سبک زندگی


2 دقیقه پیش

شناخت بهترین آتلیه کودک و بارداری

بچه ها به سرعت بزرگ می‌شوند، زودتر از چیزی که فکرش را می‌کنید یا انتظارش را دارید. زمانی توانایی راه رفتن یا حرف زدن ندارند ولی اندک زمانی بعد آنها را در حال دویدن و مکالمه ...
2 دقیقه پیش

فیلم: تزیین اتاق کودک با گل‌های مقوایی

همین الان یک نگاهی به اتاق کودکتان بیندازید. آیا دلتان نمی خواهد چیزی به آن اضافه کنید؟ وقتی پولش را ندارید، پس باید از خلاقیتتان کمک بگیرید. در این ویدئو گل هایی مقوایی ...

چگونه یک میز و صندلی استاندارد برای مطالعه فرزندم بخرم؟



صندلی استاندارد,میز مطالعه استاندارد,خرید میز مطالعه استاندارد

صندلی استاندارد برای کودکان
1 - ارتفاع میز و صندلی‌ باید متناسب با قد دانش آموزان و استاندارد باشد. بهترین حالت این است كه زیرپایی و ارتفاع صندلی قابل تغییر باشد تا بتوان برحسب قد كودك آن را تنظیم كرد.
2 - ارتفاع صندلی باید به گونه‌ای باشد که کف‌پا روی سطح زمین قرار ‌گیرد و مانعی بین پشت ساق پا و ران‌ها وجود نداشته‌ باشد و پاهای کودک هنگام تماس با زمین، زوایه‌‪‌۹۰درجه تشکیل دهد.
3 - صندلی باید به گونه‌ای باشد که زمان مطالعه پشت انسان کاملاً به صندلی چسبیده باشد و ناحیه کمری و زیر تیغه‌های شانه را کاملا حفظ کند.
4 - صندلی‌هایی كه تكیه‌گاهشان متحرك است فشار زیادی به ستون فقرات وارد می‌كنند و استفاده از آنها توصیه نمی‌شود.
5 - سعی کنید صندلی‌های دسته‌دار را برای مطالعه انتخاب کنید تا هنگام مطالعه بتوانید دست‌هایتان را روی آن قرار دهید تا خستگی دست‌هایتان رفع شود.
6 - از صندلی‌های بدون پوشش ابر (صندلی چوبی یا فلزی بدون روكش ) استفاده نکنید تا در هنگام مطالعه هیچ یک از اعضای بدن کودک احساس ناراحتی نکند.
7 - عمق و طول نشیمنگاه صندلی نیز مهم است و ایده‌آل آن برابر با فاصله لگن تا زانوهای خم شده كودك است.

میز استاندارد برای کودکان
1 - ارتفاع میز تحریر باید طوری باشد كه زانوهای كودك از سطح زیرین میز فاصله داشته باشد و امكان جابجایی و حركت آزادانه با توجه به فاصله بین ران و سطح زیرین میز وجود داشته باشد.
2 - ارتفاع میز باید به گونه‌ای باشد تا زمانی‌که بازوها در وضعیت عمود بر سطح میز هم محور با محور طولی بدن قرار دارند، آرنج‌ها تقریبا در محدوده سطح رویی میز قرار گیرد.
3 - در هنگام مطالعه نباید سر و گردن بیشتر از 20 درجه به طرف پایین خم شود.
4 - میز مطالعه باید طوری انتخاب شود که خواننده هنگامی که دو دست خود را روی میز قرار می‌دهد، حداقل فاصله کتاب و چشمان او کمتر 40 از ‪ سانتی‌متر نباشد.
5 - کودک در پشت میز به مدت طولانی نباید در یك وضعیت ثابت بماند و بهتر است از او بخواهیم هر یک ساعت یكبار از جای خود بلند شود و فعالیت داشته باشد.
منبع : vitavitrin.com


ویدیو مرتبط :
چگونه فرزندم را به مطالعه علاقه مند کنم

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه یک چراغ مطالعه مناسب برای فرزندم بخرم؟



چراغ مطالعه مناسب , راهنمای خرید چراغ مطالعه
پیش از خرید چراغ‌ مطالعه، حتما ارتفاع و سایز کلاهک چراغ را اندازه‌گیری کنید تا لامپ چراغ از زیر آن مشخص نباشد.
1 -  پیش از خرید چراغ‌ مطالعه، ارتفاع و پهنای میز تحریر را اندازه‌گیری کنید. سپس با توجه به پهنای میز ارتفاع پایه چراغ انتخاب کنید. برای مثال، چراغ‌های پایه کوتاه برای میزی که وسعت کمی دارد، مناسب‌اند. هر چه ارتفاع پایه چراغ بلندتر باشد، محیط بیشتری را روشن می‌کند.
2 - در نظر داشته ‌باشید که هنگام نشستن روی صندلی، نور چراغ باید تا روی شانه‌ها باشد، یعنی قسمت انتهایی حباب و پارچه چراغ باید در امتداد خط گونه باشد تا نور پراکنده شده از آن چشم را اذیت نکند. به این ترتیب، هنگام مطالعه نور به طور کامل بر کتاب پخش می‌شود.
3 - توصیه می‌شود برای مطالعه از لامپ‌های 150 واتی استفاده کنید.
4 - پیش از خرید چراغ‌ مطالعه، حتما ارتفاع و سایز کلاهک چراغ را اندازه‌گیری کنید تا لامپ چراغ از زیر آن مشخص نباشد. زمانی که لامپ از زیر کلاهک پارچه‌ای چراغ نمایان ‌شود نور به خوبی به اطراف نمی‌تابد و سایه خودلامپ هم مشخص می‌شود. یکی از اصول نورپردازی، خلق کمترین سایه‌ها هنگام مطالعه است چرا که ایجاد سایه‌ها موجب خستگی چشم می‌شوند.
5 - چراغ‌های مطالعه باید حدود 17 سانتی‌متر از منبع محیط کاری فاصله داشته‌ باشند تا روشنایی این چراغ‌ها مفید واقع شود.
منبع : vitavitrin.com