سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

یک اسباب کشی راحت در شهریور



اسباب کشی راحت , برنامه ریزی برای اسباب کشی

انگلیسی‌ها می‌گویند 3 بار اسباب‌کشی کردن به اندازه یک آتش‌سوزی به شما ضرر می رساند. اسباب‌کشی آنقدر کار سختی است که حتی تصور آن ممکن است شما را به وحشت بیندازد، اما از آن گریزی نیست. اسباب‌کشی‌ها در فصل تابستان رایج‌تر است.

 به‌خصوص در شهریورماه که به دلیل نزدیک شدن به شروع مدارس، بازار تعویض خانه خیلی گرم می‌شود. اگر بدانید چطور اسباب‌کشی و کی شروع به جمع‌آوری وسایل کنید، می‌توانید این کار سخت را برای خودتان راحت‌تر کنید. این مطلب به شما کمک خواهد کرد.

اندازه جعبه‌ها را درست انتخاب کنید
معمولا برای اسباب‌کشی باید از چند روز قبل به سوپر محله سفارش کارتن دهید. او برای شما کارتن کنار می‌گذارد. سوپرماركت‌هایی هم هستند که می‌توانید از آنها کارتن بخرید. بهتر است وسایل سنگین مثل کتاب را در کارتن‌های کوچک و وسایل سبک مثل پتو، بالش و لحاف را در کارتن‌های بزرگ بگذارید. با این روش حمل و نقل کارتن‌ها برایتان آسان‌تر خواهر بود و به‌علاوه با قرار دادن وسایل سنگین در کارتن‌های بزرگ استحکام کارتن کم می‌شود و ممکن است پاره شود.

قوانین چیدمان درون جعبه را رعایت کنید
بهتر است در هر کارتن آیتم‌های سنگین‌تر را در پایین جعبه و سبک‌تر ها را در بالا بچینید. با این کار تعادل کارتن‌ها به‌خصوص کارتن‌های با ارتفاع بیشتر، بهتر حفظ می‌شود. زمانی كه کارتن‌ها را در کامیون می‌گذارید ، دقت کنید کارتن‌های سنگین‌تر را پایین بگذارید تا فشار وسایل شما را له نکند.

جای خالی باقی نگذارید
سعی کنید در جعبه‌ها جای خالی باقی نماند. البته خالی ماندن بخش‌هایی از جعبه‌ها اجتناب‌ناپذیر است. برای پر کردن آنها می‌توانید از حوله، دستمال‌های آشپزخانه یا در نهایت روزنامه مچاله شده استفاده کنید. جعبه‌ای که بخش‌های خالی دارد، نامتعادل بوده و ممکن است له شود و وسایل درون آن آسیب ببیند.

به ترتیب بسته‌بندی کنید
اگر وسایل اتاق‌های مختلف در هم باشند، برای چیدن وسایل به مشکل خواهید خورد.وسایل هر اتاق باید در کارتن‌های جداگانه‌ای باشند و بهتر است روی کارتن‌ها با دقت بنویسید در جعبه چه وسایلی گذاشته‌اید. با این روش می‌توانید وقتی به مقصد رسیدید، کارتن‌های هر اتاق را در جای خود بگذارید و بعد به مرور و با آرامش شروع به چیدن آنها کنید. در غیر این صورت موقع بیرون آوردن وسایل با وسیله‌های زیادی که بیرون از کارتن‌ها ریخته‌شده‌اند مواجه خواهید شد که به نظر می‌رسد هیچ وقت مرتب نخواهند شد.

درست بچسبانید
بعد از پر کردن کارتن و قبل از جابه‌جا کردن آن باید کارتن‌ها را قفل کنید. قفل کردن کارتن به این شکل است که باید اول تکه بزرگ‌تر در کارتن را تا کنید. بعد در یک جهت بقیه تکه‌ها را روی هم تا کنید و در آخر سمت آزاد تکه اول را روی تکه چهارم قرار دهید. سپس از نوار چسب پهن استفاده کنید. بسته به اندازه کارتن نوار چسب را به شکل چهارخانه روی در کارتن بچسبانید. هر نوار را تا 15 سانتی‌متر از در به سمت پایین امتداد دهید تا باز نشود.

وسیله‌های گران‌قیمت را جداگانه بسته‌بندی کنید
ظروف چینی، کریستال‌ها، تابلوهای گران‌قیمت و... روش‌های بسته‌بندی خاصی دارند. برای بسته‌بندی شکستنی‌ها باید حتما دور آنها روزنامه یا محافظ‌های دیگر بگذارید و بعد از بسته‌بندی به كاركنان شرکتی که حمل و نقل را انجام می‌دهند، بگویید برای حمل این کارتن‌ها و جای آنها در کامیون، کارهای لازم را انجام دهند. معمولا این کارتن‌ها را روی کارتن‌های دیگر و در جای ثابتی قرار می‌دهند تا تکان نخورند.

وسیله‌های اصلی
وسایل بزرگ مثل پیانو، تلویزیون، یخچال ساید بای ساید و وسایل دیگر به روش‌های خاصی برای جابه‌جایی نیاز دارند که بهتر است آنها را به شرکت حمل و نقل بسپارید. وقتی دنبال شرکت می‌گردید بهتر است با دقت از آنها سؤال کنید برای بسته‌بندی این وسایل مبلغ جداگانه‌ای دریافت می‌کنند و امکانات خاصی در اختیارتان می‌گذارند یا نه. معمولا نرخ حمل یخچال ساید بای ساید و پیانو جداگانه حساب می‌شود.

کی شروع کنیم،کی تمام کنیم؟
برای اینکه بتوانید برنامه‌ریزی درستی برای اسباب‌کشی داشته باشید، می‌توانید طبق این برنامه عمل کنید:

2 ماه مانده
 مرتب کنید: در خانه بگردید و تصمیم بگیرید کدام وسیله را می‌خواهید نگه دارید و کدام را نمی‌خواهید. علاوه‌ بر این، فکر کنید کدام وسیله به بسته‌بندی خاص نیاز دارد. وسواس را در این مرحله کنار بگذارید.

 تحقیق کنید: درباره شرکت‌های حمل‌و‌نقل تحقیق کنید و یک برآورد قیمت داشته باشید. بهتر است از دوستان و آشنایان بپرسید. انتخاب یک شرکت مناسب در یکی، دو روز آخر ممکن نیست.

فهرست درست کنید: یک فهرست از تمام وسایلی که قرار است جابه‌جا کنید تهیه كرده تا چیزی از قلم نیفتد.

 مدارک را منظم کنید: سوابق تحصیلی مدرسه، سندها، شناسنامه‌ها، مدارک پزشکی و کل مدارک مهم خانواده را در یک کیف بگذارید تا در حمل و نقل آنها را گم نکنید.

یک ماه و نیم مانده
 وسایل لازم را سفارش دهید: شما برای اسباب‌کشی به تعدادی کارتن خالی در اندازه‌های مختلف نیاز دارید. هر گروه وسیله به کارتن خاصی نیاز دارد. می‌توانید آنها را از سوپرمارکت‌ها تهیه کنید. علاوه‌براین به طناب، چسب نواری پهن، تعدادی روزنامه و تکه پارچه برای پیچیدن دور شکستنی‌ها هم نیاز دارید.

 دور ریختنی‌ها را دور بریزید: مصرف چیزهایی که نمی‌خواهید جابه‌جا کنید را شروع کنید. مثلا شروع به مصرف غذاهای فریزر کنید و تا جایی که می‌توانید مواد غذایی جدید نخرید.

یک ماه مانده
 شرکت حمل‌و نقل را انتخاب کنید: تاریخ اسباب‌کشی را با آن شرکت چک کنید و روی هزینه به توافق برسید. اگر می‌توانید یک قرار داد ببندید.

 بسته‌بندی را شروع کنید: از وسایلی که کمتر از آنها استفاده می‌کنید شروع کنید. مثلا جعبه‌ابزار یا وسایل اسکی. روی هر بسته بنویسید در آن چه وسیله‌ای وجود دارد و آیا برای حمل آن توصیه خاصی لازم است یا نه.

 وسایل مهم را کنار بگذارید: وسایلی مثل طلا و جواهر و مدارک را باید خودتان حمل کنید. به هیچ وجه آنها را در کارتن‌ها بسته‌بندی نکنید.

 2 هفته مانده
 ماشین را تعمیر کنید: اگر از شهری به شهر دیگر اسباب‌کشی می‌کنید، لازم است ماشین را برای سرویس به تعمیرگاه ببرید تا در راه برای شما مشکلی پیش نیاید.

 پس بگیرید: اگر وسیله‌ای را به کسی امانت داده‌اید یا در بانک نزدیک چیزی را به امانت سپرده‌اید، آنها را تحویل بگیرید.

 یک هفته مانده
  جمع کردن را ادامه دهید: غیر از وسایل ضروری مثل یخچال، ظروف دم دستی و لباس‌هایی که می‌پوشید، تمام چیزهای دیگر را بسته‌بندی کنید. برای لباس‌ها می‌توانید از چمدان‌های خالی استفاده کنید.

 یک روز مانده
  قطعی کنید: با شرکت حمل‌وتقل تماس بگیرید و تاریخ را قطعا مشخص کنید.

 فریزر را از برق بکشید: در این روز دیگر لازم نیست چیزی در یخچال و فریزر شما باشد.

 جمع کردن نهایی: یک دست لباس برای پوشیدن در روز اسباب‌کشی کنار بگذارید و بقیه وسایل و ظروف را جمع کنید.

 همان روز
  مدیر باشید: مواظب کارگرها باشید تا کارتن‌هایی که مواظبت می‌خواهند درست جابه‌جا شوند.

 برای بار آخر: خانه خالی را کاملا بگردید. تمام کمدها و کابینت‌ها را باز کنید تا چیزی جا نماند.


منبع : مجله سیب سبز


ویدیو مرتبط :
اسباب کشی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نکات لازم و ضروری هنگام اسباب کشی




 

نکات لازم و ضروری هنگام اسباب کشی

 

 


نکته هایی که در اسباب کشی باید رعایت نمود :

 


1) ابتدا لیستی از کارهایی که باید انجام گیرند،با حفظ ترتیب و زمان بندی و همچنین لوازمی که باید جا به جا شوند، بر روی کاغذ یادداشت کرده، سپس مرحله بسته بندی را آغاز کنید.

 

 

2)بدانید برای بسته بندی به چه موادی نیاز است:طناب، جعبه های ضخیم مقوایی در اندازه های مختلف (شما می توانید این قبیل جعبه ها را از فروشگاه هایی مانند سوپرمارکت ها به مبلغ اندک خریداری کنید)، جعبه های پلاستیکی یا چوبی مخصوص میوه، پارچه، چسب نواری محکم و پهن، منگنه، برچسب، بند، پلاستیک های حباب دار مخصوص بسته بندی شکستنی ها، روزنامه های باطله، ماژیک درشت مشکی یا آبی و قرمز برای بسته بندی نیاز است .

 

 

3) پیش از بسته بندی، لوازم را شسته و یا پاک کنید.البته این مسئله در مورد ظروف مصرفی، لیوان ها، آئینه، کریستال ها و امثال اینها باید به صورت مجدد در محل جدید نیز انجام گیرد.

 

 

title="نکات

 


۴) اگر جعبه های هر یک از لوازم شکستنی را هنوز نگه داشته اید، در مرحله بسته بندی، ابتدا آنها را در لا به لای پارچه، روزنامه یا پلاستیک پیچیده سپس در داخل جعبه مخصوص شان قرار دهید. در غیر این صورت با بسته بندی محکم تر هر یک از آنها به صورت جداگانه، در نهایت همه را در کنار هم در جعبه ای بزرگ با دقت بچینید.

 


5)پیش از قرار دادن لوازم در جعبه های مقوایی، از محکم بودن اتصالات آنها، اطمینان حاصل کنید.

 


6)هر چه در بسته بندی وسایل شکستنی بیشتر دقت کنید، اجناس خود را سالم تر تحویل خواهید گرفت.

 


7) خرده ریزهای شکستنی را در پارچه یا روزنامه پیچیده و از ظروف پلاستیکی دردار فریزری به عنوان جعبه آنها استفاده کنید.

 

 

title="نکات

 


8)به هنگام چیدن لوازم، درون هر نوع جعبه ای به خصوص مقوایی، میزان تحمل وزن لوازم توسط جعبه و اتصالات آن را در نظر بگیرید تا در حین جابه جایی مشکلی پیش نیاید. (به منظور محکم تر کردن اتصالات جعبه مقوایی می توانید از چسب های نواری پهن استفاده کنید).

 


9) برای حمل راحت تر و استحکام بیشتر جعبه ها، کاربرد طناب های ضخیم نیز بسیار مناسب است.اسباب کشی همواره از جمله امور مشکل، به ویژه برای خانم های خانه است. لذا به منظور انجام هر چه راحت تر، سریع تر و بدون خسارت آن و همچنین رفاه بیشتر خودتان به ارائه نکاتی می پردازیم که توجه به آنها شما را در انجام این پروژه یاری خواهد داد

 


10) پس از بسته بندی وسایل و قرار دادن آنها در جعبه ها، تعداد آنها را شمارش کنید تا در این میان جعبه ای گذاشته نشود.

 


11) در روی هر جعبه پس از اتمام کار بسته بندی، برچسبی حاوی لیست وسایل و لوازم داخل آن چسبانده و در صورتی که اجناس داخل آن شکستنی است، با ماژیک قرمز این کلمه و همچنین محلی را که این لوازم به آن تعلق دارند، به صورت درشت بر روی جعبه یا برچسب بنویسید. به این ترتیب هر یک از جعبه ها به محض انتقال به مکان جدید، در آن فضای اشاره شده قرار گیرد. با این روش، نظم بیشتر و سریعتر در محیط حاکم می شود.

 

 

title="نکات

 


12) به منظور جلوگیری از کثیف شدن فرش و به خصوص ریشه های آن به هنگام جا به جایی، ابتدا پارچه ای را در قسمت ریشه ها به صورت دولا به گونه ای قرار دهید که ریشه در بین دو لایه پارچه واقع شود، سپس فرش را با پارچه لوله کنید. در نهایت اگر پارچه بزرگ دیگری در دسترس دارید، به دور فرش لوله شده نیز بپیچید.

 


13) داخل هر یک از کشوهای پاتختی و میز آرایش را تمیز کرده و لوازم داخل آن را به طور مرتب بچینید. سپس کشوی حاوی وسایل را در داخل کیسه زباله بزرگ و ضخیمی قرار دهید. به منظور جلوگیری از ریختن لوازم به بیرون، در پلاستیک را با چسب محکم کنید (اگر کشو بزرگ باشد از دو کیسه زباله استفاده کنید).

 


14)به هنگام اسباب کشی، وسایل چوبی دارای گوشه های زاویه دار مانند میزها، بیشتر در معرض صدمه قرار می گیرند. لذا برای مراقبت و نگهداری از این قبیل لوازم چوبی، ابتدا روی زوایا را با پلاستیک حباب دار و یا حتی پلاستیک ساده یا روزنامه پوشانده سپس لایه دیگری از مقوای ضخیم بر روی پوشش قبلی قرار دهید. برای این منظور از چسب های محکم نواری استفاده کنید.

 


15)هنگامی که برای محکم کردن پوشش های حفاظتی برای لوازم، چسب های نواری را به کار می برید، مراقب باشید که چسب به طور مستقیم با سطح لوازم چوبی تماس پیدا نکند.

 


16) به منظور جلوگیری از ایجاد هرگونه صدمه ای برای رنگ و روکش چوب و پایه صندلی ها و به طور کلی مبلمان نیز از روزنامه های باطله، پارچه یا پلاستیک استفاده کنید. به این ترتیب که آنها را به صورت چند لایه به دور محل مورد نظر بپیچید.

 

 

title="نکات

 


17) برای بسته بندی لوازم و خرده ریزهای شکستنی می توانید از لباس های نخی منزلتان نیز استفاده کنید. به این ترتیب با یک تیر دو نشان خواهید زد.

 


18)اگر مبلمان شما دارای روکش پارچه ای است، به هنگام اسباب کشی همه مبل ها را با روکش مخصوص شان پوشانده و سپس حمل کنید.

 


19)جعبه های بزرگ را تنها با کتاب و لوازم سنگینی مانند آن پر نکنید زیرا حمل آن برای باربران بسیار مشکل خواهد بود، بنابراین نیمی از آنها را با کتاب و نیمی دیگر را با خرده ریزهای دیگر پر کنید.

 


20)برای حمل گیاهان به خصوص گلدان های بزرگ و سنگین ، چاره ای به جز جا به جایی به همان صورت موجود نیست ولی در مورد گلدان های کوچک، می توانید مجموعه ای از آنها را در یک جعبه محکم مقوایی، چوبی یا پلاستیکی قرار داده و در داخل هریک از گلدان ها، چوبی به بلندی ارتفاع بلندترین گیاه مجموعه فرو کنید. سپس کیسه زباله ای بزرگ و یا پلاستیکی نازک را بر روی سطح دهانه و طرفین جعبه و همچنین پایه های چوبی فرو رفته در گلدان ها قرار داده و با چسب محکم کنید( منافذی را برای تنفس گیاه باقی بگذارید).

 


21) لباس های آویز را با همان چوب لباس به صورت مجموعه ای در یک پلاستیک بزرگ و یا در میان یک ملافه پیچیده و حمل کنید.

 


22)برای حمل لوازم صوتی و تصویری از جعبه های مخصوص آنها و یا یک جعبه دیگر با بسته بندی محکم در محل های حساس مانند شیشه تلویزیون یا مانیتور کامپیوتر استفاده کرده و در صورت امکان با وسیله نقلیه شخصیتان حمل کنید.

 


23) اجناس گرانقیمت مانند طلا، پول، نقره، فرش و همچنین شکستی ها را نیز در صورت امکان یا وسیله نقلیه شخصی حمل کنید.

 


24)پیش از اسباب کشی به محل جدید، آنجا را به طور کامل تمیز کرده ، سپس سمپاشی کنید.به این ترتیب با وجود هر نوع حشره احتمالی مبارزه می شود.

 

 

title="نکات

 


25) لوازم ضروری را که در طول اسباب کشی و روزهای جابه جایی نیاز دارید در دسترس قرار دهید ، مانند پوشاک، لوازم بهداشتی وغیره.

 


26) اگر کف خانه جدیدتان با موکت پوشیده شده است، روی سطح موکت را پلاستیکی ضخیم و بزرگ پهن کنید تا به هنگام اسباب کشی و جابه جایی کثیف نشود.

 


27) تا حد امکان هیچ وسیله ای را - اعم از بزرگ یا کوچک - بدون جعبه و یا لااقل بسته بندی و ایجاد پوشش با مقوا و یا هر چیز دیگری مانند آن جابه جا نکنید؛ زیرا قرار گرفتن آنها به خصوص لوازم بزرگ در کنار هم در وسیله نقلیه مخصوص اسباب کشی بدون هرگونه پوششی ، احتمال آسیب رسیدن به ظاهر وسایل را افزایش می دهد.

 


28) کلیه اسباب و اثاثیه خانه، حتی لوازمی که در محل قبلی همواره در جعبه های مخصوص بسته بندی بوده اند را باز کرده و پس از تمیز کردن و زدودن خاک و غبار و بازدید آنها( به لحاظ وجود حشراتی مانند سوسک و غیره) به طور مجدد بسته بندی کرده و به محل جدید حمل کنید. زیرا ممکن است در غیر این صورت، با همه تمهیداتی که برای مبارزه با حشرات در خانه جدید اندیشیده اید، حشرات و یا تخم آنها را از طریق وسایل به این محل منتقل کنید.

 

 

title="نکات