سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

10 نشانه مبنی بر اینکه شما زیاد خرید می کنید


2 تا 5 درصد از مردم آمریکا نوعی اعتیاد به خرید دارند و این یعنی آنها در تقلا هستند که خریدهای خود را کنترل کنند. زیرا این خریدها منجر به بدهی، روابط آسیب دیده و حتی افسردگی می شود.




صبح بخیر: 

یک عادت بی اختیار

2 تا 5 درصد از مردم آمریکا نوعی اعتیاد به خرید دارند و این یعنی آنها در تقلا هستند که خریدهای خود را کنترل کنند. زیرا این خریدها منجر به بدهی، روابط آسیب دیده و حتی افسردگی می شود. در اینجا به 10 نشانه در افرادی اشاره می کنیم که از این بیماری رنج می برند:


درباره خریدهایشان دروغ می گویند.

افرادی که معتاد به خرید کردن هستند اغلب خریدهایشان را از اعضای خانواده خود پنهان می کنند یا خریدهایشان را جایی در خانه پنهان می کنند و وانمود می کنند که قبلاً آنها را داشتند. اگر فردی حس می کند که باید اقلامی که اخیراً خریده پنهان کند، این نشانه ای است که چیزی این وسط ایراد دارد.

آشکارا در مورد عادات خرید خود صحبت نمی کنند.

معتادان به خرید در مورد مکان و زمان خرید خود دروغ می گویند. آنها خجالت می کشند از اینکه به عمق مشکل خود اعتراف کنند و نمی خواهند عزیزانشان مداخله کنند.

عادات خرید کردن آنها به روابطشان آسیب می زند.

وقتی افراد معتاد به خرید بدهی بالا می آورند یا در مورد کارهایشان دروغ می گویند، به روابط نزدیک و صمیمی خود آسیبی جدی می زنند. عزیزان و نزدیکان اغلب می خواهند به آنها کمک کنند، ولی نمی دانند چگونه و تلاش های آنها برای مداخله منجر به جر و بحث می شود.

معمولاً تنها خرید می کنند.

آوردن دوستان مورداعتماد به گردش خرید باعث می شود که معتادان به خرید، اعتیادشان را کنترل کنند. افرادی که همیشه تنهایی خرید می کنند، بدین علت تنهایی به خرید می روند که می خواهند میزان خریدهایشان را پنهان کنند.

به خرید به عنوان یک سرگرمی و تفریح نگاه می کنند.

اگر خرید کردن یکی از سرگرمی های اصلی فرد باشد، از دست دادن کنترل آسانتر می شود. پزشکان می گویند این افراد باید فعالیت های دیگری که نیاز به خرید ندارند را جایگزین کنند، مانند ورزش های تفریحی یا آشپزی.


خرید می کنند تا حس بهتری نسبت به خودشان داشته باشند.

معتادان به خرید می گویند که خریدن یک پیراهن یا لباس نو به آنها اعتماد به نفس موقتی می دهد. بعضی از این معتادان از مشکلات عدم امنیت یا خود کم بینی رنج می برند.

وقتی خرید می کنند احساس سرخوشی می کنند.

افرادی که نمی توانند تمایل خود به خرید را کنترل کنند اغلب بعد از خرید احساس "بالا" بودن می کنند و به همین دلیل خودداری از خرید برایشان خیلی سخت می شود. به همین دلیل است که کارشناسان پیشنهاد می کنند که معتادان به خرید از محیط هایی که محرک خرید هستند اجتناب کنند یا اینکه قبل از خرید 24 ساعت صبر کنند.

عادات خرید آنها با زندگی آنها تداخل دارد.

وقتی عادت به خرید با اهداف بزرگتر زندگی مانند خریدن خانه یا پرداخت بدهی تداخل دارد، زمان آن است که بررسی شود آیا اعتیاد وجود دارد یا نه. علاوه بر درمان روانی، استفاده از ابزارهای اولیه ردیابی امور مالی باعث می شود که عادات شما تغییر کنند.


از کارت اعتباری برای تأمین بودجه خریدهایشان استفاده می کنند.

همیشه داشتن کارت اعتباری پر باعث می شود که این افراد با خیال راحت خرید کنند و بدهی های زیادی بالا بیاورند. ولی استفاده از پول نقد باعث می شود که برای خودتان بودجه هفتگی تنظیم کنید و از آن بیشتر خرج نکنید.

نمی دانند که پولشان کجا می رود.

افرادی که معتاد به خرید هستند گاهی خسارت بزرگی که بیماری شان ایجاد می کند را نادیده می گیرند. اگر فرد معتاد به خرید نمی داند که پول هایش کجا می رود و وضعیت مالی اش چطور است، وقت آن است که نگاه نزدیکتری به آن بیندازد.


ویدیو مرتبط :
اخباری مبنی بر خرید جنگنده سوخو 30 روسی برای ارتش ایران

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

10 نکته درباره خرید شامپو



 

 

 

شامپو

 

یکی از عواملی که سبب بروز حالتی بیمارگونه در مو می‌شود، استفاده از شامپویی نامناسب است. کارشناسان توصیه می‌کنند برای داشتن موهایی سالم و زیبا، نه تنها تا حد ممکن از قرار گرفتن در معرض دود سیگار و هوای آلوده، براشینگ‌های متعدد و رنگ و مش‌های دایمی دوری کنید، بلکه شامپویی مناسب موی خود بخرید.

 


چگونه و با چی سرم را بشویم؟


1- پیش از خرید هر نوع شامپویی ابتدا با پزشک یا آرایشگر خود مشورت کنید.

این افراد پس از آگاهی نسبت به اینکه در هفته چند بار موی خود را می شویید، چه نوع مویی دارید، آیا دچار ناراحتی پوست‌سر هستید یا خیر و ... ، شامپویی مناسب به شما معرفی کنند.


2- برای موهای مختلف، شامپوهای متفاوتی وجود دارند.

حتما نوع موی خود را بشناسید (چرب، خشک، معمولی) و اگر رنگ یا فر شده است، شامپویی مناسب آن خریداری کنید.

 

شامپو

 

3- مد نظر داشته باشید که آیا هدف خاصی از خرید شامپو دارید یا خیر؟

آیا می‌خواهید موهایتان نرم و صاف شوند، براق و طبیعی دیده شوند یا پُرپشت‌تر به نظر آیند؟


4- توجه داشته باشید که شامپو حاوی ماده‌ای به نام دپاتانولمین نباشد،

زیرا تحقیقات اخیر نشان داده این ماده از رشد طبیعی مغز جلوگیری می‌کند.

 

5- هرگز گول ظاهر بسته‌بندی و رنگ شامپوها را نخورید. ترکیبات یک شامپو باید مناسب مو باشد.

گاهی شامپوهایی با رنگ و شکل زیبا، غیراستاندارد بوده و می‌توانند سبب افزایش ریزش مو و خارش پوست‌سر شوند.


6- شامپوهای مارک دار را تنها از نمایندگی‌های معتبر خریداری کنید.

نوع تقلبی این نوع شامپوها بسیار زیاد است و ممکن است شما هزینه گزافی را بابت شامپویی نامرغوب پرداخت کنید. چاپ‌های کج، پلمپ‌ نبودن یا نداشتن جعبه یا بروشور نشان‌دهنده تقلبی یا قاچاق بودن کالاست.

 

شامپو


7- در هنگام خرید حتما به تاریخ تولید و انقضا توجه کنید.

 

8- در صورتی که پس از استفاده از یک نوع شامپو متوجه ریزش مو، تغییر رنگ مو، یا چرب و خشک شدن موهایتان شدید،

فورا شامپو را عوض کرده و از پزشک‌تان راهنمایی بخواهید.

 

9- تا حد ممکن از خرید شامپوهای ناشناخته‌ای که در ماهواره یا برخی ‌آرایشگاه‌ها عرضه می‌شوند، خودداری کنید.

برخی از این شامپوها اثرات سویی بر جای می‌گذارند که جبران‌ناپذیرند.

 

10- گمان نکنید شامپوهای خارجی بسیار بهتر از شامپوهای تولید داخل هستند. حتما پیش از خرید هر کدام آنها، با پزشک متخصص مشورت کنید.

tebyan.net