسزایی داشته است و از همین رو طی نامه ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار ایجاد شرایطی برای فراخوان تمامی اتوبوس ها تولید شده شدیم.

مدیر عامل کارخانه عقاب اسکانیای سمنان، سازنده اتوبوس‌های اسکانیا در ایران گفت: تغییرات ایجاد شده در خارج از کارخانه عامل مشکلات بوجود آمده در اتوبوس‌های اسکانیاست.

به گزارش ایسنا، عبدالله اکبری‌راد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دست کاری در اتوبوس های این کارخانه با هدف ایجاد کاربری‌های غیرقانونی انجام می‌شود و این اتوبوس را به تانکر سوخت و ارابه مرگ مبدل می‌کند.

وی اضافه کرد: این تغییرات ایجاد شده در وقوع سوانح و حوادث اخیر نقش مستقیم و بسزایی داشته است و از همین رو طی نامه ای به وزیر راه و شهرسازی خواستار ایجاد شرایطی برای فراخوان تمامی اتوبوس ها تولید شده شدیم تا با بررسی تغییرات و مرتفع کردن آنها علاوه بر ممانعت از فعالیت اتوبوس هایی که تغییرات خطرآفرین در آنها ایجاد شده، از حوادث احتمالی در آینده جلوگیری شود.

مدیرعامل کارخانه عقاب اسکانیای سمنان آمادگی این کارخانه را برای انجام فراخوان اتوبوس های تولیدی با هماهنگی کمیسیون ایمنی راه ها اعلام کرد و افزود: شرکت عقاب افشان محصولی ایمن، راحت، محکم و استاندارد تولید می کند و این مهم را از آغاز تولید و ورود این محصولات به بازار کشور ثابت کرده است.

وی از کارخانه عقاب افشان سمنان به عنوان یک واحد تولیدی دانش محور یاد کرد و گفت: این واحد تولیدی با بهره گیری از نیروی انسانی متخصص کارآمد فعالیت و همه تولیدات آن از استاندادهای لازم برخوردارند و از این رو شرکت عقاب افشان به یک واحد صادرات محور در ایران تبدیل شده است.

مدیرعامل کارخانه عقاب افشان سمنان سازنده اتوبوس های اسکانیا در ایران به تولیدات موفق این واحد تولیدی اشاره کرد و یادآور شد: در همین راستا مدل"درسا" از تولیدات این شرکت که از استانداردهای ملی و فرا ملی برخوردار است از اواخر هفته جاری در نمایشگاه بین المللی ترکیه به نمایش گذاشته می شود.

وی با بیان اینکه توسعه هدف هر واحد تولیدی و صنعتی موفق است، اظهار کرد: شرکت عقاب اسکانیای سمنان از بدو آغاز به کار با هدف توسعه بیشتر همواره در جهت ارتقاء کیفی تولیدات خود کوشیده است.

اکبری راد با بیان اینکه هر محصولی که در این کارخانه تولید می شود از استانداد لازم برخوردار است، افزود: این واحد آمادگی دارد که برای دفاع از محصولات خود، پاسخگوی مراجع قانونی باشد و کیفیت تولیدات خود را تشریح و تبیین کند.
اخبار اجتماعی - ایسنا