سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

7 نوع عشق که در زندگی تجربه می کنیم


شما تاکنون کدام نوع عشق را در زندگی تجربه کرده اید؟

 
 
 

صبح بخیر - ترجمه از ساره محمدی: کلمه عشق برای بسیاری افراد تداعی گر یک احساس عمیق و رومانتیک است، اما تعداد کمی از ما ممکن است در زندگی عشق واقعی را تجربه کنیم. عشق به شکل کلاسیک خود کشش میان دو فرد است که عاشق می شوند، تشکیل خانواده می دهند و بچه دار می شوند. شاید تاکنون احساساتی مشابه عشق در زندگی تجربه کرده باشید، و می خواهید بدانید که در کدام دسته قرار می گیرد. با ما همراه باشید...

1. عشق یکطرفه

7 نوع عشق که در زندگی تجربه میکنیم

عشق یکطرفه یکی از چالش برانگیز ترین انواع آن است که به شما رنج و حس درد آوری می دهد. بسیاری از افرادی که عاشقشان می شوید احساسی متقابل نسبت به شما ندارند و این بسیار غم انگیز و مایه دل شکستگی است. اما این عشق شما را قوی تر و منطقی تر می کند. باید بیاموزید که خواسته و تمایلات احساسی خود را کنترل کنید تا بتوانید واقعیت های تلخ زندگی را بپذیرید. باید سعی کنید با این درد مبارزه کرده و از تمرکز بر این احساس مشکل ساز اجتناب کنید. به پیش بروید تا شانس های دیگری در مسیر زندگیتان قرار گیرد.


2. عشق افلاطونی

7 نوع عشق که در زندگی تجربه میکنیم

در این نوع عشق لزومی ندارد که احساسی فیزیکی و یا رومانتیک نسبت به شخصِ مورد تحسینتان داشته باشید. عشق افلاطونی در میان دوستان شکل می گیرد. معمول ترین نوع عشق است زیرا شما دائما با افراد مختلف کار و زندگی می کنید. ممکن است عاشق افرادی شوید که بسیار دوست داشتنی و یا زیبا هستند و یا الهام بخش شما هستند و ذهنتان را به مسائل معنوی هدایت می کنند.


3. عشق به خود

7 نوع عشق که در زندگی تجربه میکنیم

آیا خود را شخص با اهمیتی می دانید؟ اگر اینطور نیست، شاید عزت نفس کافی ندارید و بهتر است در این مورد به دنبال چاره باشید. شما باید ابتدا عاشق خود باشید تا بتوانید به دیگری عشق بورزید. اگر غیر از این است لیستی از صفات مثبت و منفی و ویژگی های شخصیتی خود تهیه کنید. مطمئنا متوجه می شوید که چه انسان فوق العاده ای هستید. از دوست داشتن خود نهراسید و بدانید که لیاقت شما این است که دوست داشته شوید.


4. عشق شهوانی

اینکه به کسی (معمولا از جنس مخالف) که شاید شناخت چندانی نسبت به او ندارید، گرایش فیزیکی پیدا کنید. در این نوع عشق معمولا جذب ویژگی و جذابیت های ظاهری یک فرد می شویم و ممکن است این احساس عمق چندانی نداشته و بزودی فروکش کند. 


5. عشق خالصانه

7 نوع عشق که در زندگی تجربه میکنیم

این نوع عشق را نیز در فیلم ها دیده ایم. نوع قدرتمندی از عشق که قلب، جسم و روح فردی را بستایید. در این عشق هر دو شخص از عشق سرشارند و خود را خوشبخت ترین فرد جهان می دانند. بسیاری افراد معتقدند عشق واقعی تنها یکبار در زندگی اتفاق می افتد.


6. عشق کودکانه

7 نوع عشق که در زندگی تجربه میکنیم

عشق کودکانه را همه افراد تاکنون تجربه کرده اند. و معمولا زمانی که کودک هستید اتفاق می افتد. این عشق پر از معصومیت است و شما با تمام وجود دلبسته شخص، حیوان و یا حتی شیء بخصوصی می شوید.


7. عشق دست نیافتنی

مانند زمانیکه عاشق یک هنرپیشه و یا فوتبالیست معروف شوید. مطمئنا همه افراد در مقطعی از زندگی خود با این بحران مواجه شده اند. در این عشق سن و سال شخص و اینکه چقدر دست یافتنی است اهمیتی ندارد. شما با وجود آنکه می دانید که رسیدن به او از نظر تئوری و عملی غیر ممکن است ولی قدرت خیالتان نمی تواند مانع از فکر کردن به او شود.

7 نوع عشق که در زندگی تجربه میکنیم

هر چه بزرگتر می شوید انواع عشقی که تجربه می کنید بیشتر و بیشتر می شود. شما تاکنون کدام نوع عشق را در زندگی تجربه کرده اید؟ و کدامیک به نظر شما با قدرت ترینند؟


ویدیو مرتبط :
تجربه هیجان از نوع ...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رمضان ؛ یك تجربه ، یك تولد و یك زندگی



 

رمضان یک تجربه ییک تولد ویک زندگی

 

" رمضان قطعه ای از بهشت است در جنهم سوزان دنیای مادی " خوب یادمه از چند سال قبل كه وقتی برای اولین بار این جمله مقام معظم رهبری را در باره ماه رمضان شنیدم خیلی خوشم آمد و احساس خوبی بهم دست داد . و حداقل سالی یك بار هم كه شده وقتی به ماه رمضان نزدیك می شدیم یاد این جمله می افتادم و بهش فكر می كردم.

 

رمضان امسال كمی با سالهای قبل برای من فرق داره ، امسال خواسته و ناخواسته با هر موضوع ، فرد یا حتی فكر و ذهنیتی كه مواجه می شوم ، آموزه های و كلید واژه های نظام تربیت قرآنی توی ذهنم به جریان در می آیند و نمی تونم بدون در نظر گرفتن اونها به كسی ، چیزی و موضوعی بپردازم ( البته از این بابت خیلی خوشحالم چون كلی تلاش كردم كه این مفاهیم تا حدودی ملكه ذهنی من بشه ) بچه های كارگاهی خوب میدونند من چی می گم همیشه توی ذهنم چهره استاد خدام حسینی به تصویر كشیده میشه كه داره با كلام و اشاره میگه " نبض و نفس و نگاه " یا " درستی ؟ میزونی ؟ برو " و .....

 

آره خلاصه به این جمله زیبا هم با مفاهیم كارگاهی دوباره توجه كردم و خیلی برام جالب بود ، یعنی چی ؟ قطعه ای از بهشت! جهنم سوزان دنیای مادی! نه اینكه هیچ نفهمم ولی دلم آروم نگرفته، دوست دارم بیشتر بدونم یعنی از این عبارت ها باید چی فهمید؟

 

یاد یك جمله دیگری از استاد خدام حسینی افتادم ، یك بار پرسیدم «نظام تربیت قرآنی» چیست ؟ پاسخ این بود " یك امید ، یك نگاه ، یك تجربه " به فكر فرو رفتم . چطور میشه امید داشتن به دیدن قطعه ای از بهشت و تجربه كردن آن در جهنم سوزان زندگی مادی ؟ توی دلم قند آب شد . اگه بشه چی میشه . شاید بشه تعمیمش داد و همه روزها و ماه ها را از جهنمی بودن به بهشتی تر شدن رسوند. باید بیشتر فكر كنم.

 

رمضان یک تجربه ییک تولد ویک زندگی

 

یاد جمله های دیگر از استاد و نظام تربیت قرآنی افتادم: " رمضان عبادتی از جنس نه گفتن " " رمضان تمرین خدا ترسی و بندگی در خلوت " " رمضان ماه گذشتن و نخواستن و میل نكردن حتی به چیزهای حلال " در نظام تربیت قرآنی به ما آموخته اند كه همه چیز یعنی ارتباط ؛ ارتباط با خود ، خدا ، هستی و خلق و با استفاده از این مفاهیم ، من در كار یك تجربه بی سابقه بودم .

 

چرا تا به حال به این فرآیند به ظاهر ساده ولی بسیار دقیق دقت نكرده بودم . من در خانه تنهای تنهایم ، خیلی هم تشنه و گرسنه هستم ، اگر بخورم یا بیاشامم هیچ كس مطلع نخواهد شد ولی این كار را نمی كنم، چرا كه من در خلوت و تنهائیم برای خدا احترام و حرمت قائل می شوم و ادب می كنم و امر او را بر نیاز غریضی و طبیعی خود مقدم می دونم در نتیجه خیلی منطقی به نظر میرسه كه اگر این مفهوم و احساس در من پایدار بشه ، خواهم توانست در همه سال به امر و نهی خدا پایند و مقید باشم و خودم را حفظ كنم." خود حفاظتی"

 

چقدر جالب است یاد آیه 32 و 33 سوره مباركه «ق» می افتم " خدا ترسی در خلوت " دمی سكوت می كنم نه سكوت در زبان بلكه آموخته ام كه سكوت مراتب بالاتری هم دارد " سكوت زبان ، سكوت ذهن ، سكوت قلب ، سكوت جان " سكوت ، سكوت و باز هم سكوت . به تدریج نگاهم گرم می شود ، یك نگاه ، حس عجیبی را تجربه می كنم گوئی بین من و خدای من چیزی در حال شدن است به برای او احترام و ادب می كنم و گوئی نگاه مهربان تحسین كننده او را بر خود حس می كنم كه می بیند و می پذیرد ، یك تجربه ، امیدی در دلم شكل می گیره، باور میكنم می توان با خدا زیست،امید به بودن،شدن وماندن، چه زیباست این امید.

 

و دوباره به خاطر می آورم جمله آن زیبای را كه " رمضان قطعه ای از بهشت است در جنهم سوزان دنیای مادی " و این بار خیلی بهتر درك می كنم كه نظام تربیت قرآنی چیست آری : " یك امید ، یك نگاه ، یك تجربه "