مد


2 دقیقه پیش

مدل لباس عروس جدید و زیبا

مدل لباس عروس    مدل لباس عروس دنباله دار   مدل جدید لباس عروس   مدل لباس عروس ایرانی   زیباترین مدل لباس عروس   عکس مدل لباس عروس   مدل لباس ...
2 دقیقه پیش

جدیدترین مدل لباس مجلسی زنانه

نمونه هایی از شیک ترین مدل لباس مجلسی زنانه   شیک ترین لباس مجلسی   مدل لباس زنانه   لباس مجلسی بلند زنانه   لباس مجلسی مشکی بلند زنانه   ...

بند شلوار، منحصر به فردتان می کند



بند شلوار، این اختراع کوچک مد را نخستین بار آلبرت تراستون، طراح انگلیسی، سال 1820 اختراع کرده است. هنوز هم برند آلبرت تراستون مشغول به فعالیت است که برند تخصصی برای طراحی بند شلوار محسوب می شود و بین طرح هایش می توان مدل های منحصر به فرد و وینتیج پیدا کرد.

نحوه استفاده از بند شلوار, مدل بند شلوار


اینکه بند شلوار بعد از دو قرن هنوز هم ویژگی منحصر به فردی در استایل شخصیت های مختلف به حساب می آید، نشاندهنده قدرتش در دنیای مد است. هر چند هم کوچک، آیا حالا وقتش نیست که بند شلوارها بعد از دو قرن از تاریخ بیرون بیایند و در 2014 بدرخشند؟

Suspenders یا Brace
اگر شما هم مثل من بین این دو کلمه همیشه گیج شده اید، باید بگویم که در آمریکا به بند شلوارهایی که با گیره های فلزی به شلوار یا دامن متصل می شوند ساسپوندرز می گویند ولی در بریتانیا به کمربندهای زنانه برای دامن و جوراب ها ساسپوندرز گفته می شود. در مقابلش آمریکایی ها بریس را به بند شلوارهایی که دکمه اتصال می یابند، می گویند.

البته این مدل از بند شلواری ها در آمریکا شلوارهای مخصوصی دارند اما در بریتانیا به هر مدل از بند شلوار بریس گفته می شود. اینکه چه تفاوتیدارند، باید بگویم هیچ، کمپانی ها و برندها به این دو کلمه فقط به عنوان تفاوت دو زبان مختلف برای نامگذاری نگاه می کنند.

چه بند شلواری بپوشیم؟
برای تیپ های رسمی بهتر است بند هشلوار زیر کت پنهان باشد. با پوشیدن جلیقه هم چند برابر رسمی تر به نظر می رسید.

نحوه استفاده از بند شلوار, مدل بند شلوار


از رنگ های متفاوت بند شلوار برای تیپ های کاری استفاده کنید، مثل قرمز، آبی، زرد و سبز، به شرط آنکه طرح دار نباشند. پوشیدن بند شلوار با یک پاپیون می تواند شما را از بقیه متمایز کند.

برای تیپ های اسپرت تر بند شلوارهایی با عرض کم و باریک به همراه کراوات های باریکو یک کلاه شما را خیلی متفاوت تر نشان می دهد.

بعد از فیلم «آنی هال» ساخته وودی آلن، بند شلوار دوباره به چشم خانم ها آمد. حواستان باشد که طرح بند شلوارتان با دامن یا شلواری که کنارش می پوشید، ست باشد و از طرح های شلوغ پرهیز کنید تا بقیه جزییات لباس تان هم به چشم بیاید.

برای انتخاب کفش فرقی ندارد که پاشنه بلند بپوشید یا تخت؛ با هر مدل کفشی متفاوت جلوه می کنید.

اندازه شانه تا کمر خود، یعنی حد فاصلی که بند شلوار قرار می گیرد را جایی یادداشت کنید؛ برای خرید بند شلوار به دردتان می خورد.

بند شلوارها دو طرح دارند: یکی بند شلوارهایی که روی پشت پیراهن مثل ایکس قرار می گیرند که برخی معتقدند می توان راحت تر آنها را روی شلوار تنظیم کرد. یکی بند شلوارهایی که از پشت حالت ایگرگ می ایستند، که خیلی توی تنظیم شان دست بازی ندارید اما فشار را به مرکز کمر وارد می کنند، برای همین از جهاتی مناسب تر است.

خیلی هم سخت نگیرید، با یک بند شلوار مشکی ساده و گیره های فلزی و بندینک های چرم هم خوش پوش به نظر می رسید. گروه وان دایرکشن (گروه موسیقی بریتانیایی) مدت هاست که بند شلوار را به لباس اعضای گروهش اضافه کرده.

کافی است این بار با دقت بیشتری به این گروه نگاه کنید تا قدرت بند شلوار را در متفاوت جلوه کردن ببینید. دانیل کریگ در آخرین فیلم «جیمز باند» با پوشیدن بند شلوار سفید سالن را به تکاپو انداخت.

نحوه استفاده از بند شلوار, مدل بند شلوار


اگر بند شلوار اینقدر برای دانیل کریگ خوب است، چرا برای شما نباشد؟ اگر می خواهید در مصاحبه یا قرار ملاقات خود به چشم بیایید، از همین حالا بند شلوار را به لباس هایتان اضافه کنید.

جزو دسته ای هستید که تا حالا فقط یک بند شلوار توی کمدش داشته؟ به سراغ برند آلبرت تراستون بروید تا از این به بعد بند شلوارهای متفاوت تری بپوشید. بند شلوارهایی با گیره های فلزی را فقط با شلوار جین و کتان استفاده کنید چون به بقیه شلوارها صدمه می زنند. علاوه بر آن می توانید شلوارهای مخصوص بند شلوارهای دکمه ای را تهیه کنید تا از تنوع بند شلوارها راحت تر استفاده کنید.

بند شلوار را از روی شانه تنظیم کنید تا نه خیلی آویزانق رار بگیرد و نه به بدن بچسبد و کش بیاید. بهتر است شلواری که با بند شلوار می پوشید، بندینک های کمربند را نداشته باشد. علاوه بر آن پوشیدن کمربند در کنار بند شلوار درست است که شدنی به نظر می رسد، اما جلوه خوبی ندارد.

 

منبع : روزنامه هفت صبح / bartarinha.ir


ویدیو مرتبط :
دوربین مخفی بند شلوار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خودکشی در کلانتری با بند شلوار کردی!


دادستان میانه از مرگ یک متهم در کلانتری میانه خبر داد. حسین محرمی بعد از به‌راه‌افتادن شایعاتی درباره مرگ این متهم بر اثر ضرب‌و‌شتم ماموران، کشته‌شدن ابوالفضل رجبی زیر شکنجه را به‌شدت تکذیب می‌کند.

روزنامه بهار: دادستان میانه از مرگ یک متهم در کلانتری میانه خبر داد. حسین محرمی بعد از به‌راه‌افتادن شایعاتی درباره مرگ این متهم بر اثر ضرب‌و‌شتم ماموران، کشته‌شدن ابوالفضل رجبی زیر شکنجه را به‌شدت تکذیب می‌کند.

در ادامه این مطلب آمده است: او به «بهار» می‌گوید ابوالفضل رجبی با بند شلوار کردی‌ خودش را‌ دار زده است: «او از فرصت سوءاستفاده کرده و خودش را با بند شلوارش حلق‌آویز کرده است. هیچ شکی در خودکشی او نیست و حتی آثار خفگی روی گلوی او مشخص است.»

ماموران آگاهی به پدر ابوالفضل گفته‌اند او 600 موتور را دزدیده بوده است ولی محرمی، دادستان میانه می‌گوید او 40‌ موتور را دزدیده است: «حدود پنج‌شش دستگاه از این موتورها را جمع‌آوری کرده‌ایم ولی هنوز باقی پیدا نشده‌اند.» او همین تعداد زیاد موتورهای دزدی را دلیل اصلی ابوالفضل برای خودکشی می‌داند. محرمی با اینکه خودکشی او را محرز و قطعی می‌داند، می‌گوید که در حال حاضر برای ماموران آگاهی میانه پرونده‌ای تشکیل شده است و در آن در حال بررسی کوتاهی‌هایی هستیم که ماموران این آگاهی در این‌باره انجام‌ داده‌اند: «مثلا این ماموران وظیفه داشته‌اند که هر 20‌ دقیقه یک‌بار به سلول این فرد سر بزنند ولی این کار را انجام نداده‌اند. از طرف دیگر کلانتری مجاز بوده است تا 24‌ ساعت فرد بازداشتی را در بازداشتگاه کلانتری نگه دارد و بعد او را به زندان بفرستد ولی مسئولان این کلانتری او را سه روز در بازداشتگاه کلانتری میانه نگه داشته‌اند.» محرمی به‌دلیل «حساس‌بودن این پرونده» از گفتن جزئیات دیگر آن خودداری می‌کند و می‌گوید نتیجه بررسی این پرونده تا یک هفته دیگر مشخص می‌شود.

ابوالفضل رجبی 20‌ ساله بود؛ متولد 1372. یک کارگر معمولی کارگاهی معمولی در شهر کوچکشان که در کنار پدرش کار می‌کرده است. داستان پنجشنبه هفته پیش شروع شد؛ وقتی ساعت تازه هشت صبح شده بود. خانواده لابد هنوز خواب و بیدار بودند که کسی زنگ خانه‌شان را زد. آمده بودند پسرشان را با خودشان ببرند. آن روز هفت مامور اداره آگاهی میانه به خانه ابوالفضل رجبی رفتند و به پدر‌ و‌ مادرش گفتند پسرشان باید به جرم سرقت چند موتورسیکلت با آنها به آگاهی برود. ابوالفضل با آنها رفت و دیگر هیچ‌وقت بازنگشت. پدر، مادر و پسرعمه ابوالفضل دو روز بعد به دیدن او می‌روند. تا عصر شنبه حالش خوب بوده، یکشنبه اما داستان عوض می‌شود؛ یکشنبه می‌شود روز مرگ ابوالفضل. یکی از دو سلول کلانتری 13 میانه می‌شود آخرین جایی که او دیده، آخرین جایی که از پشت میله‌ها و دیوارهایش صدای سلول بغلی را شنیده، آخرین جایی که چیزی خورده و چیزی نوشیده است. حالا مسئولان قضایی میانه می‌گویند که ابوالفضل خودکشی کرده است.

خودکشی در کلانتری با بند شلوار کردی!

یکشنبه وقتی علی رجبی، پدر او، به کلانتری می‌رود دوباره پسرش را ببیند، ماموران آگاهی می‌آیند جلو، به او می‌گویند: «خدا پسرتان را بیامرزد.» پدر ابوالفضل می‌شنود «خدا پسرتان را بیامرزد» و نمی‌داند چه می‌شنود. می‌شنود و باور نمی‌کند. هنوز هم باور نکرده است. خودش می‌گوید: «به من می‌گویند پسرم با بند شلوارش خودش را در سلول‌ دار زده است. من شنبه او را دیدم، سالم بود، مشکلی نداشت. یکشنبه که به کلانتری رفتم به من گفتند که او خودش را کشته است. یکی از درجه‌داران آگاهی میانه به من گفت او 600 موتور را دزدیده است. به من گفت خدا پسرتان را بیامرزد و دیگر هیچ جواب دیگری در این‌باره به من نداد. هنوز هم جنازه‌اش را ندیده‌ام.» نمی‌خواهد هم که جنازه پسرش را ببیند، دلش پسر 20‌ ساله سالمش، پسر سالمش که در کارگاه او کارگری می‌کرده است را می‌خواهد: «به من می‌گویند او با بند شورت خودش را‌ دار زده است. او 65‌ کیلو وزن داشت، چطور می‌شود خودش را با یک بند‌ دار زده باشد؟ این با عقل جور درنمی‌آید. من آن روز به ماموران کلانتری گفتم اگر او ‌هزار موتور را هم دزدیده بود، دلیل نمی‌شود که او را بزنند و بکشند. باید پرونده او در دادگاه رسمی رسیدگی می‌شد نه اینکه پرونده او در کلانتری بسته شود. من حالا هم دنبال جنازه‌اش نیستم، من پسرم را سالم می‌خواهم، همان‌طور که او را بردند، همان‌طور هم باید به ما پسش بدهند.»

دادستانی میانه حالا با وجود نپذیرفتن اتهام کشته‌ شدن او به دست ماموران کلانتری، جزئیات این حادثه را در پرونده دیگری بررسی می‌کند.

علیرضا دقیقی، وکیلی است که از دیروز وکالت پرونده مرگ ابوالفضل رجبی را قبول کرده است. او از جزئیات این پرونده می‌گوید: «اولین موضوعی که باید در این‌باره بگویم این است که پلیس بعد از مرگ ابوالفضل رجبی به خانواده‌اش گفته است که او 600 دستگاه موتور را دزدیده بوده، در حالی که شهر میانه اصلا 600 موتور ندارد که حالا او آنها را دزدیده باشد. موضوع دیگر که خود دادستان هم آن را قبول دارد این است که متهم باید 24 ساعت در بازداشتگاه کلانتری نگه داشته می‌شد و بعد به زندان برده می‌شد و اگر کلانتری دوباره به حضورش نیاز پیدا کرد با اجازه قاضی زندان او را دوباره به کلانتری برمی‌گرداندند، در حالی که این اتفاق نیفتاده است.»

دقیقی می‌گوید که ابوالفضل رجبی فرد سالمی بوده و سابقه بیماری‌های روانی یا خودکشی نداشته است:‌ «او یک جوان نرمال بوده که هیچ سابقه‌ای در آسیب رساندن به خودش نداشته است. او قبلا البته یک بار برای سرقت به زندان رفته بود و مجازاتش را کشیده بود ولی این دلیل نمی‌شود که تا یک دزدی دیگر در این شهر اتفاق بیفتد، به گردن او بیندازند. آگاهی مکلف است نسبت به جرایمی که اتفاق می‌افتد تعیین تکلیف کند.»

دقیقی می‌گوید:‌ «من بارها این موارد را دیده‌ام، مواردی که به صراحت مخالف نظام عدالت قضایی است. خودکشی ابوالفضل رجبی اشناری نیاز به تحقیق و بررسی بیشتر دارد چرا که یک فردی که 65 کیلو است نمی‌تواند خودش را با بند شورت یا شلوار دار بزند. از طرف دیگر عموما بند شلوار کردی به شلوار دوخته شده و قابل جدا شدن نیست، از طرف دیگر افسر نگهبان همه وسایلی که می‌تواند برای زندانی آسیب‌رسان باشد از او می‌گیرد و اگر این بند قابل جدا شدن بود، حتما آن را از او می‌گرفت.»