سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

21 حقیقت از زندگیِ ثروتمندترین زن کارآفرین آمریکا


تا همین سال گذشته شاید خیلی از ما با جوانترین خانم میلیاردر جهان یعنی الیزابت هولمز آشنایی نداشتیم. هولمز در حال حاضر شماره ی ۱ فهرست صد نفره ی بیزینس اینسایدر از صبح بخیری سیلیکون ولی است.

وب سایت دیجیاتو - پیام ادیب: تا همین سال گذشته شاید خیلی از ما با جوانترین خانم میلیاردر جهان یعنی الیزابت هولمز آشنایی نداشتیم. استراتژیِ به شدت نامعمول وی برای کسب و کار باعث شد بیش از یک دهه از مرکز توجه رسانه ها دور بماند و در عوض به ساخت شرکت انقلابی آزمایش خون خود به نام تِرانوس بپردازد. هولمز در حال حاضر شماره ی ۱ فهرست صد نفره ی بیزینس اینسایدر از صبح بخیری سیلیکون ولی است.

در ادامه ی این مطلب می توانید با ۲۱ حقیقت جالب توجه در مورد الیزابت هولمز آشنایی پیدا کنید.

21 حقیقت از زندگی ثروتمندترین زن کارآفرین آمریکا، الیزابت هولمز

۱- هولمز با ارزشی حدود ۴.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ و با در دست داشتن رتبه ی صد و دهم فهرست ۴۰۰ نفری فوربز از ثروتمندترین های آمریکا، رتبه ی نخست ثروتمندترین زن خودساخته ی این کشور را به خود اختصاص داده است.

۲- او در سال ۱۹۸۴ به دنیا آمده است. با در نظر گرفتن دستاورد های شگرف وی تا همینجا هم سن وی مایه ی تعجب بسیاری می شود.

۳- هولمز وقتی تنها ۹ سال داشته در نامه ای خطاب به پدرش نوشته است: «چیزی که واقعاً از زندگی ام می خواهم این است که چیز جدیدی کشف کنم، چیزی که کسی فکر امکانپذیر بودنش را هم نکرده باشد».

۴- او وقتی هنوز دبیرستانی بود سه دوره ی دانشگاهی زبان ماندارین (رایج ترین زبان در چین) را با موفقیت گذراند و به فروش کامپایلر های ++C به دانشگاه های چین می پرداخت.

۵- وی برای تحصیل در رشته ی مهندسی شیمی به دانشگاه استنفورد رفت و در همان دوران اولین اختراع خود را به ثبت رساند. هولمز هنوز به سال دوم دانشگاه نرسیده بود که استنفورد را ترک کرد.

۶- الیزابت هولمز برای گذراندن تابستانی در آزمایشگاه های ژنوم سنگاپور و مشارکت در تحقیقات مهم سارس به این کشور سفر کرد.

۷- او در ۱۱ سال نخست ساختن شرکت خود، کاملاً به پنهان کاری روی آورد و از وقتی در تابستان گذشته روی جلد مجله ی فورچون ظاهر شد سر و صدای زیادی به پا کرد.

۸- نام شرکت او یعنی Theranos، ترکیبی از Therapy به معنای درمان و Diagnose به معنای تشخیص است.

۹- ترانوس از زمان تأسیس در سال ۲۰۰۳، برای کمک به شناسایی چندین مشکل پزشکی از قبیل کلسترول بالا و سرطان تنها با استفاده از یک یا دو قطره خون از نوک انگشتان، آزمایش هایی فراهم کرده است.

۱۰- بخشی از انگیزه ی هولمز برای ساخت ابزار های جدیدش از ترس وی از سوزن آمپول ناشی شده است. مادر و مادربزگ او نیز حتی با دیدن سوزن از حال می روند.

۱۱- هولمز مجموعه ای از باتجربه ترین و موفق ترین متخصصین دنیای کسب و کار از جمله جورج شولتز، بیل پری، هنری کیسینجر، سام نان، و بیل فریست را گرد هم آورده است.

21 حقیقت از زندگی ثروتمندترین زن کارآفرین آمریکا، الیزابت هولمز

۱۲- او زمانی که هنوز دبیرستانی بوده، در پکن با سانی بالوانی آشنا شد. بالوانی در آن زمان مشغول تحصیل MBA در برکلی بود و بعدها به مدیر عملیات شرکت هولمز بدل شد.

۱۳- هولمز اغلب با استیو جابز مقایسه می شود. او به مرکوری نیوز گفته است شرکت خود را بعد از فکر کردن به «بزرگ ترین تغییری که می تواند در دنیا به وجود بیاورد» تأسیس کرده است.

۱۴- هولمز نیز مثل جابز همیشه یک نوع لباس مشکی برای محل کار خود می پوشد.

۱۵- الیزابت هولمز تنها به زیر نظر گرفتن بازار آزمایش خون بسنده نکرده است. او می خواهد بازار کاملاً تازه ای به نام «فناوری سلامت مصرف کنندگان» ایجاد کند که به دنبال مشارکت بیشتر مصرف کنندگان در سلامتی خود خواهد بود.

۱۶- او مثل سال گذشته 84 گواهی اختراع به نام خود ثبت کرد (18 گواهی در داخل آمریکا و 66 گواهی خارج از آمریکا).

17- بر اساس گزارش CBS News هولمز تمام ساعات بیداری خود در طول شبانه روز را در دفتر کارش می گذراند و در منزل حتی تلویزیون هم ندارد.

18- هولمز در ماه مارس امسال به عنوان جوانترین فردی شناخته شد که به عضویت مادام العمر انجمن امریکاییان برجسته ی هوریشیو الگر در آمده است.

19- او به نقل از نیویورکر می تواند جملات کتاب های جین آستن را از حفظ بخواند اما دیگر برای رمان خواندن و دوستانش وقت ندارد. او ازدواج نکرده است، تلویزیون ندارد و 10 سال است که به مسافرت نرفته است. هولمز گیاهخوار است و چند بار در روز ترکیبی از آب خیار، جعفری، کلم، اسفناج، کاهو و کرفس می نوشد.

20- او از کافئین اجتناب، زمان خواب خود را محدود، و 7 روز هفته را کار می کند.

21- هولمز به مخفی کاری معروف است و با اینکه به این دلیل توسط همکارانش در این صنعت مورد سرزنش واقع می شود، اصرار دارد که باید از فناوری اش در برابر چشمان کنجکاو رقبا محافظت کند.


ویدیو مرتبط :
هنگامه قاضیانی: من ثروتمندترین زن شهرم/بخاطر پول هر کار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بدرفتاری فیزیکی با زن ایرانی در زندان های آمریکا



شهرزاد میرقلی‎خان زن ایرانی كه مدت 3 سال است در امریكا در بازداشت به سرمی‎برد، اعلام كرده كه در زندان‎های امریكا تحت شكنجه‎های فیزیكی و روحی قرار گرفته است.

 

به گزارش فارس، شهرزاد میرقلی‌خان دوشنبه در جریان یك مصاحبه تلفنی از داخل زندان با پرس‌تی‌وی، تصریح كرد كه در زندان‎های آمریكا در شرایط بسیار وحشتناكی قرار داشته و آمریكایی‎ها به‌خاطر اینكه وی را مجبور به جاسوسی كنند، تحت شكنجه‎های شدید فیزیكی و روحی قرار داده‎اند.

وی در ادامه تصریح كرد كه مقامات آمریكایی او را به‌بهانه سفر به آمریكا فریب دادند تا از این طریق او را مجبور به جاسوسی كرده و از شهرزاد برای یافتن محل استقرار همسر سابقش، استفاده كنند.

آمریكا مدعی است كه همسر سابق شهرزاد كه محمود سیف نام دارد، سعی داشته تا عینك‌های دید در شب را از اتریش به ایران صادر كند و به همین خاطر نیز شهرزاد در غیاب او بازداشت و از سوی دادگاه فدرال فلوریدا محكوم به پنج سال زندان شد.

شهرزاد میرقلی‎خان خاطرنشان كرده است كه به خصوص پس از آزادی سارا شورد كه به اتهام ورود غیرقانونی به خاك ایران و جاسوسی، چندی پیش در این كشور در زندان بود، شرایط وی بسیار بدتر از پیش شده است.

وی در خصوص نحوه بازداشت خود گفت: "من پس از آنكه در دسامبر سال 2007 دستگیر شدم، به یك زندان ایالتی بسیار مخوف در میامی انتقال داده شدم و در آنجا از جانب تمامی مأموران و افسران زندان به‌خصوص افسران رده‌بالا و زندانبانان مورد بدرفتاری قرار گرفتم. "

میرقلی‎خان در ادامه افزود: "چند ماه پس از آن‎كه محاكمه شدم، مرا به یك زندان دیگر در دانبری انتقال دادند كه شرایط آن در مقایسه با شرایط قبل، كمی بهتر بود. آنان در نهایت هفته گذشته مرا به طور ناگهانی در حالی‎كه دستبند به دستم زده بودند به بند ویژه انتقال دادند، جاییكه خطرناك‎ترین و مخوف‎ترین جنایتكاران را در آن‎جا نگاهداری می كنند. "

شهرزاد كه مادر دو دختر است در ادامه افزود: "آن‎ها مرا به مدت شش روز در این بند نگاه داشتند تا به این ترتیب بتوانند به راحتی به مدارك قانونی من دسترسی داشته باشند. سپس مرا بار دیگر تحت شكنجه‎های شدید به خصوص شكنجه‎های روحی و روانی قرار دادند و سعی داشتند كه مرا مجبور كنند تا برای آنان جاسوسی كنم و در مورد محل استقرار شوهر سابقم ، به آنان اطلاعات دهم. "

درخواست برای آزادی شهرزاد

مادر شهرزاد میر قلی‌خان، شهروند ایرانی كه از سال 2007 در آمریكا زندانی است، از باراك اوباما رئیس جمهور این كشور خواسته است برای آزادی دخترش اقدام كند.

بلقیس روشن دوشنبه (10 آبان) در مصاحبه با پرس تی‌وی گفت، از باراك اوباما می‌خواهد شهرزاد را كه سه سال اخیر را در شرایط سخت زندان سپری كرده است، آزاد كند.

وی در همین خصوص گفت: " خیلی سخت است كه سه سال فرزند خود را نبینید به خصوص آن هم برای موضوعی كه از اصلا تقصیر او نبوده است، شهرزاد اوقات بسیار سختی را در آمریكا می گذراند. من از آقای اوباما می خواهم كه هرچه زودتر دختر مرا آزاد كند. من از او می خواهم كه در مورد دو دختر كوچك شهرزاد و احساسی كه دارند تامل كند. "

بر خلاف رفتار خشن نیروهای آمریكایی با ایرانیان بازداشت شده در آمریكا، با شهروندان آمریكایی زندانی در ایران با وجود این واقعیت كه آنان در معرض اتهاماتی بسیار جدی بودند، به خوبی رفتار شده است.

دولت ایران همچنین بر مبنای اصول انسانی و مبانی اسلامی، با درخواست مادران بازداشت‌شدگان موافقت كرد و به آنان اجازه داد تا با سفر به ایران با فرزندان خود دیدار كنند.../فارس