اخبار


2 دقیقه پیش

عکس: استهلال ماه مبارک رمضان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان جمعی از کارشناسان حوزه نجوم همراه با نماینده دفتر استهلال مقام معظم رهبری عصر دوشنبه هفدهم خرداد برای رصد هلال شب اول ماه مبارک رمضان بوسیله ...
2 دقیقه پیش

تا 20 سال آینده 16 میلیون بیکار داریم

وزیر کشور گفت: در نظام اداری فعلی که می‌تواند در ۱۰ روز کاری را انجام دهد، در ۱۰۰ روز انجام می‌شود و روند طولانی دارد که باید این روند اصلاح شود. خبرگزاری تسنیم: عبدالرضا ...

آبروریزی در ورزش همچنان ادامه دارد


تیم ملی هندبال جوانان ایران که در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۱ یونان شرکت کرده است، سرمربی ندارد ! این تیم در حالی برای شركت در مسابقات جهانی یونان به این كشور سفر كرد كه محمد ناری، سرمربی این تیم در یك اقدام ناگهانی و تعجب برانگیز از ادامه همكاری با تیم ملی منصرف شد و از فرودگاه امام خمینی به خانه‌اش برگشت !

تیم ملی هندبال جوانان ایران که در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۱ یونان شرکت کرده است، سرمربی ندارد ! این تیم در حالی برای شركت در مسابقات جهانی یونان به این كشور سفر كرد كه محمد ناری، سرمربی این تیم در یك اقدام ناگهانی و تعجب برانگیز از ادامه همكاری با تیم ملی منصرف شد و از فرودگاه امام خمینی به خانه‌اش برگشت !

 هر چند عمل مربی این تیم اصلا حرفه ای نبود ولی ضعف مدیریتی و کمبود مدیران ورزشی موجب شد هر روز ورزش کشورمان در رشته های مختلف شاهد چنین رفتارهای کودکانه باشد . رفتارهایی که فقط در کشور ما رخ می دهد...

تیم ملی هندبال جوانان که به دلیل مشکلات اخذ روادید و اجازه خروج از کشور چند بازیکن بدون در اختیار داشتن حدود 30 درصد از ترکیب بازیکنان اصلی خود را برای حضور در مهم‌ترین رقابت‌های جهان هندبال آماده می‌کرد، از وجود سرمربی هم بی‌چهره ماند تا دیگر هیچ کس امیدی به موفقیت این تیم در جام جهانی نداشته باشد...

این تیم در حالی برای شركت در مسابقات جهانی یونان به این كشور سفر كرد كه محمد ناری، سرمربی این تیم در یك اقدام ناگهانی از ادامه همكاری با تیم ملی منصرف شد و از فرودگاه امام خمینی به خانه‌اش برگشت !

 تیم‌ملی هندبال جوانان به دنبال صادر نشدن ویزا برای چند بازیكن اصلی‌اش، قرار بود با یك تركیب نصفه و نیمه راهی یونان شود و كناره‌گیری ناگهانی سرمربی به مشكلات موجود دامن زده است. محمد ناری، سرمربی تیم ملی جوانان اختلاف نظر با شخص رئیس فدراسیون را دلیل اتخاذ چنین تصمیم عجیبی می‌داند و گفت:

متاسفانه تمامی لباسهای بچه‌ها و دروازه‌بان مشكل داشت و مجبور شدیم شب قبل لباس آنها را برای حضور در مسابقات جهانی درست كنیم. مدیریتی كه نمی‌تواند حتی یك لباس را برای تیمش مهیا كند چطور می‌تواند كل فدراسیون را اداره كند؟

در هجدهمین دوره این رقابت ها که در شهر تسالونیکی برگزار می شود، ایران در دو بازی نخست خود، دو شکست سنگین را مقابل سوئد و اسپانیا متحمل شده است.

نود گل خورده در دو بازی مقابل حریفان اروپایی، ایران را تا پایان دور دوم به عنوان ضعیف ترین تیم رقابت ها معرفی کرده است.


تیم هندبال ایران در نخستین دیدار خود یکشنبه شب به مصاف سوئد رفت و در غیاب سرمربی اش با نتیجه ۳۰ بر ۴۷ شکست خورد.

ایران در دومین دیدار نیز با نتیجه ۴۳ بر ۲۴ مقابل اسپانیا تن به شکست داد. این در حالی است که ایران در دوره قبلی رقابت ها در سال ۲۰۰۹ که به میزبانی مصر برگزار شد، بر اسپانیا غلبه کرده بود.

در دیگر دیدار این گروه تیم سوئد موفق شد با نتیجه ۴۰ بر ۲۰ تیم کانادا را شکست دهد.

برنامه ادامه دیدارهای ایران در این رقابت‌ها به این شرح است:

* پنج‌شنبه 30 تیرماه ساعت 22:30 به وقت تهران
ایران ـ كانادا

* جمعه 31 تیرماه ساعت 20:30 به وقت تهران
ایران ـ مجارستان

هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی جوانان جهان در سال 2011 از روز یکشنبه هفته جاری در یونان آغاز شد.

ملی‌پوشان ایران در سال 2009 برای نخستین بار در مسابقات جهانی حاضر شدند و عنوان هفدهمی را كسب كردند.

فعالیت های سرمربی تیم ملی هندبال جوانان تعلیق شد

 فعالیت‌های سرمربی مستعفی تیم ملی هندبال جوانان ایران به حالت تعلیق درآمد.

 فعالیت های محمد نقی ناری، سرمربی مستعفی تیم ملی هندبال جوانان ایران به علت سلب مسئولیت و عدم همراهی تیم ملی جوانان در مسابقات جهانی یونان تا تشکیل کمیته انضباظی به تعلیق در آمد

گفتنی است فدراسیون هندبال تمام فعالیت های ناری را به حالت تعلیق در آورد تا کمیته انضباطی تشکیل شود

به هر حال هر چند عمل مربی این تیم اصلا حرفه ای نبود ولی ضعف مدیریتی و کمبود مدیران ورزشی موجب شد هر روز ورزش کشورمان در رشته های مختلف شاهد چنین رفتارهای کودکانه باشد . رفتارهایی که فقط در کشور ما رخ می دهد...

منبع: تابناک


ویدیو مرتبط :
ادامه آموزش ورزش باستانی (ادامه ورزش سنتی)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تلاش مقامات ورزش کشور به ادامه حیات شترمرغی



 

 

تلاش مقامات ورزش کشور به ادامه حیات شترمرغی

 

در پی تصمیم مجلس برای تشکیل وزارت ورزش و جوانان، مقامات سازمان تربیت بدنی به تکاپو افتاده اند تا این مصوبه مجلس را زیر سوال ببرند و مقدمات رد آن در شورای نگهبان را فراهم سازند.

آنها در تبیین علل خود برای مخالفت با تشکیل وزارت ورزش و جوانان، نکاتی را مطرح می کنند که نشان می دهد تمایل شدیدی به حیات شترمرغی دارند.

آقایان از جمله می گویند که در جهان امروز، ورزش از دولتی شدن فاصله گرفته و حتی در کشورهای غربی نیز دولت ها دخالتی در امور ورزش ندارند و لذا در اینجا هم نباید با تشکیل وزارت ورزش، به دولتی شدن ورزش همت گمارد.

این شبه استدلال که ظاهری نکو دارد، از آن جهت مضحک و مردود است که اساسا در شرایط فعلی هم ورزش کشور ما به تمام معنا دولتی است و مگر رییس سازمان ورزش کشور را رییس دولت منصوب نمی کند و مگر بودجه ورزش کشور نیز تماما توسط دولت پرداخت نمی شود؟

آقایان طوری سخن می گویند که انگار ورزش کشور ما مستقل و مردمی است و حالا قرار شده آن را از دست مردم و سازمان های مردم نهاد بگیرند و به دست دولت بسپارند!

اتفاقا اگر از منظر تعیین رییس ورزش کشور به ماجرا بنگریم خواهیم دید که با وزارتی شدن ورزش، تعیین رییس ورزش، از انتصابی صرف توسط رییس جمهور، به گزینشی تعاملی بین دولت و مجلس(رای اعتماد) تبدیل می شود.

گذشته از این چگونه است که مقامات محترم ورزش کشور، موقعی که بودجه های کلان میلیاردی می گیرند، دولتی هستند و دولت را موظف به تامین هزینه ها می دانند ولی وقتی قرار می شود با وزارتی شدن ورزش در قبال بودجه ای که می گیرند و عملکردی که دارند پاسخگو باشند، فریاد مخالفت سرمی دهند؟

حیات شترمرغی که نمی شود! موقعی که پول می گیرند، دولتی بودن خوب است ولی زمان پاسخگویی مدعی جهانی بودن می شوند و می گویند در کشورهای پیشرفته جهان، دولت مداخله ای در امور ورزش نمی کند!

همچنین می گویند که تشکیل وزارتخانه جدید، هزینه های زیادی بر بودجه کشور تحمیل می کند و از جمله تنها تعویض تابلوهای سراسر کشور، هزینه های میلیاردی دارد.

این سخن البته درست است اما چرا آقایان تازه به یاد بیت المال افتاده و دلسوز آن شده اند؟! وقتی با فلان فوتبالیست قراردادهای چند صد میلیونی می بندند و پول ملت را به حلقوم چند باشگاه فوتبال می ریزند تا هم هزینه های ملی را هدر دهند و هم با ناکامی های ورزشی، اعصاب ملتی را به هم بریزند، چرا دلشان به حال بیت المال نمی سوزد؟

آیا در سازمان ورزش بریز و بپاش کم است؟ چند درصد از مردم که صاحبان اصلی بودجه کشورند، راضی اند که پول های بی زبان شان را بی حساب و کتاب به این بازیکن بداخلاق و آن مربی پرادعا و آن یکی مدیر باشگاه پرطمطراق بدهند تا قشری از به اصطلاح "ورزشکاران طلبکار" را در جامعه شکل دهند و هزار پیامد اجتماعی و اخلاقی را موجب شوند؟

ادعای دلسوزی آقایان برای بیت المال با این سابقه مشعشع آن هم در حد وسواس برای هزینه عوض کردن تابلوها، به حدی خنده دار است که مرغ پخته را نیز به خنده وامی دارد!

بله درست است که عوض کردن تابلوها و شکل دهی ساختار جدید خرج دارد، اما اگر این خرج ها به نظارت پذیری ورزش کشور منجر شود و ریخت و پاش های بزرگ تر را سد نماید، مردم حاضر به پذیرش آن هستند.

همچنین می گویند که با تشکیل وزارت ورزش و جوانان، بر تعداد وزارتخانه های دولت افزوده می شود و این مغایر با سیاست کوچک سازی دولت است.

البته منتقدان یادشان می رود که اگر یک وزارتخانه نظارت پذیر بر مجموعه دولت افزوده می شود، دو سازمان نظارت ناپذیر(سازمان تربیت بدنی و سازمان ملی جوانان) از آن حذف می گردد و نیز با توجه به اینکه قرار است ادغام صورت گیرد و دو ساختار اداری و مدیریتی به یک ساختار تبدیل شوند، قاعدتا از حجم نهایی دولت نیز کاسته خواهد شد.

مخلص کلام آنکه آقایان اگر این روزها مصاحبه می کنند، نامه و بیانیه می دهند، امضا جمع می کنند، ننه من غریبم بازی درمی آورند و ادای کشورهای پیشرفته را در استقلال ورزش درمی آورند، صرفا به این خاطر است که اگر سازمان ورزش کشور تبدیل به وزارتخانه شود، اولا انتصاب رییس آن از حالت اراده فردی رییس دولت خارج می شود و نیاز به رای مجلس دارد و ثانیا ورزش ایران، پس از این زیر نظارت پارلمان و ابزارهایی مثل سوال و استیضاح است و اگر تا پیش از این مجلس در موضوع ناکامی های ورزش کشور، حداکثر کاری که می توانست انجام دهد، تحقیق و بررسی بود و اظهار تاسف، اینک می تواند رییس خاطی ورزش را به زیر بکشد و میزش را از او بگیرد.

بنابراین، تب و تاب آقایان نه برای ورزش کشور و حفظ بیت المال و صرفه جویی در بودجه عمومی که برای مصون داشتن ریاستی است که تاکنون از تیغ نظارتی مجلس دور بوده است.

انتظاری که از مجلس می رود این است که تحت تاثیر این فضاسازی ها قرار نگیرد تا با تایید نهایی این مصوبه توسط شورای نگهبان، ماجرای چموشی های سازمان ورزش کشور به لجام نظارت مجلس پایان پذیرد و ورزش کشور از حیات خلوت دولت بودن به درآید...../تحلیل:عصرایران